Sziasztok
Jó reggelt! Köszi Hajni a Hszt, igazad van, egyet tudok, nem én kezdtem, ez egy hosszú történet én csak kiprovokáltam, mert érereztem a feszültséget Otiban, remélem megnyugodott, most kiderült ki nem állhatja a stílusom, semmi baj, nekem nincs baj az ővével, mert nincs neki olyan. Nem tudja kiírni magából a dolgait?, hát nem vagyunk egyformák, ki ctrl C-ni mások szellemi gyümölcsét én nem tudom megtenni, én magamról írok és nem plagizálok. Ha ez zavar benneteket akkor szóljatok. Amikor erre a topikra akadtam akkor azt vettem észre, hogy ez így működik, mindenki leírja az ügyes bajos dolgait, néha filozofál és segíteni probál,
ezért tetszett meg, ezért csatlakoztam. Ha csak az időjárásról írtatok volna , akkor biztosan nem csatlakozom, ha üres fejű libák lettettek volna akkor sem. Én úgy érzem, hogy az itt kialakult szabályokat betartottam, ha valami nem tetszett akkor azt jeleztem, nem burkoltan vagy magamban hordozva azt. Egy szavatokba kerül és itt sem vagyok. És Oti én is járok össze innen emberekkel, de nem egyet választottam, hanem szinte mindegyiket, én elfogadom, hogy másak vagyunk, mindenkivel nagyon jó a kapcsolatom, te nem engedtél magadhoz közel, te zárkoztál el, te nem adtál esélyt nekem soha, mert beskatulyáztál és eldobtad a kulcsot magadhoz. Én továbbra is azt mondom, hogy egyáltalán nem gondoltam volna, hogy valakiben ekkora utálat legyen valaki iránt, aki nem is vétett az illetőnek semmit. Mert úgy jön le , hogy a vétkem az, hogy létezem, hogy olyan vagyok amilyen nem az hogy ezt tettem, vagy azt tettem ekkor vagy akkor.
Mindegy, nekem mennem kell Veszprémbe, majd este erre nézek és ha van valaki akinek ezek után sem ment el a kedve egy jó kávétól, annak hoztam, ezt is azt is, hideg löttyöt és meleget egyaránt.