Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltüntem, de nagyon besűrűsödtek a napjaim.
Zsó
A Fer 14-et közvetlenül a műtét után kell szedni, jól értem, ugye?
Mikorra jön meg és hol tudtad megrendelni?
Milyen számú kiskatona volt nálatok műtét előtt, milyen mozgással?
Mondtak valamit, hogy mire lehet számítani a műtét után? Mikor mentek controllra?
Gratula az 1. évfordulóhoz!
Teljesen megértem az aggodalmaidat. Ez az a fajta műtét, amit pikk-pakk megcsinálnak, közlik, hogy a műtét sikerült, de az azt követő néhány hónap azért bőven ad okot a szorongásra, de úgy kell csinálni, mint anno Gröni, addig kell mondani apának, hogy tenyészbika, amíg az nem lesz!
Breni
A pco-s műtéteden mit értessz? Kipukkasztgatták a cisztákat a lapar alatt?
Tea
Hogy tudják megállapítani apánál, hogy átjárható?
2012-re adnak időpontot?????
Hát egy herevisszérnél 4 év akár visszafordíthatatlan állapotot is eredményezhet. Hihetetlen!!!
Teljesen igazad van, a láthatatlan okot lényegesen nehezebb kezelni. De amíg nincs komoly probléma, addig van remény.
Boldog Szülinapot Apának!
Gröni
Hogy vagy? Műtét megvolt?
Bumi
Nagyon szép a görbéd! Amíg piri nem jön nincs veszve semmi!
Magunkról:
Megpróbálom röviden. Pokoli iramban csináljuk a házat, mert jövő hét kedden megy apa műtétre. Megcsináltunk minden vizsgálatot és belevágunk. Remélem, hogy nem fogjuk megbánni.
Közben én voltam egy belgyógyász-diétetikus doktornőnél, aki nagyon aranyos és alaposnak tűnik így elsőre. Megvizsgált, csinált egy EKG-t, és elküldött teljes vérkép-, vizelet vizsgálatra, hasi uh-ra, terheléses cukor-, inzulin vizsgálatra, hemoglobin vizsgálatra, helikobakter (ha így kell leírni) szűrésre, kardiológiai vizsgálatra és egy GEA-vizsgálatra, bár ez fogalmam sincs, hogy micsoda. Május 13-án kell visszamennem hozzá és ha ugyanilyen lesz az inzulin-eredményem, akkor felírja a metformint, végre!
Azt mondta, hogy a rosszulléteim, a szédülés, a hirtelen gyengeség, a szapora szívdobogás, a szívtáji szorítások valószínűleg az inzulin miatt vannak. Végre valaki, aki ért hozzá! El se hiszitek, milyen megnyugvás egy olyan orvos keze alá kerülni, aki ért is hozzá. Már csak egy jó nőgyógyászt kell találnom.
Bocsi, ez nagyon hosszú lett....