Ginus!
Az csak természetes, hogy ha Neked a Forgácsban rossz tapasztalatid voltak, akkor valószínüleg nem is lesznek jók, hiszen nagyon fontos az első találkozás és az első benyomás! Különbözőek vagyunk, más szituációkat élünk meg, ezért kell mindig azt az intézményt választani szerintem, ahol a biztonságban érzük magunkat és tudjuk, hogy most jó kezekben vagyunk! Szerintem ez rettentő fontos. Igy ne tétovázz, ha másik intézményt választanál!!!
Jómagam a SOTE II-n csináltam az inszemeket. Minekünk minden leletünk a lehető legjobb ezért is kellett végigcsinálni mind a 6-ot. Nem éppen csodálatosak az ottani körülmények
Sőt. Kifejezetten borzasztó, ha arra kell gondolnod, hogy férjuradnak ott produkálni kell
Mi csak lezavartuk, havonta mentünk. Nem vagyok orvos, de szerintem nem úgy kellett volna zajlania az inszemnek, ahogy ott. Itt nem a sperma előkezelésére gondolok, feltételezem, hogy mindent megtesznek, hanem arra, hogy bemész, felfekszel, felfecskendezik, azonnal felálsz és elmész. Semmi fekvés. Nos ezt nehezményeztem az "aktus"nál. A gyógyszerezés mellett 1* kellett UH-ra mennem, majd a 14. napon megtörtént az inszem. Picit több UH-t reméltem volna. Ahogy olvastam a leírásokba. Persze, lehet, hogy más orvos másképp csinálja...
Nem minden korházban csinálnak meddőségi kezelést. Még a SOTE I-en is lehet TB támogatással inszemezni.
A Kaáliban fizetős. Ti tudjátok mit szeretnétek, hogy esetleg rötön lombikra. Lehet ugrani is, ha nem tökéletes az eredmény.
Nekem a lombik tutibbnak tűnik, mint az inszem. Igaz, látod a harmadikon vagyok túl eredménytelenül
(na jó, a másodiknál elindult legalább
)
A stimut az elsőnél még élveztem is, annyira fel voltam dobva, hogy kezdek...
(a tűtől elájulós fajta voltam) és magam szúrtama hasam
A három lombik alatt 6 kilót híztam. Ez elég negativ. A stimu alatt és a beülti után pedig nagyon feszült és ingerlékeny voltam. Ezt a családom mondta.
Nekem HSG vizsgálatom volt, de annak az eredménye is jó volt. Olyan laparo-akármiről nem is volt szó.
Remélem mindenre válaszoltam... De írj még, ha valamit kihagytam.
Nagyon drukkolok Neked holnapra és küldök egy kis ++++++ energiát
Időpontot most nem egyeztettem... Nem volt bent az orvosom, de azt tudom ,hogy kb 3 hónapot akarok várni, amikor is a fagyi-babáimért megyek, és kb az után (ha nem sikerül, DE FOG!) szintén 3 hónapra megyek neki a 4. lombiknak. Három hónap regenerálódás nagyon szükséges!!! Legalább is nekem. A fél év meg iszonyú sok. Mert hát rohan az idő, félni kell a támogatás változásaitól.
Sok sikert mégegyszer holnapra
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dezsina