Sziasztok!
Brigi!
A pizzarecit tényleg elárulhatnád!
Hátha a mi sütőnkkel is jó lesz! Nagy pizza-imádó vok!
Fiúk gyógyulgatnak?
Még csak nézelődünk, nekünk az ideális Kecskemét lenne, de megnézzük Helvéciát is, hátha...
Manó!
Na mi se kapálni szeretnénk
, de azért nekem tetszik a nagy kert, így nem lóg a szomszéd az ember szájába.
Bende teljesen felépült a múltkori betegség óta?
Noémi! Mi mostanában később járunk sétálni, hazavárjuk Apát.
Tegnap pedig csak a két fiú volt. Élvezik egymás társaságát.
C&A? De jó! Oda mi is tervezünk menni! Még a végén lehet mi is kedvet kapunk a shoppingoláshoz!
Patriknak kéne vmi csini ruci a keresztelőre is.
Ennn! Jól vtok? Kell még orvosokhoz járnotok Bercivel? Mekkora már a Nagyfiú?
Mogyo! Nekem tetszett Helvécia, csak az a kár, hogy kicsit messze van és drága a közlekedés. Mennyi most egy buszjegy Kmétre?
Andi! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!
Igen, azt hiszem hozzá kell szoknom a sérülésekhez. Mi lesz ha elindulnak?
A villával összetört kajcsival semmi bajom, persze azt nyilván lehet korábban is adni. Gondolom a 8 hós babakajcsik se oan pürések már!
Ti mit adtok a Piciknek? Láttam múltkor téma volt. Arra gondoltam, hogy most már annyit eszik Patrik, hogy el kéne kezdeni a főzést neki. Ti megveszitek a bolti krumplit, répát, stb, vagy a piacon, bioboltban? Mekkora adagot főztök? Maradékot a hűtőbe teszitek, vagy fagyasztjátok? Nálatok mennyit esznek? Nálunk fél, vagy egy üveggel eszik meg a husis bébikajcsiból, vagy főzelékből attól függően, hogy mennyire éhes. Illetve tízóraira kap vaníliás tejpépet Frutapuraval. Tejpépből sosem eszi meg a dobozon írt mennyiséget, csak a felét. Ha tejpépet nem kap, akkor egy doboz Frutapura/v.egy üveg gyümölcs+szopi a tízórai. Utána mindig szomjas, babavizet, vagy Hipp gyümilét kap. Imádja a poharat, most már állandóan önállóan akar inni.
Szerdán le kellett vennünk a járóka ás az ágy magasságát is, felkapaszkodott a tetejére. Épp előtte beszéltük itthon, hogy jó ez így még, nem fog kiesni. Biztos meghallotta...