bocsi,hogy csak egy sort írtam,de nagyon mérges voltam.
Szóval az előző bénaságomat azt tudjátok,amikor el kellett használnom az utolsó tűmet.Akkor sikerült gyogyitárból szereznem ezt a pici fajtát.Összekutyulom a trutyit,cserélném a nagy tűt kicsire,és nem megy rá. először azt hittem,hogy nem is rá való ez a tű,de aztán kiderült jónak kell lennie(állítólag csak kétféle van,ez a barna,meg a narancs végű).Megpróbáltam egy másik ugyanilyen tűt,az ráment jól,de amikor légtelenítettem ki,akkor mégis elkezdett rajta mozogni,és mellényomott a tűnek egy csomó lötyit.
Visszanyomtam az üvegbe a hosszú tűvel a maradékot,majd előkerestem egy másik fecskendőt(narancssárgát),amihez csak nagyobb tű van,de felszívós nincs.Úgyhogy a beadáshoz túl nagy,de a felszíváshoz túl kicsi tűvel elkezdtem bénázni.Amit tudtam kiszívtam az üvegből,maradt benne is,ment mellé is...
Utána a gonal szurit kezdtem,elfogyott a 900-as,és megkezdtem a 300-ast.Beállítom 37.5-re a légtelenítéshez,kihúzom-benyomom,és nem jelent meg a csepp a tű végén,mint az eddigi légtelenítéskor,és a levegőbubi is benn volt.Gondoltam kihúzom megint 37.5-re,de akkor pont ennyi anyagot ki is lőttem belőle. Na ekkor betelt a pohár,felhívtam a dokimat.
Azt mondta,ha a luverisből nem ment be mind,az nem nagy baj,de ha úgy érzem,hogy a gonálból nem ment be 300,akkor adjam be inkább azt a kevés maradékot is.Persze a 300-as tollban semmi nem maradt,de a 900-asból még 75 ml-t ki bírtam csikarni.
Persze,itt a pár napos bizonyíték,hogy milyen béna vagyok
...és ez pont úgy néz ki,mint akit jól megharaptak
...nézte is ma a nő az EKG-n
(ja,és nincs ám ekkora hasam
)
De van 6 tüszőm,mindegyik 17-18 közötti,de az egyik már 21-es,így az miatt nem mer várni a doki.Ma fél11-kor repesztek,szombaton meg punkció.