Sziasztok!
Panndi: Még van nektek is egy kis időtök, hogy összejöjjön az ekkora korkülönbség.
Mászásnál biztos Zsófi is előbb-utóbb rájön, hogy hogyan tudja kikerülni az előtte tornyosuló akadályokat, de biztos kell még 1-2 hónap ehhez. Nálunk is kb ennyi kellett, ha jól emlékszem. Aztán olyan ügyesen közlekedett, olyan helyeken bújt át, ahol én nem is gondoltam volna, hogy átfér, a fejecskéjét is ügyesen lehajtotta, hogy be ne verje. Esésnél is kell egy kis idő, hogy már kicsit stabilabban tudjanak állni, és akkor már ha esnek a popsijukra huppannak majd le. Az meg nem fájdalmas nekik, védi a pelus is.
Nálunk most az a korszak jött el, hogy az asztalok alatt már nem fér el állva, így mostanában megint gyakrabban veri be a fejét a kelleténél. Meg valamelyik nap olyan édes volt: négykézláb át akart bújni az etetőszéke alatt, ahol kisebb korában simán átfért, de már akkorát nőtt, hogy a megszokott módon nem tudott átjutni alatta. Na, erre fel is mérgelődött, hogy milyen dolog ez
De aztán egy másik útvonalon kicsalogattam, azóta azt használja.
Kistesó: Zsófi 7 hónapos lehetett, mikor először megjött a szülés után, és kétszer volt a kistesó előtt. Harmadszorra, mikor nem jött meg, először azt hittem, hogy bizti késik, mert elég rendszertelen volt szülés után. Nem sokkal előtte határoztuk el magunkat az újabb babára, úgyhogy nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan sikerült is. De aztán kiderült, hogy rosszul gondoltam.
Szopiba szerintem nem zavart be, Zsófi február elejéig szopizott reggel-este és utána még március közepéig az esti szopik megvoltak. Nem vettem észre rajta, hogy emiatt állt volna le róla.
Ildi: Nekem Dr Koós-Hutás Piroska az orvosom. Ő régen MÁV-os volt, ugye Zsófival még volt szerencsénk a régi MÁVhoz. De az átalakítások miatt most jelenleg úgy néz ki, hogy a SOTE II-n születik majd a második, mert a doktornő oda ment át. Én meg nagyon ragaszkodom hozzá, úgyhogy inkább őt választottam, mint a kórházat. Bár azt mondja, hogy elvileg van rá ígéret, hogy visszamehet az ÁEK-ba, de pontosat még nem tud ő sem. Így egyelőre még a SOTE IIre készülök, és ha mégiscsak összejönne az ÁEK, annak pluszban örülnék.
A nemét ezúttal nem szeretnénk tudni. Én Zsófinál sem akartam, a párom viszont igen. Tőle meg megtudakolta a sok kiváncsi családtag is és végül visszajutott hozzám is...Úgyhogy ezúttal azt mondta, hogy ő sem kérdezi meg.
Olyan kevés az igazi meglepetés az életben, hát ez most legyen az!