Sziasztok!
Andi!
Boldog névnapot kívánunk!
Katus!
Köszönöm a meghívást, igaz csak most olvastam, de tegnap nem is tudtam volna menni, mert a Klinikára kellett mennem CTg-re.
A telihold és a front miatt zsinórban szültek a kismamák, 11 körül már nem volt hely a gyerekágyon. Így akit lehetett küldtek haza, és minden doki ezerrel pörgött.
A CTG egész jó lett, sokat mozgott is, de az egyik doki (az enyém csak jövő héten csütörtökön lesz) szerint valamelyik érték megint alacsony volt, ezért a biztonság kedvéért elküldött UH-ra áramlásmérésre.
Persze ott nagyon sokat kellett várni, mert nem volt szabad doki, aki ultrahangozzon a sok szülés miatt. Az UH-n mondták, hogy elkezdett befordulni, most már a feje lejebb van.
Ezt sejtettem, mert előtte éjszaka alig aludtam, mert iszonyatosan feszített minden irányban, azt hittem, hogy az oldalamon fog kibújni, nem tudtam hogy feküdjek, ráadásul a hasam is leszállt, és jóslófájásaim is vannak, amiket a CTG is kimutatott.
Az áramlás szerencsére jó volt, így hazaengedtek du negyed 4-kor.
Aztán mentem anyukámékhoz, mert tegnap volt anyu szülinapja, és a vacsi után csak késő este értünk haza.
Ma voltam a védőnőnél is, ő is mondta, hogy vagy 4 cm-mel lejebb van a szerdaihoz képest. Remélem, azért a dokimat még megvárja Dóra baba, és addig nem jön nagyobb front sem.