Rena, az, hogy nem volt peteérésed (ez hogy derült ki?), nem olyan nagy gond, előfordul még egészséges nőknél is. De ha ez rendszeresen így van, akkor már baj.
Zsannus, tényleg időhiányban szenvedek a csemetéimtől, de ne izgulj, te sem úszhatod meg, hamarosan...
Nagyon röviden a Gynevacos történetem:
Nagyon szerettem volna kistesót Szilinek, így próbálkoztunk, de nem akart jönni a babuci. Próbálkoztam hőmérőzéssel, emellett szedtem vitaminokat, gyógyteát ittam, szóval több dolgot bevetettünk. Aztán hallottam erről az 5 ampullás kúráról, és gondoltam, veszíteni nem veszthetek vele.
Mielőtt a nagyobbik fiam megfogant volna, rengeteg problémám volt, állandóan visszatérő gombásodás, fertőzés, felfázásos petefészekgyulladás, stb. Rengeteg antibiotikumozáson, kúp és kenőcsös kúrán estem át, és bár javult az állapotom, mindig ott lebegett, hogy visszatér ez a sok vacak. Ezen felül méhszájsebem is volt, igen csúnya, dokibácsim azt mondta, legközelebb lefagyasztja, ha nem javul (ez már akkor volt, amikor a 2. babát terveztük). Megkaptam az első szurit, és lám, a legközelebbi dokilátogatáskor már nem volt szinte semmi a sebből. Azóta sem újult ki. Igaz, hogy amikor Endi megszületett, újra elkezdtem a Gynevacos kúrát.
Ez így kompletten kb. 1,5 év volt, ebből 8 hónapot csináltam úgy, hogy hőmérőztem, stb, amiket fentebb leírtam.
Remélem, segítettem a sztorimmal picit, ha másban nem is, de a várakozásban.