Új privát üzeneted érkezett!

tabati teljessen igazad van jobb menni előbb,meg ha az ember nem nyugszik meg az egyik orvos véleményétől,inkább menjen el máshová is.Hát nagyon bitom,hogy az én petezsákocskámnak lesz egy lakója (vagy kettő) :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

bocs a helyesírási hibákért de a lyányom itt nyűstöl.... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Tesóm szerint nyugodtan szoptassatok! A nagyobb gyereknek sokkal nagyobb trauma ha egyik napról a másikra elválasztjátok, mint az esély arra, hogy esetleg vetélést okozhattok vele. Főleg, ha már csak 1-2* szopizik a nagytesó. Csak akkor hagyjátok abba, ha esetleg görcsöket éreztek. a legtöbb esetben ilyenkor megváltozik a tej íze, ezért a nagytesó valószínűleg magától fogja hanyagolni a cicit.

Kép
zölddisznó

Szép napot mindenkinek!
Ejha, tegnap óta hogy lemaradtam, jól belehúztatok, csajok! :)

Vera, nekem nagyon tetszik a táblázat, hétfőn én is küldöm az adatokat, ha jó hírrel jövök vissza a reggeli UH-ról. És akkor már merek vonalzót is feltenni! :D :D (Ha sikerül, persze... :P )
Majd szorítsatok, plíííz! :roll:

Timocska! A dokibácsink ad olyan UH-képet, amit Te is feltettél a vonalzód mellé, vagy kérni kell, vagy fizetni érte, vagy ez hogy működik? :oops: Szeretném a férjemnek is megmutatni majd valahogy, amit ott látunk.

Sajna nem tudok megjegyezni ennyi adatot a szita agyammal, lyányok, ki van még 5+5, vagy akörül?
bébic

Most látom, Sarmon, Te vagy 1 nappal előttem. :D

Jajj, és üdvözlet az újonnan csatlakozóknak! :lol: :lol:
bébic

bébic:még én is majdnem akörül vagyok :wink:

KépKép
lyndee

micsoda dönping lesz itt karácsony előtt :lol:
a doki biztos gondlta is magában,hogy most sem lesz egy nyugodt decembere..... :lol:

KépKép
lyndee

szia lyndee! :lol:
Most sikerült kicsit visszaolvasnom, 6 mm-es petezsák, de jó! :lol:
Hogy állsz most a munkahelyes dologgal? Meséltem férjemnek, hát, csöppet ő is kiakadt.
De azt nem tudom, hogy neked márc.31-én a terhesség miatt mondtak fel május 1-jével? Vagy valami infó elkerülte a figyelmem? :oops:
bébic

Az, hogy adnak-e fényképet, azt orvosa/gépe válogatja. Ha 4D-s helyen UH-znak, akkor tuti. És nem drágább, mintha egy magánrendelőben a doki nézne meg. (Ált 6000.- pénz körül mozog) És hát jobb gépek is vannak. A tapintásos vizsgálatnak ilyenkor nem nagy jelentősége van.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.
6+4 vagyok ma, és tele aggodalommal. Sajnos 2 babót már elveszítettünk, és nagyon izgulunk, amit még súlyosbít, hogy vannak vérezgetéseim. Pénteki uh-n volt szívműködés, vasárnap jött egy bevérzés, így hétfőn megint elmentem uh-ra, minden ok volt, erre tegnap megint volt egy kis vérzés. Nehogy megnyugodjak egy kicsit...
Szóval szorítsatok!
trombibébi

Trombibébi! Üdv Néked!

Hú, de hasonló cipőben járunk. Kb egyidősek vagyunk, sajna nekem is volt már 3 vetélésem, és beültetés után egy héttel már barnáztam, ami még néha-néha előjön. (Tegnap óta nincs, koppkopp)
Írt rá valamit a dokid? Tudjuk, mitől van?
Nagyon szorítok, de nyugi, sokan bajlódunk ilyen vérezgetésekkel az első trimeszterben. Pihenj, amennyit csak tudsz!

Kép
zölddisznó

bébic:persze a felmondásban létszámcsökkentés szerepel,de ezt mindenki tudja hogy nem igaz.mert ahogy visszamentem táppénzről már az orrom alá is dugták a papírt.Sztem féltek hogy ujra terhes leszek.... :roll:

trombibébi:szia közöttünk!Nem mondta a doki hogy mitől vérezgetsz?Kaptál valami progi pótlást,az is lehet hogy amiatt vérezgetsz.

KépKép
lyndee

Köszi a gyors üdv-öket!
Használok utrot, már csak azértis, mert pont véletlenül abban a ciklusban lett nézetve a progi, mikor teherbe estem, és kicsit alacsony lett. 3x1-et írtak föl, de az egyik dokim (mert nekem kettő is van..) azt mondta, hogy ha lenne vérezgetés, akkor emeljem 3x2-re, úgyhogy most tegnap óta így használom (bár a másik szerint elég lenne 3x1)
Te mennyit használsz?
Meg persze pihenek is, első perctől kezdve itthon vagyok táppénzen.

A hétfői uh-n azt mondta a doki, vsz a beágyazódásból adódik.

lyndee - nagyon nem irigyellek most a mh-i káosz miatt... Drukkolok neked!

Kép
trombibébi

hogy kell betenni a vonalzót, hogy meg is jelenjen?

Kép
trombibébi

Köszi Zöldi! Azért Timocskát kérdeztem, mert ugyan az a dokink és hétfő reggel ugyan ott volt UH-n, mint ahova én megyek hétfő reggel. :)

Szia Trombibébi, üdv köztünk! :wink: És sok-sok szurok Neked!

És persze neked is, Zölddisznó, nem tudtam, hogy ez a helyzet! :?

Lyndee: hát igen, a jó öreg létszámleépítés, arra mindent rá lehet fogni. :evil: Megkérdezhetem, milyen típusú cég? Egy tippem már van: multi...
bébic

Bébic!
Hábi mindig ad képet, ha nem kérsz, akkor is! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok lanyok!
Csatlakozni szeretnek hozzatok,hogy 1 jot dumcsizzunk es hatha adtok 1-2 jo tippet hogy ne izguljam halalra magam!
Kedden voltam dokinal,5 hetesek vagyunk :D ,1 honap mulva rendelt vissza,mert most olyan nagyon sok mindent nem latott....De ez a z 1 honap sztm nagyon hosszu lesz.Nagyon felunk,tavaly augusztus vegen mar elvesztettunk 1 babocat.
bebi01

Szia Timocska! Látom, rendesen lefoglal az a kis óriás csillagszemű! :lol: :lol: Nem baj, így is van jól, nem? :D :D
Ez nagyon jóóóóóó, én kérekkérekkérek :lol: akkor a Zuram is láthat valamit. Szegény így is azon szomorkodik, hogy mindent ő tud meg másodiknak! :P

Üdv köztünk, Bebi01! Ne félj, minden rendben lesz!

Ja, kaptam egy jó tanácsot valakitől, bár lehet, hogy már ismeritek, én nem tudtam, de ha valaki hozzám hasonlóan paramami és nagyon meg tud ijedni: a szervezet állítólag nem ismeri a "nem" szót (ezt nem tudom, honnan vették), így nem szabad azt mondani, hogy "nem lesz semmi baj", hanem azt, hogy "minden rendben lesz". Lehet, hogy ez nem is igaz, mindenesetre azóta én ezt mantrázom. :wink: :wink:
bébic

Timocska, látom Te is becézed! :lol: :lol: Én Habib-nak hívom... :wink:
bébic

bébic:kereskedelmi cég!

bébi01:drukkolunk hogy minden rendben legyen!gyere bátran közénk!1 hónap múlva rendelt vissza? :shock:

KépKép
lyndee

Trombi! Én most Duphastont szedek, 3*2-t.

Köszi Bébic a drukkot, rám is rámfér! ...én még hozzátenném, hogy HISZEM, hogy minden rendben lesz.

Helló Bebi! Ha aggódsz, akkor szerintem 2 hét múlva irány UHuzni. Nincs jobb "gyógyszer" mint látni a bébit! :lol: (Főleg, ha volt már vetélésed)

Kép
zölddisznó

Lyndee, csak azért kérdeztem, mert a nagy cégekre jellemző az ilyen személytelen megoldás, már ha lehet általánosítani. Én egy német cég nagyon pici magyar leánycégénél dolgozom, és az én főnököm nem hiszem, hogy ilyet merne tenni (mondjuk emberileg sem olyan, amennyire megismertem). Persze, aztán ki tudja.... :?

Bebi01, megkérdezhetem, hogy Romániából honnan írsz? És tényleg 1 hónap múlva kell visszamenned?! :shock:
bébic

Zöldi, igen, igazad van, így a teljes, köszi! :D
bébic

Bébic, köszi neked is.
És üdv Bebi! Nyugi, most minden rendben lesz! (Mondom ezt én, aki tiszta idegbeteg vagyok és igazából nem mertem még örülni a bébinek - de igyekszem!)

bébic, én is hallottam ezt az elméletet a nemről.... Kicsit furán hangzik, de rajtam ne múljon: minden rendben lesz!!!

Kép
trombibébi

sziasztok.szeretnék csatlakozni én is.6 hetes és 1 napos vagyok.egy évvel ezelött vesztettünk el egy babát.remélem ez a baboca sikerül.2 hét mulva kell mennem uh-ra.remélem minden rendben lesz.
saca

Zöldi, én is szedem a Duphastont is, mondjuk abból "csak" 3x1-et.

Kép
trombibébi

Saca, Nektek is a legjobbakat!!!

Kép
trombibébi

Szia Saca! Üdv köztünk!

És házi feladat minden paramaminak:
Naponta jóóóó sokszor elmondani, hogy "Hiszem, hogy minden rendben lesz." :lol: :lol:
A szavaknak ereje van! :D
bébic

Szia saca!
Egy újabb kismami aki decemberben fog szülni :wink:

trombibébi:a vonalzónál kapsz bbc kódot,azt kell bemásolni a profil résznél az aláírás rublikába és a lap aljára klikk.

KépKép
lyndee

Jesszus pár órája nem voltam itt ,mennyi új kismami érkezett,nagy pusszancs mindenkinek! :lol:
bebi01!Én a te helyedben tuti nem várnék 1 hónapot!
Nem tudom,hatalmas erő kell biztos feldolgozni,ha valaki elvetél...Szerencsére nem volt még ilyenben részem,és Bízom benne most is minden rendben lesz a babyvel.Kitartás csajok,pihenjetek amikor csak lehet.Mondjon akárki akármit,ha jól esik szunyáljatok egyet.Én nagyon sokat alszom,alapban is egy álomszuszék vagyok,most meg főleg. :lol:

lyndee!Neked első baba lesz?Szeretnél 4d re is elmenni?

trombibébi!Én mikor az első terhességem 11 hetében két csepp pirosat véreztem,már befektettek 1 hétre a kórházba,mindennap ultrahangoztak!No meg persze rögtön táppénz!És szigorú ágynyugalom.
Én már 7 éve ugyanazon a munkahelyen vagyok hivatalosan,holott effektíven csak 6 hónapot dolgoztam!!! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon:nekem az első babám lesz és már nagyon várom.Sajnos én sem gondoltam volna hogy az előző terhességem így fog végződni....Persze hogy szeretnék 4D-re menni.csak még később természetesen,de nem hagynám ki. :wink:

KépKép
lyndee

Én ma éreztem először hogy fáradékonyabb vagyok.egyszer le is feküdtem hogy elalszom,de nem tudtam.
Tulajdon képpen nem tudok sokáig egyhelyben ülni vagy feküdni(kivéve a gép előtt :lol: ).És tudom hogy pihizni kellne de nem megy.

KépKép
lyndee

lyndee - köszi a vonalzó infot:)

sarmon - én nagyon nem szeretnék kótházba feküdni - a szigorú ágynyugalom így is megvan a veszélyeztettség miatt - szerintem én kórházban én nem tudnék úgy pihenni. Egyedül a napi uh lenne megnyugtató.... Így még másfél hét...

Kép
trombibébi

Hát, irigylem azt, aki akkor tud szunyálni, amikor akar... :? Sajna ez nem mindenkinek adatik meg, főleg így az elején, amikor pont kéne.

Lyndee, ezt én is írtam korábban, hogy egyszerűen nem tudok megmaradni a fenekemen, még akkor sem, amikor pihenhetnék...És sajnos az álomkór is mindig a melóhelyen jön rám, nem akkor amikor itthon vagyok...

Sarmon, te már voltál UH-on, ugye? Csak azért kérdem, mert 1 nappal vagy előttem, és kíváncsi vagyok, mit lehet ilyenkor látni... :D
bébic

Cső Saca!

Trombi! És nem mondták, hogy emeld az adagot? Mi miatt vagy veszélyeztetett? A vérezgetés miatt?

Lyndee! Ha a gép előtt ülsz, az is pihenés. Gondold el, aki 8 órát dolgozik pl. szalag mellett, vagy pénztárban állva....

Kép
zölddisznó

:(
bébic

Sziasztok újjak. Üdv itten és boldog babavárást nektek és mindenkinek.

babus adhatod az adatokat csak privibe lécci mert itt elsiklhatok flette.

Timocska nekem a Dr. Fekete Antal lesz. Te is ott fogsz szülni? de jóó.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Csatlakozhatom én is hozzátok?
április elején teszteltem pozitivat:
Kép

És ma voltam dokinál .Az UH-szerint 6+3 vagyok. Az utolso mensitől számitva meg december 6.-ára vagyok kiirva.
ma láttam a picuromnak hogy dobog a szivecskéje.Doki szerint minden rendben...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bébic! Miért sír a sárgafejűd?

Kép
zölddisznó

Márti! Helló! Akkor egy napra vagyunk kiírva!!! :lol: Emlékszel méretekre? Kaptál képet?

Kép
zölddisznó

Szia Zöldi!(szólithatlak igy?) :oops:

Igen, kaptam képet, de azt később teszem fel, pár nap mulva a méret ami ide van irva a képre 0,48 cm :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Emlékszem rád, régebb még novemberben irtam egy párszor a hőmérős topikba, azóta is olvasgatom és mindig drukkoltam neked.Nagyon őrülök, hogy összejött neked, és kivánom, hogy hamarosan kezedben tarthasd a babódat! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Harivera: én is Uzsokis vagyok, ráadásul Timocskával ugyan az a dokink is! :lol:

Szia Márti, üdv köztünk! Akkor a Mikulás hozza a bébit? És Zöldinek is, ez tök jó! :lol: :lol: :lol:

Zöldi: dolgozik a Zuram :cry: , Ti is eltűntetek (vagy legalább is úgy tűnt), rá meg rámtört a "mostnagyonnemakarokegyedüllenni"-érzés. :oops:
bébic

Márti! Hát persze, jó a zöldi! Nekem hétfőn (6+3-on) 4,31 volt :lol: Én is emlékszem ám Rád! És én is örülök nagyon Nektek.

Kép
zölddisznó

De raktam fel vonalzót, nem is tudtam, hogy ilyen is van. :D
A bébiset meg majd az első UH után... Jajj, devárommááááár, sáláláláláááá! :lol: :lol:
bébic

Bébic! Nekem sincs itt a "Donorkám", de már ne szomorkodj, visszatűntünk! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Vera! privi ment...

Kép
zölddisznó

Szupcsi! :lol: "Donorkám", ez nagyon aranyos! :lol: :lol:
És közben elkezdődött a Jóbarik is, azt imádom! :wink:
És most éppen nem émelygek, el se hiszem... :lol: :lol:

De most sok puszi és csodás pocakosodó álmokat kívánok mindenkinek, lassan hazaér az én "Donorkám" (by Zöldi :D ) is, és jóóóóól odabújok hozzá!
bébic

Na, csak óvatosan azt a bújást! :oops:

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?