Sziasztok! Dolgozom éjszakás vagyok ,azon gondolkozom bejelentkezem hétfő reggelre ,akkor végzem egy hét éjszakával .Csak reménykedem nem alszom el a mensbe vicces lennék
DAlma, amikor én a mensbe hogy reggelre beérjek dolgozni, 3/46-ra jártam és ott töltöttem egy órát mert nekem 1 órás vércukor ellenőrzésem is volt, szóval ahol nagy asztal van, "beágyaztam" és aludtam..a vérvételes rajtam röhögött...aztán felébresztett 1 óra eltelével!Amúgy sokan bealszanak, volt hogy ketten is elfoglaltuk az asztalt, egymást néztük, nem mertünk bealudni, majd rájöttünk hogy mindekettőnk ugyanazt akarta és aludtunk!
Korall, te milyen jó számokkal vagy megáldva. Ezek mind szerencseszámok. Talán mágikusak is. Bár nem értek a számmisztikához. Hajrá manók!!! Életkor miatt kaphatsz csak kettőt?
Snufisnufisnufi+++++++++++++++++++++++++++++++
Coca mama, hogy vagy?
Szöcsikém, büszke vagyok "apádra". Remélem egyszer az egyémet is rá tudom venni egy szurira.
Nikó, Mereszt, mennek a drukkok! Csak pozitívan!!!
Nem tudom mi folyik odabent de nagyon be vagyok carva. Ici pici barnázgatás van de tényleg nagyn pici remélem el fog múlni. Meg kicsit fájogat a hasim is közbe meg hányingerem van és csináltam egy tesztet amin haloványan de 2db csík van. Ezt nem akarom elkiabálni!!! Apa hazajött sírtam eléraktam egyből meglátta a 2 csíkot aztán elmondtam miért sírok. Mi lehet ez? Nagyon félek! Annyit még, hogy ugye tegnap óta van folyásom és amióta barnázok azóta érzem, hogy csíp. Ja igen tegnap 36,1 volt a hőm most 36,8. Jajj lányok nagyon szorítsatok légyszi! Bocs, hogy elrontom a jó hangulatot de full ki vagyok akadva.
Nikó! Eddig kísértetiesen hasonlít, nekem is 7. napon lett először +, és aznap este kezdtem barnázni is, de szintén csak nagyon picit. Rettenetesen szurkolok!
Nikó! Simán lehet barnázás. Nyugi!!!! Drukkok mennek!
Nani! Lassan te is tesztelsz, már csak "pár" nap! Szorítok!!!
Mereszt! Holnapra egy kalappal! Én a belvárosban lakok és semmi forgalom nem volt. A mai infóm, több munkahely fizetetlen szabadságot adott! Este én sem indultam haza az irodából, mert olyan igazi karácsonyi vásárlási roham hangulat volt az utakon. Szerintem sokan ma elmentek.
Krisz! Hajrá fogi! Mondtam én, hogy lehet beszélni Szmatival.
Tobi! Mi a helyzet?
Alle! Olvaslak ám.
Dalmi! Én is bóbiskoltam.
Katica! Teszel majd táblát?
Hiányzók jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!
Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
sziasztok!
Holnapi utazóknak kitartás!
Nálunk a munkahelyen nincs szünet, ráadásul közel lakom az üzlethez, csak begyaloglok. És annyi-annyi munka lesz!!
Hanna, nagyon figyelmes vagy,köszi, de még csak 3-4 napos vagyok. odébb van az a teszt.
Nikó, jó jel ez, pihenj, és nyugi.++++++++++++
snufinak+++++++++++++++++++++
Az előkészülőknek, várakozóknak is+++++++++++ !
Szép jó reggelt !Tegnap még segítséget kértem Lafitól ,elmondta vizsgálat előtt 16 órával nem szabad ennem nem tudom bevállalni ,az éhséget nem bírom ki munka közbe így másik időpontot választok
Niko! Csuriban vagyok érted ,hatalmas drukk ne izgulj ,nyugalom
És akkor egy vallomás részemről: Én közben lenyomtam a második lombikot, ahol 2 szép blasztot kaptunk vissza, az eredmény egy nagy nulla. ET+10 nap tök negatív teszt és elkezdtem barnázni, fáj a hasam stb. Szóval ennyi.
Luis: engem nem tudsz lekörözni: 2002-ben volt egy sikertelen stimum gonallal, 5 évig nem néztem a Kaáli felé annyira megzuhantam, akkor is voltak már topicok, csak olvasó módban voltam!!!!
Snufika: most már egy talicskával kivánok neked!!! Drukkok mennek rendületlenül tovább!!!!!!