Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt! Süt a nap,de baromi hideg van :roll:

Szilbee,kis ügyes Dévid :) Lehet ma már siekrülni is fog neki :)

Linda,biztos nagyon szépek a kis rucik,napozók kellenének Lucusnak is :) A cumival kapcsolatban,mi sem adtuk oda rögtön a kisasszonynak, de amikor a cicimet használta cumizásra,és már vérzettt akkor megkapta a cumit,mert akkor nem igazán tudott volna szopizni,mert nem bírtam volna sokáig a fájdalmat.És ha nem cumizik,akkor meg az úját fogja szopini sztem,és az rosszabb,mint a cumi,mert talán arról könnyebb leszoktatni az én véleményem szerint.

Hajni,szavadon foglak! :)

Nóri,igen fennt vannak a receptek a www.vacsoracsata.hu oldalon! :)

Ivett,köszike a dicséretet neked is!Máté visszaállt már a régi ekrékvégésba?

Kép
Kép
tundi24

Szép jó reggelt mindenkinek!

Remélem ma szép napunk lesz,már úgy utálom ezt az esős,szeles időt!
Rólunk:már nem fáj a torkom,Franci viszont még taknyos,de azért hál'istennek jól telt az éjszaka,bekentem a kis hátát este Baby Luuf-al és az nekünk nagyon jó,egyszer kellett éjszaka orrot szívni! :D Tegnap beküldtem a gyes igénylőlapot a céghez :( olyan gyorsan telik az idő,nem akarok még visszamenni, babázni akarok,még ki sem babáztam magam! :( Na jól van nem nyávogok annyit,ez van! :roll:

Szilbee!
Annyira édes Dávid a videjón! :lol: :lol: Biztos azt gőgicsélte akkor annyira ő is,hogy útban van az a labda! :lol: :lol: :lol:

Évi!
Tegnap névnapoztatok? :D Mit kapott a nagyfiú? Éppen figyeltem a táblis képen milyen vagány kis srác! :D

Melinda!
Nem baj az ha ott az a cumi,nem kell azt feltétlenül a gyereknek odaadni,de ha mégis szükség lenne rá akkor legalább ott van! :wink: :D Tök jó,nemsokára rendezitek be a gyerekszobát,húú de irigyellek. Ilyenkor mindíg kedvet kapok egy másik babára,de egy-egy rossz nap,és kialvatlan éjszaka után úgy döntök,hogy most mégsem!

Puszi mindenkinek!Majd megpróbálok még jönni ma!
Vendég

Fecskefüttyös jó reggelt!

Melinda: Óh, cumi. Nagy ellenzője voltam, de Réka, ha nyugtalan, fáj a pocija, pl. szereti, gyorsan megnyugtatja, aztán kiköpi nagy ívben. Nem nyomom a szájába lépten nyomon, de azt gondolom, az ő nyugalma a fő. Volt egy időszak, amikor csak kézben akart elaludni este, már ott tartottunk hogy fél órákat, 45 percet járkáltunk vele, cumival pedig 1 perc múlva aludt. De ismerek babát, aki nem ismerte a cumit....

Hajni: 3 éves koráig nem is mégy vissza? Esetleg Hármaska? Fiatalabb vagy nálam, [size=12]te szemtelen[/size], szóval nem lenne kizárt....

Tündi: NIncs még piri? Arra gondoltam, nem vagy te terhes? :D :D

Szilvi: Nagyon jó a videó, ahogy rázza a lábacskáit.... :lol: :lol: Réka technikája: a fejét fordítja, mintha valami fel akarne enni a plédről, aztán láb felhúz, lendít......és visszagurul....vagy nem. :D :D

Hű, felébredt, megyek! :D
jaimee1

Erika! Úgy értettem, hogy élőben bemutathatná a fiamnak. :wink: :lol:
Egyébként videjót nem csináltál? Az előző beígértet is várjuk még... :roll: :wink: :lol:
szilbee

Sziasztok!

Hú, lányok, én annyira elfáradok az úszótanfolyam miatt :wink: Ez az állandó rohanás, hogy odaérjek, öltözés, ma meg megint még foci is lesz... hú, még egy gyerekkel is nehéz, hát még aki 3 gyerek-3 felé megy...

Tegnap megint megállapítottam, hogy nehéz dolog a gyereknevelés, és anyaként simán pszichológusnak is lenni kell! Tök lelkesen jöttünk haza az úszásról. Aztán nekiállt Csongi foglalkoztató füzetet kitölteni, és egy valami nem ment neki benne. Sírva fakadt, hogy ő ezt nem tudja megcsinálni. És hogy ő egyáltalán nem ügyes, és semmiben sem jó. Sírt, aztán mondta, hogy az úszást sem bírja, a haverja sokkal jobb nála, és ő ezt nem bííírja megcsinálni és ömlött a könnye.
Na, most légy okos anya. Hozd vissza az önbizalmát, úgy, hogy nagyon el sem bízza magát, de ne adja fel és ne vegye a lelkére, hogy vannak dolgok, amik nem sikerülnek elsőre, és van az úgy, hogy valaki valamiben jobb, mint ő...

Végül elmeséltem neki, hogy én hogy tanultam meg úszni. Hogy sokszor nem sikerült és ideges voltam, (lám még anyának sem sikerülhet minden), még úgy sem sikerült. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy fogja fel lazán, tök mindegy kinek megy jobban, nem osztanak érmet, sem kupát. A lényeg, hogy nagyjából megtanulja, ez nem verseny. Ő a fociban jobb, a haver meg ebben, nem lehet mindenben a legjobbnak lenni...

Szóval nem egyszerű ez, mert ugye az oviban a csoportban ő a legokosabb, legügyesebb. A fociban is elmondhatom igazából ezt. És most jött egy olyan dolog, ami megingatta mindebben. Hát remélem hatottam egy kicsit a lelkére.

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee, nagyon klassz lett a tábli, biztos nagyon megdolgoztál vele! Köszönjük!
Jaj, az a videjó... tényleg én is szinte nyögtem, és szorítottam, hogy sikerüljön neki :lol:

Hajni, én is elkaptam valamit folyik az orrom, kapar a torkom és olyan rossz a közérzetem! És jóóóóó időt akarok! Elegem van már ebből az esős, hidegből!

Ja, és köszönjük szépen mindenkinek a köszöntéseket!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Tündi!

Vissza ált már Máté a normális kerékvágásba.
Két napja át is aludja az egész éjszakát ugy hogy este 9 óra fele elalszik és majd csak reggel 8-kor ébred fel!
Remélem most már igy is marad!
Lucusnak kibújt már a kisfoga?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Erika!

Hát az az igazság,hogy nem akarok visszamenni,de ez a gyes szemtelenül kevéske összeg úgyhogy visszamegyek gyes mellett (na persze ha nem járok én is úgy mint Nóri, még az sem kizárt ki tudja ebbe a mai világban! :roll: )
Nem is zárom ki teljesen a hármaskát,csak néha Franci produkál olyanokat,hogy elmegy a kedvem,és azt mondom most inkább mégse!
Hát igen én még szemtelenül fiatal vagyok hozzád képest! :wink: :lol: :lol: :lol:

Tündi!
Micsodaaaaa!!! :shock: Terhes????? :D :D :D
Vendég

Évi!

Jajj szegénykém,hát nem könnyű helyzet,de szerintem ez a kis történet rólad mikor gyerek voltál nem volt rossz ötlet!
Szerintem ebből sikerült neki egy kis erőt meríteni!Te ,hogy látod?
Ma,már remélem jobban érzi majd magát!
Jobbulást neked is!
Vendég

Évi! Hát igen, nem könnyű egy okos és sokmindenben ügyes fiú élete sem... pedig gondolom sok haverja szívesen lenne olyan, mint Ő... pedig ha tudnák, igaz?...
No de tök jól reagáltad le a helyzetet! 8)
szilbee

Hát ami ma reggel történt!
Reggel leveszem a pelust Robcsiról és hagyom egy picit mászkálni,na ez így volt most is!
Kisfiam kimasírozott a szobából vettem elő neki ruhát,megyek érte!
És mit látok!!!!A fiam mint egy kisbirka elpotyogtatta a felesleget ,össze-vissza az ebédlőben,és nézett rám vigyorgott!
Nem tudtam sírjak vagy röhögjek hát az utóbbi történt,ilyet még soha nem csinált! :D :D

Kép

Kép
katlina

Judit!

Jó ahoyg ma megbeszéltük 3/4 6kor a Szapáry 22 előtt, vagy 3/4 7-7 között uott.

bocsi, hoyg ide írom a privit, de nem jó az oldal.....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na kérem szépen nem jövök délelőtt,és mi fogad itt engem? :wink: Hogy én terhes?ÁÁÁÁ isten ments! :roll:
Komolyra fordítva a szót,nem tervezek egyenlőre kistesót, aztán ugye sosem tudni,de őszintén szólva nem vágyok még rá!Lucus is még olyan kicsi!

Évi,szerintem jól reagáltad le a dolgokat!De biztos,hogy azt is meg kell tanulni,hogy az ember nem lehet mindenben a legjobb!És okos fiú,fel fogja tudni ezt dolgozni!

Ivett,fogacska nem bújt még ki:( De várjuk már nagyon!
Máté akkor újra a régi,de jó :)

Katlina,szerintem én is nevettem volna a történteken! :)

Hajni,örülök,hogy jobban vagytok!:) Szerintem visszavesznek,miért ne vennének? Egyébként hajrá hármaska :P

Erika,nem jelentkezett még pirike,remélem nálad sem :)

Menek kicsit pakolászok,mert hajnalban utazunk Tatára honvéd szakszervezetes horgászversenyre,busszal megyünk,kiváncsi leszek Luca hogy fogja majd bírni a hosszú utazást.

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

De jó nektek,biztos Luca bírja majd az utazást!
Máté is nagyon szeret utazni!
A párodnak jó horgászást!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Tündi!
Na azért hármaska is várat még magára szerintem! :wink: :lol:
Remélem,holnap jó idő lesz rátok,biztos bírni fogja Lucus az utat,majd alszik egy nagyot!Kérünk majd képeket,és beszámolót! :D

Katlina!
Hát a szükség nagy úr azt mondják! :lol: :lol: :lol: Nem volt más választás,hát elpotyogtatta,én is biztos nagyot nevettem volna! :lol: :lol:
BOLDOG HÓFORDULÓT ROBIKÁNAK!!!!!
Kép

Nóri!
Ti merre csavarogtok?
Vendég

[quote]E írta:rika,nem jelentkezett még pirike,remélem nálad sem

Még nem. :D

[quote]N írta:a azért hármaska is várat még magára szerintem!

Ketteske pláne...

Tündi: Dejólesznektek!

Nóri???
jaimee1

Tündi! De jó nektek!! Remélem jó időtök lesz!!! Ha nem majd elfújjuk a felhőket! ;)
szilbee

Sziasztok...
...vagyok.
Kellemesen elb.sztam a mai napot, de istenem...délelőtt varrtam. Aztán postára mentem, majd elvittem a varrt cuccot a gazdájának. De amikor levettem a cipőmet náluk, már akkor sejtettem, hogy itt nagy tanyázás fog következni...és úgy is lett :roll: Akor kötötték be hozzájuk a netet, utána meg segítettem telepíteni, meg beállítások, stb...És 2-kor jöttünk haza, mert már akkor Lilcsi ordított a fáradtságtól. Nem is evett, csak aludt egy órát.
Közben a bátyám is itt volt, de az elvolt az apjával...

Robinak boldog hófordulót!!!
Katénkám, ilyen elő fog még fordulni, nem ez lesz az utsó :lol:

Évi! Szegények ilyenkor olyan kis elkeseredettek! Pedig tényleg nem lehet senki mindenben az első...Jól kezelted sztem is a dolgot.

Hajni, Erika! Köszi a hiányolást!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Néztétek azoldal tetején ezt a várandós naptárat? Klassz...

Tündi! Jó pecázást!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ezt találtam a várandós naptár 34. heténél...

[quote]M írta:ár csak 12 hónap, és gyermeked 46 hetes minitornádóként teper majd végig a lakáson, pakolva, játszva, tanulva! Csak győzd követni, no meg kivárni!

Tök igaz!!! :lol: :lol: :lol:
szilbee

Aha, még Rékával a pocakban követtem. Óh, de régen is volt... :)

Pont most gondolkodtam el séta közben, hogy már több mint fél éve, hogy nem dolgozom....Marha gyorsan eltelt. :shock: :shock:
jaimee1

[quote="szilbee"][ írta:szilbeecolor=indigo]Judit! Tényleg, te miért is nem adtad meg az adatokat? ;) :mrgreen: [/color]

Lemaradtam arról, amikok kérdezted :oops: :shock:

De megadom. Mire is kell összpontosítsak?

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

[quote="jaimee1"] írta:jaimee1Pont most gondolkodtam el séta közben, hogy már több mint fél éve, hogy nem dolgozom....Marha gyorsan eltelt. :shock: :shock:

Jamiee! Én kisebb nagyobb megszakításokkal 7 évet voltam itthon. Hidd el, az is mintha csak egy fél pillanat lett volna :lol: olyan gyorsan eltelt, de imádtam minden pillanatát :!: (most így visszagondolva)

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! A tábliról kérdeztem. Az alapján megtudod adni az adatokat!
szilbee

Erika,jól van ha pirike pihenőben van! :) Nekem 15én volt 11 hónapja,hogy itthon vagyok :) Piszkosul telik az idő :roll:

Nóri,ismerem ezt,hogy most kötötték be a netet szituációt..én jártam már párszor így :) De olyan lelkesen mutogattam meg a dolgokat! :)

Katlina,boldog hófordulót Robikának!
Kép

Ivett,remélem is,hogy bírni fogja az utazást,mert busszal megyünk :shock: és autóval is max 1,5 órát utazott egyhuzamban :) De neked legyen igazad! :)

Judit,nem volt furcsa olyan sokáig otthon lenni?Nem vágytál néha vissza dolgozni?

Egyébként remélem,hogy jó lesz.Holnap nyílt nap lesz a tatai laktanyában,ott leszünk,mert apának jelenése lesz.A verseny pedig szombaton délelőtt lesz.Bízom,hogy szép idő lesz! :)
Szép napot holnapra mindenkinek,és kellemes hétvégét!!!
Szombat este vagy vasárnap jelentkezem!
Kis betegeknek,nagy betegeknek jobbulást!!

Puszi!!

Kép
Kép
tundi24

Beiratkozok már egy fogalmazási tanfolyamra :oops: lesz..lesz..lesz..pfujj,újra kell iskolába járnom :wink:

Kép
Kép
tundi24

Szilbe!

"jlevay" Lévai Judit

Lévai Kinga
Bp. 2000. nov. 14. 3600gr, 59cm 40.hét császár

Lévai Zsófia
Bp. 2003. jún. 26. 3200gr, 53cm, 38hét 7 nap császár

Lévai Márta
Bp. 2005. júl. 26. 4200gr, 60cm 38hét 3 nap császár

Judit

KépKép
Kép
jlevay

[quote=] Judit,nem volt furcsa olyan sokáig otthon lenni?Nem vágytál néha vissza dolgozni? [/quote]

Nem, nem volt furcsa otthon lenni, és nem hiányzott a melóhely sem :lol:
Közben egyetemre jártam, + másik főiskolára, kicsit tanítottam itthon, na meg dolgoztam is egy kicsit a saját vállakozásunkban, de csak hétvégén éjszaka, így mégiscsak találkoztam "emberekkel".
Kimondottan jó volt itthon lenni, főleg amikor már jó idő volt. Akkor sokat jöttünk mentünk, utaztunk.
Amikor még megfelelő volt a vonatjárat, akkor volt, hogy reggel összeszedtem a két lányt (még csak ők voltak), felpakoltunk a vonatra (babakocsi, hidegélelem, stb), lementünk hárman csajok a Balatonra. Fürödtünk, jóléreztük magunkat, és délután visszajöttünk. :lol: :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma nagy takarítást tervezek,hát nem tudom mi jön össze belőle :roll: ,ilyenkor reggel korán mindíg olyan friss vagyok aztán hirtelen elmúlik a lelkesedésem! :oops: De ma összeszedem magam! :D
Amúgy jól vagyunk,tegnap már alig kellett szívatni Franci orrát :D, nekem meg már egyáltalán nem fáj a torkom!

Judit!
Te aztán bátor vagy elindulni két gyerkőccel Balatonra fürdőzni egyedül,ez igen! :D

Na megyek,még el nem múlik a lelkesedésem! :lol:
Kép

Pusszantás mindenkinek
! Kép
Vendég

Andi!!!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Andi!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Szép jó reggelt! Süt a nap! :lol:

Tündi, kicsit késve, de jó utat kívánok nektek! Érezzétek jól magatokat!

Hajni, jaj, jöhetnél hozzánk is, ahogy a lakás kinéz :? De egyszerűen semmihez nincs erőm, örülök, ha vacsizunk, fürdünk és ágyba kerülünk...

No, Csongi már jobban érezte magát az úszáson, de reggel azt mondta,hogy hál Istennek, hogy ma van az utolsó. El kellett keserítenem, mert még a jövő héten is lesz.

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Sztem ügyesen megoldottad a dolgot Csongival. Már akartam írni, csak ugye az agyam... :? :?

Andi: Nagyon boldog névnapot! [img]%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1208503240.4077.jpg[/img]
jaimee1

ANDI!!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi! :D

Kép
szilbee

ANDI!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED! :lol:

Kép
Vendég

Judit! A lányaid szép nagy méretekkel születtek! :) Képeket küldesz esetleg? Szívesen beszerkesztem még most (a héten) a tábliba. Én személy szerint kíváncsi is vok rájuk.
szilbee

ANDI
BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok

KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉSEKET!!!!!!! :D :D :D :D :D jól esett :) :)

Nem tudom mennyit leszek a hétvégén...mert Sziszit ki akarom kúrálni a náthiból..tegnap már a dokinőnk antibigyót akart írni (mert ugye esténként van egy pici hőemelkedés még most is :evil: ).De aztán mondta,hogy ad beutalót a fülészetre és adjanak ők javaslatot az antibigyóra ha kell.Baranya ERzsébetnél voltunk -nagyon rendi volt.hááátt náthás...ennyi :roll:

Ja...apukája egyáltalán nem engedi,hogy kivegyék az orrmandit.
:x -úgyhogy ...már nem is mondok semmit.ááááááá

Nem tudom homeos doki tudta-e rajta érdemben segíteni
:roll: :roll: :roll: :roll: -mert akkor én is elvinném

pusszantás

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

izé...tudna-e :)

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! És akkor mit javasolt a dokinő? Azt amit eddig is csináltatok?

Erika! Fájsz még??? :(
szilbee

Sziasztok!

Hú, ma mindenki együtt takarított Hajnival? :wink: Hajni, sikerült a végére érned?

Andi, állítólag vannak módszerek, amivel az orrmandula "megmenthető". Állítólag a miénk is az lehetett volna, ha előbb találok erre a homeós készítményre.
Ettől függetlenül egyáltalán nem bánom, hogy kivették, mert azóta tényleg ritkán beteg, előtte meg antibiotikumon élt...

Ja, betegség... Csonginak fáj a torka :? Pedig ma már olyan fajinul kavart a vízben. Keze-lába összehangolva, szóval bejött amit mondtam, hogy csak rá kell éreznie! És mondta is, hogy igazad van anya, ha nagyon akarom, akkor nem sikerül úgy...
Meg egyébként is újra megállapítottam, hogy nagyon hasonló hozzám a személyisége. De erről majd inkább holnap... hulla vagyok!

Évi és
Kép
csongianya

Szilvi.

Fenistil,sinupret (eddig is kapta ,de fluimucil helyett lett most sinupret)
orrfújás,orrcsepp

arc+fülmelegítés (de szerintem ezt rutinból mondják már ott :wink: )
szal...csinálom.

Más lehet,hogy tojna egy ilyen náthira...engem se aggasztana...ha nem lenne esténként hőemelkedés,de inkább kezelgetem...és még így sem bizti,hogy megelőzhető a betegség... :roll:

Na..nem mondok semmit...5hete most folyamatosan ovizik :)

Évi.hát...nekünk is kéne,akkor valami orrmandi megmentő csodaszer :lol: .Remélem nem lesz CSongi náthi.lehet hogy az usziban meghűlt volna?

Katlina.hi-hi..csúcs ez a Robika :lol: :lol: édi a story.ne bosszankodj.nevess rajta.---persze takarítás közben minden van az embernek,csak nevethetnéke nem ...

Ki mit csinál hétvégén?

Tök car időt mondanak.... :evil: Nekünk Apánk dolizik mind2nap...sajna.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[quote="mano76] Te aztán bátor vagy elindulni két gyerkőccel Balatonra fürdőzni egyedül,ez igen! :D [/quote]

Mano, egy kicsit lightosabb terület, de állatkertbe is a csajokkal együtt járunk, általában oda is vonattal, és mióta hárman vannak, hát hármukkal. Szóval a 4 nő együtt :lol:
A gyerekszigetet még nem mertem bevállalni a kicsivel is, csak a két nagyobbal, de szerintem az idén nyáron már az is menni fog.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szilbe!
Igen volt honnan örökölniük. Egyikünk sem kicsi, én is 180 fölött, apa is még fölöttem. Viszont, most csak Mártici aki nagy, a két nagyobb elveszik a vele egykorúak között.
Képet is küldök, de le kellene kicsinyítenem, mert kissé nagyok :roll:

Na megyek, alukálni, mert reggel az 5-ös vonattal megyek börzézni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! Az nem gond. Lekicsinyítem, meg vágom ha kell. A többek is nagyba küldték.

Jajj én a születési súlyra gondoltam, nem a jelenlegire! Egyébként érdekes, de apum is 4 kg-val született, aztán milyen gizda volt ifjú korában... no és még most is! Aztán, anyum 5 kg-val jött a világra és kb .50-55 kg körül volt még 30 évesen is.

Andi! És más dokinak nem mutatjátok meg? Énnekem egyébként nyákoldásra még mindig az ánozsos kanalas jött be... Mondjuk mert Levente köhög is...
szilbee

Többiek? ... Hétvége van, mi? :wink:

Mi itthon leszünk mindkét nap... vagyis, ha jó lesz az idő akkor kiruccanunk, de azt még nem tudjuk mikor.

Teszek ide is képet...

Kép Kép
szilbee

Kép
szilbee

Milán!

Boldog Születésnapot!!
:)

Kép
szilbee

Hali.

L. Judit.jó börzézést!!! :D :D .Remélem az idő is kijavul,hogy mégjobb legyen az út :)
huu.jó magasak vagytok...:)

Szilvi.hát látta két doki.szerintem bőven elég.ugye a körzeti doki+fülészet.homeopátiás dokinak is van 2nevem+telószámom valahol :roll: ...de mondta valaki,hogy az egyiket nem ajánlja...de más azt sem tudom melyiket :oops: :roll:

Édik a képek.:) Levi nem érzi főnöknek még magát Dáviddal szemben? (igaz lehet ehhez még kicsi Dávid) :) nálunk már megy egy ideje a rivalizálás :lol:

Megnézem már a neten mit ír erről a kerékfesztiről :D --de olyan car idő van :evil:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?