Sziasztok!
Fcsacsi!
Ez ugye egy egyetemi klinika, sajnos benne van a pakliban, hogy a medikusok épp Rajtad tanulnak valami újat vagy "csak úgy" nézelődnek. De ki lehet bírni azért!
Nekem a szülésem alatt nem voltak bámészkodók (ezért jó éjjel szülni
), de az egyik műtétemnél még mielőtt belém nyomták volna az altatót, láttam a gyülekező fiatalokat. Igazából nem érdekeltek
Solya!
Igen, feküdtem, a 12. héten begörcsölt a vesém valahol a város közepén és bementünk a legközelebbi ajtón (egy butik volt), hogy leülhessek egy kicsit, de a butikos rámnézett és hívta a mentőt, akik bevittek és ahogy mondod, könnyű elnyerni a patológia vendégszeretetét, így 3 hétig (na jó, csak 20 napig) ott voltam.
Igazából nem volt olyan rossz ott bent, csak idegesített, hogy senki nem mondott semmit, még ha kérdeztem is, az volt a válasz, hogy kérdezzem a saját orvosomat.
Csilla!
Csak az egyik oldal jön be nekem, tényleg nem unatkozik ott sem a személyzet!
Ha nem akarsz perelni, feljelenteni, akkor tényleg jobb, ha minél gyorsabban megpróbálsz túllépni ezen a sok szörnyűségen és élvezed a gyönyörű kislányoddal töltött időt!
Kint hogy van, mennyi a szülési szabadság? Én néha már nagyon mennék vissza dolgozni, máskor meg elhatározom, hogy csak a családomnak élek, de ahhoz az kéne, hogy Apa egy multi igazgatója legyen
Képzeljétek, voltunk ma a börzén (tömegnyomor felsőfokon) és találkoztunk Angival és Pirussal! Angit egész máshogy képzeltem el, nem negatív és nem pozitív irányba, csak máshogy
Pirusék jól vannak, Zsombor egyre nagyobb, egyre szebb (nem értem, hogy lehet még ennél szebb!!), a kaja-problémák megoldódtak, eszik szépen, Pirus épp egy teli Hipp szatyorral volt, mikor összefutottunk
Sajnos netük még mindig nincs, de talán még ebben az évezredben...
Shine is jobban van, vannak még rókák, de már nem annyi, szerencsére. Erről jut eszembe, olyan rosszul lett egy kismama a börzén! Először elájult, aztán telehányt mindent. Szegénynek olyan kellemetlen lehetett, mindenki őt nézte.
Mi beszereztünk egy bebújós sapkát Balázsnak, már tavaly is ilyet kerestem, de sehol nem találtam, mondanom sem kell, irtó aranyos benne, mint egy kis űrmanó, kapott egy igazi egy(két-)ujjas kesztyűt, így fogni is tud vele, egy rakat bodyt, mert a 92-eseket lassan mind kinövi, meg a Nagyitól egy halom mesekönyvet.
Na megyek is, mert itthon meg összegyűlt jópár szétszakadt mesekönyv, azokat kell összeragaszgatnom!
Annamari