Új privát üzeneted érkezett!

Az előbb számoltam ki, ha ebben a hónapban lenne egy csodababánk akkor Bak lenne a lelkem mint én, ha a lombikkal sikerül akkor pedig Halak, mint az apukája (a párom a második verziónak jobban örülne, azt mondja nem bírna el egy "mini" Tücsökkel is meg velem is! :lol: )
Vendég

hmmmmm, így sem kaptam pé-t, de a tippem 12. nap.
A ciklusnál pl. kivettem a 9.napit és az emelkedett 37,3at valamikor mert beteg is voltam ugye lázzal és még antibogyit is szedtem a 4.-10cn-ig, lázam meg a 2.cntől volt úgy 1 hétig. Aztán utána hőemelkedésem volt esténként, ezért is vagyok immáron 3. hete itthon. Ebbe a hónapba még nem is dógoztam. Szerintem repülök a melóhelyről. :? Szóval ez a hónap senem mérvadó betegség miatt, ja és azt akartam mondani hogy a ciklus 36,6 ra 36,7ről átrakta a vizszintesemet. :D

hajni...
Budaörs

némáááááááááááááááááá laptetőzöl drága!!! Ez csakis egyet jelenthet! :wink:

Naná hogy lehet még pé-m, ajánlom is neki. Lamúr megvót reggel, elkaptak, letepertek..... :oops: :roll: ésss megint érzem a pocim.Lehet tényleg készül valami odabennt. Hát ha érik a petike akkor ma rádógozok a vizitornával, mert megyek végre.

Hm, ezeket hogy számoltad ki: Bak, Halak

hajni...
Budaörs

Hajni, a pozitív tesztig próbáld nem kirúgatni magad!;-) Mellesleg nekem is munka undoritiszem van, már alig várom a hétvégét!
Vendég

He-he, akkor jó ha reggel elkaptak!

Ja laptetű nálam nem jelent semmi, már nagyon sok volt abban a topicban is ahonnan ez az egész laptetős mizéria elindult!

Bak: 28-29 naposak a ciklusaim az utóbbi időben, ha most összejönne a baba akkor január tizenvalahanyadika lenne a 40-ik hét (december 22-január 21-ig Bak)

Halak: júniusi lombiknál meg március tizenvalahanyadikára esik a 40-ik hét (március 21-ig Halak)
Vendég

én próbálom, próbálom, de mégcsak fel sem hívnak hogy mi van. Múlthéten üzentem hogy még a héten nem mehetek mert elég durva dolgok voltak, kh, meg fulladás és társai, de mostmár kezdek jobban lenni, és lehet asztmás lettem. Éssss semmi de semmi reagálás. Úgyhogy várom már a jövőhetet, sajna azt nem értik meg hogy nem magamtól és viccből meg heccből vagyok itthon,meg mert nem akarok dógozni, mert tényleg nagyon kell a píz, hisz elég egy munkanélküli a családban jelen pillanatban. Komolyan mondom, lassan a patikába vihetem a fizetésem, ha így haladok. Érthetetlen számomra, hogy eddig is óvónéni voltam és közel sem voltam ennyit beteg mint mostanában. Erre a házidoki csak azt mondta olyan komoly vírusok vannak (70féle) hogy nem is csoda. Hát köszi, de ez nem érdekli a főnököt meg a kolegákat és nem is hiszik el, hanem ércelődnek hogy te mindig ilen beteges voltál? és hogy hogy lehetsz mindig beteg ha régen is gyerekekkel dolgoztál? :shock: :evil:

hajni...
Budaörs

Tudom, hogy nehéz mert én is nagyon a lelkemre veszek mindent, de a kollegákat magasról tojd le, különben beleőrül az ember az intrikákba! Te nem próbáltad még az aloe vera gélt? Én a dm-ben szoktam venni és nagyon jól megerősítette az immunrendszerem!
Lassan lépek, további szép napot!
Pusssz!
Vendég

Tücsi: Egyenlőre fogalmam sincs a tarifáról. :roll: Ma majd beszélek vele, talán ki tudok húzni belőle valamit erről is... Erősen gondolkodom, hogy most az egyszer elmegyek hozzá és majd meglátom, hogy maradunk-e továbbra is nála, vagy megyünk új dokihoz... Persze a párom az utóbbit szeretné nagyon. ;)

Most próbálok magamhoz térni a sokkból, még a szülésznőt is le kell mondanom, amíg nem lesz tuti, hogy akkor most hova is megyünk szülni...

Kép

Kép
bettica

Tücsi!
Azért nem a fertyt használom, mert az nekem kínai! :oops: Már 3szor rugaszkodtam neki, feladtam, nem megy, nem értek hozzá!
Nem is a megbízhatóság miatt, nekem már ez is előrelépés, eddig naptárba írtam a hőimet(nem röhögni!Már megbeszéltük, hogy technikai analfabéta vagyok, humán szakkal! :lol: ), így mégis van egy görbém.A pé-t meg jobbik esetben úgyis érzem! :wink:
De ez a görbe most nagyon kezd felhúzni, lehet, hogy randi lesz belőle a nőgyógyásszal!

Hajni, magnum, ne is mondd!Eddig olyan szépen tartottam a diétát, az utóbbi időben borzalmasan eszem!Minden nassolnivalót nagyon kívánok mostanában, és elkezdődött a fagyis időszak, nem birom ki, hogy a gyereknek veszek, magamnak meg nem! :oops:
Mi van ilyenkor?A doktornő azt mondta a júniusi kontrollra még 5 kilótól meg kell szabadulnom, erre márc. vége óta már híztam 1,5-öt!!!SEGÍTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!

Na most kiöntöttem a szívem, ez már napok óta nyomta, nem mertem leírni...

Kép
Kép
zazzy

Ne izgulj Zazzy! Úgy látszik ebben is hasonlítunk egymásra édesség és fagyi ügyben. Bár tennap ránéztem a csokira és azt hittem kifordul a belsőségem. A ferti egy időben nekem is kínai vót aztán valahogy rágyüttem, hogy hogyan azt mai napig sem értem. :D De veled ellentétben nem híztam hanem megint fogytam. :shock: Bár nekem is azt mondta Tűű hogy mikor májusban megyek addigra le kellene menni 100 alá, de nem fog sikerülni sajna mert egy lúzer vagyok. :cry: :cry:

Hoppá elárultam hogy bálna vagyok......
Te figyi, jössz a talira?Jó lenne semélyesen is megismerni a "társam". :wink:

hajni...
Budaörs

Tücsi! A fertilityt már próbáltam, de belegabajodtam... - ezért maradt a magyar változat.

Bettica, ezek szerint nem csak nekem voltak vele problémáim :wink:

Hajni, köszi a segítséget, mindjárt kipróbálom!

Zazzy, én is hasonló cipőben jártam, régebben amikor mértem, akkor a noteszembe írtam be, oszt jóvan...., ehhez képest a netes program fényévnyi fejlődés :D . (Zárójelben jegyzem meg, hogy a férjemmel éppen ma beszéltem meg, hogy elzárja az édességeket egy szekrénybe, a kulcsot pedig mindig magánál hordja....) Az a baj, hogy a bolt, mint lehetőség, még mindig megmarad - hátha a lustaság nagyobb úr...

Lányok, ti jöttök a talira? Én nagyon szeretnék, de senkit sem ismerek személyesen :oops:
lyutka

Szeretnék menni, de nem tudom, sikerül-e, annyi minden lesz mostanában, meg akkor már tanév vége lassan, majd látom, de nagyon szeretnék! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Lyutka!ÉN SEM ISMEREK SENKIT!!!

Kép
Kép
zazzy

Akkor talira fel!

Jó lenne részt venni a játékban is! Mamint, Hajni - bevesztek a csapatba?
lyutka

Lyutka: Én is mennék, de hát a fene tudja, hogy akkor még egyben leszünk-e :D

Kép

Kép
bettica

Bettica, remélem, még egyben lesztek és találkozunk :wink:
lyutka

Sziasztok!

Ma voltam a Tűű dokinál konzultáción és ahhoz képest, hogy rosszak lettek IR-m és a cukorszintem, azt javasolta, hogy kezdjem el a stimulációt a nőgyógyászommal. !!!
Én ezt nem értem? Ha rossz értékeim vannak, akkor nem gyógyszert kellene váltani, vagy a meglévőt emelni, vagy egyáltalán más úton elindulni?????

KépKép
charlott

Sziasztok!
Igaz, hogy nem írtam eddig sokszor ide, de azért rendszeresen elolvasom, hogy kivel mi történik.
Holnap megyek endokrinológiára. Tele a pelusom. Nagyon félek attól, hogy nem csak PCO-m van hanem egy jóképű cushing-szindrómám is.
Tudom, hogy nem igazán ismertek, de azért szorítsatok.
Mindenkinek jó éjszakát kívánok és gyors babásodást!!!!!

Üdv

Timi
gyorfitimi

Charlott, milyenek az eredményeid? Ha annyira rosszak lennének, akkor biztos gyógyszert váltottatok volna!

Timi! Szorítunk, és reméljük, hogy "csak" PCO-s vagy!

A ciklus.hu-ból ma sikeresen töröltem a ciklusom adatait!!! (Nem röhög -nagyon ).Zazzy, lehet, hogy mégis írnom kellett volna a naptárba :lol: Végül is csak 22 napja mérem.....
lyutka

Timi! Mennek a drukkok! :wink:

Lyutka!
Hú, ez gáz!Nem röhögtem!!!Teljesen veled érzek!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztoook!:-)

Bettica, várom a beszámolód!;-)

Zazzy, Hajni, Lyutka! hőjelentést kérek, mennyit mértetek ma??

Csajok a ferti egyáltalán nem bonyi, szerintem a ciklus bonyolultabb! Szívesen segítek nektek ha elakadnátok! Fölöttünk a hőmérős topicban, nem az aktívban hanem ahol a hasznos infók vannak összegyűjtve ott le van írva a ferti használata...mindjárt megkeresem nektek!
Vendég

Jaj, Timinek drukkolok, és kérlek gyere majd és mesélj!!!
Vendég

Timi!

Nem az a lényeg, h. mid van konkrétan, hanem az, h. végre kezeljék! Ha Cushing, akkor azt!
Hiába szednéd a metet hónapokig a PCO-ra, ha nem az IR, hanem a Cushing az oka!
Inkább derüljön ki időben, h. mi a baj és kapj rá megfelelő kezelést!
Van egy olyan érzésem, h. számos PCOS csajnál, akik egyáltalán nem reagálnak a metre, van vmi hasonló endokrin zavar a háttérben, csak most a dokik kezdenek átesni a paci túlfelire és kivizsgálás nélkül is egyből metet írnak.
Szóval én örülök, ha jó kezekben vagy és ezirányban is elindult a vizsgálódás!
Majd írd meg, h, mi volt!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Lyutka: hogy történt? :shock: :cry:

Tücsi: nem tom mi lesz ebből.... Kép

hajni...
Budaörs

Hajni,ööööö... :shock: Asszem' itt az ideje fogadásokat kötni:

1 : 12-én volt ovid ez a kis ingadozás meg belefér

2: nem tudott kiszabadulni a petéd és most újra próbálkozik= később felugrik a hőd

X : kapja be a hőmérő, nem a görbétől leszel babás! :lol: :lol:
Vendég

Lona, már megint eltűntél!!! :(
Vendég

Tücsi: x :lol: :lol: :lol: :lol: és fááj a pocakom éééés a f@xom tele a férjem volt munkahelyével vagyis a könyvelőjével. Nem képesek egy kib@szott foglalkoztatási papírt kitölteni, hogy az uram végre megkapja az oeptől a passzív tp. utáni lóvét. :evil: Pedig az oep honlapján fennt van csak ki kéne tölteni rányomni a pöcsétet,aláírni. De meghaladja aképességét a könyvelőnek ááááááááááááá

hajni...
Budaörs

te tücsi, ha 12.en volt ovim, és az alaphőm 36,6 akkor ez nem pé nem?

hajni...
Budaörs

Menj be hozzájuk és csapj az asztalra!;-) Most én sem vagyok a toppon, lehet hogy a Meforal mellé sok a napi 2 szem barátcserje kapszula: mindjárt kidobom a taccsot...
Vendég

De szerintem lehetett, mert "éppen rajta vagy" az alaphő vonalon! Ráadásul nekem egyszer volt olyan, hogy kaptam tüszőrepesztetőt mégsem mutatott a görbém ovulációt, olyan alacsony hőm még soha nem volt: 36,2 és 36,4 között ingadozott!
Vendég

Tücsi: úgylegyen ahogy mondtad :wink:

hajni...
Budaörs

Honnan tudjátok, mi az alaphő???Nézem én ezt a ferit de nem látom rajta, nem mellesleg sztem a 2-es...
Vendég

Az én hőmet inkább hagyjuk...Szerintem megint minimum 45 napos ciklusom lesz :( Ragyák ezerrel, de semmi egyéb jele semminek :cry:
Nekem az alaphőt behúzza a ciklus.hu, de az is igaz, hogy ebben a ciklusban ez már a harmadik vízszintes vonalka :roll:
Most egy picit megint kész vagyok, ráadásul családi zűr is van folyamatosan, munkahely is bolondokháza, elegem vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Kép
Kép
zazzy

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 04000_.png

Azért kérésed számomra parancs! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, köszi az együttérzést, még szerencse, hogy nem volt túl donyolult a görbém, úgyhogy emlékszem az értékekre, ráveszem magam, és megcsinálom majd a fertin.
Tücsi: 37,1 :oops: de a tüszőrepi + duphaston simán bekavarhat...
Hajni, próbáltam kijavítani, hogy ne tegyen minden napra mensis bogyót, oszt jóóóóól kijavítottam,no :shock: :evil: :roll:
lyutka

Lafi: ferti most nem mutizza, csak később ugye ha megadja a pé-t; a ciklus meg nemtom mi alapján adja meg a vízszintes vonalat, azaz az alaphőt. :roll:

Zazzy: nekem gyanús a tennapi 36,6ad, de majd meglátjuk ha feljebb megyen... :wink:

hajni...
Budaörs

Lafi: itt pl. megvan az "alaphős" vonalam: :lol:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 04000_.png

hajni...
Budaörs

Lányok, Zazzy szeretem mikor szót fogadtok nekem! :lol: Zazzykám, hát ez a görbusz tényleg nem túl szép...mi a baj a családdal, persze csak ha publikus?!

Lassan nekem is le kéne porolnom a hőmérőt, mert a ciklusom második felében inni szertném a palástfű teát!

Lyutka, nekem még progi szuri mellett sem volt 37,1 a hőm szóval nem kell szerénykedni! :P :wink:

Ha ma már nem jönnék: holnap reggel is kérem a hőmérőket beizzítani, mert számonkérem! :)
Vendég

Igenisértettemvettem. :D :P

hajni...
Budaörs

Tücsike, a fogam is fáj - egy jó kis gyulladás is okozhatja... (keresek még indokot, ha szükséges)
Lányok! A naptáramban megtaláltam az első 10 nap értékeit, úgyhogy most boldog vagyok - bár arra nem emlékszem, hogy mikor írtam be őket - a többi hőre pedig már emlékszem.
Ferty-szakértők! A 18-as karikákat hogyan tudom a görbémhez varázsolni? (Pedig tudok angolul v.mennire :oops: )
lyutka

Zazzy drága, öntsd ki szíved! Néha már ez is használ....

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Látom, azért elég izgi itt a helyzet! Lányok, ne hergeljétek magatokat a hőgörbével! Bizzatok a megérzéseitekben! :)

Rejo, itt írom: hidd már el, hogy fogytál!!!! Majd Kavicska megerősít ebben!

Timi, hajrá! Rambókának igaza van, szuper, hogy így kivizsgálnak!

Kép
mamint

Ja, megvannak az eredményeim. Egyelőre csak a hormonok:

2008. április (5. nap)
FSH 7,0
LH 12,8
Ösztradiol 139,1
Progi 2,5
Prolactin 243,7
tesztoszteron 1,97

az Lh-n kicsit kikerekedtek a szemeim...

Régebbiek:

2008. januári 63. napi, mensi előtt pont 2 héttel
TSH 2,620 miU/l
FSH 5,9 IU/l
LH 36,6 IU/l
Ösztradiol 604,7 pmol/l
Progi 6,2 nmol/l
Prolactin 319,7 mIU/l
Total tesztoszteron 3,33 nmol/l

2007. októberi (4. napi)
FSH 5,4 IU/L
LH 4,2 IU/L
Prolaktin 1382 mIU/L
Ösztradiol <37 pmol/L
Progi 1,7 nmol/L
Tesztoszteron 2,9 nmol/L

2007. áprilisi: (5. napi)
FSH 6,6 IU/L
LH 8,3 IU/L
Ptolaktin 679 mIL/L
Ösztradiol 119 pml/L
Progi 1,00 nmol/L
totál tesztoszteron 3,3 nmol/L

2005. szeptemberi: (5.nap:)
prolactin: 1248 mIU/l
LH: 26,8 IU/l
FSH: 6,5 IU/l
Ösztradiol: 32 pg/ml
progi: 2,5 nmol/l

2003. novemberi:
22.nap: (mensi előtt 4. nap) más mértékegységek, mint az előző
prolactin: 26,3 ng/ml (a papír szerint a max 24)
LH: 20,7 mIU/ml
FSH: 8,4 mIU/ml
Ösztradiol: 52 pg/ml
progi: 1,9 ng/ml
tesztoszteron: 1,2 ng/ml

Kép
mamint

Sziasztok!

No megvolt a nagy endokrinológiai kivizsgálás. Fonendoszkóp, sóhajtson kettő nagyot. Megnyomikázom a pociját, fáj???, nem.
A végeredmény: fogyjak le és akkor majd lesz gyerekem. Sőt valahogy úgy van a diagnózisom megfogalmazva, hogy még apával nem kell huncutkodnunk sem, csak le kell fogynom és megszáll a Szent Lélek és jön a baba. Rettenetesen bunkó volt, vagy csak én vagyok kicsit gyengébb lelki állapotban.
Szerinte nem van cushingom. De PCO-m az tuti, úgyhogy most már totál ide tartozom ebbe a topicba. Remélem befogadtok a társaságba.
Azért kaptam két szem bogyót, amit éjfélkor kell bevennem és holnap reggel pontban nyolc órakor labor. Kortizol szint és DEAH szulfát.
De szerinte akkor sem vagyok beteg, csak kövér.
Szóval dióhéjban ennyi.
Na de mindegy, remélem, hogy nem kell vele túl sokat találkoznom, a nődokim pedig egy angyal. Csak amíg ez a dolog nem zárul le addig nem csinálja meg a lapart és nem kapok metet.
Isten mentsen mindenkit az ilyen endokrinológusoktól.
Jó éjt mindenkinek, majd holnap benézek.
gyorfitimi

jesszus Timi :shock: :evil: , hol voltál helyileg????

hajni...
Budaörs

Szép napot mindenkinek!:-)

Hőőőőőjelentést kérek!!!!! :lol:

Lyutka: rámész az adott napra, kijön a Primary fülecske itt tudod kiválasztani:
a hőmérsékletet- az időt, hogy mikor mérted- a folyásod- a mensi minősségét- és alatta van, hogy Intercourse/Insemination: nyah:
lehett választani, hogy yes-volt szex vagy PM-délután volt szex, AM-délelőtt volt szex, de lehet választani IVF-mesterségesmegtermékenyítést is!

mamint, ezek elég jó eredmények, vagy nem? :roll: Mikor mész dokihoz?

Timi, ez annyira jellemző a magyar egészségügyre! :evil:

Pusssz!
Vendég

Timi :evil:
Vendég

Tücsi: 36,5 :shock: :lol:

hajni...
Budaörs

Zazzyyyyyyyyy! Merre kolbászolsz? Minden okés ugye?

hajni...
Budaörs

Timi!

Ilyenkor nincs mit tenni, menni kell tovább és keresni egy másik endokrinológust!
Könnyű mondani, h. fogyjál le, de amíg nem kezelik az okát, addig baromi nehéz megtenni!
Kitartást kívánok a magyar egészségügyhöz!

Az első endokrinológus, akinél voltam, nekem azt mondta, h. "maga nem lehet PCOS, azok dagadtak és szőrösek!". :roll:
(Ha jössz a talira, majd meglátod, mekkorát tévedett! :twisted: )
És kb. ugyanennyi volt a vizsgálat nekem is. :evil:

Szóval kitartás!

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?