Sziasztok!
Andi!
Nem tudom mivel ütött bele, mert igazán nem sírt, csak később vettem észre, hogy kívűl piros, a szeme meg csúnyán bevérzett. Biztos a keze, vagy vmi játék a tettes. Amúgy a kék foltokat is gyűjti a combikáin, gondolom, ahogy beakad a járóka pálcái közé (persze ki tudja húzni, de közben beütheti). De inkább most tanuljon meg vigyázni magára, minthogy később a betonon üsse szét a fejét!
Etetőszékkel kapcsolatban pedig csak az ortopédus doktorra hivatkozok, azt gondolom ő mégsem mond hülyeséget (miután az egyik legjobb szakembernek tartják, ezért is hozzá vittük Patrikot).
De mindenki azt csinálja, amit jónak tart, természetes, hogy ezeken(meg máson sem) vesznék össze senkivel!
Uezt gondolom a darabos kajákkal kapcsolatban is, fog nélkül biztos nem tudja megrágni, ami pedig kellene a tökéletes emésztéshez. Kutyázós koromból megtanultam, hogy mennyi tragédia, baj történhet abból, ha az ember nem elég körültekintő, ezért biztos óvatosabb is vagyok. Na mindegy! Paratéma lezárva!
Noémi! Szegény Bálint! Ez szörnyű lehetett! Nem is mondtad, hogy van ilyen gondotok!
Elhiszem, hogy kiborított. De mostanra már biztos minden rendben! Anyóssal meg ne törődj! Kár miatta idegeskedni! Ő biztos ilyen durvább jellem, sztem nem bántásnak szánja amit mond, nem hinném, hogy nem imádja az unokáját, hisz mondtad is, hogy hoz neki drága bébikajcsit, pelust, stb. Nem vunk egyformák, ő nem az a típus, aki kimutatná az érzelmeit! De nagy pozitívum, hogy van egy ilyen fia,mint Balázs, nem?
Timi! Tündéri Ati a fotókon! Kis huncut! Felkötheted a nacit azt hiszem!
A házatok nagyon szép! Mekkora a telek hozzá? Újnak vettétek? Gondolom, ha nem Nagykőrösön lenne, nem adnátok el! Mi is vmi ilyesmi házat keresünk, csak Kecskeméten , esetleg kkén és vmi nagyobbacska telekkel. Ti hova szeretnétek költözni? Szintén kertesbe?
Brigi!Fiúk jól kifogták! Szegénykék!
Dani eszik azért? Tűzhelyetek szuper, de elkeserítelek, borzasztó lesz takarítani! Nekünk is ilyen van, undorítóan néz ki a portól, vízcsepptől, minden meglátszik rajta.
Aziz! Csatlakozok az Azizt sajnálók táborához! De ha muszáj...
A Beagle-ről lebeszélnélek, tündéri fajta, de rettenetesen szökős! A vizsla sztem nem. Rágni minden kölyök rág, de nem mind rombol. Egy nyugodt vérmérsékletű kicsit válasszatok! És adjatok bőven játékot neki!
A Golden Retriever nem tetszik a férjednek? Ők vízimádók, nem szökősek és nem tombolósak! Igazi családcentrikus fajta!