Új privát üzeneted érkezett!

na sziasztok!

Itthon vagyok!!!!! Csinálok valami jó kis vacsit, aztán jövök vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

http://www.abrakmester.hu/peticio.php
írjátok alá ezt az oldalt kérlek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Aláírtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Csajok!

Akkor ahogy megígértem teszek fel egy pár képet a zalakarosi kényesztető hétvégénkről:
Remélem nem bánjátok... :oops: :)

Kép
ez volt a szobánk
Vendég

itt ittuk meg az 'üdvöző italt' Kép
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom, h mi van velem.
Bálint szerint előfordulhat, h vírus... egyenlőre még nem is tudom, h hogy megyek reggel dolgozni. :?
Semmi nem marad bennem.
Vagy alul, vagy fölül jön ki :oops: :? :(

Emiatt tök gyenge vagyok. Ma még vacsit sem főztem, mert nem volt erőm :( Mostanáig aludtam, a wc-n voltam és szenvedtem az ágyban.

babszika

Kép
Vendég

Arikon!
Húúú, ez nagyon állat lehetett!!!!!!!!!!!!!!!
énisénisénisénisénis :lol:

babszika

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
ez utolsó este volt, szépen kivilágították a fürdőrészt és halk romantikus zenét játszottak. Nagyon szép volt!
Vendég

Babszika!
Köszi!
Neked meg gyors gyógyulást, dokihoz elmész? :roll:
Vendég

juuuuuuuuuuuuj!
ez tényleg szupi!

ha ma éjjel hazaér B., meg is mutizom neki. ránk is ránk férne egy kis lazulás..... :roll:

babszika

Szeretnék holnap dolgozni menni.
Ha tudok, akkor a mai napomat (vagyis 3 órát, mert 5öt bent voltam) le kell dolgoznom.

De B. szerint úgyis az éjszaka lesz a lényeg. ha tudok pihenni, akkor nem lesz gond.

babszika

zsuzsa köszi az aláírást!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Babszika! Jobbulást!

Arikon! Szuper hely. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Arikon, ez nagyon klassznak néz ki, örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én meg itt sárgulok az írígységtől.

Babszi, próbálj éjszaka pihenni! Remélem tudsz egy kicsit aludni is, a holnapi munkát meg ne erőltesd! Gyógyulj meg!

Kép Kép Kép
datolya

Babszika: Gyors jobbulást neked.... nálunk nem régiben volt ilyen hányós-hasmenős vírus, lehet, felétek csak most ért el :roll: :shock:

Arikon: Csatlakozom Datolyához...... marhára besárgultam az irigységtől..... mi is menni akartunk februárban, de elmaradt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szép napot mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: Hú de jó helyen voltatok. :) Nagyon szupin néz ki. Lehet megfűzőm a páromat vigyen már el most a költözés után egy kicsit jó lesz a pihi. Hajdúszoboszló volt a cél de igy, hogy látom hol voltatok lehet változtatunk:):)

Kép
csucsu05

Szép reggelt Lányok!

Mindenkinek köszi a dícséretet :oops:
Tényleg csak ajánlani tudom a Mendan szállodát, mert mi másodjára voltunk itt, és változatlanul kedvesek-aranyosak, és a medencés részek szuperek. Amint láttátok a képeken, 4 medence van (1 nagy úszó-élménymedence, középen egy féltermál-élménymedence, 1 pezsgőfürdő, és egy 38 fokos termálmedence). Családosoknak nagyon ajánlom, mert már elkészült egy gyerekek részére kialalkított kismedence, körülötte csúszásgátló szőnyeg, és van egy játszóház is, ahol szakképzett gondozók szórakoztatják-foglalkoztatják a piciket.
A kaja isteni és temérdek, mivel svédasztalos, és a választék nagyon bőséges. Vacsora közben élőzene szól, és hétvégenként pezsgőt is adnak. :wink:
Mi kaptunk (tavaly is) ajándékkupont, amit a lányok a kozmetikai részen, a fiúk a masszázs részen tudnak beváltani.
Ja, és ami baromira tetszett, h. amint beparkolsz az autóval már jön is a londíner a csomagjaidért. Állati flancos :D
De ha valakit bővebben érdekel az iwiw-emen az ismerőseim között megtalálja (mendan).
Na, vége az ingyenreklámnak! :lol:

Csucsu,
félve kérdezem...hogy vagy? :roll:

Zsuzska,
látom a végefelé jársz! Drukkkkkkk! :wink:

Hanna,
köszike...privit küldök! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Arikon: Köszike, de mire eljöttem otthonról, már csal 36.5 volt a hőm és megjött az első barnás pöttyem....szóval most sem lesz baba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok!

Milyen teát igyak???? Cickafar, vagy málnalevél, vagy palástfű???? Kicsit rendbe kéne rakni a ciklusomat és hátha a görcs is enyhülne kicsit.....MEg négy napig pöttyözök, mielőtt megjönne :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Arikon gratulálok nagyon jó helyen voltatok biztos szupi volt
Babszika gyógyulást neked minnél hamarabb
Zsuzsa én cickát iszom de Arikon biztos tud nked segiteni nekem is ő mondta a cickát
Ma depis vagyok este megyek dokihoz megint nem jó az autóm és már teljesen kikészülök tőle annyi pénzbe volt már kész vagyok

Kép
bévi

Évi: Kitartást neked a mai naphoz :!: :!: :!: :!: :!: Estére drukk, csuriban mindenem :!: :!: :!:

Ja és küldök mindenkinek sok sok pozitív energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!
Sajnálom, hogy pöttyözgetsz. De még nincs veszve semmi. Ismerek olyan lányt, aki 3 hónapig menstruált, és terhes volt. :roll: :roll:
arikon
Fantasztikus helyen voltatok! Menten megöl a sárga irigység. :wink: :roll: :shock: Annyira jó lehetett! Nekem amúgy is szívem csücske Zalakaros, mert tavaly mi is voltunk 2 hetet. Csodálatos vidék. Voltatok a környéken is? Pl. kilátó stb.
Vendég

Szia Pendi!!

Köszi a bíztatást, de tuti nincs babóca..... érzem :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Egyszer úgyis lesz! Kell hogy legyen!! :roll: Ha most nem, akkor a jövő hónapban. :roll: Biztos vagyok benne. :lol:
Vendég

Hát igen.... elvégre horoszkóp szerint jan. 15-én szülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Meg megyek kedden is vérvételre.....akkor ellenőrzik a prolactin szintemet, aztán rá két és fél héttel meg progi szint kontroll. Aztán megint konzi..... gondolom én :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem irigyellek benneteket. Azokat a lányokat, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak mint én. Iszonyatos kitartás, és türelem kell ehhez. Minden hónapban csak a kérdés, a félelem, hogy lesz-e baba, vagy nem. De szerencsére mindannyiótoknak olyan párja van, aki a végletekig támogat. Ez jó.
Vendég

sziasztok lányok!csucsu mizu veled,hogy vagy? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Arikon,
egyszerűen gyönyörű helyen voltatok!!!! Szupi lehetett, én is de elemennék oda, nagyon szép! :D

Babszi,
jobbulást! :)
sirkici

sirkici hogy érzed magad?látom lassan már babázol! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát igen. Az enyém is olyan édes volt reggel.... látta rajtam, hogy elggé kivagyok és odajött ölelgetni,meg puszilgatni, hogy majd most tutira, meg nagyon jó dokink van és ő maj segt nekünk, tut jön majd nemsokára a pici :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kuzsanna!
Ajánlanám a barátcserjét, ami rendbe rakja a ciklusod. De ihatsz málnalevelet pé-ig, majd palástot.

Én olyan gondba vagyok, hogy hiába ittam most a málnát, nem ment fel a hőm. Miért???

Bocsi, hogy bekukkantottam.
encike 2

Szia Encike!

Köszi a tippet a teához.

Hát sajna foggalmam sincs a görbédet illetőleg, hogy mért nem megy felfelé :roll: :roll: :roll: Mindi ilyen szokott lenni vagy csak most ilyen?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
A fene egy meg ezt a hüle pirit!!! :twisted:
Én - mint ahogy Évike is írta - cickafarkfű teát iszom. Anno Nóri ajánlottam nekem, és azóta totál rendbetette a ciklusom. Te még akkor nem voltál a csapatban, amikor 40-60! napos ciklusaim voltak. Én akkor kezdtem el inni a cickát 1-14-ig és így 30 napra meg szokott jönni. Persze ehhez minden nap rendesen kell inni, mert ha 1-2 napot kihagyok, akkor annyival szokott csúszni a dolog. Én tiszta szívből ajánlom neked. De majd írnak a többiek is, mert lehet keverni palástfűvel, pásztortáskával stb.
Szerintem egy próbát megér. Én ugyan hőt nem mérek, de ha ebben a ciklusban nem jön össze a babó, akkor veszek lh-t amin láthatom az eredményét is. :wink:

Encike,
csak gyere nyugodtan! :wink: Sajnos nem tudok segíteni, h. miért nem ment fel a hőd! :roll:

Pendi,
ki sem mozdultunk a szállóból, csak a környéken sétáltunk egy kicsikét. :oops: :D
Vendég

arikon
Megértelek! :oops: :wink: :lol:
akkor is jó lehetett. Csak ti ketten, és lesik minden kívánságotokat. Se főzni, se munka, semmi dolgod. Én is akarom!!! :lol: :lol: De ha a vonalzódat jól nézem akkor pont jó időben voltatok. Remélem már 3-an jöttetek haza! :wink: :oops: :lol:
Vendég

Pendi,
nagyon bízom benne!! Mi mindent megtettünk a cél érdekében! :oops: :wink:
Te viszont most vagy izgi időszakban... :D
Vendég

Köszönöm, hogy befogadtatok.
Ez a második ho, hogy mérem a hőm, de nem ilyen volt az ezelőtti. Igaz febr. 20-án volt vetélésem, lehet ez kavart még be. 3. babánkat szeretnénk, vannak 5 és 2 éves lányaim.
encike 2

Arikon: Köszönöm a tippet. Megyek is ma és veszek.... csak még azt nem tudtam eldönteni, hogy cicka vagy málna 1. naptól :shock: :shock: :shock:
Amúgy az volt az érdekes, hogy csak a hőmérőn volt ilyen barnás váladék, azóta semmi :roll:

Pendi: Sok sok akciózást nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Encike: Akkor szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy meddig lesz még ilyen a hőd... hátha tud mondani neked valmi biztatót :wink: :wink: Szóval már van két gyerkőc??? De jó nektek :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

arikon
bizony-bizony! :wink: :oops: :lol: :lol: Mondtam is a páromnak, hogy 3 napos akció idő van. :oops: :oops: :lol: :lol: Azért nem tiltakozott. Bár most szegénykém beteg. :cry: :cry: Fáj a feje. :cry: :cry: Olyan hülye idő van nálunk. egyik pillanatban lóg az eső lába, a másikban meg ezer ágra süt a nap.
encike 2
Nálatok az első két germek simán jött?
Vendég

Babahíradó

Lányok, Christell üzent (azaz Klárika apukája)

Klárika baba ma 13 óra 19 perckor megszületett!
50 cm hosszú és 3600 g!

:D :D :D
jaimee1

Sziasztok Lányok!

Arikon: mese az a hely, örülök, hogy jól éreztétek magatokat ;)

Babszika: jobbulást, remélem jól tudsz majd aludni

Nóri, merre jársz? Remélem jól vagy. Ha meg sötét felhők gyülekeznek, gyere, segítünk elfújni. Nekem tök jó a tüdőm ;)

Judit
Kép
sonny

Zsuzska
köszi! :wink: :oops: :oops:

Christellt nem ismerem, de ismeretlenűl is nagyon gratulálok neki! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Arikon! Csoda kalssz helyen voltatok! Képzeld mi is megyünk valószínű Zalakarosra vagy HÉvízre, mert apa kapott az egyik ügyfelüktől barterba ilyen wellnes üdülést, szóval mi is megyünk! Már alig várom. Mondtam apának, hogy a szülinapomon kellene menni majd.

Barátcserjét én is szedtem és nekem is előbbre hozta a pé-m, cak sajnos aki cisztásodára hajlamos annak nem igazán nyerő, így én most nem szedem, pedig a 14. nap volt a pé-m, míg előtte 19-22 nap körül.

Babszi! Jobbulást Neked!

Enci! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Krisztinka!
Köszi és üdv neked is!

Pendi!
Az első fél évre, a 2. baba azonnal sikerült. Most meg csak várok-várok.

Christellnek nagy-nagy gratula!!!!

Kuzsanna!
Jövö hoba megyek rákszürésre és megbeszéljük a dokival ezt a hős dolgot.
encike 2

Encike!
Helyes! Biztos megmondja, hogy mért ilyen :shock:

Christellnek hatalmas gratula :!: :!: [/b]

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én mentem haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

_Na sziasztok!

Arikon: Még egyszer köszi a tanácsot, meg is vettem és ittam is már palástfüvet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?