Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy kicsit kivagyok mostanába minden összejön! :cry:
Tegnap óta Bebe is elég nyügi. Ma voltunk a doktornönél ö pedig beutalot adott a korai fejlesztöbe, mert nagyon laza a csipöje, mászni még mindig nem mászik, ülni sem ül stabilan ha felültetem akkor kb 4percig ül aztán hátradobja magát, ha négykézláb van akkor probál felülni csak spárga lesz belöle.Ja és még mennünk kell ultrahangra is a vese tágulat miatt kontrolra,és mondta a doki akkor már nézzenek csipö ultrahangot is .Nagyon remélem hogy mindennel minden rendben lesz.
Megprobálok majd még jönni és visszaolvasni, csak már hív a csajszi.

Kép
bibike27

Luki!

Külsőre igaz a megállapítás a gyerekekről,de belsőre Balu az apja,Dóri az anyja!Én is azon gondolkodtam a hintáddal kapcsolatban,hogy nem lehet unja ezt a fekvő pozíciót?

Zsókuci!
Drukk a műtéthez!

Chesti!
Ez jó ötlet lesz majd,hogy leülni a kölkök mellé és baromi nagy élvezettel játszani hangosan és majd ők is beállnak!Köszi a tippet!

Bibarkám!
Szájösszeszorítós anyukájára hasonlítós Olivéred van!Édes!Ebben a szélben mintagyerek,nem semmi!Gratula!Ja és irigykedem,hogy nincs már Kiszeles szemöldököd!

Motné!
Krisztike nagyon helyes!Szomszédságban lakunk!Ott lesz a keresztelőjük a kölköknek!
Hát igen eljön az idő,amikor már nem mi leszünk a partnerek a gyerekeknek,hanem a társaik!Tök jó,hogy tetszett Krisztinek a bölcsi!Nagyon szép kiscsaj!Apunak pár év múlva tele lesz a gatyája,hogy jönnek a pasik!
Köszi a Balus gyógypuszikat!

Vicuska!
Hát a fejéstől az én melleim is a bokámat verdesik!

Estrella!
Ti hogy vagytok a levegőn sétával?Ott is sír a kocsiban?Holleanyó Dórim most is kinn van ebben a szélben.Majd kiolvad ha behozom,de jót alszik legalább a levegőn!CSaládi vagy emeletesházban vagytok?Gyümit én már 3 és fél hónapos koruk óta adok,de én nem szoptattam eddig sajna!
Tegnap óta nyomjuk a főzeléket is,de az Dórinak nem annyira jön be!Balu kétpofára tolja be!Rá lehet számítani:))

Bibike!
Tudom könnyű mondani,de ne keseredj el,mert a fejlesztőben segítenek a lánykádon hidd el!

Az én lányom annyira élvezi a hátról hasra fordulást,hogy ma legalább 20x megcsinálta!Ebben csak az ajó,hogy akkor is megteszi,amikor befejezi a kajálást és utána nem győzöm visszafordítani,de akkor jön a bukás!Sebaj!

Bocsánat mindenkitől,akinek nem reagáltam,de csak éppen beleolvastam a topikba!Anyu most itt volt délután,de az időt bevásárlásra használtam ki!

Képzeljétek!
Egymással szemben voltak a kölkök a térdünkön.Dóri átöleli Balu arcát vagy amit éppen elér,magához rántja ezerrel és szétharapja meg szétnyalja szerencsétlen Balut!Az meg tűri.Annyira bájosak!
Vendég

Lanett
ne legyen lelkiismeret furdalásod a döntésed miatt4Sajnos pénből élünk és ez diktálja a feltételeket :( Vígasztaljon,hogy a tesód fog rá vigyázni!

Benszi
Milyen szépen nőnek a gyerkőcök!Balunak látom új frizkója van!majd az lesz még egy igaz élmény amikor már puszilgatni fogják egymást nagyokat kacagva :D

BIbar
Helyes kis fickó Oli úr :D

Motné
Tök jó hogy Krisztina élvezi a bölcsit,így majd nem kell fájó szívvel ott hagynod!Viszont elég durva ez a bölcsi helyzet és sajnos sok helyen az ovi is ilyen nehezen megoldható!
gabicsibe

Sziasztok Kismamik, Anyukák!

Önző módon csak egy gyors kérdés feltevése miatt jövök. :oops: A talis oviban van lehetőség kajamelegítésre és pelenkázásra?

Előre is köszi a választ.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Benszi:

Mostanában a sétánál is ordítás van, szóval már sétálni is alig merek elindulni, mert végigüvölti az utat. Néha jobb, néha rosszabb a helyzet.
Viszont ma elaludt velem a nagyágyon, úgy hogy mellette voltam. Ilyen még nem volt eddig, csak kézben, vagy a lábamon ringatva aludt el. Remélem változik a helyzet ha majd picit nagyobb lesz. Hála legalább éjjel jól alszik.

Lukrécia:

Természetesen csak akkor lesz hozzátápi ha nem lesz elég tejem.
Bár kíváncsiságból kipróbálnám már 4 hónaposan.

Bibike:

Remélem rendben lesz minden. Drukkolok.

Bibar:

Oli nagyon kis helyes a fotókon.
Vendég

Bibike
remélem nem lesz semmi gond a picúrral :oops: :oops:

Benszikém
drágák lehetnek,nem baj,balu szokja csak hogy szétharapják a csajok:)))ne irigyelj,hamar leszek megint Kiszel,ki tudja mikor jutok el ujra :wink: a melleimről én sem szivesen nyilatkozom,jobb ha nem látom őket,tükrök zuhanynál letakarva :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe,Estrella
köszönjük a dicséretet :wink: :wink:

Gabicsibe
már csak 55 nap,én ilyenkor már javában be voltam sózva és vágtam a centit reggelente :lol: :lol: de szuper volt,imádtam a terhességem minden percét :lol: :lol:

Lukikám
olyan szép mint az anyja???köszi mindig tudtam hogy gyönyörü vagyok :P :P :P :roll: :roll:

ja csajok még azt akartam irni hogy az auchanba tök aranyos bodyk vannak 990-ért 5 db,rövid ujju vagy ujjatlan,én vettem 10 darabot,nagyon aranyosak :wink:

bibar

Bibar
Oli nagyon jóképű pasi :D

Bibike
Tényleg nyugi! Nagyon jó tapasztalatok és eredméynek vannak az ismerőseim körében is - ahol szükség volt rá - a korai fejlesztőről! Lánykád hamarosan futni fog, mint a nyúl :) :) :)

Benszi
A katolikus v a református templomban lesz a keresztelőtök? Nekünk tavaly augusztusban a katolikus templomban volt. Ha nektek is ott lesz, csak azt tudom mondani, hoyg Matyi atya egy tündér! Nagyon szép szertartást tart és imádja a gyerekeket. Kriszti buksiját állandóan simogatta. A locsinál be volt izzítva egy pelussal a keresztanya, de Matyi atya oylan gyorsan és alaposan törölgette meg láynkám fejét, hoyg keresztanya csak állt és nézett :D Ja és Krisztina kiráylnő itta minden szavát a papnak, teljesen meg volt babonázva. Nagyon szép és megható lesz ám, majd meglátod :cry: :oops: Megkeresem a képeket és később dobok párat, hoyg lásd milyen hatással volt Krisztire a papbácsi.

Gica
Pelenkázó van és én megkértem az egyik gondozónénit, hoyg melegítse meg a bébikaját Krisztinek. Szóval fullszerviz :D

Kép

Kép
motné

Persze,nem ér hogy már mindenki rá van izgulva a babatalira én meg itthon ülök Falatkával..... :( :wink:

Bibike

nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen Bebével.Gyere majd és írd meg mi volt.

Benszi

nem hinném hogy unja a fekvő pózt,mert az ágyban meg magától eljátszik és óriásiakat kacag :shock: :roll:
Mondtam is Neki,ha beleférnék én tuti éjjel-nappal a hintában ülnék,de nem törődött velem..... :lol:

Estrella

látom Neked is jó nagy önbizalmad van a tejeddel kapcs.Nekem dől már ki a fagyasztóból,mindig pakolgattam,hogyha elapadna legyen....... :oops: :oops: Most meg dobhatom ki,mert úgy néz ki,hogy Falat tejfehérjeallergiás,akkor meg még ettem tejtermékeket.... :roll: El kéne kezdenem újra gyűjteni,hogy a főzibe legyen mit tenni majd..... :roll:

Bibarkám

a jó barátságunk érdekében természetesen olyan szép mint az anyja :D :P

Kép
lukrécia

Gabicsibe!
Már én is várom a nagy csókolgatásokat!
Nem sok van már hátra anyám!

Motné!
Matya atya van kiszúrva!Én is csak jókat hallottam róla!Fel kell hívnom és beszélni vele az időpontról!

Bibarkám!
Én is vettem Auchanos bodykat,csak olyan óvatosan kell vasalni,mert a műanyag gombok hamar megolvadnak és akkor kuka!Fürdésnél a testelemzés meglehetősen gáz!Én sem szeretem,bár már örülök,mert a bantu bimbeszeimből lassan visszatérünk az eredeti színére :lol: Beleszek szarva ha az én kis fiamat mindenféle kis fruska fogja harapdálni!

Estrella!
Legalább elaludt melletted!Ez tök jó!No meg,hogy éjjel is alszik!
Pelusos rongyizást nem próbáltad?Azzal tanul fogni is!Az enyémek úgy morzsolgatják,mintha kötelező lenne!
Keresek képet róla!

Kép
Vendég

Luki!

Tejfehérje allergia?Az nem pite!A hintában 30fokos dőlés szögben van,de az ágyban vízszintesen!És onnan nem lát annyit,mintha ülne!Miért nem gyüssz a talira?
Vendég

Benszi

Most akkó nem étöm :roll: :lol:
Ülni az ágyban sem ül....Hát ha a hintában van,pont jobban körbelát,nem? :roll: Vagy nem?Vagy igen?:roll: :shock:
Talira azért nem tudok menni mert két hete Óváron vagyunk és a férjem szombaton még dolgozik,szombat délután megyünk vissza pestre. :(
Te,ezen a képen nem morzsolgatnak hanem durmolnak ezerrel.... :lol: vagy pléd alatt titokban morzsolgatnak? :D :wink:

Kép
lukrécia

Benszi:
Megpróbálom amit írtál, bár eléggé izeg-mozog a csajszim. :)

Lukrécia:
Hát igen, nincs nagy önbizalmam valóban. (nem csak a tejjel kapcsolatban) de azért remélem fél éves koráig tudom szoptatni.
Én is úgy terveztem hogy lefagyasztok, de kb. 100 ml van a fagyóban.

Bibar:
Arról hogy ki hogy néz ki jobb nem beszélni. (főleg a melleim gázosak, bár az amúgy sem volt szép látvány, na de most) :shock:
Holnap úgy néz ki megyek fodrászhoz. :)
Vendég

Motné
köszönjük :P :P :P

Benszikém
nekem még bantu :P :P :P én egy adag bodyt összemostam valami pirossal igy már rózsaszineim is vannak,készülök a kislányomra :lol: :lol: :lol: annyira cukik ahogy alszanak,de tényleg,hol morzsolgatnak?? :lol: :lol: :lol:

Lukikám
hivjál majd,sétálok vele egy rövidet,de szerintem 11 től bennt vagyok :wink:

Estrella
én is igy vagyok vele/mellesleg/ :wink: :wink: na de legalább a frizurád szép lesz :lol: :lol: a többit meg egyébként leszarom,ez a bébi mindent megér,jó melltartók meg vannak :wink: :wink:

bibar

Lukika!

Szerintem fekve tudja rendesen forgatni a fejét,míg a félig ülő pozícióban nem annyira!Nem lát hátra kicsavarodott nyakkal a hintából.Enyémek utálják a hordozót!Balázsom két ugrással,Dórám egyel kiszabadítja magát.Free Willy!!!!!!
Sajnálom,hogy nem jössz a talira!
Alvós kép volt,de volt pelus és ha fenn vannak,akkor morzsiznak. remélem még nem matatnak a takaró alatt,majd pár év múlva ráér! :oops: :lol:

Estrella!
A kicsikkel rengeteget kell próbálkozni mire rájön az ember a nyitjára!

Bibarkám!
Mikor gyúrtok apuval a rózsaszínre?Vannak jó melltartók,de ha leveszed,hmmmmm....micsoda zsákbamacska!
Vendég

Fiona!

Én még semmit sem adok Dórinak anyatejen kívül. Hála Istennek van elég tejcsim és Dóri is szeret szopizni, ha rajta múlna éjjel-nappal a cicin lógna! Én kicsit optimistább vagyok, mint a többiek, én hat hónapos koráig szeretném kizárólag anyatejjel etetni Dórit. Addig nem is akarok kipróbálni semmi mást, de hát ez még a jövő zenéje. Remélem sikerül ezt megvalósítani, de ha nem akkor sem fogok kétségbe esni.

Tegnap voltunk védőnőnél: Dóri 6140 g., már megint majdnem 1 kg-ot hízott 1 hónap alatt! Kis dagim! Oltást is kapott, éjjel belázasodott, nagyon kis nyügös volt, csak ölben volt jó neki, sokszor felébredt, egyfolytában cicizett. Olyan rossz látni, hogy lázas. Remélem ma már jobb lesz.

Puszi mindenkinek. Egyedül vagyok, talán később tudok még jönni.

Kép

Kép
sharon

Kép

Amíg ébren vannak,addig morzsolgatnak az arcuk előtt

Kép

Dóri itt épp az előkét morzsolgatja,odaviszi az arcához,füléhez,feje tetejéhez vagy csak betömi a szájába.Majd egy idő után bealszik a hátán!
Vendég

Benszi,Motné
Ennél a bizonyos Matyi atyánál mik a feltételek a keresztelőhöz??Mert mi nem vagyunk összeházasodva, a leendő keresztszülők egyike református,a másik katolikus és +-ba református esküvőjük volt.Ja és nem volt első áldozás sem.Itt a fővárosban nem nyerő ez a párosítás viszont szeretnénk majd keresztelőt.
gabicsibe

Sziasztok Lányok,

Átmentem olvasó-üzemmódba, de azt legalább rendesen csinálom, képben vagyok mindenről, és nem győzöm csodálni a babás fotókat.
Úgy tűnik, hogy egy jó darabig tényleg csak fotón fogom látni a pöttömöket, mert a talira mégsem tudok menni. A párom délelőtt indul külföldre, szeretném rendben elindítani, integetni utána a zsebkendővel, ilyenek :) Érezzétek nagyon jól magatokat, és várom a sok-sok fotót a taliról!

Kép
elan

Gabicsibe
Mi először telefonon érdeklődtünk, majd bementünk személyesen is az időpontot kifoglalni. Amúgy vasárnap van mindig keresztelő a 9 órás mise után. Nem Matyi atyával történik az egyeztetés, hanem a titkárával. Meglepően lazák voltak velünk ahhoz képest, hoyg katolikus egyház! Egyik keresztszülőtől sem kértek semmit és ráadásul nekünk sem volt egyházi esküvőnk. Sőt ezt mondtuk is és a titkár azt az ötletet dobta fel, hogy a keresztelővel együtt össze is adnak minket, de ezt végül mi nem kértük. Szóval hívjátok fel a titkárságot, nagyon aranyos és rendes a pap titkára! Ti is a környéken laktok?

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Beszkenneltem 3 képet a fényképész képei közül. Így nem az igaziak, de "előben" szuperek.

Puszi Mindenkinek! Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska

Gyönyörű Rami még mindig. :D
Vendég

Vicuska
megzabáááááálom :lol: :lol: az a 3. kép,valami álom,micsoda húrkák,jól meg fogom csókolgatni ha egyszer végre összehozzuk :lol: :lol: gyönyörü Ramóna,olyan pufi mint Olivér,szerintem jól kifognak jönni egymással :lol: :lol: nagyon szépek vagytok :lol: :lol:

bibar

Jó Reggelt Lányok!

HOLNAP TALI!!

Csajok, 10-re jön mindenki? Mi szerintem ott leszünk már akkor.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Benszi,
Örülök, hogy Balunak kezd múlni a fülgyulladása! Jaj, és de édesek, a birkózós kép nagyon tuti! Meg ahogy Dóri morzsolgatja a kendőt! Megzabálom! :D

Bibar,
Szerintem is tényleg hasonlít rád Oli nagyon! :wink:

Elan,
De kár hogy nem jössz! De teljesen megértelek! Remélem nem sok időre megy a párod!

Vicuska,
Nagyon jók a képek! Szépek vagytok! :D

De jó, holnap tali! Már nagyon várom! :D Végig ugyan nem tudok maradni, csak 1-2 órát, mert még megyünk vásárolni délután. Ki kell használni, hogy apa most egész hétvégén itthon van, és még egy csomó mindent kell vennünk, és haladnunk kell a házzal is, hogy tudjunk költözni. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt Mindenkinek!

Holnap tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Szerintem mi is ott leszünk 10-re.

Vicuska
Gyönyörűek a képek! Nagyon szépek vagytok!

Kép

Kép
motné

TALI KÉRDÉS!

Bébiételt lehet ott melegíteni?
Ha nem, tudna valaki hozni bébiétel melegítőt (aki autóval érkezik v. közelebbről jön, mint mi)?

Váltócipőt kell vinni?

Kép
Kép
share

Nem tudunk menni holnap :cry: :cry: :cry: lecsapott a RÉM! Úgy engedtek ki minket a kórházból, hogy mivel a gyereknek "roncs" a tüdeje, hajlamosabb lesz a felsőlégúti, hurutos betegségekre. Lehetnek asztmaszerű fulladásos rohamai stb.
Annyira bíztam benne, hogy ezt már tényleg megússzuk, hát nem.
Dorka tegnap kétszer hányt a köhögéstől, egész éjjel kínlódott, egyszer azt hittem megfullad a karomban, mire felköhögött valami váladékot...
Most jöttünk a dokitól, hörghurut, kaptunk inhalálókészüléket a gyógyszerhez, naponta ötször-hatszor kell sóoldattal, kétszer (ha nagyon fullad háromszor) a gyógyszerrel inhalálni. Ez elporlasztja a gyógyszert és közvetlenül a beteg területre jut, nem terheli a szívét, ami ugye a rossz tüdő miatt egyébként is keményebben dolgozik. Hétfőn kell visszamenni, állapottól függően szakorvosi konzíliumot fog kérni a doktornő. Olyan jó lenne a tüdőgyuszit megúszni!

Annyira vártam a szombatot, tegnap bevásároltam a sütikhez :(

Érezzétek nagyon jól magatokat! Puszi az összes babának!

Judit

jucicuki

Vicuska!
Rami nagyon édes! :) Ilyen jól bírta a fényképeszkedést. A mieink az öltözködésnél már ordításba csaptak volna...

Benszi!
A lurkók haláliak. Na majd holnap megvizsgálom őket élőben is. :)

Juci!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Megy a sok gyógypuszi Dorkának! Nem lesz tüdőgyuszi, még idejében látta a doki!

Share!
A bébiételes kérdésre igen a válasz. :)
Váltócipőről nincs infóm. Minket még nem érint. :wink:

Csajok!
Szerintem mi csak ebéd után tudunk menni. Mostanában délelőtt az alvásidőnk. Nem akarom ébreszteni őket, mert nagyobb eséllyel lesznek nyűgösek. VAgy ti ébresztitek ilyenkor a gyerekeket?

A holnapi viszontlátásra. :)

Puszi
Gica

Kép
gica1

Rebe, csak pár napra megy, de teljesen kész vagyok miatta, pedig eddig nem voltam ilyen :) Ráadásul nem leszek egyedül, a párom anyukájával élünk, aki mindenben rendelkezésemre áll; csak hát mégis jobban örülnék, ha itthon maradna...

Juci, sajnálom :( Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Kép
elan

Motné
Köszi a választ!Anyósomék Diósdon laknak és annyira szeretnék a keresztelőt,hogy ha kell odáig is elmegyünk!Nincs messze.

Vicuska
Nagyon jól néztek ki a képeken :D

Juci
Sajnálom és mielöbbi gyógyulást!
gabicsibe

Juci,
De sajnálom! Szegényke! Mielőbbi jobbulást!

Elan,
Szerintem ez teljesen természetes reakció. Én is kész lennék teljesen. :oops: Persze, hogy jobban örülnél ha itthon maradna, de fel a fejjel, gyorsan eltelik az a néhány nap! Kitartás!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Csajok!

Share!

Felnőttek zokniban, gyerkőcök benti cipőben!!!
A gondozó néni pedig elviszi a kaját megmelegíteni!!!

Már csak egyet kell aludni...... :D

Puszi
mot

Juci
szegénykém,szörnyü lehetett :cry: :cry: jobbulást a picúrkának,neked meg kitartás :oops: :oops: a tüdőgyuszit biztos megusszátok,legalábbis én szoritok nektek :oops: :oops:

Ballagyó
mi ujság?végeztek a kivizsgálással??

Elan
én is kivagyok a férjem nélkül :wink: :wink: de ő sem tud magával mit kezdeni ha én nem vagyok/amikor kórházban voltam pl nagyon szenvedett/ :wink: :wink: ez igy helyénvaló :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Páran ismertek a BMC-s oldalról.
Szeretném megosztani veletek , most hallottam erről az új pelusról.
Hátha tudok valakinek segíteni.
Szerintetek milyen lehet, vagy használja valaki?

http://www.monapel.hu/index.php?option= ... e&Itemid=1

bonya

Kép

Kép
bonya

jucicuki

Elan,
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, annyira drága vagy! Köszönöm!!! :lol:

Kép
elan

Juci - jobbulást kívánok Nektek.
toldikrisztina

Sziasztok!

Napok óta nem tudtam belépni a babanetre...egyszerűen hiába írtam be a jelszót, mindig visszadobott... :evil:
Bibar, Motné,Juci,Benszi, Sharon, Share, Vicuska és akiket kihagytam!Gyönyörűek a babák/lányok!
Krisztina egyszerűen bájos!

Bonya!Mi próbáltuk a textil pelust, igaz nem a monapelt,hanem a popolinit, épp eladni készülök, van 10 UltraFittem, ha érdekel...de van egy kimondottan mosgató pelusos fórum, a címe: Pelenka, melyiket válasszam?- nézz be, sok hasznos infó van ott!

Talira irigy vagyok, de mégegy ok amiért nem mennénk: hétvégén családi szülinapozás volt és akkor még nem tudtuk,hogy az egyik uncsiotesó beteg, másnap jött ki rajta, hétfőn meg Botondon...takony, láz/hőemelkedés,nyűgi....igaz már sokkal jobb, de még nem vinném gyerekekkel egy helyre, nehogyy továbbadjuk!

Juci:kitartás és gyors gyógyulást Dorkának!!A viedeók nagyon jók!!

Zsókuci:neharagidj nem emlékszem, de elkezdted a tanfolyamot?milyen??

Kép Családi séta :)

Kép Betegen csak anyán lógva jó!

Mindenkit puszilunk!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Zsókucim
mi van a melóval??még a régi vagy már az új van???nyaralni mentek idén?már múltkor is kérdeztem de olyan ritkán irsz,biztos átsiklottál rajta :oops: :oops: :oops: tessék irni :wink: :wink:

Rékaróka
jobbulást ennek a szépségnek,nagyon édes :wink: :wink:

Elan
boldog névnapot :P :P :P

holnap annyira fogok irigykedni rátok hogy csak na :shock: :shock: :shock: jó szórakozást kivánok azért :P :P

bibar

Gyors tali miatt!

TALI!

Aki jelezte, és nem jelzte de jönni akar, jöjjön!
:)

Ez egy bölcsi!
Van mikró, pelenkázó!
Kicsiknek szivacsból nagy fetrengőt csinálunk, nagyoknak váras-csúzdás, sok labda, játék, stb.

Aki hozni szeretne valamit, ne dömpinggel! Tényleg egy üditő, és egy valami rágcsa. Múltkoriról is maradt, viszem.

Óvonőnek érkezéskor bemondani nevet, érkezési időponttal felír, távozáskor nála fizetni.

Zsókuci drága ha minden igaz rak ki jelző lufikat!
Bejárat nagy parkoló felöli részről.

Sziasztok. :)

Táblát dobok bár Juci, Lanett, Elan és Napcsi jelezte h nem tudnak jönni, még benne vannak.

Kép
Kép Kép
Kép

chesti

Gica, Chesti,
köszönöm az infókat! Holnap találkozunk.

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Drága Elan és Taptau:

Kép

Puszi Nektek!

Nemsokára írok még, csak visszaolvasok :oops: :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Köszi Lányok a köszöntéseket! Nagyon jó mulatást kívánok a holnapi talira :)

Most vettük meg a kölöknek a verdát, állati jól néz ki. Mutatok képet!

Kép

Kép
elan

Sziasztok,

Elnézést, hogy megint eltűntem :oops:
Hát, ma volt az utolsó napom az eddigi munkahelyemen. Fura. Tegnap búcsúztattak az „embereim”… hű, hát jól megríkattak. Kaptam egy nagy, fa zsiráfot tőlük (kb. 150 cm magas), meg egy üveg arany tequilát :wink: :lol: (ismernek… :lol: ). Meg tegnap este velük tartottunk egy búcsúbulit, ami nagyon jól sikerült, de iszonyatosan sokat ittunk :P Jó kótyagos is vagyok. Most aludtam másfél órácskát :wink:

Bibar,

Remélem én is, hogy ezt követően a következő eü-s intézmény a BMC lesz. :wink:
Nyaralás ügyben még nem tudjuk mi lesz. Az új melóhely és a tanfolyam miatt csak belföld jöhet most szóba, Egerszalók eléggé szimpatikusnak tűnik, de majd még meglátjuk. Ha megyünk, akkor is csak július közepe-vége körül. :)
Oli nagyon édi a képeken, annyira szép kisfiú! :D Kis formás!

Kriszti,
Nagyon szép Eszter-baba :D Helyes kis pofija van már most :wink:

Napcsi drága,

Sok puszi Neked, és én is nagyon sajnálom, hogy Te sem leszel ott… :? De majd legközelebb :wink:

Chesti,

Örülök nagyon a negatív leletnek :D

Fiona,
Remélem, azóta már jobban van Bence!

Lanett,
Mi ez a kérdés, hogy emlékszünk-e rád? Kis butuskám :)
Sajnálom, hogy ilyen gép-gondjaitok vannak, remélem hamarosan megoldódik, és újra aktív tag leszel itt.
És nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem jössz a talira :cry: :cry: ez most már nem ééérrr…
Megértem, hogy nehéz volt a döntés, de tudom, hogy a mai világban sajnos rá vannak kényszerítve a kismamik, hogy dolgozzanak. Az jó, hogy a családod tud segíteni Rékus felügyeletével kapcsolatosan, ez azért nagy segítség!

Zuzmó,
Remélem, a dokinál minden rendben volt :) Holnap :D

Benszi,
Örülök, hogy jobban van Balu füle.
A képek fantasztikusak :D:D Meseszép mindkét gyerkőc :D

Motné,

Én is ebben bízom. Köszönöm a bíztatást, nagyon aranyos vagy :D
A képek nagyon szuperek! :D

Elan,

Sajnálom, hogy nem jössz a talira :cry: :cry:

Vicuska,

Olyan szépek vagytok! :D Én is 10 körül már ott leszek :wink:

Judit,

Jaj drága, nagyon sajnálom :cry: :cry: Szegény Dorka… JOBBULÁST a kis drágának, Neked pedig kitartás… Drukkolok, hogy megússzátok a tüdőgyuszit :roll:
A következő talira meg majd jöttök, ne emészd magad. Puszi!

Réka,

Jobbulást Botondnak is!!!

CSAJOK:

HOLNAP TALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Jó éjt mindenkinek! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok! :lol:

Tudom mi is az eltűntek táborába tartozunk. :oops: :oops: Sajnos nekünk a márciusi hónapunk volt hasonló mint Juditéknak. Elöször Barbikám lett beteg, majd Brigi, és utána pedig én.Húsvét hétfőn Brigivel voltam az ügyeleten mert annyira nehezen vette a levegőt.Hörghurutjuk(igy írják?) volt a lányoknak. 2 hétig tartott mire helyre jöttünk.Aztán magamat rendeztem nehogy visszapasszoljam nekik.
Most már minden rendben van. :lol: :lol: Sajnos a talira nem tudok menni(most sem :cry: ), mivel a férjem dolgozik.
De azért rakok fel pár képet a lányokról.

Kép

az első pacsázás a nagy kádban (kis segítséggel) Kép Kép Barbikám sétára indul

Brigivel...

Kép

és végül a csajok..otthoni kiszerelésben :wink:

Kép

Na, ennyi mára.Jó talit mindenkinek, azért képeket dobjatok majd fel.
!!

Judit, jobbulást a lányoknak!!! Puszi nektek!!

Gyünyörű minden babuci, de ez nem véletlen!!
A pocakosoknak, jóóó egészséget kívánok!!

sziasztok!! :lol:

Brigi :wink:

Kép
brigii

De vacak érzés most itthon ülni amikor mindenki készül a talira..... :( :lol:
Képeket kérüüüüüünk!!!!!

Brigi

szuper jók a képek :D

Juci

jobbulást Dorkának :(

Elan

nagggyon menő a verda :wink: Boldog Névnapot Kívánok Neked én is. :D

Zsókuci

de jó,akkor hétfőn kezdesz az új helyen???? :D

Vicuska

Rami gyönyörű és szuperek lettek a képek :D :D :D

Bibarkám

puszillak :P mindenki talizik.... :cry: :cry:

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Egy kis csúszással az Andiknak boldog névnapot kívánok!

Juci, jobbulást Dorkának!! Megnéztem a videókat, nagyon aranyosak. Esküszöm, még a babaillatot is éreztem! :D

Érezzétek jól magatokat a mai talin!

Puszi mindenkinek!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?