Sziasztok!
Emili megint sokszor ébredt éjjel, este nem itta meg a tápiját sem, mondjuk evett előtte kenyeret, de tejpépet nem.Mind1.aztán 5kor végképp felébtredt, f6kor adtam neki tejet!, aztán még mindig nem aludt, csak sírt, nálam sem volt jó neki.
Ekkor kapott egy Viburcol kúpot, majd bealudt 8ig:)Akkor meg kelteni kellett, mert mentünk a tornára.De ott legalább jó híreket kaptunk, méár nem kell sokáig járni, a Dévényes tornásznő szerint nagyon szépen alakul a lába, még pár alkalom és jó lesz.Holnap meg megyünk szemészetre, az 1 éves vizsgálatra, csüt.-ön megint torna.Mozgalmas hét lesz.
Tegnap először voltunk babakocsi nélküli sétán Emilivel!Még villamossal is mentünk.Kicsit cipeltem, aztán jött a lábán(szaladt:)), majd ismét vittem.De nem volt nagy a táv.Persze avilin is flangálni akart volna.
A Kossuth térre mentünk ki, ahol van a 2 nagy szökőkút is, persze abba egyből fejest ugrott volna.Aztán kergette a galambokat, meg a saját árnyékát. Laughing Eltolta más babakocsiját, és kirámolt volna a csomagtartójukból is.
Egy párszor elesett, de megtanítottam neki, hogy utánna seperje le akezétVery Happy
Ettünk fagyit, ő meg tölcsért, majd elköszöntem a fagyis csajtól, mire Emili integetett, pedig nem is mondtam neki hogy csinálja!
Utánna még hintáztunk is.Ithhon egyedül jött fel alépcsőn , kapaszkodott a korlátba!!
Szóval jól elvoltunk.És rendesen ebédelt is! Vacsira meg kapott 60 ml tejcsit, de nem lett tőle gond.
Tegnap nekem is fájt a fejem, lehet Emilinek is?
Zsuzska!
Biztos az időjárás viseli meg őket is, minket is!Videókat megnéztem, hát egy tündér!!!!:)
Évi!
Hát ez már tényleg "vicces",mármint a mosógép sztori
Aliza!
Párodnak jobbulást!
Pave!
Majd csak rendeződik az a fránya árpa!
Olimami!
Sajnálom hogy császározni kell:(De legalább már most tudod, és nem hirtelen derül ki, lélekben fel tudsz rá készülni.Jó babazsobarendezgetést, de pihenj is sokat!!!
Andi!
Anyék Békés megyében laknak, innen 110 km.-re.
Szépo a csempe!
Dorka csini,mint mindig:)Örülök hogy megoldódik ez a kakis ügy:)
Emilinek is 86-92-es rucikat veszek:)Nagyfiad is helyes pasi:)
Pintyus!
Csini vagy nagyon!J vsásrolgatást!
Sajna mi sem nagyon találtunk jó lakást itt.
Szolozni sajna nem szabad most, én is hípóreklám voltam annó.
De ha jó idő van, süt a nap, dugd ki a pocakod egy kicsit, állítólag szeretik ababák ahogy piros lesz bent minden
Lilla!
Üdv itt!Van Deberecenben is Kaáli intézet, esetleg oda érdemes elmenni.Többet nem tudok.
Kívánom, hogy mielőbb jöjjön a baba nálatok!!!
Na eldugulok, megyek a dolgomra:(Ááááálmoooos vagyok!!!!:(