Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi,Erika

:lol: :lol: :lol: 8)
Ezen már csak a 0%-ra kicsinyítés segít... :D

Nóri.Örülök,hogy Lilcsinek javul a füle.:)

Szilvi.nálatok hogy áll a náthi.

Fogacskákkal küszködő babák hogy aludtatok??? :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! 10-20 percenként orrszipka. Szegény porszívó már alig bírja. :(
Fogacska még sehol... szerintem most kicsit pihen is, mert már nem rágja mind az 5 ujját... bár most már 2 óránként is eszik.. de ez inkább a nátha miatt lesz. Ez utóbbi szerencsére nem durvult el. Napjánban 3x ha kell szívni... remélem csak javulni fog és nem romlani.
szilbee

Képzeljétek... míg Leventét megebédeltettem Dávid elaludt! :shock: :D Tök király!

Csongi! Neked nagyon jó hónapod van!! :lol: Ennyi ünnepet! :lol:

Boldog Névnapot!!!
:D
szilbee

CSONGI

ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

CSONGI

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kép

Ha van még aktuális dolog, amit még szeretnétek a tudtunkra adni (orvosi vizsgálat, börze... mittom még mi minden van), akkor írjátok meg és frissítem a táblit! 8) (Ezt bizti gyakrabban fogom feltenni.)
szilbee

Szilbee,nagyon jóó a tábli!:) És boldog hófordulót Dávidnak,hogy telik az idő..5hónapos!:) Hihetetlen :P

Andi,nálunk az éjszaka türhetően telt,eddig ma sem volt semmi gond szerencsére!Sztem jó az a kép rólad,mi a bajod vele?

Évi,nagyon sok Boldog Névnapot Csonginak!

S.O.S megint nem tudok képet feltenni :evil: tudnátok segíteni,hogy mi lehet agond?fényképet enged,de mást nem :(

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Csonginak boldog névnapot!

Lettiéknek innen is gratulálok és minden jót kívánok!!!!!

Szilbee! Ügyi vagy nagyon!
Az alkati szer immunerősítő és a még meglévő panszokat is orvosolja. Dr.Varga Katalinhoz "járunk".
Valóban nem olcsó, de ha bármi van telefonon konzulálunk és a tünetek alapján megmondja a doktornő, hogy melyik szert, milyen hígításban szedjük.
Nekünk eddig bevált.

Tündi, Vali! Köszi majd igyekszem. :)
zatkone

Csonginak!

Kép

Sikerült! :)

Kép
Kép
tundi24

Csonginak nagyon boldog névnapot!

Szilvi, a másik tábli is nagyon jó, király lesz, hogy ilyen szervezettek leszünk!

Cleo: Inkább 0%-os kicsinyítés kell! :wink:

Tündi: De ha vissza is küldi, hozzánk jöhet!

Szilvi: RÉka még csak a térdéd találta meg, aranyos ahogy mindkét kezével beléjük kapaszkodik. :D

Hajni: ??

Petri: ??

Betty: ??

Nóri: ??
jaimee1

Nóri,köszike a segítséget!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Szívesen, máskor is, tudod :wink: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No megint alakítottam a táblin... szerncsére a fiúk hunynak... vagyis Dévid most ébred...

Ha nem unjátok, akkor majd hamarosan esmét feltesze. Irány a 300. oldal! :oops: :wink: :lol:
szilbee

Dóri! Köszi! :) Tudnál nekem telefonszámot küldeni. Engem nagyon érdekelne, bár párom nagy humbugnak tartja a dolgot, de hátha...
szilbee

Erika,hm?lemaradtam vmiről bocsika.. :oops:

Felvettem egy takarító leányzót:P
Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi: :lol: Hát le.... :lol: :lol: Csonginak mit írtál az üdv. kártyára?
Látom, a rongyszőnyeg izgibb minden játéknál néha. :lol: :lol:

Megyek vacsit főzni, Réka cica aaaalszik. :)
jaimee1

Nézzetek már egy kis Lilcsit is :P
Kép Kép
.....Répát harap ropp-ropp-ropp....
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,leesett..jó nagyot koppant :oops: :wink: Mi finomat főzöl?

Nóri,nagyon aranyos Lilcsi :) Jól áll neki ez a ruci :) A3ik képen oylan kis huncut :P

Kép
Kép
tundi24

Nóri, Tündi! Cuki mind2 kiscsaj, kis huncutkák.

Szilbee, megy a telószám.
zatkone

Nóri! Tök jók a képek!!! :D 8)

Tündi! Lucáról is! :D
szilbee

Sziasztok Lányok!

Megvagyunk,csak Franci egy kicsit betaknyosodott,nekem meg tegnap egész nap fájt a torkom meg a fejem azért nem jöttem!

Jajj,nagyon szép kisfiú Attila,remélem hamarosan otthon lesznek! :D
Szívből gratulálok,és jó egészséget kívánok az egész családnak!
Kép

Tündi!
Nagyon édes Lucus,nos kösd össze a kellemeset a hasznossal,ajánlom figyelmedbe a következő képet: Kép :lol: :lol: :lol: Így mindíg szépen fényleni fog a parkettátok! :wink:

Nóri!
Lilcsi is gyönyörű mint mindíg! :D Remélem hamar meggyógyultok!

Szilbee!
Jó a tábli! :D Franciról nem küldtem képet??????? :shock: Vagy csak még nem raktad fel?

Erika!
Kösz a hiányolást! :D Rég láttam képet Rékáról! :wink: :D

Ne haragudjatok csajok de egyszerűen mostanában nem tudlak benneteket követni!De majd összeszedem már magam,és megpróbálok nem lemaradni ennyire!
Puszi mindenkinek!
Vendég

CSONGINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! :D
Kép
Vendég

DÁVIDKÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!
Kép
Vendég

De küldted,.. most szerkesztettem be... Levente múltkor épp akkor mászott az ölembe, eztért maradt el...

Minnyá be is fejezem és felteszem...
szilbee

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Na így már a képek is élesek! :P
szilbee

Dóri,Szilbee,köszike :)

Hajni,neked is köszi,tényleg paraktikus:P Jobbulást nektek,és tényleg gyere sűrűbben :)

Szilbee,jó sokat dolgozol ezzel a táblival,de jó nagyon :)

Kép
Kép
tundi24

Mano! Jobbulast nektek is! :(
szilbee

Szilbee!
Nagyon jó a tábli!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Csonginak Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk!!! Kép

Dávidnak boldog hófordulót!!! Kép

KépKép
diÁcska

Szilvi!!
Küldtem a képeket :) Bocsi,hogy csak most jutottam el idáig...

KépKép
diÁcska

Hát nem sokat sétáltunk...kb. 20 percet, aztán futólépés haza. Eleredt az eső. :(

Mit főztem? Nem nagy menü. Borsó főzi, roston sütött csirkecici (fokhagymás) és mákos guba vanília pudinggal. Lehet, hogy estére fofunk, mint a fene, mindannyian, de maradt ki kifli, elfelejtettük megenni. :lol: :lol: :lol:

Hajni: Jobbulást nektek! Fotót én már nem rakok, ott vannak a blogban. :wink: Na jó, olykor be fog csúszni 1-1 felvétel... :oops: :oops:

Nóri: Imádom a lányod copfjait! Tündériek! Jó kis gatyesza van.

Hol lehek kapni Szolnokon babacipőt? A Brendon honlapján "tutyi"-nak nevezik, vagy mi....az a textil cipőcske. Én ilyen nem láttam még sehol...

Kis és nagyobbacska betegeknek jobbulást!!!
jaimee1

Erika,menek hozzátok vacsira :) :P És tessék ide is képet tenni azért,mert írod a blogot! :) Cipőt esetleg nézd meg a101 kiscipőbe,de nem tudom,hogy ott van-e kocsicipő!Mi a nike boltba vettük Lucusnak a corába,de sztem a bababoltokban is lehet kapni.De ezt nem mondom 100százalékra!

Kép
Kép
tundi24

Vali! Megcsináltam, beszerkesztettem, de ma már nem rakom fel, mert még egy (ekkora) tábli ma, aztán kidob a babanet szerkesztője.. :lol:
szilbee

Jajj Lányok! Dávid próbál fordulni (hasról hátra), nem megy neki, de akkorákat nyög, mint egy súlyemelő! :lol: :lol:
szilbee

Erika! Kocsicipőre gondolsz?
szilbee

Tegyek ide is fotót? Dehát csak egy kattintás a házikómból...Na jó, megtörtem. :D

Szilvi: :lol: :lol: Videó nincs?

Kocsicipő? Ja igen, olyasmire...Aminek még nincs kemény talpa. Ha kijövünk a bundazsákból (márpedig kijövünk) kell valami a lábára, hogy ne fázzon meg.

RÉka ma átfordult hasról hátra, ezen maga is nagyon meglepődött, mert eddig nem ment még neki. :lol: :lol: Ott a kulcs, hogy maga alatt voltak a kezei, nem volt széles a támaszték.
Nohát huncut ez a gyerek vagy huncut ez a gyerek?
Kép
jaimee1

Dehonnem van, de még felkell tölteni.... Lesben álltam, hátha meglep a hófordulóján. :lol:
szilbee

Erika!
Nagyon ügyes ez a Réka jány,hogy már megfordul és biza huncut ahogy elnézem! :wink: :D
Ja,és kocsi cipőt a kínaiba is lehet kapni aranyosakat,én ott vettem annak idején!

Szilbee!
Nagyon klassz a tábli,ügyes vagy! :D Videjót nem készítesz a próbálkozásról,hátha pont akkor át is fordul! :D Édes lehet ahogy próbálkozik! :D

Tündi!
Majd megpróbálok többet írni igérem! :wink: :D

Na menek,jön az esti program!

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Erika! Ez az 1001. arca rékának! :lol: A fordulás technikáját megmutizhatná a fiamnak! :D
szilbee

bocsi... :oops: :oops: Réka!
szilbee

Erika,na azért:P Köszi a képet! :) Gratula Réka babának az átforduláshoz!Nagyon ügyes :) És bezony huncot :PÚgy megdögönyözném :)

Szilbee,várjuk a videjót :) Dévidnek is sikerülni fog nemsokára:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Köszi a dicseket :-x!

Szilvi! Ha úgy arányaiban akkora lennék, mintr Dávid (már nemsoká :oops: ), sztem én sem próbálkoznék sűrűn a mozgással....vagy minimum besz.rnék az erőlködéstől. Olyan erősek ezek a kis pirinyók...!

GRATULA RÉKÁNAK! Még mindig finom a kis ökle? :lol: Az legalább kéznél van....
Nem nézted ma a Vacsoracsatát? Túrós kifli...? Hmmmmm...? Bepróbálnám magunknak is.... Fent vannak ezek a receptek a neten ugyan?

Hajni! Jobbulást nektek!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Dávidnak boldog hófordulót! Vagy átfordulót?! :wink:

Csonginak boldog névnapot!

Annyira jók a képek, tegyetek fel bátran a gyerkőcökről :!:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Szilbe! Klassz a tábla, jó kis meló lehet vele.

Attila baba nagyon édes! Nálunk ismeretlen volt az ekkorka méretű bébi :lol:

bbj! Holnap !?

Évi! Csongi úszása ma milyen volt?

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Uff!

Ímhol a videjó.

Nóri! Ja én épp ezért nem is sürgetem. De már majdnem sikerült neki... tényleg nem sokon múlott.

Jóccakát!
szilbee

Judit! Tényleg, te miért is nem adtad meg az adatokat? ;)

Ó és köszönjük a köszöntéseket! :mrgreen:
szilbee

A Corában le vannak árazva a bébirucik. Vettem is gyorsan párat, kis bodykat meg napozót :) , de csak pár 56-ost mertem venni, a többi 62-es. A Mamitól játszócumit is kaptunk, ezen kicsit kiakadtam, elég cumi ellenes vagyok... :roll:

Kép
pimelinda

Jaj, Szilvi! Ez nagyon jól esett így estére :wink: Még én is segítettem neki nyögni :roll: ..... és valóban nem sok hiányzik Nagy-Koffer Dévidnek :lol:

Olyan furcsa, hogy ha nézegetem a multik reklámújságját, nekem már a bébirucikat nem kell nézegetnem :cry: Pedig olyan szépek! De gyerekcuccokból is a 3-4 éversekre való kell, mert akkora ez a nőci :lol: :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

A kis Attila nagyon aranyos baba,még egyszer gratulálok nekik!

Tündi!

Nagyon aranyos Lucus,elég nagy csajszi már!

Szilvi!

Nagyon jó a táblázat!

Jó éjt mindenkinek!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Reggelt!

Nóri! Tegnap este vettem észre a videjón, hogy azért nem tudott átfordulni, mert egy puha labda volt ott. Egyébként simán megcsinálta volna. 8) De nem baj, ráér még... félek is mi lesz,mikor elkezd fordulni... rossz emlékeim vannak Levente ezen korszakából! :lol:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?