Sziasztok!
Hétfőn voltunk Kendével röntgenen. Elég szar lett a lelet eredménye, volt időnk még a körzeti doki nénihez elmenni, ő ránézett a leletre mondta na ez fül-orr-gégészeti eset, valószínű át kell mosni az arcüregét, de majd ott megmondják. Visszamentünk a kórházba szegény Kende hulla fáradt volt már mire bekerültünk, de nagyon bátran viselkedett. Nem sírt. Szerencsére nem mosták át az arcát, kapott homeos bogyót, és egy hét múlva controll.
Én meg kedden voltam a dokimnál. Megnézett és azt mondta szerinte minden oké nálam legalábbis ránézésre. Mennem kell megint hormonvizsgálatra. Most nagyon jó fej volt a doki. Tök sokat röhögtem.
Volt egy 16 mm tüszőm, aminek szerintem már meg kellett volna repednie, de még láttam az uh-n így akcióba is léptünk apával.
Ennyit rólunk.
Anda: mizu veled? Rég voltál. Köszi a gyógypuszikat. És a drukkot, hogy nemsoká a kistesó miatt ne aludjunk.
Bele is gondoltam mi lesz ha ketten lesznek. Nem is fogok éjjel aludni
Nita: drukk neked! Remélem hétfőn látunk egy + tesztet tőled.
Pendi: hűha akkor ti se ma kezdtetek próbálkozni
Hát akkor tényleg itt van az ideje, hogy csináljanak neked egy hsg-t. Remélem ha azon túl vagy már jönni is fog hozzátok a gólya
Drukk nektek is! Hát lehet hogy pénteken már nem lesz ott a tüsződ, főleg ha 26 napos a ciklusod. Az a baj, hogy a dokik abból indulnak ki, hogy azt hiszik mindenkinek 28 naposak.
Datolya: nem szopizik már Kende. Éjszaka cumisüvegből iszik tejet. Valahogy erről kéne leszoktatnom. De még nem tudom hogy fog menni. Ma felajánlottam neki a teát, de nem kellett sírt, és én hoztam a tejét.
Remélem meglepsz minket egy + teszt képpel. Drukk nagyon. Amúgy úgy tudsz feltölteni, hogy lekicsinyíted a képet és a szöveg ablak alatt ott van, hogy melléklet feltöltése, és oda katt, kiválasztod a képet és feltölt.
Kiriki: napközben alszik Kende azzal nincs gond, csak éjjel mindig felkel enni. Szerintem az lehet a baj, hogy nappal nem eszik rendesen és éjjel pótolja a kaját. Az egyik éjjel 6 dl tejet ivott meg. (A lily teszt 25 érzékenységű. )
Melcsi: kitartást, nemsoká jönnek a jobb napok!!!