Halihó
!
Kinga,
tényleg szép hosszú hsz volt, gyere gyakrabban! jó olyat is hallani, h valakinek szerencséje volt az ovival, de hidd el, nem felesleges a kezdeményezés, és egyébként suli témát is érint. és ha esetleg nálatok beficcen Hármaska, akkor Te is érdekelt leszel újra, nem igaz?
persze nem akarok vitázni, kellenek a különböző vélemények. mit dolgozol? és mekkorák a gyerekek? és mit vizsgázol?
Mandula nálunk is rendben van, hála Istennek. Most épp jó börgyogyit keresgélek, mert V arcán vannak kiütések, amik kiújultak, és csúnya piros és viszket is neki. Már 3 szakembernél voltunk, de a szokásos sablonszövegen és a szteroidos krémeken túl nem sokat tudtak segíteni. Az utsó egy magándoki volt, az a krém működött is egy ideig, de most nem akar használni. Ha van ötletetek, írjatok!
Oltás: én is beadatom Vincének a kullancs ellenit, bár most kaptam homeós tippet is agyhártya gyulladás és lyme megelőzésére. De ez kell ahhoz, h megnyugodjak.
Manóci,
vártunk ám ma Titeket a játszin Ágiékkal. Ma nagyon sokan voltak.
Ágica,
köszi a kedves vendéglátásért, nagyon jól éreztük magunkat. persze még lesz sok-sok ismétlés remélem itt és ott is! aztán Vince megnyugodott, és szépen el is aludt. láttam rajta, h fáradt már, és ezt a sírást amúgy sem tudtuk volna megúszni, sőőőőőőőőőőőőt, ha még fáradtabb, akkor még nehezebben nyugszik bele a döntésembe. délutánra bejelentkezett anyukám, így most nem megyünk át, ne hari! holnap meglátjuk, h milyen idő lesz, majd beszélünk!
cuppantás