Sziasztok!
Noémi! Nem volt a telómon nem fogadott hívás Tőled!
Nem lehet, hogy a régi számon kerestél?
Brigi! klasszak az új vonalzók!
Úgy néz ki nem leszünk szomszédok. Elég sok mindent kéne ott még csinálni, és annyi hitel felvétele után nem lenne miből.
Gyerkőcök még mindig betegek?
Jobbulást nekik!
Múlt héten mi is vtunk doktornéninél, Patrik beleütött a szemébe, csúnyán bevérzett. Írt fel szemcseppet, de szerencsére nem gyulladt be, így nem kellett használnunk.
Vtunk ortopédián is, minden rendben a csípőjével. Rákérdeztem az etetőszékre, azt mondta, hogy ilyen pici babának még csak hordozót lehet használni, a dönthető székek is tönkreteszik a gerincét (négy gyereke van, így hiszek neki). Így sajna egyenlőre marad az eddig bevált módszer, csak lassan az én derekam nem bírja.
Kriszta!
A kis vizsit nagyon nézzétek meg, hogy kitől szeretnétek! Magyar vizslát szeretne a férjed? Sok baj van ezzel a fajtával, csak nagyon megbízható tenyésztőt javasolnék! És utastérben vigyétek, a csomagtérben volt már több baleset!
Timcike! Szupi az új ágy!
Nekünk is van egy Graco utazóágyunk, de Patrik annyira nem szereti. De később biztos jól jön, ha nem otthon alszunk. A kajáztatással kapcsolatban egyetértek Veled, én sem adok neki sok húst. Amíg tudom, próbálom befolyásolni az étkezését, ne egyen annyi toxint! Darabosat pedig sztem addig nem kell adni, amíg nincs rágófog, olvastam, hogy anélkül csak rágatlanul nyelni tanul meg, ami nem túl egészséges. Védőnő azt mondta, hogy addig tilos, amíg 6-8 foga nincs!
Mogyo! Helvéciára is megyünk majd házat nézni!
Ti szerettek ott lakni? Van minden? Bolt, ovi, stb? Rendesek az emberek? Na jó, utóbbi hülye kérdés, gondolom van ilyen is-olyan is.