Új privát üzeneted érkezett!

Marika ez annyira meghato gratulálok annyira szertném már én is mutatni nektek bizok benne hogy sikerül

Kép
bévi

hu laptetőőőőőőőőő na remélem most tényleg jössz te kis picur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Évi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

húzzatok bele...!!! :oops: :wink:
Szegény apa még visszasírja ezeket a szép hónapokat...! :wink:
Vendég

Hát Marika már rendesen látom a retegést az arcán ha meglát mert rögtön támadás van tegnap este is kacagtuk hogy máskor nyügis voltam és mondtam most álmos vagyok most meg ha ragad a szemem lefelé akkor is fent maradok mig haza nem ér na hát ilyenek vagyunk mi nők a cél érdekébe mindent de biztos eszébe fog majd jutni hogy na bezzeg mikor picurt akartuk akkor volt szex bőven :lol: :lol:

Kép
bévi

Évi!

Ez nálunk is így volt.... :oops:
mi 15 éve vagyunk házasok, azt nem mondom, hogy nem szexeltünk, mert naná, de nem annyit, mint akkoroban...
reggel-délben-este... :oops: :oops: :oops: 8)

Ő is jókat kacarászott rajtam... Meg azóta is! De ugye a méhszájprobléma miatt most nyugi van... :cry:
Ezért is emlegeti élete egyik legjobb időszakaként... :wink:

Persze a babáért mindent! :lol:
Vendég

Évi,Mária!

A töménytelen szex abban a pár napban nálunk is ismerős volt :oops: :wink: Mi is jókat nevettük és nevetünk rajta :wink:

Most még tilalom van,de most egy darabig inkább az alvást választom ha van egy kis idő :oops: :wink:

Most kaptam ezt a viccgyüjteményt, nagyon jó:

Az első 3 hónap:
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis
lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- van idegesítőbb hang, a táblán végighúzott körmöknél.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl befogod.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű melled miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni.
- nézed a vékony, feszesbőrű nőket.
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért cseszegeted a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy sz.r, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
--------------------------------------------------------------------------------
3-9 hónap:
- úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- éhen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos.
- a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a távirányító. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy reklámszatyorba sem férne be.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- mindenen bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve sz.rni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!
- valakinek te vagy az ISTEN!
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le, és kipakolni izgalmas.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát!!!!!!!
- egy baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan mint futó vadra lőni. . . .
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a hullapelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a mikulás k. . anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból. . .
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat.
--------------------------------------------------------------------------------
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

szia Panni!

Jók ezek a viccek, már olvastam őket valahol.. :roll:

Hogy vagytok?
Olika jobban?

Hát igen, az a hat hét mindenféle szempontból szükséges....
(Bár mi nem vártuk teljesen ki a végét anno... :oops: )
Vendég

Britta???!
Vendég

Sziasztok!

Nos, az éjjel sem történt semmi. Ez már szörnyű. Legalábbis számomra. Persze, folyton készenlét van. Úgy döntöttem, már csak pihenek. Ki tudja, meddig tehetem még?
Sajnos, nem tudok nektek név szerint írogatni, mert vissza kellene lapoznom. Ahhoz viszont most fáradt és nyűgös vagyok. Így csak annyit írok, hogy puszilok mindenkit. Vigyázzatok magatokra.
Ha valami lesz, küldöm az sms-t.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Britta!

Nem tudok neked bíztatót mondani, elhiszem, hogy nyűgös vagy!
Van erre egy hülye mondat:
Odabenn biztos nem marad...!
Bocsi! :oops:

Szerintem is jó, ha pihensz! Mennek a drukkok!++++++++++++
Várom az sms-t! :lol:
Vendég

Marika!

Az biztos, hogy odabent nem marad. De vajon mikor szándékozik kijönni?

Hogy érzed magad?

Kép
Kép
Kép
britta

Britta!

Sajnos az első kérdésedre nem tudok válaszolni.
Te már nagyon közel vagy hozzá...

Nekem a lelkemmel vannak időnként bajok. Én pont azon aggódom, minél tovább maradjon még bennt.
Remélem, sikerül még legalább 10 hetet egyben kihúznunk. Akkor boldog leszek!

Ma egyébként jól vagyok, a frontok időnként megviselnek. Olyankor gyakrabban keményedik a hasam. Attól meg frászt kapok!
Két hetente járok ellenőrzésre, olyankor mindíg zabszem van a seggemben... :?
Vendég

Marika!

Nem jó, ha mindig idegeskedsz. Bár én is így voltam. Mindig gyomorgörccsel mentem dokihoz. Aztán mindig megnyugtattak, és most még rá is húzunk. Szóval, kitartás! Pihenj sokat. Akkor minden rendben lesz.

Kép
Kép
Kép
britta

Igyekszem, de néha nagyon nehéz!
És pihenek is...
Olyankor mindíg itt vagyok. Fekszem a kanapén, laptop az ölemben.
Amíg még elérem... :shock: :wink:
Vendég

Brigi!

Mostmár tényleg nincs sok,hidd el.Nekem 40+1 naposan indult el a folyamat...akkor ment el a nyákdugó.

Nyákdugóval te hogy állsz??

Mária!

Az elsőnél nemhogy a 6 hetet hanem kb.6 hónapot is vártunk mert nekem nagyon fájt...Na aztán a másodiknál meg jó ha a 3-4 hetet kibírtuk :oops: :oops: :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tudom, hogy nehéz. Nekem sem volt könnyű. Sokszor én is itt találtam nyugalmat a neten. Bár így a vége felé nem volt mindig nagy kedvem ehhez sem. A laptopot könnyen eléred. Én mindig ülök, mert az nincs, csak asztali gépünk. Gyorsan elfárad a hátam meg a derekam.

Kép
Kép
Kép
britta

Panni!

ugyanez a forgatókönyv...
Az elsőnél nekünk sem ment minden simán..
Nem úgy a másodiknál! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Britta!
Igen, gyakran vagyok én is itt. Addíg nem parázok!
Vendég

Panni!

A nyákdugó még meg van. Nem talitam vele, pedig várom.

Amit Marikának írtál, azzal mi is így voltunk. Az első után szörnyű nehéz volt. Majdnem képtelen voltam rá. Aztán a második után sokkal könnyebb lett minden. Persze először ott is féltem. Most pedig még a terhesség alatt sem volt problémám ezzel.

Kép
Kép
Kép
britta

Itt vagyok végre!!

Írtatok szépen. :lol:

Marika nagyon édi minden, látszik h nagyon várjátok a picúrt.
Igen, a méhszáj az egy kényes dolog azt csinál amit akar :evil: .

Évi
Persze jó megbeszélni mindent azokkal akik most vagy mostanában élnek - éltek át hasonló problémákat.Tehát egymással....Mindent bele a szex terén!!!!!!!!!

A szexről - jelenleg csak írni tudok :evil: .
Nagy fordulat ez a gyerekgyártásos időszak után.Akkor ugye minden alkalmat meg kellett ragadni - most meg hiányzik de nem szabad :roll: :oops: . Apa türelmes, persze azért másképpen de kell kélnyeztetni.
Majd karácsonykor igaziból!!! :oops: Most a baba az első.

Szülés után tényleg nehéz volt elkezdeni, de a másodiknál már nem. Érdekes ezzel minden így voltunk.A 3. mit hoz majd?

Szegény Britta még mindíg egyben vagy, pedig most is van front is!
Talán segít valamit! Szorítunk érted nagyon, sms-t minél előbb!!!
agica1027

Sziasztok!

Még itthon vagyunk. Egyelőre semmi jel.

Szép estét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Panny, Olivérnek jobbulást kívánok!

Mária, nagyon helyes a babód.

Britta, megleptél! Azt hittem, mire ideérek már azt olvasom, hogy megszületett Bence. Örülök, hogy jól érzi magát odabent, de azért már kikukucskálhatna. Neked kitartást és türelmet kívánok a szülésig hátra lévő időhöz!

Évi, drukkolok!

Jó éjszakát!

Kép Kép Kép
datolya

Szép napot!!!

Van valaki a közelben??
agica1027

Szép napot mindenkinek!

Hogy s mint vagytok? Mi megvagyunk. Du megyünk dokihoz, aztán meglátjuk, mit mond. Kivi vagyok.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Britta, még egyben vagy látom... A doki meddig engedi a túlhordást? Semmi panaszod?

Nekem másra nincs szükségem mint türelemre, de azt hiszem átálltam már a mostani tempóra.
agica1027

Szia Ági!

A dokim jövő keddre mondta az indítást, ha addig nem történik meg magától. Bízom Bencében, hogy nem szándékozik megvárni a keddet.

Tudom, hogy nem könnyű neked. Én is folyton a türelemre vágytam. Elég nehéz beállni bizonyos dolgokra. De biztosan sikerülni fog.
Én például nem tudtam visszavenni a tempóból, amit addig megszoktam. Végülis szerencsém volt, mert nem adódott problémám.

Kép
Kép
Kép
britta

Britta nekem is Bencém van!!!!!!!! Ő az én nagyfiam, jan 16-án volt 17, a lányom meg junius 26-án lesz 15 Ő pedig Boglárka .
De most nem tudnék nevet adni a bébinek.

Azért jobb lenne Neked és a Bencének is ha minden szépen magától beindulna.De ha másképp nem megy akkor sajnos muszály.
Nagyon nagy lelki és testi teher is már a vége és ez a várakozás gondolom nagyon kikészít.Viszont már pár nap és itt a babuci!!!
agica1027

Ági!

A Bence név nagyon felkapott lett az utóbbi időben. Igaz, neked már nagy fiad van.

Sosem gondoltam volna, hogy az utolsó napok ennyire idegtépőek. Gergővel csak azért vittünk rá 2 napot, mert a 9 hó alatt sokszor kaptam visszatartó infúziót. Dani 1 héttel előbb érkezett. Most viszon napról-napra nyugtalanabb vagyok.

Kép
Kép
Kép
britta

Azért nyugi-nyugi próbáld meg!!!!!
Már keddig is csak 5 nap, meg ma délután is ki tudja mi lesz!!!!
agica1027

Próbálom- próbálom, de nem könnyű. És kedd is rohamosan közeleg. Képzelheted, mekkora a para bennem.

Kép
Kép
Kép
britta

Britta sok sikert és sok türelmet neked reméljük megindul kifelé a kispicur hamarosan

Kép
bévi

Évi!

Köszi szépen.

Kép
Kép
Kép
britta

Britta ez természetes hogy drukkolunkneked legyél jó és vigyázz nagyon magadra remélem már Rik nemsokára irja nekünk csajok Britta megszült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Évi!

Jó lenne már az az sms. Tudnám nagyon értékelni. Fiúk is nagyon hiányoznak.

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Britta!
Szerintem te már így maradsz..... :lol: :lol:
(Bocsi, tudom, nagyon nehéz már így!)

Mária!
Jaj, nagyon édesek a holmik! És pont ilyen babakocsit néztem ki itt a neten! Csak az Pierre Cardin márkájú. Ezt a neten rendelted, vagy üzletben vetted?

Panny!
Igen, úgy döntöttem, hogy most még beleférhet egy utazás Erdélybe, addig remélem a hányinger is alábbhagy, a hasam meg még nem lesz nagy.

Ági, Britta!
Hát nem tudom, én legelőször a Bence nevet zártam ki, hogy az nem lesz! Az oviban is biztos van vagy 6 Bence! Nagyon tömegnév lett! Ugyanúgy mint a Bálint!
Ha fiunk lesz, Ágoston lesz, ha lány, talán Anna, de ez még nem biztos.

A főnökömmel megbeszéltem a dolgokat, tehát május 26-tól szabin leszek, és júniustól indul a táppénz. Már alig várom, hogy otthon legyek.

Ági!
Hát a szex............nálunk sincs egy ideje.........gondolni sem tudok rá, mert este szarul vagyok, meg álmos is! Remélem egyszer visszatérhetünk a régi kerékvágásba! Mert ugyan a párom megértő, de nem az ő szervezetéban vannak változások, gondolom, ugyanúgy igényt tartana rá....... :oops:

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Na, azért talán mégsem szeretnék így maradni. Roppant nehéz.

Kép
Kép
Kép
britta

Ditta neked is kitartás és muljon el a hányinger apa meg csak kibirja valahogy egy darabig látom 11.05-re vagy kiírva nekem is akkor van a szüli napom :lol: :lol: M ajd együtt ünneplünk :lol:

Kép
bévi

Főztem fincsiket, most itt vagyok kicsit megint.
Ditta,
Mikor az én Bencém született akkor ő volt itt felénk az első.Azóta kb még 2-3 született, tehát itt nem lett belőlük dömping :oops:
Az Anna nekünk is bejön.
Akkor már számolod a napokak h otthon lehess!!!A tünetek is majd lassan enyhülnek és akkor már jó lesz.
Néztem a novemberieknél h nagyon előreszaladtak a tervezéssel és kicsit talán elrugaszkodottak a vásárlási terveik. Vagy csak én érzem így??
persze nézelődök tervezgetek magamban sokat, de én a 6. hónapig nem mernék venni semmit. :roll:
Azért előnyben vagyunk h nem az első és racionálisabban tudunk dönteni majd.

Bévi remélem jól vagy és apa bírja a strapát - és Te is!! :lol: :wink:

Panny jók a viccek- nem is mindíg vicc- tapasztaltuk.
Remélem fiuk jól vannak és minden ok.

Britta dokitól jó hírekkel gyere!!

Marika merre vagy?

Kriszti?
agica1027

Britta látom még egyben vagy de már nem sokáig mennek a drukok a dokihoz .
tegnap voltam a 32hetes uh-n és már tutko kisfiunk lesz probálok egy képet felrakni rola ha sikerül :oops:

Kép
e.andrea

Ági!

Igen, én is úgy érzem, egy kicsit nagyzolnak is.........én azért nem hiszem, hogy 3-400 ezret kéne költeni, még akkor sem, ha első baba! És én nem adnék 100-150 ezret a babakocsiért! Én, amiket néztem, mindegyik max. 60 ezer körüliek. Többet nem vagyok hajlandó áldozni rá! És légzésfigyelőt sem fogok venni, úgyis egy szobában fogunk aludni, az első kettőnél sem volt gond.

Britta????????

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Te jó ég! Hol járnak az árak??? Asszem "könnyű" lesz nekünk, ugyanis semmit nem kell vennünk, és a három gyerekre nézve, mindenből csak egy van (remélem minden szépen kihúzza a harmadikat is! :wink:) A nagyoknak is ráérünk még az új bútorral, mert még csak ovisok lesznek jövőre is...

Mindig az jut eszembe, hogy az újszülöttnek csak anyuci testközelségére van szüksége meg a cicire. És köszöni szépen ő akkor már boldog is! :) Erre micsoda cécót csinálunk mi szülők ebből a gyerekvárásból. Lassan ez is státuszszimbólum lesz... :( Nekünk nincs légzésfigyelőnk, se babaúszásra nem jártunk stb. stb. és állandóan nyugtatgatom magam, hogy attól még lehetek jó anya, mert nem pont úgy csinálok mindent ahogy a társadalom elvárja.

Hát nem akarom elkiabálni, de talán csökkent a hányinger. Van valami rossz közérzet egész nap, de nem olyan vészes mint pár héttel ezelőtt. De vannak szagok/illatok/kaják amikkel ki lehetne üldözni a világból! (például a saját dezodoromat is le kellett cserélni, meg a tusfürdőmet se bírom, na és a vasalást se :? , képzeljétek 3/4 óra után már annyira fájt a hasam, hogy le kellett ide ülnöm egy kicsit pihenni.... :lol: majd folytatom)

Andi,
várjuk a képet!

Ági, Ditta, többiek...
Mi névvel nagy gondban leszünk. Emlékszem az első gyereknél már alig vártam hogy válogassuk a neveket. Na most tudom, hogy baj lesz, ugyanis nekünk csak az a két név van, amiket már lefoglaltak a gyerkőcök. És nincs több!!!! Sehogyse sikerült fiúnevet találni a lányukat várva, muszáj volt neki kislánynak lenni! :lol: Most mi lesz?! :shock: :roll:

Brigi,
fiaid jól bírják. Estére se mennek haza? Nem könnyebb ha ott vannak melletted? Vagy messze laknak a nagyszülők ha indulni kell?

Márti,
fiúkkal mizujs? Vissza tudod őket fogni? Vagy nektek nem mondták hogy "nyugiban" kell lenni a műtét utáni napokban-hetekben? És te hogy vagy?

Többieknek is puszi! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Most jutottam gép elé,elősször olvastam és próbálok hozzá szólni!

Brigi!

KITARTÁS!

Gona!

Örülök,hogy kezded magad jobban érezni!

Ági!

A szex igazad van,most másodlagos dolog!

Évi!

Most már csak drukk özön neked,gondolom,mindent megtettetek a cél érdekében!

Andi!

Képet én is várom!

Edit!
Már nem sokáig kell dolgoznos,vigyázz magadra!

Erika!

Hogy vagy?

datolya!

5 nap és tesztelhetsz!Drukkkkkkkk!!

Panni!

Reméllem jobban vagytok!

Ugyan kit hagytam ki??????
Attól elnézést!
PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép
talán sikerül

Kép
e.andrea

áh és sikerült :) épp a babocának a fejét és a kezét is lehet látni

Kép
e.andrea

Andi!

Aranyos,kicsit kicsi a kép,de szépen kivehető!Olyan mintha szopizná az úját?
Vendég

Sziasztok!

Most jöttem dokitól, van egy 0,48cm petezsákocska a pocimban és dobog a szivecskéje. Laughing
Képet majd máskor rakok, mert most a legényeknek van az esti program!

Puszilok mindenkit! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

GRATULÁLOK!!!!!
Vendég

Kösz szépen Kriszti! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Márti, gratulálok!

Kriszti, köszi, nagyon jólesik.

Andi, tényleg nagyon jól látszik a feje is és a kezecskéje is. De szééééép!

Britta, kitartás! (Asszem nem lottózok egy darabig, az a három nap valahogy nem jött be.)

Gona, örülök, hogy jobban vagy. Fiúnevet szerintem is nehezebb találni. A másodiknál már mi is gondban voltunk.

Ditta, néztem a pocis képet, jól nézel ki.

Panny, Olivér gyógyul már?

Ágica, én sem szeretem a babás dolgok vásárlását elkapkodni, ilyen téren kicsit parás vagyok.
Mit főztél?

Jó éjt!

Kép Kép Kép
datolya

Andi, szép a babád!!!Nagyon szépen látszik!!!!

Gona nekem is a legnagyobb bajt a szagok okozzák, de jó h már kicsit jobban vagy ! A parfümöt nem is tudom használni, golyósat is csak módjával.

Márti tiszta szívemből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti remélem jól vagy!!!!

Szép álmokat Mindenkinek!!
agica1027

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?