Új privát üzeneted érkezett!

ELin.majd gyere délután,hogy mi volt a fülészeten!!!
Obot rendel du?

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Köszönöm! :)

Nóri! Én is várom a fejleményeket!
szilbee

Atika!
Üdvözlünk itt nálunk!!!!!!!!!!!!((((((((Leti))))))))))))

Éjjeli alvás!
Robi 10 hónapot tölti nemsoká és még egyetlen egy éjjszakát sem aludt végig!!!!!!!!!!Minimum 3*kel fel,de van amikor töbször is,szerintem is gyerekfüggő,sokan mondták már nekem is hogy ne keljek fel hozzá hadjam hagy ordítson hát én ezt nem bírnám ki nagyon fárasztó de egyszer biztos eljön az a nap amikor nem fog felkelni,ja és hajnalban ő eszik még nem birom róla leszoktatni neki erre szüksége van....talán ez is elmarad majd valamikor!

Kép

Kép
katlina

Erika,tegnapig nálunk is elképzelhetetlen volt,hogy hason aludjon el Luca.Azóta sem láttam úgy aludni,most is oldalt,összegömbölyödve szunyókál :) Lehet majd Réka is ennyi idősen fog hason szunyókálni :)
Tej válságra meg ne gondolj,lehet nem is jön piri.Nekem márc.4én volt látogatóban utoljára piri,azóta se híre se hamva :roll:

Szilbee,és mit mondott a doki mi a baja Levinek? :shock: Lehet írtad már..
Ja igen,és óra... lehet visszaállítani +2őre :wink:

Évi,azért nem tetszik apának,mert nem szereti a fehér színt,akik itt laktak azok hagyták itt,meg még egy pár bútort,de nem is használták őket,és mind fehér :?
De te meg voltál elégedve az uszodával?Ki tartja nekik a tanfolyamot?

Andi,és Sziszikének azért jó a közérzete?

Nóri,mi volt a dokinál?

Vali,merre vagy? :)

Hajni,te is írhatnál sűrűbben :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Gratula az első évetekhez!!!
:D

Tavaly ugye ennél jobb idő volt az esküvőtökön?! :|
szilbee

Szilbee,köszike :) Tavaly bizony szupi időnk volt,ezer ágra sütött a nap,újjatlan ruciban jól éreztem magam :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Most beszéltem Lettivel, köszöni szépen, hogy gondoltok rá. Próbáltam gyorsan felolvasni mindenki jó kívánságát.
Tejcsi ügyileg minden oké, Ati baba is alakul. A nehezén mindenképp túl vannak.
Képet talán majd az apuka tesz fel....

Haza még konkrétan nem tudják mikor jöhetnek, de remény szerint a jövő héten kellene, hogy kiengedjék őket.
Szilbee aranyos vagy, hogy invitálsz, szoktalak titeket olvasni hébe-hóba, de nem tudom, hogy lesz-e majd időm írni.

Rólam annyit, hogy van egy kisfiam, Gergő, három éves, bölcsis. (Városmajoron, Vali Diusával jár egy csopiba)
Csütörtöktől kezdek dolgozni, remélem majd sikerül takarékosan beosztanom az időmet...

Nem is tudom mit írhatnék még magunkról. Majd menet közben kialakul. :P
zatkone

Dóri!
De jó hogy ilyen jól vannak! Nekem azért már az is megnyugtató volt, hogy a saját tejét adhatja a picinek! :)
Az én Leventém is oda jár (amikor nem beteg), csak a középső "épületbe" a 4-es csoportba.
Ti a betegeskedős időszakon már túlvagytok?

Lányok!
Már megint gubanc van a tábli terén...
Vali! Akkor majd várom a képeket.
Viszont van akinek megint nem találok képet... pedig rémlik, hogy láttam a levelét.
Betti! és Tündi! a ti leveleteket nem találom.
Ildi! Ha jól rémlik, akkor te nem küldtél képeket.. de még nem késő!;)
szilbee

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés!
Tegnap Ausztriában voltunk,nagyon jó volt kellett már egy kis kikapcsolódás!
Este hogy haza hoztuk Mátét anyukáméktól utánna alig akart aludni és az éjszaka folyamén fent volt vagy négyszer.
Sosem csinált még ilyet!

Lettinek én is gratulálok,remélem minnél hamarabb itthon lesznek.
Nagyon rossz ez a kórházi élet.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Igen, az mindenképp jó, hogy az édesanyja tejét kaphatja, főleg, hogy koraszülött.
Még kap mondjuk oxigént, de reméljük már nem sokáig, és akkor már szopizni is lehet neki.

Tudom, hogy oda "jártok", még emlékszem a szülőiről rátok. Neked pocid volt még akkor, a párodra meg nem lehet nem emlékezni. :)
Gergő nem túl beteges, kop-kop- kop. Eddig max. az orra folyt, meg köhögött. Még minig megúsztuk homeos bogyóval, gyógyszert még semmilyen formában nem "láttunk". Amúgy még reggel-este cicizik és kicsit úgy vagyok vele, mint Betti.....de majd csak "elengedi", még ha nehezen is .

Egyébként nagyon édes minden baba és gyerkőc is!!!! (egyenként nem sosrolok fel mindenkit.)
zatkone

Sziasztok!
Ihol vagyok e én is.....sétálóztunk délelőtt, de még jó, hogy megejtettük....szép az idő :? .
Meg befizettem az osztálytalira a vacsipénzt is. Még este is ezen gondolkodtam, hogy 3000 Ft-ot nem inkább másra kéne költeni? Na, de üsse kő, egyszer élünk....
És pont az akkori leges-leges-leges-legjobb barátosném nem jön el!!!! :cry: :cry: Oááááááá!

Hajni! Akkor valamennyire megnyugodtam, hogy nem csak Lilcsi ilyen kis suta papucsban! Ő is az én dógaimat koptatja szívesebben amúgy... :wink:

Homeós cuccokkal én is szkeptikus vagyok. Nekem nem is használt. De Lilcsinek sem.

Tegnap bevittem a papírost a bölcsibe, és így még majd pénzt is kapok vissza, mert ugye április ki van fizetve végig, de 9-től már kapom a támogatást. De abból csak májusban lesz valami....Lilcsi meg úgy meg volt szeppenve, mint aki először jár ott :lol:

Melinda! Gyere és mesélj, Atiról és Letiről...már, ha találkoztál vele is.
Bnőméknél sincsen még semmilyen lánynév. Ő júli elejére van kiírva. Ha fiú lett volna, akkor egyértelmű, de így semmi....
Lilcsin még nem vettem észre eddig, hogy így szeretné Lelkes Emesét, én is meglepődtem, mikor megláttam. Épp csak a naplemente hiányzott a kezéből :lol: .

Ja, nálunk is volt, de csak áramkimaradás este! Akkor hagytam abba a netezért, mert kikapcsolt a gép, nincsen szünetmentes tápom.

Lányok! Lemaradtam...mi ez az óramizéria :shock: ??? Miért kell állítani?

Évi! Remélem, Csongi kitartóbb lesz! Én is nagyon utáltam az úszást, nem is tanultam meg. Aztán még Hasznos Pista bácsinak sem sikerült megtanítani :oops: . Már javában iskolás voltam, mikor nagy nehezen megtanultam, lehet, addigra homályosultak el a negatív élmények. De most sem tudok rendesen úszni - monjda, aki látja, mit csinálok :roll: . De azt, amit csinálok, imádom :wink: !

He-he...én is itt rötyögtem reggel, hogy mikorra is volt kiírva Leti...? Még jó, hogy csinált Szilvi egy táblit nekünk!

Szilvi! "Kis taknyosak" hogy vannak?

Andi! Baranya Erzsébet van délután!
Tegnap már nem folyt Lilcsi orra, de ma megint....meg dugdosta az ujját as fülébe is (nanu-nanu) Kép

Közben olvastam, hogy Dóri is írt....de várom már, hogy Leti elmeséljen mindent! Tudom, arra még várhatok.... :oops: :cry:

Erika! Jó az antennás kép Popiról! :lol: !

Tündi, nekem is bejönnek a fehér bútorok, nem tudom, mi a baj velük? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Réka megint alvósbaba.....

Éljen a 200. oldal! :D

Nóri: Az a lényeg, hogy bele ne fulladj a vízbe, a technika másodlagos! :lol: :lol: Osztálytalitok lesz? Nem is írtad. Vagy lemaradtam

Nóri: Üdv, írjál néha!

Ivett: De jó nektek! Nekem egy Corás shopping tök nagy élmény! Jééé, emberek....-tátom a szám. Fotók nincsenek? Hol voltatok?

Letinek és Atinak most is cuppp és + energia megy! :D

Szilvi: Hehe...mire meglesz a tábli, bejelentem, hogy másik képet szeretnék feltenni RÉkáról. Vicceltem! :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Akarom mondani, Dóri!!! :oops: :oops:
jaimee1

Tündi: Boldog évfordulót nektek!

Vali és Hajni hol tekereg???????????????????????
jaimee1

Erika!

Sajnos képet nem csináltunk,pedig elég szép helyen voltunk Wolsbergben(remélem jól írtam)!!!
Réka hogy viselte a 4-hós oltást?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Dóri!
És ti taknyosságra, torokfájásra... mit használtok??? és milyen formában? feloldod vízben? vagy Gergő simán elszopogatja?
szilbee

sziasztok!

este rakok képet Atiról!
mert megláogattam ma Letités csináltam képet. Bár a pincurit nem láthattam, de Jól vannak szépen beindult a tej neki ugy lassacskán. meg jól is néz ki az ifjú anyuka:-D

jövök a képekkel...csak nem tudom a telom meg a gép bluetoth-ját vmi miatt összahangolni. de hozzom őket.

puszika

Kép
kbernadett

Dóri,köszönjük szépen,hogy közvetítesz nekünk,és gyere közénk sokszor!:)

Nóri,menj csak el az osztálytalira,legalább kikapcsolódsz egy kicsit.Hát hogy mi a baja apának a fehér bútorokkal, passzolom!
Óra mizéria,nálam már megint nem annyi az idő,mint valójában :shock:

Erika,köszike neked is a köszöntést!:) Ide is felrakhatnád Réka babáról azt a szupi coppfos képet:)

Ivett,jó nektek,hogy ennyiszer eljuttok kikapcsolódni :) Mátét meg lehet megviselte egy kicsit,hogy nem volt veletek,de biztos hamar visszarázódik a megszokott kerékvágásba:)

Szilbee,miket kellene elküldeni??

Kép
Kép
tundi24

Képet a tábliba. 8)
szilbee

Szilbbe!
Először csak én próbáltam tünetektől függően adni neki bogyókat. (füzetből kinézve)
De aztán elvittem homeopata orvoshoz és hosszas beszégetés-kikérdezés és "megfigyelés" (kb.1,5 óra) után ő írt fel nekünk alkati szert, most azt szedjük. Vagyis vízben feloldva issza meg Gergő, havonta 1x.
Én jó dolognak tartom, persze gondolom erős immunrendszer is kellhet hozzá.

Erika, köszi, majd igyekszem. Cuki Réka.
zatkone

Szilbee,msn-en jó lesz?Szerintem azért nem találod,mert múltkor is azon küldtem át!Emlékszel :wink:

Betti,köszike a képeket előre is!Lettivel mizujs?

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Jajj! Tényleg!!! :oops: :oops: :oops: Akkor ne küld el... már tudom hol van!! :oops: :lol:

Erika! Azt hiszem én nyertem a szenlilitási rekordot!!! :oops: :oops:
szilbee

Dóri! És kihez "jártok"? Lehet tudna valamit ajánlani immunrendszer erősítésre is!
szilbee

Szilbee,okés :)

Kép
Kép
tundi24

Megjöttünk....héten még itthon lesz velem (amúgy is ez volt a terv :wink: ), melegíteni, sprézni, mosni, főzni, takarítani...

Ez a Baranya doki is tündéri egy nő! Jót lehet vele beszélgetni. Mindenről. Persze ő is el volt ájulva Lilcsitől :lol:
Mondtam már, hogy se pénteken, se most egy mukkja nem volt Lilcsinek? Ezelőtt meg mindig ordított, már amikor nyílt a rendelő ajtaja is. Sőt, volt, hogy bementünk az SZTKba és már akkor elkezdte :shock: És most semmi :lol:

Erről a 1,5 órás homeós kikérdezésről Szazsa is írt nekem. Ő is elvitte Atit, és csak dicsérni tudja. Csak pénztárca kérdése :roll:

Szilvi! Tanulmányt lehetne írni elméd széteséséről :lol: De azért nem baj, ha én jól szórakozok rajta :oops: :?:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nem! :lol: :lol: :lol: Már én is csak röhögni tudok magamon! :oops: :lol: De legalább jól szórakozok! ;) :lol:
szilbee

Sziasztok!

Délben felugrottam 1 percre, és megcsodáltam a kis Attila Andort :) sajnos a szeme épp be volt kötve, mert "napozott", a sárgaság miatt, de így is édes volt, biztos erős, stramm gyerkőc lesz - hisz már most is az :wink: jól emészt, még O2-t kap, de már próbálják elvenni tőle...
Nem fényképeztem, mert Lettivel sajnos nem találkoztam, és az ő engedélye nélkül azért mégsem.

Tündi, a konyhabútorról semmi hír, pedig Csabi unokatesója csinálja :roll: Lucát már úgy megdögönyözném, olyan édes a képeken :D

Szilbee, tul. képpen ahogy Andi írta, úgy van. Mármint a melegítés meg infrázás. Mivel csillapítotok lázat? És milyen laborvizsgálatra mentek majd?

Baranya Erzsébet tényleg nagyon kedves, és ért a gyerekekhez, az biztos :) minden téren :)

Kép
pimelinda

Linda! Lázcsillapításra Nurofent adtam legutóbb, de szotunk Mexalent (250 mg) és Suppositorium antipyreticát.
szilbee

Nóri,okos kislány Lilcsi:) De be ne fogd szolgáló kislyánynak :P :twisted:

Linda,köszi az infót a kis Attiláról! :) Majd Lettit is látogasd meg ha lesz egy kis időd! :) Lucához meg gyere el amikor ráérsz:)

Szilbee,ne is törődj vele,én is eléggé feledékeny vok :oops:

Kép
Kép
tundi24

Atika, Isten hozott!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Nóri, minket Baranya egyszer majdnem kipenderített a kórházi ügyeletről, pedig nem örömömben mentem oda, a városi ügyeletről küldtek oda tovább. No, nekem akkor nem volt igazán szimpatikus :?

Úszás ma jobb hangulatban telt, remélem Csongi holnap is menni akar :wink:

Most mentem, még most járt le a mosógép.

Évi és
Kép
csongianya

Lettinek és családjának szívből gratulálok a pici Attila érkezéséhez!!Sok boldogságot jó egészséget babának és mamának egyaránt!!! Kép

Sziasztok!!
Csajok majd jövök én is csak legyen egy szusszanásnyi időm holnap még elfoglalt leszek de utánna igérem jövök és írok pár sort.

Szilvi!!!
Majd holnap küldök képet :)

Dóri!!!!!
Végre ,hogy rászántad magad az írásra :)

Andi!
Megkérdezted a párod??? Tudod klíma ügyben????
Kép

KépKép
diÁcska

Szilbee, csak úgy kérdeztem, kíváncsiságból, én kicsiknek a kúpot szeretem adni, a szirupokban nem bízok annyira :roll: persze a nagyobb gyerekeknél már problémás lehet a kúp, gondolom Levente sem szereti annyira

Kép
pimelinda

Szia Mindenkinek!

Itt Attila, azaz Antónia és Attila apukája, természetesen anyuka megbízásából, - remélem teljesen világos.

Köszönjük a rengeteg jókívánságot, nagyon jól esik hogy gondoltok ránk.

Letti és Attila Andor baba is jól van, még egy kicsit fejlődgetni kell, de napról-napra erősebbek vagyunk köszönhető anyuci tejének.
- de a csülökpörkölt egyenlőre még marad a fagyasztóban, és a szilvából természetesen nem pálinkát, hanem lekvárt fogunk főzni.

Letti puszil mindenkit, a hazatérésig pedig néhány kép:

Kép
Kép
Kép

Üdvözlettel,
Antónia és Attila apukája

Kép
Kép
mongi

LETTI ÉS ATTILA

GRATULÁLOK ATTILA BABA ÉRKEZÉSÉHEZ,JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJECSKÉT A PICIFIÚNAK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Leti
Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Istenem, de formás baba!!! :D Hát én komolyan vékonkábbnak gondoltam. :oops: Olyan szép arca van. :D

Attila! Köszönjük szépen a képeket és az információkat!!! :D 8)

Linda! Igen, Dávidnak mi is inkább kpot adunk, bár Leventénél éjjel (fogzáskor) adtunk szirupot. Akkor, abban a szituban, az gyorsabb volt. Levente medig nem eszi a kanalasat, így azt langyos teába tesszük. A kúpot már tényleg útálja, mióta szobatiszta lett.
szilbee

Sziasztok!

Szép jó reggelt!Pfujj micsoda idő van,kész vok tőle :evil:

Évi,ez már haladás,ha Csongi menni akar uszizni,lehet annyira belejön majd,hogy sajnálni fogja,hogy vége lesz!

Attila,köszönjük szépen a képeket!Gyönyörű babóca a kis Attila :) Annyira édesen pihen!! :) :)

Vali,várjuk az írást! :) Remélem munka ügyben kutakodsz,és hogy találsz is valamit!:)

Betegeskedők,hogy vannak?

Kép
Kép
tundi24

Letti+Attila:

Jaj, de gyönyörű baba!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Minden elképzelhető jót kívánunk az egész családnak!!!!
Puszi!
jaimee1

Jó reggelt (vagy jobbat?) :wink: Szörnyű idő van!

Attila, köszönjük, hogy tudósítasz, gyönyörű a kis Attila! Csongi is kb. ekkora volt, majd meg nő idekinn :lol: Látom, már magától lélegzik! De jó!
Még egyszer gratula!

Évi és
Kép
csongianya

Betti! A te képed is megvan ám! :) Csak nem tudom hova tegyem, mert ketten vagytok rajta... A te nevedhez vagy Bettikééhez?
Egyébként milyen a gyakorlat??

Jelentem, tábli 90%-on áll! Már azt is kitaláltam, hogy fogom ide feltenni, hogy nem miniatűr legyen. (Hozzáteszem,,, marha macerás lesz, de nem baj! ;) )
szilbee

Kép
Kép
Kép
Kép

Van még pár képpel hiányosságom... (Betti és Vali...) Meg akajok majd csinálni egy aktuális táblit... havonta egy összesítettet (névnap, szülinap, egyéb aktuális dolgokkal... pl. orvosi vizsgálat... stb.). Ezt pedig majd mindenkinek elküldöm mailben, meg ide is felteszem olykor-olykor.
Ha javítani kell vkinek vmit vagy kieggelni, akkor csak bátran szóljatok!
szilbee

Deeee ügyes vagy Szilvi! Klassz nagyon a táblink! KÖSZI!!

Attila! Köszi a képeket! Én is kisebbnek-ráncosabbnak gondoltam kicsi Atit :oops: De csudi aranyos! És mekkora haja lett volna, ha végig bent marad? :lol:
Még egyszer gratulálok és kívánok sok boldogságot!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi: Boldog hófordulót nektek!! A tábli csudaklassz!
Jobban vannak a srácok?
jaimee1

Köszi! De azért még fogok rajta javítani... (Általában 5-6 alkalommal átgolgozom az "alkotásaimat".) A névnapi részt, már most látom, hogy átszerkesztem,.. stb.

Óóó megint nyeldekel Levente. Menek orrot szívni! :(
szilbee

Hali.

Szilvi.Boldog hófordulót!!!

Klassz a tábli.ügyi vagy

huu..sok belőlem ott elől :oops: :oops: :shock: :oops:

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo: Neeeem is! :D :D
jaimee1

Tegyelek hátra? vagy kissebbítsek a képen? Bármit, szívesen!
szilbee

CSONGINAK BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

DÉVIDNEK BOLDOG HÓFORDULÓT!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja és, aki cserélni akar képet vagy bármit... az még most szólhat! Ezen a héten még átszerkesztem úgyis a táblit egy picit... :wink: Többek között beírom, szegégy Ati babának is a nevét! :oops:

Dávid újabban vadássza a lábait, no ennek köszönhetően simán felül és eldől! :shock: :roll: Igazi kis betyár lesz belőle! :lol:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?