Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó estét!

Csucsu:
Még mindíg küldöm a gyógypuszikat és a gyógyöleléseket! Meglásd hamar túl leszel a nehézségeken (Ha más nem majd a "banda" :D átsegít rajta! UGYE LÁNYOK! :D )

Pöttye:
Sajnos én nem ismerem a történetedet, de kívánom, hogy mihamarabb találd meg a boldogságot, amit keresel!

Nita:
Drrrrrrrruuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Sirkici:
Kezdhetünk érted izgulni! :D Kitartás, babóca hamarosan megérkezik! :D :D

Arikon:
Teljesen megértelek! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás! Reméljük lesz még lehetőségetek rá, hogy kikapcsolódjatok kicsit! (De ha jól meggondolom, akkor mégse, mert ugye babóca kopogtathat az ajtón! :D )

Lányok:
Nagyon köszönöm a drukkokat! Remélem sikerülni fog! :D

Kép
anda81

Tyűűűű!

Laptető! Lehet, hogy ez egy jel??? :lol: :D :lol: :oops: :D :roll: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?:

Kép
anda81

Anda,
:lol:
Te pedig pudingra fel, ahogy látom! :wink: :D
sirkici

Szép reggelt Csajok!

Andával egyetértve, Csucsu küldöm én is a gyógyöleléseket!

Nitácska,
mennek a drukkok!! :wink:

Lányok, tegnap egy nagy elhatározásra jutottunk Férjecskémmel. Ha augusztusig (akkor lesz 13 hónapja, h. próbálkozunk) nem jön a babóca, akkor elmegyünk egy meddőségi központba. Esetleg tudnátok ajánlani ilyen intézményt (intézményeket)? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Pöttye! Nagy ölelés!!!

Arikon! Ha kell, segítek nagyon szivesen. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,
De aranyos vagy! Igen megköszönném a segítségedet! :)
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Datolya: Hol ügyeltél végül? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anda:
Pudingra és párocskádra fel!!!!!!!!!

Arikon: Mi a Forgács Intézetbe járunk. Nagyon kedves és aranyos mindenki és lelkiismeretesek. Mondjuk nem olcsó, (egy konzultáció 10.000 Ft+UH 1000Ft). Viszont a vérvételekért külön nem kell fizetni.... Nekünk a barátaink ajánlották, ők is oda járnak.... ők jártak a Kaáliba is, de ott nem voltak valami rendesek velük, úgyhogy ott is hagyták.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok nagyon eltünt mindenki Babszi?Nóri?többiek hol vagytok teljesen eltüntetek remélem nincs semmi baj!!!!!!!!
Ma megyek vissza kiványcsi vagyok mit mond a doki izgulok egy kicsit nagyon inkább
Arikon remélem össze jönn és nem kell menned sehová sok sok drukk
Zsuzsa te merre jársz mi ujság?????????
Anda neked meg jó pudingozást
Csucsu remélem jól vagy várunk nagyon sok puszi mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
bévi

Szia Évi!

Vagyok, csak olvasó üzemmódban, mert vasalok ezerrel :roll: :roll: :roll: :roll:
Mutizok egy hőt:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 17600_.png

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó vasalást Zsuzsa én nem értek ezekhez a hőkhöz mert én nem mérem megyek én is mert csinálok vacsit utánna fürdés és megyek dokihoz na félelem az van tegnap nem voltpiding nem volt már hozzá erőm este ma meg reggel rohanás ugy hogy a tegnap kimardt hát lehet baj de nem birtam már fentlenni és igy alakult erőltetni meg nem akartam fájdogál két oldalt a hasam nem tudom mitől de már nem gondolkodok rajta annyit sok puszi

Kép
bévi

Évi: Nagyon drukkolok, hogy megrepedjenek!!!!! Orvos után gyere és mondj részleteket, jó??????+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, de valószínüleg nem lesz ma semmi! :oops: :( A párom szerintem túl fáradt lesz hozzá, de majd meglátjuk!
Amúgy sem vagyok valami fényes hangulatban. Egyre rosszabbul érzem magam a melóhelyemen, és kezd kilátástalan lenni a dolog...

Arikon:
Mennek a drukkkok! :D

Kép
anda81

lányok köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!jólesik nagyon!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na sziasztok!
Anda ha fáradt a párod csábitsd el valamivel és akkor minden oké lesz én elmondtam neki a pudig nevet és azóta nagyon bejön neki mert ha valamit akar csak annyit mond puding na sok sikert remélem minden oké lesz és a melóhelyel meg ne törődj de amugy mi a gond?
Most jöttem haza a dokitól még nem repedt meg 25.6mmés doki szerint napogban repednie kell hát érzek is bent valami furit meg pozitiv lh volt az este valaki nem ismeri ezt a gyógyszert DUPHASTON vagy valami ilyesmi mert a receptről olvasom ezt irta fel és azt mondta ha megreped utánna kell szednem és segit a beágyazódásban na nem tudom mi az

Kép
bévi

ez a gyógyszer ugy tudom segíti a beágyazódást!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bévi:
én is erre gondoltam, csak hát ismerem már a kedvesem...

A melóhellyel meg az a gond, hogy a nyakamba akasztottak két új embert, akiket nekem kellene betanítani. Ezzel még nem lenne problémám, azzal viszont már igen, hogy a két lány folyton egymást marja, de komolyan, mint az óvodában! Ma el kellett nekik mondanom, hogy ha nem hagyják abba és nem képesek egymással normális hangnemben beszélni és dolgozni, akkor kénytelen leszek választani, hogy melyikük maradjon és melyikük menjen.
Ezen felül a főnököm úgy gondolja, hogy a nyolc órás munkaidőmbe bőven belefér egy 16 órás munkaanyag! Na erre teljesen leakadtam. De mindegy nem panaszkodom. Remélem, hogy babócánk hamarosan megfogan és megszületik, akkor viszont a melóhelyen meg nyaljanak sót! :D

Kép
anda81

Bévi:
ezt találtam a gyógyszerről:

MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A DUPHASTON 10 MG FILMTABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
E gyógyszerkészítmény nőinemihormon- (ösztrogén-) -terápiában részesülő nők esetében a női nemi hormon (ösztrogén) méhnyálkahártyára (endometriumra) gyakorolt hatásának ellensúlyozására alkalmazható, valamint bizonyítottan progeszteronhiányos állapotok, mint pl. menstruációs zavarok (dysmenorrhoea), a méhnyálkahártya bizonyos fajta elváltozása (endometriosis), vérzés hiánya (szekunder amenorrhoea), szabálytalan ciklus, rendellenes (diszfunkcionális) vérzés, menstruáció előtt jelentkező tünetegyüttes (praemenstrualis syndroma), bizonyítottan progeszteronhiánnyal összefüggő vetélések, sárgatesthormon-elégtelenség által okozott terméketlenség (infertilitas) kezelésére szolgál.

Fontos információk:
Egyes esetekben a kezelés megkezdése után áttöréses vérzés jelentkezhet. Ezt az adag emelésével lehet megelőzni.
Ha a didrogeszteron ösztrogénnel kombinálva kerül alkalmazásra (pl. hormonpótló terápia), figyelembe kell venni az ösztrogénkezelésre vonatkozó ellenjavallatokat és figyelmeztetéseket. Ilyen hormonpótló kezelés elkezdésekor vagy újrakezdésekor a kezelőorvosnak ismernie kell a beteg teljes körű egyéni és családi kórtörténetét. Ennek megfelelően, valamint az ellenjavallatokkal és figyelmeztetésekkel összhangban kell nőgyógyászati és emlőre is kiterjedő vizsgálatot végezni. A kezelés alatt rendszeres kontrollvizsgálatokra van szükség, melyek gyakoriságát és jellegét egyénre szabottan állapítja meg orvosa. Ha a kezelés alatt mellében bármilyen szokatlan elváltozást észlelne, azonnal forduljon orvoshoz! Rendszeres emlő-szűrővizsgálatokat (pl. mammográfia) is kell végezni az egyéni szükségletnek megfelelően. A hormonpótló terápia egész időtartama alatt az előny/kockázat gondos mérlegelésére van szükség. Áttöréses vagy pecsételő vérzés a kezelés első hónapjaiban jelentkezhet egyes esetekben. Ha az áttöréses vagy pecsételő vérzés a már egy ideje tartó terápia közben jelentkezik vagy a kezelés leállítása ellenére is fennmarad, ennek okát tisztázni kell.
Ha korábban progeszteronfüggő daganatot, pl.: meningeomát diagnosztizáltak a betegnél és/vagy az súlyosbodott terhesség vagy egy korábbi hormonkezelés során, a beteget szoros megfigyelés alatt kell tartani. Figyelembe kell venni, hogy ezek az állapotok kiújulhatnak, illetve súlyosbodhatnak a Duphaston-kezelés során is.
A gesztagének okozta vízvisszatartás miatt veszélyeztetett betegek (pl.: görcsroham (epilepszia), migrén, asztma, veseelégtelenség esetén) kezelése fokozott ellenőrzést és gondosságot igényel.
Fenyegető vagy habituális vetélés esetén ellenőrizni kell a magzat életképességét, továbbá a kezelés során is rendszeresen meg kell győződni arról, hogy a terhesség még fennáll és a magzat él.
A gyógyszerszedés megkezdése előtt fennálló betegségeiről, valamint gyógyszer iránti túlérzékenységéről (allergiáról) a kezelőorvost tájékoztatni kell.

Kép
anda81

Na Anda ez jó hozzá állás nem szabad elkeseredni a munka miatt keményits be a két picsának ne hogy te idegeskedj ő miattuk
Azt mondta a doki ez a gyógyszer segit a beágyazódásban csak arra voltam kiváncsi szedte e már valaki na mindegy csütörtökön megint mennem kell uh-ra na addig ismét puding ezerrel azt mondta a doki bácsi

Kép
bévi

Remélem segítettem! :D

Kép
anda81

Köszi Anda aranyos vagy már olvasom is :lol:

Kép
bévi

Anda: Jó,. hogy kiosztottad a tanoncaidat.... ha nem tudnak viselkedni,nem muszáj maradni :roll: :roll: :roll: :roll: Kitartást neked a melóhoz :!: :!: :!: :!: :!: :!: A főnöködet meg rugdosd meg jó alaposan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Évi: Akkor pudingra fel :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nálunk párocskám ma elszúrt egy jó nagy meló az egyik ügyfelénél.....nem mentette le a könyvelési anyagot már január óta, úgyhogy most elszállt és kezdhetik elölről :roll: Úgyhogy most ápolom apácska lelkét.... szegénykém teljesen ki van tőle :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

anda jó ez a cikk ami ide leírtál,legalább én is megtudtam pontosan mira is jó ez a gyógyszer!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzska:
Ok! Megmondom a főnöknek, hogy a babanetes csajok a Babaprojekt 2008-ból küldik a hatalmas fenékbe billentést! Ok? :D :lol:

ÁÁÁÁÁÁ nem mentette le január óta??? Az nem lesz két perc, mire újra könyveli! Kitartást és sok erőt kívánok hozzá!

Kép
anda81

Nita:
Nem tesz semmit! Csak igyekszem segíteni ott ahol tudok! :oops: :lol: :D

Kép
anda81

Hát igen..... 3000 db számláról van szó.... kb. két lesz a két lánynak majd :roll: :cry: :cry: Szívás....

Anda: MEgyünk bandástól főnököt verni :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát igen..... 3000 db számláról van szó.... kb. két lesz a két lánynak majd :roll: :cry: :cry: Szívás....

Anda: MEgyünk bandástól főnököt verni :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska:
Ok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

zsuzsi éljen a főnök verés!!!!! :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anda köszi nagyon sokat megtudtam!!
Zsuzsa akkor apának kitartást szegénykém biztos tiszta ideg na de remélem nem lesz komolyab probléma belőle

Kép
bévi

szia bévi hogy vagy? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

megyek msnre nita beszélünk

Kép
bévi

ok gyere msnre! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok! Egy kis segítség kellene nekem. Csináltam ferti-s vonalzót, csak azt nem tudom, hogyan kell ide beillesztenem?
Köszike

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

milyen az a fertis vonalzó?
de szerintem ezt is az aláíráshoz kell beilleszteni.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Igen, oda... de sajna ki kellett törölnöm a szülinaposomat, mert túl sok volt benne :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ez a rossz hogy ide csak két vonalzót lehet beilleszteni :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Zsuzska!
Hogy vagy? :lol:
Vendég

Nita: Igen, ezt nem szeretem benne én sem, de ez van. :roll:

Pendi: Köszi, megvagyok, izgulok nagyon, hogy holnaptól felfelé menjen a hőm és ne lefelé. Veled mi újság?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem lehetne ezellen valamit tenni,hogy ne 2-ő hanem mondjuk 3-om vonalzót lehessen beilleszteni? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

de..........sztrájkoljunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kösz én is megvagyok . Épp panaszkodok, hogy megint egyedül töltöm az éjszakát. :cry:
Ne legyél ideges. biztosan felfelé fog menni. Most parancsoltam rá! :wink: :wink: :lol: :lol:
Én tegnap kaptam a dokimtól egy PÉ ultrahang vizsgálatra időpontot.
Csak azt nem értem, hgoy miért 15. napra adta, amikor 26 naposak ált. a ciklusaim. Dehát ugye én nem vagyok doki...
Vendég

hát igen néha a dokik azt hiszik jobban tudnak mindent :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Nita!
Igen! Ezek a dokik már csak ilyenek. A párom sem csípi őket, legalábbis van egy jó pár akit nem. Persze tisztelet a kivételnek. Párom mentős, és szerinte csinálnak néha érdekes dolgokat. :shock:
Vendég

Na igen.... szegény doki biztosan nem tud számolni..... de legalább megmondja, hogy készülődik-e érésre valamelyik tüszőcske :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi: MEgkaptam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

mentős a párod ?akkor ha baj van őt kéretem ide! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzska! OKÉ :lol: :lol: :lol:
Mondjuk erre nem gondoltam. Lehet, hogy igazad van? :?: :?: Sőt biztos :!: :!: :!: Annyival is előrébb vagyunk. Csak már ott tartanánk :?
Vendég

Mindenhol ilyen ocsmány idő van???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita: Addig jó, amíg nem találkozik az ember egy mentőssel. :shock:
Bár abban a formában amiben én talákozok vele... az a legjobbb :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Imádom :lol: :lol: :lol: A világ egyik legjobb férjje :oops: :oops:
A többi világ legjobbja, pl a barátnőmé, a tesómé, a tiétek stb... :wink:
Vendég

Na én lépek,megjött a pizza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?