Hahó,
nem voltam egy kicsit, azalatt nagyon begyorsultak a dolgok!
Ivás (ha és ahol még aktuális): Cicó tíz hónaposan, hogy háromszor eszik szilárdat napjában, kb. összesen egy decit iszik, sportzáras üvegből. Ezt itt olvastam a Hozzátáplálás topik archívjában egyszer, és nagyon bejött. Vizet, természetesen
És napi nyolc-kilenc szopi hozzá
Pocakfájás-meghajtás:
de, ehetsz olyat, ami meghajtja. Ebben profi vagyok, mert én egy időben alig tudtam mást enni, mint krumplit, meg rizst, meg húst, mert Cicót nagyon sok minden meghajtotta eleinte. De általában jó az, ami téged is meghajt egy kicsit, pl. nálunk azóta is bejön a hagyma, a cseresznye, barack, szilva, szőlő, a hüvelyesek, a tej (de ezzel nagyon csínján kell bánni), illetve én azért hagytam abba az egyik fajta szopisteát is, mert még engem is meghajtott, nemhogy Cicót.
Gyakori szopi: nálunk eleinte elég hamar négy óránkénti szopi volt, aztán a nagy melegben négy hónaposan átugrott másfél-két órára... most nagyjából három óráként kér - tíz hónapos. Nagyon különbözőek, és nagyon változnak...
Babás éjszakák:
hááát, nem gondoltam volna, hogy a kísértetsztorim ilyen népszerű lesz
Egyébként jelentem, úgy tűnik, megvan a - legalábbis pillanatnyilag - legjobb megoldás. Pofonegyszerű: Apa egyszercsak jelezte, hogy ő akkor is felébred, ha én éjszaka kódorgok, na ehhez mit szóltok...
Szóval üdüléskor együvé aludtunk mindhárman, és nagyon bejött
A három ébredés így is megvolt éjjel, de hatalmas különbség, hogy karnyújtásnyira van a kölök
Úgyhogy amikor hazaértünk, abban a percben én nagy lelkesen átrendeztem a kisszobát, és most ott alszunk mindhárman. Cicó a kiságyban legalacsonyabbra engedett aljjal, leszedett ráccsal, mi meg mellette a nagymatracon. Ezzel minden teljesen oké, alszunk, szopizunk, elférünk, az egyetlen probléma más jellegű: Cicó, mióta látja, hogy nincs ott a rács, nem mer kijönni az ágyából, pedig így már tudna! Csak ül és kétségbeesetten berreg, hogy vegye már ki valaki
Izgatottan olvasom, amit a nagyobb, szopizó vagy elválasztódásra készülő babáitokról írtok. Nincs esetleg olyan köztetek, aki ebben a cipőben jár, és nem tud fejni? Én ugyanis már egy ideje nem tudok (nem nincs annyi, hanem semmivel nemigen jön), és időnként már eszembe jut, mi lesz, ha Cicó majd elválasztja magát, vagy csak abbahagyja az éjszakai szopit? Én meg ott állok a cicikkel, amik csak duzzadnak, dagadnak...
Van valakinek ilyen tapasztalata? Csak kíváncsiságból kérdezem, mert egyelőre jobban ragaszkodik hozzá, mint bármikor ezelőtt
OFF
Ki van abban a helyzetben, hogy meg tudja csípni Pelét?
Üdv
Kriszi