Sziasztok!
Na én is vagyok,csak még sok a dolog
.Hétvégén két vizsga,addig még két beadandó (egy jó kis iskolai projekt,amit szeretnék megvalóstínai itthon...
)...
Apa hazaugrott a hétvégére,mert a hajó megállt Pozsonynál(a zsilip elromlott,nem tudtak lejönni...),a vendégeket Pesten elszállásolták.Aztán hétfőn én vittem vissza Pozsonyba,jól elfáradtam útközben...
De nagyon jó volt,hogy itthon volt, a gyerekeknek meglepi lett
.De le sem szálltak róla
!
Elmentünk a Hegyestűre egyet kirándulni,nézelődni,aztán játszottunk egy jót a hegy lábánál,kidobóztunk
.Aztán irány Tihány,kicsi nézelődés,fagyizás,aztán haza
.
Sajna Villő beteg lett,felsőlégúti hurut,de nem vészes talán
.Csak ő is krupposodik
...be is fulladt,de nem volt vészes,gyógyszer nem kellett.És szerencsére nem éjjel,hanem reggel,ébredés után...
Betti
Eredményeket majd írd meg,de biztos minden rendben
.
Mivel szombaton szoktunk apázni menni,nincs nagy forgalom
.Amúgy a dugókat én is utálom
.... De szerencsére azért a nagyobb városközpontot elkerüljük
.
Kriszti
Örülök,hogy jelentkeztél
.Szuper,hogy iylen jól telnek a napok!
ügyesek a gyerkőcök és szuper,hogy iylen jól beilleszkednek
.Akkor Ákosnak már profi módon megy a német,Enikő meg mire suliba megy,simán fog dumálni
!
Igen,szoktam sütni,bár az elmúlt héten a sok dolog miatt nem ment,mert mindig későn értünk haza hozzá
.
A lisztkeverék nagyon bejön,amit készen veszünk.a múltkor a magos változatát vettem,csak nem vettem észre
...és bizony kevés lett a folyadék bele,így a magok egy kicsit szárazak maradtak,a kenyérrel együtt,de ehető volt,barátnőmnek nagyon ízlett
.
Szl ugye nem voltunk Pesten apázni,de előtte szerdán voltam a sulival csodák palotájában,elvittem Bulcsút is,iszonyatosan élvezte megint
.Még egy előadást(bemutatót) is végignézett velünk.Kb 4 órát voltunk bent
!
Viszgák:sajna idén lesz még sok,de jövőre már inkább csak a szakdolgozat.Azért remélem,könnyen megúszom,mert megint van elővizsga,és az egyik tantárgyat el is tudtam fogadtatni
.
Akartam kérdezni,hogy nyelvvizsgát szándékozol tenni majd?Vagy csak a fejlesztés a cél
!
na megyek,mert még ezer a dolgom holnapig
....