Sziasztok!
Csak szopi sálálálálálááááááááááááá!
Na jó, be kell valljam, hogy este leraktam 9-kor, és csak fél háromkor ébredt. Addigra a mellem annyira bedurrant, hogy nem tudta egyik bimbót sem bekapni, így maradt az etető, mert mire kifejtem belőle kicsit, addigra úgy behergelte magát, hogy egyáltalán nem volt hajlandó egyiket sem bevenni a szájába....... Sajnos nem ébredtem fel, hogy belőtt a mellem, mert akkor lefejtem volna előbb, és tudtunk volna szopizni!
De azért ez az éjjel csupa eredmény: A csajszi csak szopizik! És 5 és fél órát aludtunk zsinórban!!!!!!!
Tegnap el is felejtettem mondani, összecsaptam anyósommal egy strófányit tegnapelőtt este.....
Délutánonként van az az időszak, mikor nagyon fájdogál Nóri hasa, és semmi nem jó neki, csak ha kézben van, de sokszor még az sem. Az én idegeim meg a fürdetési időre ettől a folyamatos sírástól elcincálódnak! Persze befutott anyósom, kezét nyújtja, hogy adjam a gyereket. Én meg leszegett fejjel, mint a bika, annyit röffentettem cska, hogy NEM! Sarkon fordult és kiment, valamit láthatott az arcomon, egyetlen szót sem szólt.
Utána küldtem a férjem, hogy beszéljen vele, mert nem akartam bántani, de hagyjanak már ilyenkor békén. És igen, a hangulatom nem vendégvárós, és a 3 hetes gyerekemet senki ne akarja kivenni a kezemből, esetleg, ha megvárná, míg odanyújtom, azt nagyon megköszönném.
Nos, ebből nem tudom mennyit mondott el, de úgy jött fel, hogy anyósom sír odalent, én meg addigra odafent bömböltem, mert annyira bántam az egész ügyet, meg el is voltam keseredve nagyon. (Anyósom az imádott apukája temetésén is csak éppenhogy könynezett, annyira kemény asszony, a szó szoros értelmében.) Azt mondta eszében sincsen elvenni tőlem a gyereket....... Hát tudjátok, ebben komolyan kételkedem, csak éppen nem tudatosan csinálják!
Szeretem én őt..... Ezt komolyan mondom, és életemben még ilyen jó sorom nem is volt, mint mostanában. Csak rossz természetem van. És már nem változom, csak magamra erőltetek dolgokat, amiket egy-egy ilyen este után nem mindig sikerül.
Tenap azért megint sikerült az agyam eldobnom. Vacsorára hívtak meg minket pénteken! Étterembe!
Mondom a 3, majdnem 4 hetes babával mégis hogy menjek egy olyan helyre, ahol nincs tiltva a dohányzás?
Hát megyek, megkajálunk, és addig anyósom itthon mad és vigyáz rá! Vagy beül a kocsiba, és ott fog rá vigyázni.
Tudjátok, nagy önuralom kellett, hogy ne kezdjek el ordítani.......
Szerintetek én vagyok a dilis, hogy nem akarom a 4 hetes Nórit másra bízni, még akár fél órára sem? Még a mamijára sem?????
Végül kitaláltam, hogy ha olyan az idő, hogy nem esik, akkor a babakocsiba viszem a kislányt, és kint a teraszon fogunk enni, ott nem gond, max csak az eső! És együtt leszünk, és köszönjük a meghívást, remélem tényleg jó idő lesz...................
Pfffffffffffffffff
Diplomácia!
Kir! Csapj bele, én is tudok ám litániát írni!
Tej kérdés: Ákos sem kapott 1 éves koráig tejet! Nem bántam meg! Igaz, azóta meg nem szereti, emrt utána időszakban is erősen visszafogtam a tejfogyazstását, hogy nehogy gondja legyen!
Csakegy! Futószemölcsre Te mit használtál????? Egyszer annó írtál róla.......... Rohadt póstás! De komolyan! Hát forduljon fel az ilyen! És ha nem akarok neki adni, akkro mi van??????? NEM AKAROK! És passz! Ez a dolga, ezért kapja a fizetést. Ha nem tetszik, menjen, keressen olyat, ahol jobban fizetnek! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Szója-dolog: jó hogy írtál róla! Megdöbbentem!
Gina! Csepp lányod remekül néz ki! És ha ilyen ütemben fejlődik, semmi gond nem lesz! Tudom, borzasztó soknak tűnik az a még másfél hónap május végéig, de az a lényeg, hogy ne romoljon semmilyen lelete a Kistündérnek! Kitartás! Fejjél csak ezerrel, sikerülni fog!
Rejó! Tényleg nagyon ritkán vagy! Minden rendben?????
Rambóka, Norka! Pihenjetek cska sokat! Gergő egy igazi tündér!!! Khm.....
Ded nagyon aranyos lett, rengeteget javított a hisztijén, h. már nem tudom elnyomni és kényszeríteni, csak kérni (hiába no, akaratos anya akaratos gyerekével sok a csörte! ) Vajon honnan is ismerős???????
Megyek piacra! Sálálálálááááááááááááááááá Az idő gedvás, de nem érdekel, mert a kedvem napsütötte.
(
Majd délutánra fogok meghülyülni a sírástól......... Hasfájásra mit is? Infacol? Ki használta a Mira vizet???? bevált?
Nem akarok/alartam ilyenekhez nyúlni, de egyrészt megszakad a szívem, hogy fáj neki, másrészt az idegeimnek is jót fog tenni szerintem egy csendes délután........ )