Új privát üzeneted érkezett!

Muffin!

Nem csoda, hogy eleged van, gondolom sok volt már ez...
Hidd el a Te kisfiad is gyönyörű lesz!!!
A szívével meg csak nincs semmi baj, amit így mondott az nem utal nagy gondra, mostmár szerintem elég nagy, hogy látni lehessen!
Fel a fejjel!!!!!!!!!!:D Veled vagyunk!!!!!! :D

Kép
andkata

muffin: ez igazán jó hír :) személy szerint én azért örültem, márha nem bántalak meg vele, hogy nincs "nagyobb" baj, én annak örülök, az orvosok szemszögéből pedig mindenre felkészülnek, hogy tudjanak segíteni, ha esetleg majd kellene :) ha pedig majd nem kell az lesz a legjobb :)

Kép
Kép
h. szilvi

már látom az esőfelhőket... Úgy látom itt is szép idő lesz. Csak azt remélem, hogy jég nem fog esni, mert akkor annyi a palántáimnak... Márpedig nem azért fáradtam velük tegnap egy csomót... Lesz paradicsom, paprika, retek, póréhagyma meg eper. :) Már alig várom hogy szüretelhessek. Kis bio cuccok. :) Tavaly is olyan fincsi eprünk volt. Nem ette le semmi, nem volt tetves vagy ilyesmi pedig csak locsoltam, semmi más. :) Úgyhogy remélem a korai paradicsom tényleg korán fog teremni és minél hamarabb pusztíthatom. :)
Na most megyek és jól szétnézek hogy mit akarok még rendelni a kiságy mellé. :)

KépKép
muffin

Muffin, szerintem itt kipotyogott az összes jég, úgyhogy tuti megmarad a sok finomságkezdemény a kertben! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Megjöttem, elváltam, ennyi. Húsz perc sem volt az egész.
Utána viszont megleptem magamat két felsővel! :)
Ennyi nekem is járt mára.

Babuli, kösz, hogy felvilágosítottad Szilvit. Nagyon képben vagy. :)

Szilvi, én szombaton vettem pocaktartó övet, sokat kell még állnom a suliban, és vasárnap rajtam volt, nagyon jó érzés, nem fájdul meg a hasam alja. Most is mindjárt felveszem.
(tudom Wera, fénykép :oops: )

Megyünk mindjárt Zorán koncertre! Remélem a babának nem lesz túl hangos a zene.

Kép
Kép
patr

Patr! Szívesen! :D Örülök, hogy minden rendben zajlott! A felsőkről is kérünk képet! :D
Vendég

Helló Csajok!

Édik vagytok hogy hiányoltatok. Állati szarul aludtam az éjjel, vagyis inkább nem is aludtam semmit. Délelőtt őrült sok volt az elintézni valóm (posta, fotós üzlet, DM, bank, bevásárlás, mosás, DVD-írás). Alig vártam hogy végezzek, aztán feküdtem is le, mert nagyon fáradt voltam. Rég volt már hogy ennyire nem bírtam a strapát... :?

Nah, szóval már összeszedtem magam valamennyire.

Jó hogy minden nap rak fel valaki pocifotót! Imádom nézegetni hogy mindenki milyen szépen gömbölyödik! Igazi csini-mami topik lettünk!!! :D :D :D

Babuli - Ibm írta tegnap hogy festenek, ezért nincs náluk net még pár napig, úgyhogy most csak a tesójáéktól tud bejelentkezni néha.

Sz.Andi - jobban vagy már? Voltak azóta görcseid? Ha jól sejtem mostanában megint nem pihiztél annyit amennyit kellett volna :? !! Jobbulást, és vigyázz nagyon magadra!

Anyjuk - sajna ki kell hogy ábrándítsalak, a vörös árnyalatot a hajadból nem fogod tudni semmivel sem kiszedni, az csak lenőni tud! :( Én már 2x megkínlódtam vele! Még a hidrogén-peroxidos festékek és a szőkítő por is csak világosítják, eltűntetni nem tudják.

Muffin - drukkolok hogy ne kelljen műteni a kisfiad szívét!!

Vidokata - Gratulálok a jó eredményekhez!!! Dóri-baba mégiscsak szépen fejlődik, nem lesz itt semmi gond!! :wink:
A talpam nekem is állatira szokott görcsölni. Akartam is mesélni nektek, hogy 2 napja mikor az Auchan-ban voltunk, szinte az egész üzletet úgy jártam be hogy az egyik cipőm a kezemben volt, mert kb 5 mp-enként kellett előre feszíteni a lábujjaimat hogy ne fossam össze magam a fájdalomtól. Ahogy visszadugtam a cipőbe a lábam, újra beállt az egész. Először nagyon cikisnek éreztem, de aztán már annyira röhögtünk, hogy nem is érdekelt az egész... :lol: Jah, és napi 3 magne B6-ot szedek + Gravidát. Ettől többet már nem vagyok hajlandó.
Szupi a mérleg! :wink:

Kriszti - sajnálom hogy ilyen rossz lett a cukrod :( Biztos fognak ajánlani valamilyen diétát! Kitartást hozzá, gondolj a babádra, érte megéri, aztán ha megszületik, akkor biztos újra helyreáll a rend a szervezetedben is! :wink:

Bondi - hát... én sem örültem volna a helyedben, hogy Apa visszament dolgozni, de remélhetőleg érzi azt ő hogy mennyire bírja. Azért ha nagyon fáj neki gyógyszerek nélkül, mindenképp küldd vissza a dokihoz, mert én úgy jártam anno, hogy csak vártam otthon hogy mikor múlik el, közben meg még jobban begyulladt. (Még 2 hét után is lázas voltam.) De mivel nem tudtam hogy ez nem normális, jó sokára mentem csak dokihoz és addigra már állati randa volt. Ha előbb megyek már rég rendbe is hozták volna akkorra. :roll:
Oti hogy van? Milyen lett a répatorta? Nagyon imádom ám én is!! :D Bár még sosem csináltam.

Bencuri - neked is gratulálok a kiscsajszi jó eredményeihez!! :D

Patr - még mindig várom a fotót a pocaktaró övről!!!!!! :D :wink:

Apa eljön velem holnap piacozni. De ha lesz kedvetek, akkor kimehetünk valamikor május elején is, ha még bírom akkor! Mert tudjátok, nekem már közeleg a vééééég :shock: ! :lol: :lol:
Vendég

Patr!!!! :lol: :lol: :lol: Bizony-bizony! Egyre gondoltunk! :wink:
Vendég

Sziasztok!!!

Vagyok én, csak ma csavargóban... :oops:

szóval a reggel úgy indult, hogy ismét doki, már leírtam, mi miatt.
Megvizsgált, méhszáj 2100, kórosat nem látott, de kaptam hülvelytablettát... :?
Oké, legalább mégegy esély, hogy ne öntsön el a niagara....
Tudom, hogy ilyenkor bővebb, de ez nálam néha olyan méreteket ölt..... :evil:
Ismét ráérősebb napja volt, mondta, hogy csak így tovább, mint eddíd.
Ez feldobott! Már arról beszélgetett velem, hogy a 36. hét a cél! Megegyeztünk, hogy nekem is!
Persze riogatott is, de nem nagyon. azt mondta, ha mégis nyílnék, akkor Tatabánya, vagy Győr az útirány, mert ott van koraszülöttosztály.
Mondtam, hogy mi megegyeztünk Zsófival, hogy még legalább 10 hétig idebenn marad!!!

Utána apával elmentünk megvenni a hiányzó dolgokat.
Azért a félsz a seggemben van még mindíg, szeretném, ha mindene meglenne Zsófinak, ha mégis kórházba kellene volnulnom.

Leltár szerint vettünk:
matracot a kiságyba,
pelenkázómatracot,
avent cumisüveget,
5db r.ujjú kombidresszt az Auchanban (999-ért)
hazahozós szoknyát, kardigánnal (olyan cuki!)
fürdőkádat állvánnyal,
1 cs pelust
tetrapelusokat
1 rugit
kiscipőt a szoknyához
a fürdőkádba szivacsot.
Asszem ennyi.

Holnap fotózkodom!

Amit írtatok, arra viszont képtelenség személy szerint reagálni, de megpróbálom.
Nézzétek el, ha valakit kihagyok, de nem jegyzeteltem. :oops:

A legfontosabb:
Muffin!

Örülök, hogy nincs nagyobb baj. Tudom, nem lehet könnyű, de bízni kell a lehető legjobban, hogy semmi baj sem lesz!
Tudom, könnyű ezt nekem mondani, de mégis.
Őszintén hiszem, több baj nem jöhet!
Teljesen megértelek, hogy néha elkenődsz!
Viszont neked lesz a legszebb, legerősebb, legelevenebb kisfiad a világon, aki imádni fog benneteket, mert ilyenek vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

Titi!
Mi van veled? Jobban vagy már?

Később bekukkantok, most megyek romeltakarítani... :? :shock:
Vendég

titi- a fehérje azért nem jó mert terhességi toxémiára utal vagyis annak a jele-ez azt jelenti az anya szervezete szinte az összes fehérjét kiválasztja a vizelettel a baby nem tud fejlödni és elsorvadhat az anya veséje meg tönkre mehet,ezért ha sok van a vizeletben gyorsan császároznak föleg ha ahhez magas vérnyomi és ödéma is társul.
nekem azt mondták van valami a baby genetikájában ami nem passzol az én szervezetemmel össze eért a szervezetem idegen anyagnak tekinti és igy probál védekezni.

hát röviden ennyi

már csak 99 nap

Képimg][/url]
Kép
ronix

szly dobj egy táblát légyszi olyan rég láttam már :)

nálunk a neme csak valoszinüsithetö

PASI LESZ BELÖLE

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix: kitartás! Gratula a 99. naphoz!

Marcsi, Wera: jó, hogy megvagytok!
Marcsi. várjuk a képeket! Wera: tőled meg a holnapi helyzetjelentést a piacról! Neked tényleg közel a vége. Én az elején a minimum minimumának a 32. hetet tűztem ki mert a keresztlányom is akkor született és gyönyörű és makk egészséges! (persze senki babája ne szülessen idő elött, csak szeretnék már én is ott tartani!)
Vendég

Patr!
Muti a felsőket!

Én is vásároltam hétvégén:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
20150601134430

változtatni akartam a vonalzomat nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képimg][/url]
Kép
ronix

segitsetek

Képimg][/url]
Kép
ronix

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix, mikor berakod aláírásként, ott van előtte meg utánna hogy img?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok lányok!

ne hari ha mindenkineknem tudok irni egy pár sort, de kész vagyok.
ma csak reggeliztem meg most ettünk az előbb pár falatot.
de hulla vagyok.

igérem holnap fűzök mindenkihez pár gondolatot, de ma nem menne.

inkább panaszkodok igy kicsit :oops:

a mai takarítás... hát nem sok mnden valósult meg belőle, mert jött apusom és csinálta az ajtótokok burkolását. ugyhogy inkább még nagyobb kupi lett belőle.
egyedül a konyha ami csillog-villog! de az nagyon!!!:D

ráadásul a gyerekszobát meg tkre szétbarmoltuk. ajtótok teljesen be lett burkolva fenyővel, és másik ajtót tettünk fel hirtelen felindulásból. fenyő harmonika-ajtó került rá.
nah meg selejteztem egy csomó limlomot a szekrényről.

az ajtóról majd teszek fel fényképet vmikor. de most tök állat :D fent van a régi ajtó is meg a harmonika is. biztos ami biztos :lol:
persze a másikat majd levesszük de egyenlőre nem tudjuk hova tenni igy fent hagytuk. de csak egyiket csukjuk :D vagyis most egyiket se mert még fölösleges.

a nappali burkolata félig van kész, de már igy is jobb. gondolhatjátok... az előszobából ha szétnézünk mindenhol fenyő tok + fenyő ajtó. a nappali ajtótokja (ajtó nincs rajta) sötétbarna! sőt majdhogynem fekete... ki volt az az elmebeteg aki ilyenre festette.... de még csak most jutottunk el odáig hogy eltüntessük :oops:

nah tényleg megyek pihizni, mert holnap már tényleg nagy takarítás vár ránk, meg még boltba is el kell menni bevásárolni, meg főzni is kell... nem lesz egy álom szép nap.

jah és csütörtökön meg már jön a védőnőm (ki fog akadni ettől a munkálatoktól), pénteken meg megyek suliba megbeszélésre. jah és a dokihoz is bejelentkeztem jövő hét hétfőre. remélem minden rendben lesz.

puszi mindenkinek és további szép estét!!!!

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Megkaptam a cumit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon tetszik!

kitartás az ajtócseréhez. Átérzem, mi novemberben csináltunk ilyet!
De megérte.... viszont iszonyatosan nagy kupi volt... :? :shock:
Vendég

na igen, sajna ez volt nálunk lilivel, sok fehérje( inkább csak fehérje), magas vérnyomás, víz :( , 26. héten be, 28. héten császár. olyan hirtelen történt minden, hogy időm se volt megijedni, azóta a védőnő a mostani terhességnél, csak mosolyog mikor szinte hetente megyek vizeletes labor beutalóért :) . igazából a bennt levő két hónap volt nagyopn sz..., hogy nem tudtam mi lesz, és fogalmam sem volt arról hogy milyen eredménnyel végződhet ez a kora szülés, mostmár sokkal tájékozottabb vagyok, főleg ezéárt mondta a doki hogy 15nél többet ne hízzak, állítólag a hirtelen súlynövekedésnek is van ehhez valami köze :(

Kép
Kép
h. szilvi

Viki- nagyon jók a fölsők (bár rajtad szívesebben nézegetnénk... :wink: )! Maradt még valami az üzletben? :lol: :lol: :lol:

Kata - várjuk tőled is a képeket!

Jövök holnap a piaci helyzetinfókkal! Remélem nem fog esni reggel, mert akkor lőttek az egésznek! :roll:

Hát igen, 32. hét! Tök furi, ez már a terhesnaplómban is a 8. hónap! :D Ezzel még csak ma szembesültem! :P :oops: Nekem is ez volt a cél, ami a minimum kihordási időt illeti, de most úgy érzem, hogy semmi sincs kész, és még olyan sok vásárolni-intézni való van, hogy tuti sokkot kapnék ha jönnének a fájások! Persze nem fognak! :D Majd csak 7-8 hét múlva! :)

JÓÉJT! És Ami helyett is gyönyörű, babás álmokat kívánok mindnekinek!!! :D :wink:
Vendég

Mi ilyen finomat ettünk előbb vacsinasinak: :D

Kép vargabéles :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

na csajok én elteszem magam holnapra mert szétesik a fejem. A gyomrom sem jó. Valami nem stimmel velem. Azt hiszem egy kis pihi jót fog tenni... Jó éjt!

KépKép
muffin

Reggel üzentem Csillának, hogy mi van velük és most üzent vissza.
"Szia. Köszi még egyben. Nem romlott a helyzet kapok napo 8-10 g Mg-ot meg hetente szurit. Meg van emelve az ágy lába és remélem ti jól vagytok. Csilla"

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Nagyon jó koncerten voltunk, csak a vége sikerült egy kicsit érdekesre.
Képzeljétek beragadtunk a liftbe! Heten voltunk, tök kicsi helyen. Legalább tíz percig voltunk benn, mire észrevették, aztán már aránylag gyorsan kiszabadultunk. De egy kicsit bepánikoltam.

Na ezt muszáj volt leírnom, megyek én is aludni.

Szép álmokat mindenkinek.

Kép
Kép
patr

Titi, kösz az infót Csilláról, jó éjt.

Kép
Kép
patr

Jó Reggelt Kismamik!

Vidokata! Szupi a mérleg! :D

Muffin! Én arra írtam, hogy örülök, hogy nem komolyabb a baj és , hogy orvosolható! Bocs ha hülyén fogalmaztam! :oops:

Wera! Remélem a mai napod jobban fog telni! Tudom, hogy Ibm-ék festenek csak vártam hátha ír egy pár sort, hogy hol állnak! Jó piacozást Nektek Apával! :D

T.Maria! Örülök, hogy nem lett rosszabb a helyzet!Beszélj sokat Zsófival ,hogy még sokáig bent maradjon! Jól bevásároltatok! :D

Viki! Csinik a felsők! Rajtad mikor láthatjuk őket?

Timi! Nem irigylem a felfordulást! Ha lehet csak óvatosan!

Kriszti! Szabad ilyen finomat enni?

Titi! Köszi az infót Csilláról! Kitartást és hosszú egyben maradást Kívánunk Nekik!

Patr! Nem irigyellek a liftért! Lényeg, hogy a koncert jó volt! Babucinak is tetszett?
Vendég

Most lépek mert megyek a dokihoz az eredményekért! Később még jövök!

További Szép Napot Nektek!
Vendég

Jó reggelt!

A felsőket rajtam mindennap láthatjátok live. :)

Wera!
Maradt még, maradt. ;)

Titi!
Köszi az infót Csilláról.

Lábdagadás, vizesedés ellen egy másik fórumon lévő kedves topik társam ezt szedi és nagyon bejön neki: Sulfuricum 9 ch a homeos gyógyszer aneve
20150601134430

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! :lol:

Titi!
Köszönöm a jó híreket Csilláról!!!

Viki!

megmtathatnád a felsőket magadon is..! :wink:

Patr!
Remélem, a koncert tetszett a babócának!
A lift ijesztő... :shock:

Wera!

Irígy vagyok a piacozásért! Pláne, hogy ment veled apa is!!!!!!!!
Ugye mutatsz képeket???

Én már töltöm az elemeket, amint lesz bennük egy kis kakaó, azonnal jövök a fotókkal!

Addíg is mindenki vigyázzon magára!
Pussssz
Vendég

Jó reggelt!

Jó, hogy hallottunk Csilláról! Maverickről tud valaki valamit?

Viki: jók a polók! Meddig dolgozol? Illetve a többiek meddig akarnak dolgozni?

Ronix: sikerült a vonalzó dolog? Mostanában a babafalvások vacakolnak!
Vendég

Nos, képek!
Jó sok.... :oops: :oops:
KépKép Kép Kép Kép Kép

elnézést, ha sok voltam... :oops: :oops: :oops: :oops: Kép Kép
Vendég

Most látom, jó nagyok, és még szanaszét is szórta.....
Ügyetlen vagyok.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Hát Marcsi, nagyon csini lesz a kicsi lányod!
Egy két ilyen szép ruhácskát nekem is be kéne azért gyűjtenem!
Vendég

Ezek nagyon cuki kis ruhák Marcsi!

Az ágyat meg külön irigylem! :)

Kép
andkata

Sziasztok!

Köszönöm a dícséretet!
A máodik képen egymás mellé raktam a hazahozós rucikat.
Harisnyát sehol sem találtam hozzá, aztán végül úgy döntöttem, hogy amit alá tettem, az egy nadrág. Abban jön haza, kiscipővel. :lol: :lol:

annyira tetszik nekem is, tegnap ahogy összeraktam, még bőgtem is. :shock:
szegény férjem meg csak mosolygott. (gondolom azon, milyen lökött vagyok... :oops: )
Vendég

A vonalzómon a baba átugrott a H E T E D I K hónapba!!!!!!!!!Juhéjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok

nem megy a vonalzo :( :( :( :( :( :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

nincs mögötte img

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!
Az url-lel kezdődő kódot másold be!
Vendég

Betöltötted a 26! hetet!!!!!
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

SIKERÜLT!!!!!!!!!

hogy én milyen béna tudok lenni

köszi marcsi minden nap ajándék :D :D

nem sokára megyek a védönöhöz reggeli vizelet és van e benne tegnap volt

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi: a C&A ban vettem újszülöttkórtól 3 hóig harinyát, kettő volt egyben (hú.... kb 1200 ft-ért, de ez nem biztos)
Vendég

Drukkolok!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Ronix: gratula a a26. héthez Marcsi neked meg a 7. hónaphoz!
Vendég

Köszönöm Kata!
arra úgyis gyakran járok, majd megnézem!
Vendég

marcsi 5 nap mulva én is a 7 -ik honapba fogok akkor lépni ha jol látom 5 nap van köztünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt mindenkinek!

Ma valahogy nem akaródzott kikelnem az ágyból, de miután két órát csak forgolódtam, azt mondtam elég volt.
Azt hiszem virslit fogok reggelizni, már fel is raktam vizet.
Tegnap páromnak ígértem a vargabélest, és nem bírtam ki hogy kis szeletet ne egyek belőle. Aztán nem is maradt, mert majdnem mindet megette, most reggel meg néztem, a maradékot elvitte melóba. Receptet leírtam a kajás topicba.
Kettőre megyek védőnőhöz, kiváncsi vagyok, hány kilónál tartok, itthon nincs mérleg.
Aztán 16:15-re megyek dokihoz, lesz uh is, olyan jó lenne ha kiderülne hogy kispasi vagy kiscsajszi!

Örülök Csillának, hogy jól van!

Marcsi!Kis édik a ruhácskák! Az ágy nagyon bejön!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

MArcsi:Olyan edesek a ruhak! Ilyenkor irigykdem azokra akik mar biztosan tudjak kislany vagy kisfiu lesz. Mert nekunk igy a nem biztosra mondott lanykanak nem igen merunk kimondottan lanyos dolgokat venni. Ez meg a babakocsira is igaz, hogy unisexet kell talalnunk, meg tanyleg mindenben, mert pl nem vehetek rozsaszin kispokrocot, mi van ha megis kisfiu. Nem mondom lenne hova elajandekozni, de hat nem akarok "foloslegesen" penzt kiadni.

En ma mar megjartam egy kort, a kisfiut elvittem az iskolaba, es mivel paromnak kesobbre kellett csak mennie, igy meg itthon talaltam. Most 12ig nem tudom mit csinaljak. Ebed kesz, a lakas a feje tetejen all, de nincs ertelme takaritani, mert ugyis remenytelen meg folosleges, mosas kesz, talan leltarozok a szekrenyemben. Az sosem art. Foleg igy hogy egyre kevesebb dolog jon ram, es egyre kevesbe hiszem, hogy a szules utan ram fognak jonni a dolgaim:(

Mindenkinek szep napot!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?