Sziasztok!
Bár még csak most találtam rá az oldalra,hozzászólnék...
Kisfiam 2002 szept. elején szültem itt és ha minden jól megy a második babánkat is itt fogom febr. végén-márc. elején (hasonló cipőjüek jelentkezését várom!).
Nekem is volt pozitív negatív tapasztalatom a kórházzal,sőt ide inkább csecsemősnővért írnék. Neveket nem tudok,mert sose kérdeztem őket, de első éjszaka mikor kisfiam kérésemre kihozták, a csecsemős keze olyan szagú volt mint egy hamutartó. A baba nem is nyugodott addig, amíg békén nem hagyott minket. Hát igen a folyósó végi wc nagyon messze tud lenni szülés után
EDA val szültem, délelőtt10-11 körül adták be és 3/4 6kor született a fiam és azt mondta a doki,hogy reggelig föl ne keljek.Persze amilyen gyakran nekem wc-re kellett mennem,az ügyeletes nővér megunta és rámordított,hogy őt nem érdekli keljek föl.
Persze nekünk is megvolt a kedvenc csecsemősünk és alig vártuk a váltást.
PÉNZ a szobatársam ill. a többiek akkor azt mondták a magánrendelés 10 x-ét illik adni.Nem tudom én megkérdeztem és egyenes választ kaptam.
Erika és Andi ki az a doki? nagyon tudok pánikolni,még akkor is ha ismerem a dokimat,mert róla itt senki nem írt,pedig a rendelőjében 1000en vannak mindig.
Sziasztok Berni