Sziasztok Lányok!
Jaimee!
Nem irritáló a kérdés. Bátran megkérdezheted, még vagy 1 napig.
Remélem!
Nagyon aranyos Réka baba. Szuper rucikat vettetek neki.
Védőnéni azt mondta, hogy minden eredményem jó, nem is híztam. Ha jövő hétfőig nem szülök, akkor találkozunk jövő héten.
Ő azt mondja, hogy úgy tűnik, hogy keresztben fekszik, tehát mocorog, keresi a helyét. Szívhang tökéletes. Szerinte csak mi várjuk nagyon, 42. héttől számít túlhordásnak, így még bőven benne vagyunk. Azt mondta, ha siettetni akarjuk akkor lépcsőzzek, sétáljak, üljek meleg vízbe, bár az nem biztos, hogy a legjobb ötlet a bacik miatt, vagy hogy apának is kedvezzünk, legyünk együtt.
Tegnap délután sétáltam, naponta sokszor megjárom a 20 lépcsőnket. (emeletes házban lakunk) Ez eddig még nem jött be.
Mirci!
Jó lett a falatok!
Mi volt a dokinál?
Betsy!
De miért vettek mintát a magzatvízből? Gyanús volt? Vagy mindenképpen vesznek? Nagyon aranyos Bence. Tényleg kiegyensúlyozott baba.
Bibi!
Szerintem ezen ne emészd magad. Nekünk is még a félidő környékén is azt mondta a doki, hogy 1 héttel le van maradva. Aztán most a 36. heti UH-n pedig a mért adatok szerint 1,5 héttel nagyobb a koránál. Szerintem ez nem mérvadó. Lehet, hogy nem olyan alakú a buksija. Nem lehet minden gyereknek egyformán gömbölyű. Nem fejlődhetnek egyenletesen sem. Minden rendben van a kis Pocaklakóddal. Ne stresszelj emiatt. Gyönyörű, és egészséges.
Sirkici!
Csak óvatosan a sok rohangálással. Mindent a saját tempódban. Abból nem lesz gond. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Amikor úgy érzed elfáradtál, akkor pihenj.
Nóri!
Várunk ide mielőbb. Drukkolunk nagyon!
Judy, Bambika!
Mizu veletek? Hogy vagytok?