Monic!
Kalandos estéd volt, de végül minden rendben van, és ez a lényeg.
Nem szeretnék amúgy versenybe szállni a tüszőméreteket illetően, mivel tegnap is úgy feszült a hasam, hogy majd meg pusztultam, viszont szerintem még nem repedt meg, mert ma csak egy tizedet ment fel a hőm.
Érdekes, hogy stimu nélkül még nagyobb lett mint az eddigiek. Múltkor 33 mm volt, azelőtt meg 32 mm!
Nekem azt írták a papírra, hogy 34 mm egyrekeszes foly. tart. képlet. Erre azt mondta a doki, hogy bármelyik pillanatban megrepedhet.
Ágica!
Köszi, hogy benéztél. Én sajnos már délután nem vagyok, majd csak májustól lesz otthon is net.
RL-nél nem lehet tudni, mert én január óta járok hozzá, minden leletem megvolt, egyedül egy 3. napi vérvétel hiányzott, meg a párom vizsgálata. Most már minden megvan, igaz a páromnál találtak két bacit, így június előtt semmiképp nem lesz inszem. A Mariannék azt mondták, hogy általában kb. 2-3 ciklus alatt megvannak az eredmények, és utána mehet az inszem. Amikor elmentél találkoztam egy másik lánnyal, neki most volt a második, és neki is a RL csinálta. Ő is becsekkol majd remélem erre az oldalra. Mindenesetre felírtam neki, hogy hol talál bennünket.
Mikor kell legközelebb menned? Nekem jövő hét hétfőn lesz labor (progi), megnézik, hogy az óriás tüszőm megrepedt-e.
A te 27 mm-esed is tök állat, a 13 mm ev, viszont csúcsszupi.
Milyen vitaminokat szedsz?
Kata!
Remélem a te babód erősen kapaszkodik, és nem jársz úgy mint Kókusz.
Akszinya?????