Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyogatok ám én is, csak hát elég rendesen beköszöntött a rosszullét időszak. Folyamatosan émelygek, hányingerem van, levert vagyok, puffadok. De tudjuk, ez áldott teher, igaz? :D :D

Gratulálok az újaknak, úgy néz ki, az idén a Télapó sok-sok babócát hoz! :)

Zöldi!
Drukkolok Neked mára,minden a legnagyobb rendben lesz! Így kell lennie! :D

Csucsu!
Nagyon sajnálom ami veled történt. :cry: :cry: Mielőbbi felépülést kívánok!

Vera!
Már megkaptad a kiskönyvet? Nálunk csak a 12. hét után adják. Mindenesetre szívből kívánom, hogy a rózsaszín ne legyen véletlen! :wink: :D

Próbálom felvenni a ritmust veletek, de nehezen megy amíg csak pár percig tudok a gép előtt ülni. Gondolom, ha túl leszünk a kezdeti nehézségeken, jobban felpörög a topik. Kívánok kitartást a rosszul lévőknek! :)

Szép napot

Kép

Kép
adriana

Nálam még nincs semmi extra tünet a farkasétvágyon kívül .De egyenlőre én vagyok az utolsó közetetek...
nekem még csak most szombaton derült ki a jó hír,és ami késik nem múlik. :wink:

KépKép
lyndee

szépen gyarapodik a topic lakók száma!
meglátszik hogy decemberben télapó és jézuska is jön :lol:

KépKép
lyndee

Gyönyörűségem egy 2,6*1,45-ös kacsalábon forgó palotában lakik, 4,3 mm, és 100-at pulzál a majdani szivecskéje! :lol: :lol: :lol:
Bárkinek fogok bármilyen madarat! :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Zölddisznó:Nagyon örülök a jóóóóó hírnek! :D Remélem mi is csatlakozhatunk majd hozzád hasonlóan!

KépKép
lyndee

Zöldi!
Dikerkt miattad néztem vissza! Gratulálok!! :D

Lyndee!
Addig egyél, amíg nem vagy rosszul! Egyébként meg nem vagy utoló semmiben, meglátod, a vége felé az az 1-2 hét különbség teljesen el fog tűnni, az is lehet, hogy beelőzöl! :wink:

Kép

Kép
adriana

Zöldi!
Nagy gratula!!! Hallottad is a szivecskét? :)

Péntek estére bejelentkeztem egy másik dokihoz uh-ra, remélem ott többet is megtudok! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Köszi, köszi, köszi!

Timocska! Igen, hallottam. De hozzá kell tennem, hogy ez egy nagyon fasa gép, 6 van ilyen az országban.

Kép
zölddisznó

legalább Ti mutatjátok nekem az utat hogy mit hogy kell csináni mert én még nem tudom.

Jó neketek hogy már van szívhang,nekem még legalább 2 hét :?

KépKép
lyndee

Zöldikének nagyon sok gratula a babócájához :!: :!: :!: :lol:
Étvágyam az nekem is óriási,én gravidát szedek,lehet attól?De most annyira nem igazán foglalkoztatnak a kilók,a lényeg hogy a picúr szépen fejlődjön odabennt.Meg a két másik lurkóm jó étvágyának hála nem is feledkezem meg a táplálkozásról :wink: Nagyon izgulok a holnapi dokilátogatástól,mert én ilyen korán (5. hét) még egyikkel sem mentem nődokihoz.De ehhez az orvoshoz magánpraxisba nagyon nehéz bekerülni és ezt az időpontot még másfél hónappal ezelőtt kaptam amikor mégcsak terveztük a bébit.Gondoljátok már látható lesz valami ilyen korán???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:valami csak fog látszani!Reménykedjünk hogy nem potyára mész.Viszont pénteken kb én is ilyen idős leszek mint te és akkor ha neked látszik vmi akkor nekem is kell hogy látszon.

nekem muszály mennem előbb,mert lehet egy kis progi pótlásra lesz szükségem a multkori vetélésem miatt.egyébként én sem mennék még csak ha már szív hang is van!

KépKép
lyndee

Köszönöm csajok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Én most várom az első babámat, 6 hetesek vagyunk!
És az az igazság hogy a hangulatváltozásaimon és néha az émelygésen kívűl semmilyen más jelet nem tapasztalok. Ja még annyit hogy már reggel nagyon korán éhes vagyok.

Ez normális így vagy a többi még majd csak eztán jön?

Lesz még rosszabb is?
Vendég

Én ma nekem el kellett menjek a dokihoz mert szombaton megrázott az áram és féltem a csöppömet nehogy baja legyen. De semmi gond vele szép 1.1 centi kis emberke.

Mennem kell EKG-ra meg a körzetihez mert ugyan a babóval minden rendben de velem lehet gond e miatt.

itt a kép.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Tényleg olyan kis emberke forma! :lol: Mit csináltál, hogy megrázott?

Piroska! Gratula! Doki mikor? Tervezett baba? Elég ennyi tünet, mejd lesz még :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Gratula! Tiszta kosaras méretek! :D :D :D

Vera!
Szép kis emberpalánta! :D :D :D

Remélem pénteken én is hasonlót mutathatok nektek!

Ki mikor fogja bejelenteni a családnak a kis jövevényt? Én legszívesebben már most világgá kiabálnám, de még várok. A kisfiamnál egy uh-os képpel és egy kis zoknival leptük meg a leendő nagyszülőket, volt is nagy öröm. :D

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi! Mivel nekünk lombik, ezért mindenki tudja, mert az első szuritól kezdve velünk izgulnak. Vagyis az én felem. A férjemé azt sem tudja, hogy már összeházasodtunk másfél éve. :lol:

Kép
zölddisznó

Gyurmi! Mi csak akkor fogjuk bejelenteni a családnak amikor már mi is felfogtuk. Egyébként 12 hetes kornál biztos nem előbb.

Vera! Reméljük neked sem lesz semmi komolyabb bajod!
Vendég

Vera:nagyon szép babád van! :wink:
Remélem nem lesz gond!

Én biztos meg nem mondom el egy darabig senkinek.A párom tudja,és ha már lesz szívhang is akkor már gondolkodhatok az időponton is.
Én egy kicsit óvatosabb vagyok mert az előző terhességemnél mindenki tudta nem csak családtagok és nagyon rossz volt utána amikor mindenki csak sajnálkozott.Jobb lett volna ha nem is tudják hogy mi történt.

KépKép
lyndee

Jó reggelt!

A 12. héten már a munkahelyen is szólni kell, ne felejtsétek ám el!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Én is szívből gratulálok!
Tényleg el KELL mondani a melóhelyen a 12. héten? Ezt így nem is tudtam...
Amúgy mi már elmondtuk a szülöknek és testvéreknek, meg közeli barátoknak. :roll: Mondjuk így kiderült, ki az, akiről csak azt hittük, nagyon jó és nagyon közeli barát... :cry: Egy azóta nem nagyon jelentkezik, egy másikat meg különösebben nem hatotta meg a dolog... :? Jó, nem is vártuk, hogy sírva boruljon a nyakunkba, de azért legalább úgy tehetett volna, mint aki örül... Mindegy, szomorú dolog. :?
Viszont kárpótol mindenért a szülők öröme és boldogsága! :D :D
Próbáltuk titkolni, de rajtunk kívülálló okok miat muszáj volt egyik szülőknek elmondani, így már a másiknak is illett. És akkor már persze a testvéreknek is. De nagynénik, nagybácsik, stb. még nem tudják meg egy darabig.
bébic

Bébic! Köszi! Igen, be kell jelenteni - de azért érthető, hisz fél éven belül a munkáltatónak gondoskodnia kell az utódodról.
Barátokkal fura helyzet alakulhat ki. Általában nem tudnak felhőtlenül örülni, akik esetleg már vesztettek el babát, vagy talán maguk is régóta várnak gyermekáldásra. De ezt is meg lehet beszélni, ha tényleg jó barát. Az én barátaim szerencsére nem ilyenek.
Miért volt muszáj elmondani?
Akkor jöhetnek a nagynénik!

Kép
zölddisznó

Persze, ezt értem, nálam nem kell meglepődni, ha butaságokat kérdezek. :oops:
Igen, a barátok kemény dió, de sajnos, mivel a szűk baráti körünkben mi vagyunk az első babások, és a többieknél még csak szóba sem kerül, szerintem nem is nagyon fogják fel ennek a jelentőségét. Egyikről meg azt feltételezem, hogy esetleg irigy... :?
Szerencsére a mi barátaink sem mind ilyenek, de úgy néz ki, hullik a férgese (bocsánat, de ezt a szófordulat pont ide illett...nem rossz emberek ők, csak nem igaz barátok...) És inkább most, mint később. Szerencsére akikben igazán megbízunk, azok nem ilyenek, szóval olyan borzasztóan nagy csalódás nem ért, csak pocsék érzés...Na mindegy, nem untatlak tovább. :) :)
Hogy miért volt muszáj elmondani? Pfú, ez egy hosszú, bonyolult és unalmas történet, van benne minden, mint egy brazil szappanoperában. :D :D :D
bébic

Bébic! Akkor ezt most jól kiveséztük :lol:

Kép
zölddisznó

Bébic!
Nálunk pont fordított a helyzet. A barátikörünkben már mindenkinek van gyermeke, valahol 2 is. És állandóan azt hallgatjuk hogy nektek mikor lesz már?
Ez sem jobb helyzet, mink vagyunk a kakukktojások :)
Vendég

Az a helyzet állt elő nálam hogy március 31-én kaptam kézhez a felmondásomat a munkahelyen.A felmondásom május1-től kezdődne,de ugye bár kimama lettem.és én utána jártam a dolgoknak.
Fellebbezhetek a bíróságon,ugyanis érvénytelen így a felmondásuk mivel még munkaviszonyban lettem terhes.

Így kénytelen vagyok holnap elmenni a dokihoz hátha látunk már egy kis zsákocskát és bizonyítani tudom a terhességet.

Szerintetek van esély holnap petezsákot látni?

KépKép
lyndee

bébic:nem teszel vonalzót?

KépKép
lyndee

Zöldi! Igen, de jól esett kiírni magamból :) , mert bántott a dolog.
Köszi, hogy kibeszélhettük! :lol: :lol:

Piroska! Igen, tényleg a fordítottja a ti helyzetetek, kivéve, hogy ott csalódni nem nagyon lehet senkiben. Úgyhogy az még a jobbik. :lol: :lol:
bébic

lyndee: Sajnálom, ilyen szemétséget. :evil: Szurkolok, hogy sikerüljön nyerned! Én sajna nem tudom, hogy ilyenkor lehet-e már petezsákot látni, de itt bizti tudják majd a többiek.
Még nem merek vonalzót tenni, babonából. Pedig már aaaaanyira szeretnék. :D :D :D
Majd 21-én megyek az első UH-ra, és ha a pici szívecskéje dobog, és minden okés, akkor. Majd abból megtudhatjátok hétfőn, hogy mi lett a reggeli UH eredménye. :lol: :lol: :lol:
bébic

bébic:dobogni fog,én tudom! :wink:
és mindenkinek,még nekem is :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee! Petezsákot már szerintem fognak látni, de papírt még nem adhatnak a terhességről, mert ahhoz igazolt szívhang kell sajna. Pl. védőnénihez is csak akkor mehetsz kiskönyvért.
Fellebbezésre nincs határidő? Nem tudom, hogy jogilag mikortól számítunk kismamáknak, de nagyon nézz utána.

A mi baráti körünkben már unokák is vannak egy kis túlzással. :wink:

Kép
zölddisznó

Lyndee! Én is szúrkolok neked hogy dobogjon az az iciripici szivecske!
Vendég

zölddisznó:30 napig lehet fellebbezni.vagyis április vége.
lehet nem fog sikerülni...kevés az idő.még lehet a jövőhéten sem lesz szívhang. :roll:

KépKép
lyndee

Jajj! Necces, de 10 nap múlva már egy jó géppel láthatják akár!

Kép
zölddisznó

Vera!
Hogy-hogy? Történt valami? :roll:

Kép
Kép
gyurmi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma reggel sajnos kiderűlt hogy mégsem vagyok várandós.
Sebaj majd legközelebb :)
Ezennel távozok a 2008 decemberi kismamik közűl.
Minden kedves kismaminak egészséges babát kívánok!

Sziasztok csajok!
Vendég

piroska:hogy derült ki? :cry: sajnálom hogy nem tartasz velünk!

KépKép
lyndee

Lyndee: Úgy derűlt ki hogy megjött, 11 nap késéssel.
Vendég

Jó reggelt!

Piri! Kívánom, hogy hamarosan új topikot nyithass!

Lyndee! 5+0 jeee!

Kép
zölddisznó

piroska:sajnálom,legközelebb...!

Zölddisznó:drukkoljatok ám,este 5 körül megyek dokihoz.csak jó helyen legyen! :roll:
ma reggel ali bírtam megenni a reggelimet :oops:

KépKép
lyndee

piroska:nem csináltál előtte tesztet?

KépKép
lyndee

sziasztok,remélem mindenki jól van.Tegnap este voltam dokinál,hááát a babó még nagyon miniatűr,de a méhnyálkahártyám szépen vastagszik.Minibabyt csak hüvelyi uh-val sikerült meglesni,ezért vissza kell mennem két hét múlva,aztán akkor már szívhang is lesz.De legalább az biztos hogy növekszik egy életke a méhemben(és nem kívül) :!: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:ha neked alig látta a doki akkor nekem lehet nem is lát semmit.mert az én dokimnak nincs a rendelőjében hüvelyi uh.attól tartok potyára megyek... :roll:

KépKép
lyndee

lyndee! írj nálad mit láttak,kb egy idős terhesek vagyunk.Nálam 3mm- es petezsákot láttak... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

jajj bocs na sztem egyszerre irtunk egymásnak
:lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

harivera!Csak nem lányt szeretnétek??? :lol: Most látom csak hogy 4 fiad van! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:én majd 5 óra fele megyek a dokihoz.Te azért majd egy héttel vagy előttem,egyre jobban megerősödik bennem hogy még korai mennem :roll:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Csatlakozhatok? :P
Nehezen vettem rá magam hogy írjak :roll: (úgy voltam vele hogy ha tényleg összejött a kistesó akkor a lehető legtöbb időt szeretném még a Ricsivel kettesben eltölteni), de ahogy olvastalak Titeket, kedvet kaptam az írásra :D

Ma 5+3 nál járunk, tegnap látott egy szabályos 7mm-es petezsákot a doki, két hét múlva kell visszamennem és akkor kiderül van e lakója annak a pzsáknak :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

momi:nagyon örülünk neked!Még egy decemberi babaváró :D
örülök hogy látott zsákocskát a doki és drukkolunk a szívhangért is! :wink:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: