Új privát üzeneted érkezett!

Timi :)
Szívesen :lol: Örülök, hogy bevállt.
Spricell a tej??? nekem már csak akkor lövell be, ha elkezd szopni, de nem mindig rögtön.
Az jó, ha nem a szopit váltod ki a hozzátápival, hanem csak mellétáplálsz!
És ne aggódj, lesz tejcsi!!! Ha meg véletlenül nem, az más helyzet lesz, és még az is lehet, akkor elfogadja a tápszert. Most miért tenné, ha van fincsi anyatej???
1,5 év körül, meg már adható a tej is. Azt mondják, 1 éves kor után, de én várnék vele 1,5-2 éves korig.
Meddig tart a csak anya időszak? Első ilyen 7-8 hó körül van, majd 1,5 éves korban megint. És hát szoktatás kérdése, hogy meddig tart, Akinek sokat van másokkal is, azok hamarabb leszoknak róla, akiknek csak az anyával van a baba egész nap, az hosszabban eltart. Örüljetek neki, hogy ennyire ragaszkodik a pici, mégha nehéz is (tudom, írtam is, hogy Brigi is lefáraszt rendesen), mert olyan hamar megnőnek, és akkor már nem leszünk olyan érdekesek :lol:

Na a mi éjszakáink napok óta horrorak :( 1,5 óránként sír, és nem elég a cumi, ilyenkor enni vagy inni is kér. Lehet, hogy ez a szeparációs félelem, ami 8 hó körül kezdődik. Kivagyok :(

Tünde :)
Klassz, hogy minden rendben!!!
Nem félsz megszúratni magad? Én nagyon félnék. Nem lenne elég a fizetős 4 markeres vizsgálat?
Nagyon édes lehet már Réka :lol:
A szófogadás meg még sokáig nem lesz az erősségük :lol:
Én is elnézem Brigit, és mindig az jut eszembe, hogy nemsokára ő is milyen hisztis kiscsaj lesz, akár a nővérei. Még most olyan ártatlan (kivéve, ha a járókába kell menni :lol:).

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Nelli
Nem félek! Rékánál még féltem, húztam-halasztottam a dolgot, de már tudom, mire számítsak. Utána meg pihizek majd. :) Nekem nem elég a 4 markeres, mert az csak egy arányszámot ad meg, attól még simán lehet beteg a baba.
Hát, én már várom, hogy végre szót fogadjon. :?
Nincs tippem, miért sírhat. Nekünk kb. ebben a korban volt az, hogy végre nem nyafizott egész nap és nem kellett a sejhaját cipelni.
gtünde

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ez meg csak egy ráadás: Anyu így rakta ki az 58 évét :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Timi
Én is szeretném tudni, meddig fog tartani :D Kb. 1 éves kora körül rendeződnie kell, de remélem előbb is

Tündi
örülök nektek!

Nelli
helyes a picid!

Magunkról:
Jó hétvégénk volt. Szombat vidám, mosolygós, programozós, babalátogatós, vasárnap nagy családi névnapi muri.
Kúszás még mindig jobbkezes, de egész jó távolságokat megy vele, meg négykézlábból nagyon nyomja oldalra a popsiját, talán egyszer ülés lesz belőle. És az ölemből ülve, trapézba kapszkodva feláll. Tudom, nem ez a szabályos, nem is hagyom túl sokat, de nagyon édi, áll és rötyörög.
KAJA-ügy még mindig hatalmas kérdőjel. 2 hónapja megy az 1 főzi+1 gyümi+szopi, itt most vhogy megrekedt a tudományom.Viszont zöldségeket dokmindent kipróbáltunk az utóbbi 2 hétben: karalábét, karfiolt, spenótot. Szóval bővül a választék. Karfiol volt az egyetlen ami megviselte a kis pociját.
FOGzunk ezerrel: kicsi híjján kint a bal felső, meg a mellette bal nemtudomhagyhíjják.
És ebben a csodaszép időben 2-3 órát töltünk a szabadban, amitől eleve jókedve lesz az embernek
:D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Remélem mindenkinek szépen telt a húsvét!!!

Nelli, Emma, Timi :P

Nálunk is kezdődik a szeparációs szorongás. Úgy egy hete veszem észre, hogy amint eltávolodom a járókától, vagy a látóteréből, keservesen sírni kezd. Amúgy annyira édes dolog ez, csak hát fárasztó. Meg repül a kis kezeivel felém, hogy vegyem ki és ha nem, hát ugyanez :lol: De persze fogacskák is jönnek, megszenvedi eléggé, még nincs kint egy sem.

Tücsi :P

Drukkolok az amnióhoz, de úgyis minden rendben lesz!!!!!
Hova költöztök haza? Vasasra, vagy máshova? Ti is kinőttétek már a lakot, ahogy értem :lol:

Tiza :P

Hétvégén voltunk otthon Pécsett, ollllyan jó volt. Gyönyörű idő, séta a Séta téren :wink:
Mikor jön a víz-csatorna?
Na, ez tetszett a csempével, hihi.

Tynus :P

Írjál néha!!!!! Mi van Veletek?

Babcsi :P
:?: :?:

Haga :P

Remélem minden rendben.

Mona :P

Nagyon szép a fiad! Ne aggódj a tejcsi miatt, ennyi kellett neki és kész.

Tündi :P

Olyan jó, hogy jelentkeztél. Jobbulást!!! Jó házvételt!!!

Csajok!

Nálunk még csak anatejet eszik kis Lenke, azt gondolom, majd ha betölti a 7.hónapot, akkor kezdem vele kóstoltatni az almát. Most már "csak" heti 6 dkg-ot gyarapszik, szóval lassul, de ez így jó.
Ugye nem késő a hozzátápi? Olyan iramban fejlődött, hogy én még nem akartam elkezdeni.

Bogáncs

Kép
bogáncs

Bogáncs :)
Látod, Brigi mennyi idős, és még alig eszik valamit. 1 éves korig fő táplálék az anyatej, pláne ha gyarapszik. De azért talán ismertethetnéd az ízekkel, először úgy sem fog sokat enni belőle.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

gTünde :D
Örülök, hogy jól vagytok! Hihetetlen, hogy már több, mint 13 hetes Tesóbaba is :shock: Fici hamar kinővi ezt a kort, s talán mire tesóbaba jön, addigra már "nagylány" lesz :roll:
Tesóbaba miatt költöztök vissza Pécsre, vagy egyébként is vége párod megbizatásának??? :roll:

Nelli :D
Gyönyörűek a lányok!!! Brigi is nagyon ügyes, hogy már így áll!
Mond is már valamit???

Babcsiról tudtok valamit??? :roll:

Tiza - Meddig próbálkoztok spontán? Beszéltél már dokival?

Mona - Dani nagyon hasonlít rád! Szép kisfiad van! Nagyon jókedvű, egészséges gyerkőc, szerintem se aggódj, inkább előre nézzél, ahogy írták a többiek :wink:

Bogáncs - Te még nem is kóstolattad Lenkét semmivel?? JÓ sok tejed lehet! :shock:

Mi jól vagyunk, már megtaláltuk a kezünket, néha nyúlunk dolgokért (talán már tudatos :roll: Ö) Ettünk már almát, krumplit, répát, s nagyon szereti :lol: Tejem fogyóban, tápit nem akarta nagyon elfogadni,illetve a cumis üveget, ezért döntöttem a kanalas kajó mellett...s hát gyereket még nem láttam (Kristóf rossz evő volt), hogy így nyissa a száját :lol: Egy élmény (eddig - kipp-kopp)
Azóta már az üveget is "elveszi" 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi :)
Köszi :lol:
"Beszéd" terén még nem annyira aktív Brigi: eeeeeeee,eöö,áááááá megy inkább. Néha kihallom, hogy aja, de szerintem csak ezt akarom hallani :lol: :lol: :lol:
De visszamennék Brigi pici korára, olyan édes lehet Marcika baba :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!

Most van egy kis időm, gondoltam bekukkantok hozzátok :P

Lányok!
Köszönjük szépen a gratulációkat :)
Picit furcsán érzem magam a fotók miatt :(
Mindenki, aki látta a képeket, azt mondja, hogy Albert-baba olyan, mintha nemis újszülött lenne, hanem idősebb. Pedig tényleg ilyen élőben is! Ha akarnék se tudnék idősebb kori képeket feltenni róla, hisz még csak 3 hetes! Persze, aki már találkozott vele, azt mondja, hogy korához képest fejlettebb :lol:

Tynus12 :)
Dehogynem emlékszem Rád! Annak idején közel egyidős terhesek voltunk...
Hogy vagytok? Mert magatokról nem írtál szinte semmit :wink:

Nelli :)
Nagyon szép dolog tejcit adni olyan kismamának, aki valami miatt nem tudja szoptatni a babáját! Megmondom őszintén, nagyon irigyellek! Sajna, mi nem tapasztaltuk meg a szopizás örömeit :cry:
Brigi nagyon vagány a fotókon :)

Kismok :)
Sára egyszerűen gyönyörű!!! Olyan szép kiscsaj, főleg a nagy sötét szemei :)

Anna már kezeli a tévé távirányítót? :lol: Vagy nem az van a kis kezében?
Aranyos egy leányzó :)

Mona :)
Rég beszéltünk, a múltkor megszakadt az msn :?
Dani egyre tündéribb kis kópé :P
Az a nyuszis jelmez egyszerűen nagyszerű :)
Jól vagytok? Meggyógyultatok?

Tüncsi :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben Tesóbabával :)
Fici tudja már, hogy nemsokára kistestvére lesz?
Az amniohoz drukk, biztos minden rendben lesz!!!

Szüléstörténet van, de nem akarlak vele fárasztani titeket :P

Puszi mindenkinek!

Teszek fel újabb képeket :oops: remélem nem baj :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Vendég

Nektek az aktuális időt mutatja a babanet??
Mert nekem késik 1 órát, pedig a budapesti nyári időszámítás van beállítva :evil:
Vendég

Haga :D
jaj, nagyon szép Albert baba. A szülitörit tessék megosztani velünk! :D Nem fárasztasz... (Persze csak, ha akarod)
Na, és: hogy vagytok? Hogy telnek a nappalok és éjszakák?

KM

Kép
Kép
kismok

Haga,
nekem is késik egy órát :wink:

Kép
Kép
kismok

Haga

én még nem gratuláltam asszem! :oops: :roll: Gratulálok a kis drága szépséghez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörűűűűűűűűűű!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem is nekem is nekem is :D
Vendég

Haga :)
Nagyon szép Albert baba :lol:
Ne aggódj, nekem sem volt egyiknek sem tipikus újszülött arca.
Majd megtapasztalatod a szopi szépségét a 2. vagy többedik babánál :lol: Nekem is 3-szorra sikerült.

Mona :)
Még nem is írtam, hogy ne aggódj, hogy nem szopik többet a kisfiad! 6 hónapig szoptattál, neki elég volt! Nem Te hagytad abba, hanem ő választotta el magát!

Nagyon édes Anna baba :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!
Most csak képeket hoztam. Mostanában csak olvasok, de irni már nincs időm. :oops:
Kép
Kép
Kép

drumka

Haga :P

Olyan szép a kicsid, nyugodt baba?
Szerintem vedd bóknak, hogy nem nézték újszülöttnek!!!

Szilvi :P

Igen, úgy néz ki van tejecske elég :lol: :lol:
Te meg ügyesen hozzátáplálod. Ilyen szépen tátogat, nem semmi.

Nelli :P

Köszi a megerősítést!
Barbi igazi kis tornászlány!!!! Nagyon ügyeske!
Szép a nagyobbik lnykás is, nem tudom a képen melyiküket látom?

Kicsit aggódom Babcsiért, valyon miért nem jelentkezik??

Bogáncs

Kép
bogáncs

Drumka :P

Most látom csak a képeket!!! De édi!!!!! És az a nevetés!!!

Kép
bogáncs

Sziasztok!

Gyors jelentés: még egyben vagyunk. Már nincs egészen 2 hetünk, aztán kiedrül. Az biztis, hogy fiú, mert az uh szépen mutatta.
Pénteken voltak görcsök, de mint tegnap kiderült, csak a lejjebb szálló koponya miatt éreztem.

Haga, Drumka!

Gyönyörűek a babák.

Többiektől bocsi, hogy nem írok külön.

Szép estét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Haga

Azért nem néz kis újszülöttnek, mert már most olyan mint egy igazi pasi! A csajok pisilni fogják utána a kerítést! :wink: :lol: :lol:
Vendég

SZiasztok

Ha ráértek és van kedvetek szavaztok Mironra?Előtte regisztrálni kell.1oldal CS.Miron

http://www.baon.hu/index.php?apps=verseny&verseny_id=37

Köszike
Vendég

Ella :D
Miron csodaszép kisfiú :lol: Szavazunk rá :wink:

Haga :D
Albert baba azért IGAZI BABA ám, mert nagyobbnak tűnik :wink: Legyél csak nagyon büszke rá! Én örülök, amikor azt mondják, hogy milyen nagy baba Marci :lol:

Britta :D
Várjuk a híreket! A két "nagy fiút" is a végéig tudtad hordani??

Drumka :D
Barbi jókedvű kiscsajszi :wink:

Bogáncs :D
Köszike :wink: tényleg ügyesen eszik a KicsiKincsem :lol:

Megértelek...én is így vagyok minden eltelt nappal :?
Ha el kell mennem valahova, akkor húzom az időt, mert nem akarom őt itt hagyni, pedig tudom, hogy apukájával a legjobb kezekben van :oops: persze néha jó kimozdulni itthonról, csak az első lépés nehéz :roll: Most azon ájudldoztam (kamerával, fényképezővel a kezemben), hogy hogyan fodossa a hintaszék játszóhídján a gömböt, s ez jó pár perces program...ja és közben "beszél" hozzá :lol: szétzabálom :lol:
A lányok - azt mondják - előbb szoktak beszélni,mint járni...Neked ebben biztos, hogy nagyobb tapasztalatod van!

Tényleg mi lehet Babcsival?? A másik topikba sem írt :roll:

Barbi, ti jól vagytok??

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi :)
Dorkánál igaz volt ez a tézis: 1,5 évesen folyékonyan beszélt, viszont járni 15 hósan kezdett el. Azóta is egész nap beszél.
Dominál nem volt igaz, mert ő a nővérének a sok beszéde ellenére 2 évesen kezdett beszélni. na azóta eltanulta ő is a tesótól, pedig ő sokáig nem beszélt annyit.
Brigi még kérdőjel, de esélye sincs csöndes lánynak lennie :lol:

Bogáncs :)
Barbi lányom nincs :lol:
Első képen balra legnagyobb lányom, Dorottya van. A 3. képen pedig a középső, Dominika.
De köszi a dicséretet!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Szilvi!

Gergővel két napot vittünk rá, Dani 1 héttel előbb jött a kiírt időpontnál.
Üzenek, ha megszületik Bence!

Sziasztok!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Albert és Barbi nagyon édes babusok!!!

Nálunk fogzás, nemalvás, szeparációs szorongás, mozgásfejlődés ezerrel. Csak feldobom az első ácsorgós képünket.

Kép

Kép
Kép
emma1976

Nelli :P

De még lehet!!! :lol:

Bocsánat :oops: Brigit akartam írni.

Emma :P

Zabálni való a kölök!!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs

Szia Mindenkinek!

Én is úgy vagyok mint Haga, van 10 másodperc időm, gyorsan bekukkantok. Nem is tudok mindenkinek reagálni, úgyhogy előre is bocs.

gTünde

Fogjuk rá, hogy kezdi megszokni az új otthont. Ettől a "anya nélkül egy tapottat sem" időszaktól, nem igazán tudom, hogy a lakással van-e gondja vagy ez játszik szerepet a viselkedésében. Bár lekopogom, a helyzet már valamelyest javul. Van úgy hogy már percekre is el van nélkülem.
Te sokáig szoptattál. Segítség!!!!!!!!!!!! Ez a kiscsaj az őrületbe kerget. Normális ahogy az én lányom vislelkedik? Amióta tud mászni meg egyebek, azóta nem hajlandó normálisan szopizni. Láttál már majmot szopni? Az a én lányom detto. Szembeáll velem, és behajol. Segge az egekben, fejét félrefordítja, hogy azért levegőt mégis kapjon az orrán. És hiába próbálom a normál pozitúrába visszatenni, mindig visszakepeszti magát. Aztán megy egy kört, és megint jön cumizni.
Ja, és mi az a Sinlac vagy micsoda?

Haga

Igen, már profi a távirányító kezelésében :D Kívülről tudja, hogy melyik gombnak, milyen az íze. És persze össze-vissza nyomkodja, mikor nézzük a tv-t.
Nagyon aranyos a babád. És már ti is mindjárt egy hónaposak lesztek. Hihetetlen.

bogáncs

Jó, hogy neked van elég tejcid. Nálunk Anna nem fejlődött, ezért kezdtem el a hozzátápit. Majd jövőhéten viszem mérlegelésre, mert február óta nem volt mérve. Kiváncsi vagyok mennyi a súlya.

drumka

Micsoda kis vigyorex a kislányod. Nagyon édi.

Nelli

Szerinted nem hasonlítanak a lányaink :D

Emma

Mikor először írtad ezt a szeparációs szorongást, azt hittem ez valami pszihés betegség, hogy ez az én hibám. Gondolom, ezek szerint nem, csak olyan, mint a kamaszkor, jön, aztán elmúlik. Legalábbis reméllem. Azért már valamit javult a helyzet.
Micsoda vasgyúró a kisfiad. Nagyon helyes kissrác. És ügyes is.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1207316984.2848.jpg[/img]

Akkor dobok én is egy álló képet.[/img]

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34

Timi!

Anna nagyon szép és ügyes, ha ilyen korán felállt. Jó, hogy tudsz szoptatni, de nem lehet könnyű.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

britta

Hát nem egy egyszerű eset a kiscsaj. És szerintem lassan el fog menni a tejem, mert ilyen szopástól nem ürül rendesen. Ráadásul mindig van valami más dolga. Folyton abbahagyja és megy mászkálni, vagy bármi mást csinálni.

Csajok segítsetek légyszi!

Annának hasmenése van. Már szerda óta. Iszik sárgarépa levet, meg adom neki a Normaflore-t, de semmi változás. Kezdek aggódni, reméllem nem valamilyen ételallergia.

A másik dolog, hogy nálam még semmi hír menzi ügyben. Normális dolog ez? Nem mintha hiányozna, csak olvastam, hogy már a legtöbbeteknél jelentkezett Miki.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34

Timi
mensi: amíg szoptatsz, bármi lehetséges és normális, ne aggódj.
Hasmenés: alma, répa, banán -ezek mind nagyon fognak!
Nagyon helyes a kiscsaj!

Kép
Kép
emma1976

Ha nem vának be a fogó ételek, beszélj dokival, nehogy vírus legyen!
Örülj neki, hogy nincs mensi, teljesen normális!
Én is észrevettem, mennyire egyformán csinálják a dolgokat a csajok, és még külsőleg is hasonlítanak egy picit :lol:
Brigi is ilyen akrobatikus mozdulatokkal eszik, néha nekem is elmegy a türelmem, de mindig visszarakom, és így azért eszik. Ha úgy érzed, marad még bent tej, és van kitartásod, fejjél!

Képzeljétek, ebben a hónapban Brigi 40 dkg-t hízott :lol: Mitől függ ez? Igaz, hogy már jobban eszi a főzeléket, de szűk 1/2 üvegnél nem eszik többet. Ezt kapja 11-12 közöt, majd délután kb. ugyanennyi bébidesszert. Ezenkívül szopi ezerrel, és most ezen a felálláson nem is szeretnék változtatni, elégedett vagyok :lol:
És kint van a 8. foga :roll:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Timi!

Gondolom, már kap mást is enni Anna. Igaz, azért jó lenne, ha nem apadna el a tejecske.
Hasmenésre én is csak azt tudom javasolni, mint Emma. Mensi: ehhez nem tudok hozzászólni.

Kép
Kép
Kép
britta

Egy kis huncutka Zalán-mosoly :D Kép

Kép
Kép
emma1976

britta

Igen már eszik mást is. Délelőtt, és délután gyümi, délben főzelék. De ezenkívül szopi van, sőt ezek között is. Néha azt érzem, hogy az egész napunk az etetés körül forog. :D
Hú már nagyon a finisben vagy. Gondolom már nagyon várod, hogy végre kint legyen a kisember. Aztán teljes lesz a férfiuralom a családban. :P

Nelli

Már 8 foga van? :shock: Annának 4 foga van kint, de nagyon tolja hátra a kis ujját, azt gondoltam, hogy biztos jön a foga is. Ezért is lehet esetleg hasmenése, de nem látok semmit. Meg aztán azt hittem, hogy most egy darabig nem jön újab foga. Ezek szerint jöhet.
Ma visszamentünk a dokihoz, aki azt mondta, hogy ez vírusos hasmenés lesz. A DM-be kellett vennem valami Protexin port vagy mi a neve (most nincs erőm kimenni a konyhára, megnézni a nevét). Állítólag jobb mint a Normaflore. Majd meglátjuk. És isszuk ezerrel a répalevet. Doki szerint sokkal többet kellene innia. De ha egyszer nem iszik, akkor mit csináljak? A cumisüveget egyáltalán nem fogadja el, azokat a csőrös cuccokat, meg nem tudja még használni. Ezt a répalevet is kiskanállal tömöm belé. Ne tudd meg hogy meddig tart míg nagy nehezen egy dl-t megiszik.
Egyébként Anna is csak fél üveget eszik meg egy evéskor. Mondjuk én a főzelékbe mindig teszek egy kis krumlit még pluszba. De a gyümölcs az el van osztva délelőtt fele, délután a másik fele. Abba meg babapiskótát teszek neki.
Mi csütörtökön megyünk mérlegelésre. Kiváncsi vagyok.

Emma

Köszi :) Ezeket nyomatom neki, de eddig nem sok sikerrel. Végül is kiderült, hogy vírusos. Reméllem azért most már kikopik belőle.
Aranyos a Zalán. Csak úgy virítanak a kis fogai. :D

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34

Emma :)
Nagyon édes és szép baba Zalán :lol:
Gratula a felálláshoz!

Nektek is!
Juj, nem akartam elszólni ezt a vírusos dolgot :( Jobbulást!
Brigi sem iszik, max. a főzi után kínálomk meg pohárból egy kis vízzel. A gyümilevek nem kellenek neki.
Cumisüveg szintén nem kell neki, de már nem is akarom rászoktatni. A csőröspohár még nem megy neki.
Bizti szépen hízik Anna baba, ne aggódj! Akkor sem, ha nem hízott sokat. Látod, Brigi is egyik hónapban semmit nem hízik, a másikban pótolja.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Timi!

Ma voltam dokinál, minden ok. Most nem nézett méhszájat, majd szombaton, ha addig sem lesz semmi. De addigra már szeretnék megszülni is. Aztán tényleg férfiuralom lesz idehaza.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

sziasztok!

britta!
még egészben pedig már nagypn várom az sms-et amikor megírod hogy megszületett a manócska!!!
remélem mostmár hamarosan jelentkezik a kismanó!!!!!!!!!!!!

nelli!
azta már 8 fogacska mi az elsőkkel küszködünk!!!!!

emma!
zalán gyönyörű!!!!

mi sajna betegek vagyunk a kismanóval de egyébként minden rendben van!!!
már 68centi és 7350gramm Balázs!!!!!!!!!
imád kompozni és már a mászással is próbálkozik!
hasra is és hanyatt is fordul és nagyokat kacag!!!!!!!!
a duma nálunk is beindult szóval jól vagyunk!!!

és mindezek közepette elkezdődött a vizsgaidőszak és közben még költözünk is szóval jól elvagyunk!!!!!!!!!!!!

mindenkinek puszi!!!!!!!!!!
új kismamik hol vagytok?????????????,,
babcsiról van valami hír?????????

sziasztok!!!!!!
tündi23

Kép
Babcsi jól van, írt az ősökhöz!

Kép
Vendég

Gyugyi :P

De jó, hogy írtál Babcsiról!!!!! Te jól vagy topmodell??? :lol:

Timi :P

Még nekem sem jelentkezett Miki, de nem is bánom!!
Ez nem gond, amíg szoptatsz!

Tündi :P

De jó, hogy jelentkeztél!!! Jobbulást Balázskának!!!!

Nálunk szenved a fogzástól Lencike! :cry: Még egy sincs kint...
Amúgy jól vagyunk, hurrá itt a szép idő!

Bogáncs

Kép
bogáncs

timi34!
Davinál 2 hétig küzdöttünk a szopival, ö is elforditotta a fejét, föleg ha Petit meglátta. Pedig éhes volt, mert szopi helyett megevett egy fél banánt vagy egy nagy adag fözeléket. Volt, hogy napközben csak 3x szopott. Most ugy tudom szoptatni, hogy lefektetem az ágyra, én fölé hajolok ugy, hogy a baba a hónom alatt van. igy nem lát mást, nem vonja el a figyelmét más. Ja, és ha szoptatok, csöndnek kell lenni :? , nem szabad járkálni még a szoba környékén sem.
ha kifejsz egy kis tejet, beleteheted banánba.
Azt olvastam a www.kismama.hu-n (ez a Kismama ujság oldala), hogy az "elapadt" tej 40 napig visszahozhato. Tehát ha keveset szopik a baba, akkor még kb 1 honapig menthetö a dolog.
sok sikert!
Vendég

Sziasztok!

Rég voltam már részletesebb hozzászólással, pedig olvasok ám minden nap, de utolért a kétgyerekes tavaszi fáradtság és mire nethez jutnék, már nagyon nehezen veszem rá magam az írásra.

Timi :D
Csodaszép Anna és már milyen ügyes! Sztem is hasonlít egy picurt Nelli Brigijére! :lol: Az is tök jó, hogy már ilyen ügyesen eszik! A fejen állva, mászva-nézelődve szopi meg korosztályos jelenség - meg főleg temperamentum-függő. Mi most tartunk ott, mint p.kata is írta. Síri csönd kell (fehér falú díszítetlen szoba), mert annyira érdekli minden Sári, hogy "agybajt" lehet kapni, hogy még 10mp-ig sem eszik egyfolytában, ha körülötte zajlanak a dolgok. Én meg meg se szólalhatok! :lol: Szóval elképesztő a csaj! :lol: Remélem, javul a hasmenés, a Protexin tényleg jó.

Bridi is nagyon szép kiscsaj! És hihetelen mozgékony ő is! Ahogy elnézem, Sára is tök más lesz mint Juli. Simán megy neki a fekvőtámasz, olyan mint egy kis fóka... :lol:

Emma :D
jaj, de helyes kislegény Zalán! Jól látom, h tiszta anyukája? :D

Tündi :D
Továbbra is nagyon ügyesen állod a sarat, Balázs meg már akkora... Meg hogy már a 6. hónapjában van! Elképesztő! Most született! :lol:

Bogáncs :D
Lenciről mikor kapunk képet? Nagyon rég láttuk már! Ő is milyen nagy már... lassan gondolkozhattok, melyik egyetemre menjen... :lol: Tök jó, h még csak szopcsi van! Hányszor egy nap? Nálunk nem tudom, mikor fog ritkulni, tegnap is 18x (megszámoltam) cicizett! Mert ugye így eszik, így alszik el, meg ha nyűgös stb... :lol:

Boboka :D
Mi újság Kristóffal és a minibabával? Te hogy vagy?

Britta :D
hű, már nagyon a vége! Sok erőt és energiát a következő napokra!

KM

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!
Én is olvasok, de írni már nincs kedvem. Jó fáradt vagyok minden estére, de ha belegondolok alig tudok valami tennivalót felmutatni, pedig 5 percre sem fekszek le napközben.

Magamról csak annyit, hogy egy hete voltam vérvételen. Jövő csütörtökre lesz meg az eredmény. Ha nem lesz magas a prolaktinom, akkor következő hónapban kezdjük az inszemet. Ha magas lesz, akkor jön a Bromo. A dokim is azt mondta, hogy ne várjunk, szóval vége a spontánozásnak. Illetve még ez a hónap. Majd teszek fel vonalzót a következő hónapban. (Tüncsi ez Neked szólt.)

Minden gyerkőc nagyon édi és milyen ügyesek. Marci még mindig nem ül rendesen, ezért voltunk gyógytornán, de nem kell járni, csak nekem itthon tornáztatni. Állni bezzeg imád. Na meg kúszni-mászni. Iszonyat hogy néz ki a ruhája és megjelentek a "jóság foltok" a fején. Kb. három lila tiplije van egymás mellett, de fogalmam sincs hol szerezte, mert nem sírt.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Tiza de jó, szóval indúl a tesó projekt :)

Emma nagyon édes Zalán, micsoda mosoly :wink:

Danus a napokban ezt csinálja, de még nem mászik. Lehet hogy kimarad? :roll: . És még fogacska sincs.
Kép
Kép

Kép
mona76

sziasztok!

kismok!
de jó végre rólatok is olvasni!!!
hogy vagytok???

bogáncs!
olyan jó hogy te mindig örülsz nekem ha jelentkezek!!!!
hát igen Balázs csak nő és nő és tényleg még csak most született és nemsokára féléves lesz!!!
mi is bajlódunk a fogacskákkal de nem akarnak kibújni!!!!
és ti egyébként hogy vagytok???

tiza!
hajrá tesóprojekt!!!!!

gyugyi!
köszi az infót én is elolvastam az őstopikot és örülök hogy jól van Babcsi!!!!

boboka!
hova tüntél olyan régen nem láttalak már hogy vagytok??????

teszek nektek képeket!!!!

imádunk kompozni és még kacagunk is közben
Kép

Balázs első húsvétja amikor locsolkodni indulnak a fiúk
Kép

szép estét!!!
tündi23

Sziasztok!

Na, voltam a dokinál. Számomra nem túl kecsegtető híreket mondott. Megvizsgált. A külső máhszáj nyitva, a belső kicsit nyitva, és a méhnyak enyhén megrövidülve. Ha keddig nem történik semmi, akkor megyek ismét. Ha azután sem, akkor minden másnap, és ha keddhez egy hétre sincs semmi, akkor megindítják. Hát , nem vagyok feldobva. Most otthagytuk a fiúkat anyósoméknál hétfőig. Akkor majd ő viszi oviba mindkettőt. Aztán talán addig alakulunk.

Röviden ennyi.

Szebb napot. Ugyanis nálunk eseget az eső.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

tündi, nagyon szépek a fiúk, no de Balázs, imádnivaló :wink: .

Emma, Zalán is nagyon szép, micsoda pasis mosoly :wink:

lányok valakinek iwiw meghívó? Kettő is van :lol:

Kép
mona76

Mona
Zalán ugyanezt csinálja:) Nagyon édes Dani!!! Zalán 2 hónap négykézlábazás után sem mászik, kúszik de nem nagy lelkesedéssel, ezt a fekvőtámaszt, az ülést meg az állást imádja. Néha én is furcsállom, miért nem mászik, de hát nagyon egyedi a mozgásfejlődés, mindenkinél annyira más..........

Tündi
nagyon klassz 3 pasid van! :lol:

Britta
drukkolunk!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Jó régen jártam már erre, de hát nem sok szabad percem van :)
Így önző módon csak magunkról írok :oops:

Ma voltunk az 1 hónapos tanácsadáson, orvosi vizsgálaton. Már 4250g vagyunk :) ( A kórházból 3620grammal jöttünk el.)
A doktornéni folyamatosan dícsért minket, hogy milyen szépek és nagyon ügyesek vagyunk :lol: Ráadásul egy hangunk sem volt sem a váróban, sem pedig a vizsgálatkor :)
Jókat eszünk, alszunk, és nagyokat sétálunk naponta 2szer is :)
Éjjel még mindig jól alszunk, este 8-9től alszunk hajnali 4ig :) Az új tudományunk, hogy kimászunk a pólyából :twisted: :roll:
Fordulunk a kiságyban balról jobbra, és vissza, és hát keresztben a legkénylemesebb az ágy :evil: :roll: :lol:
Már egy jóideje nagyokat mosolygunk, nevetünk, olykor kacagásféle is hallatszik :D és hát néha van HŐ és JAJ-JAJ-AJAJ hangunk is :shock: :shock: :shock:
Már voltunk 1 hetet a Balatonnál, a nagyinál. Ott is jól viselkedtünk, meg sem kottyant a "költözködés" :lol: Már élvezzük az esti pancsikolást is, már csak a törölközéssel kell megbarátkozni :)
Jövő héten megyünk csípő ultrahangra, valamint beadatjuk a Rotarix első adagját :roll: :D
Én jól vagyok, még olykor olykor vérezgetek egy kicsit, nem tudom ez normális e... Mivel egész nap kettesben vagyunk a fiatalemberrel, így enni szinte nincs is időm, és így szépen csusszannak le a kilók, már elég jól mínuszban vagyok :lol: :P
Ha apa itthon van, sokat segít, főleg a tápszer készítés, és a fürdővíz az ő feladata. De ha kell, etet, böfiztet, öltöztet, vetkőztet, pelenkáz :P
A szüléstörténetet majd a napokban megírom, bár nem lesz hosszú :lol: 8) :P
Addigis teszek fel "pár" képet, ha nem baj :oops:

Balaton parton
Kép

Első mosolyok
Kép
Kép

Komolyan
Kép

Csodálkozva
Kép

Ekkorka vagyok
Kép

:)
Kép

Így alszom a kiságyban :) :roll:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi még egyben vagyunk. Ha valami történik, jelentkezem.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?