Sikerült visszaolvasnom!
Kata,
nagyon szépen köszönöm a tudósítást rólam. És ne kenődj el, mert így hogy végigolvastam a többiek véleményét is továbbra is úgy gondolom, hogy nincs is minden veszve, ha a doki azt írja, hogy fogantatás után 20 nappal tuti a teszt akkor érdemes várnod.
Jó ötlet, hogy szedet még az Utrot, ártani nem árthat és a többi csajszinak is megjött amikor szedte, úgyhogy ha nincs mensid még az nem az Utro miatt van.
Úgyhogy fel a fejjel, és még ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Kaális hp meg monnyon le!!!
Dita,
én nem szeretnék versenyezni, én csak egy kisbabát szeretnék. Viszont nagyon nagy poén lenne ha egy napon fogannánk meg
Viki,
megvolt a vv?
Szezsoka, Némóka, Évi és a többi csajszi:
köszi a gratukat az óriás tüszőhöz. Még nem térem napirendre afelett, hogy ekkora lett. Először cisztának nézte a doki de utána mondta, hogy tuti tüsző.
Biztos ami biztos apával ma rágyúrunk a témára, nehogy kirepedjen és a kiskatonák ne legyenek ott.
Ma rengeteget idegeskedtem, aggódtam Kata miatt is, hogy szomorú, aztán magam miatt mert nekem mindig olyan eredményem van ami még nem volt...
A sok idegeskedéstől lett is egy nagy migrénem, úgyhogy a gyógyszertárban fejfájás csillapítót is vettem a tüszőrepi mellé.
Este 7-kor adja be anyukám a szurit mert akkor ér haza.