Sziasztok!
Gondoltam beköszönök, bár sok újság nincs!
El vagyok fáradva, egész hétvégén az építkezésen volt(am)unk.
Pénteken reggeltől délután háromig orvosnál voltam. Vagyis az SZTK-ban, és utána pedig fogorvosnál.
Az UH-on sikerült kifognom azt az orvost, aki egy szót sem szól, s nem szereti, ha a kismama a vizsgálat közben megszólal. Amikor felöltöztem, azért vettem a bátorságot, és megkérdeztem, hogy minden rendben van-e? Szó szerint beleásított az arcomba, és közben unott pofával közölte, hogy nem talált eltérést. A baba nemét így nem tudtam meg.
Ezután a nőgyógyimnál bakterológia, és beutaló a terheléses vérvételre.
Utána megkerestem a fogorvosomat, mert a múltkor a rutinvizsgálaton az egyik fogamnál talált egy tasakot. Kenegetnem kellett, de semmi változás nem történt. Muszály volt injekciót adnia, és kitisztította, a tasakot. Valami gennyes izé jött belőle. Kedden kell viszamennem kontrollra.
Délután a barátnőmnek sűrgős dolga akadt, és megkért, vigyázzak a gyerekekere. Ez volt az első alkalom, hogy hármasban maradtam velük. Nagyon megviselt a dolog, mert a kisfiú, aki egy éves, a bejárati ajtót verte, aztán meg az ölemben akart lenni. Ez ment felváltva egy órán át, majd álomba sírta magát. Lelkileg teljesen kiborultam, annyira sajnáltam szegényt. A nővére meg békésen aludt, mintha semmi sem történne körülötte. Így a péntek számomra elég rosszul sült el. Rosszul is éreztem magam.
Viszont rájöttem, hogy edzenem kell magam, mert ez az egy órás gyerek fel, gyerek le után, szép kis izomlázam lett másnapra. Még most is érzem.
Túl hosszú lettem, bocsi!
Kérdésem lenne a Genesis-el kapcsolatban:
El szeretnék menni UH-ra. Mennyivel előtte kell bejelentkeznem? A vizsgálatot orvos végzi, van mód feltenni a kérdéseinket?
Mik a tapasztalatok? Ha orvos csinálja az UH-ot, van olyan, akit ajánlani tudtok?
Fanni!
Gyönyörű a virágoskerted! Remélem jövő nyárra már a miénk is szép lesz. A frizurád is tetszik.
Véda!
Így utólag is boldog szülinapot kívánok Neked! Örülök, hogy minden jól alakult!
Coca!
Barnaűzőt küldöm, bár már lehet, nincs is rá szükség, mert magától elmúlt!
Viri!
Amikor dolgozom, az én bokám is bedagad estére. Hétvégén meg semmi. Gondolom azért, mert a munkhelyemen lógatom egész nap. Ezt az almanapot én is kipróbálom, bár nehéz lesz, mert mindig éhes vagyok.
Én megyek a börzére. Már eszembe jutott, hogy biztosan sokan kint lszünk, egy topiktalit is ösze lehetne hozni!
Kati!
Köszi a táblát!