Sziasztok!
Nem voltam egy jó ideje, zajlottak az események
Vivi után ugye megkaptam én is a vírust, szerencsére 2-3 nap volt nagyon gáz, aztán hamar gyógyultam. Utána meg a párom kapta el. Szerencsére nála csak egy-két nap volt gáz a betegség, főleg, hogy egyik nap majdnem "megmérgeztem"
Kipróbáltam egy tök jó gyógyszert, amit még terhesség és szoptatás alatt is lehet szedni az előírt mértékben, tök jól lettem tőle, pedig csak feleket vettem be. Ajánlottam neki is. Aztán itattam vele egy ampulla Normaflor-t is. Pár perc múlva tiszta vörös lett mindkét tenyere meg a nyaka, viszketett is neki, meg piros pöttyök jelentek meg rajta. Kerestem a Normaflor papírján, hogy lehet-e ilyen mellékhatása, de gyakorlatilag semmi nincs neki. Erre leesett, hogy a másik gyógyszertől lehet (paracetamol tartalmú). Szóval allergiás a paracetamolra. Hívtam a háziorvosomat, hogy mit kellene csinálni? Mondta, hogy azonnal menjen be egy kalcium szurira, mert feldagadhat a nyelve és megfulladhat
Szegény, nem elég, hogy szarul volt, még caplathatott is el a dokihoz, aki rögtön egy dupla adag szurit adott neki
Itthon már csak röhögtünk az egészen, hogy mennyire szerencsétlenek vagyunk
Aztán szombaton volt a névadó, nagyon szép volt, de baromira ideges vagyok, mert 1. tesóm félreértelmezte a kamera használatát és a felvétel használhatatlan
2. sógorom is bebizonyította, hogy műszakilag nulla, alig lett használható fénykép
Aztán tegnap meg ma voltunk Vivivel ovi nyílt napon, nagyon jó volt. Haza sem akart jönni Abba a csoportba fog kerülni, ahova szerettem volna, és lefoglaltam neki a (piros) alma jelet
Már van egy kislány, aki mesélt Viviről az anyukájának, hogy új barátnője van az oviban
Ő még kicsi lányka, úgyhogy jövőre találkoznak majd
Egy kisfiúval meg boldogan rohangált, kergetőzött
Tegnap előbb mentünk, akkor elcsíptünk egy énekléses, táncolós foglalkozást, meg Vivi is leült közéjük a szőnyegre mesét hallgatni (Kiskakas gyémánt félkrajcárja), aztán pedig kaptak papírkakast és ki kellett színezni. Vivi is színezett egyet, nagyon ügyi volt, haza is hoztuk emlékbe
Nikit pedig beírattuk bölcsibe, 2009. szeptemberétől