Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatlak titeket, mert pont fehérvári dokikról szerettem volna információt kapni, és ezt az oldalt ajánlotta a kereső. Nincsenek véletlenek
Annak meg kifejezetten örülök, hogy van egy "bennfentes" is a csapatban!
És igazából hozzád intézném a kérdésemet, Gólyanéni, de ha bárkinek van élménye a témában, bátran ossza meg velem, minden hozzászólásnak örülök.
Pár szóban magamról: 33 éves vagyok, tavaly február óta próbálkozunk babát összehozni, kisebb-nagyobb intenzitással (volt pár hónap, amikor annyira összejöttek a dolgaink, hogy alig voltunk együtt, úgyhogy akkor kisebb eséllyel indultunk). Négy éve költöztünk le Pestről a Velencei-tóhoz, így nem ismerem a módit erre felé. Viszont láttam a honlapon a "Meddőségi ambulanciát" a korházban, úgyhogy oda szerettem volna bejutni (nem volt könnyű erre sem rávennem magam, mert a szónak a hallatára is rosszul leszek, és nem akarom, hogy meddőnek bélyegezzenek minden ok nélkül). De sajna Borz-hoz hasonlókat tapasztaltam én is: időpontra mentem, a doki (Bata) sehol, mert hogy épp műt - ezt még nem is róttam volna fel neki. Asszisztens kijön, kérdi, ki miért van itt, majd névjegykártyát oszt, és mehetünk a magán rendelésre. Az igaz, hogy időpontot nem tud adni, de odamehetek a kezdés előtt 5 percel, és akkor fogad a doki. Szóval lenne 5 percem, de persze fizessek rendesen ??? Azt szeretném kérdezni, hogy most akkor mi van ezzel a "Meddőségi ambulanciával"? Jelentkezzek be oda másik dokihoz? Tudtok ajánlani valakit?
A korházi rendelésen sem voltam még soha, ott megválaszthatom, hogy melyik dokihoz menjek be, vagy behívnak valahova, és azt sem tudom, ki lesz bent?
Bocsi, hogy így elsőre ilyen hosszúra sikeredtem, de örülnék, ha valaki tudna válaszolni...
További szép napot mindenkinek!
Tim