Sziasztok!
Hazajöttünk
Zsoltoknak így utólag sok boldogot!
Kata,
jajj, de jó, hogy jól vagytok! Marci egyre szebb, és csodás a mosolya! További sok-sok kitartást!!!
Évi,
jó, hogy ilyen függő vagy, alig várjuk Zéti otthoni képeit!!!
Adri,
pihenj, pihenj, pihenj!!! És ne idegeskedj, inkább crtlC-zz gyakran, és nem száll el
Andi,
nem, most nem Szoboszlón tanyázunk (sajnos
)
Szandra,
nem egyszerűen nagyon szépek, hanem GYÖNYÖRŰEK!!!
ZSani,
Szerencsédre Lili kellőképpen szépséges, így jöhetsz
Ibolya,
Azért remélem Geri "sérülése" nem volt olyan veszélyes... Már jól van?
Anett,
megint csodaszép képek
És nagyon guszta a torta is!
Judit,
anyám, Zora hajnali nyolckor kel??? Nem lesz ez túlságosan korán?
És Anitáéknál kifejezett mosolygombóc volt
Olyan édes.
Gyöngyi,
Sára nagyon édesen alszik
És igenis tornáztunk, még izomlázam is volt megint... Úgy látszik nem edződöm, kellőképpen...
Anikó,
jaj igen, akartam még Neked mesélni az elmenős hétvégék és a pihenés összefüggéséről... Na, mi is utána pihenünk, bár szerencsére az éjszakák általában jók, mert Ancsi ilyenkor ájultan alszik. Egy a fontos, saját ágya legyen, véletlenül se kelljen osztozkodnia velünk...
Szuperek a Bükfürdői képek és látom, Ti is elmentetek a környékre. Ugye milyen jó kis város Kőszeg?
Ildi,
nem jöttem, mert megint elmentünk...
Szerdától péntek reggelig a Petneházy club hotelben voltunk - üdülőjogot akartak eladni nekünk, így aztán nagyon olcsón mehettünk 2 éjszakára. Persze nem vettünk, ahhoz kéne egy kevés pénz is, az meg annyi nincs, de azért jó volt. Csak az üdülőjogos csóka, aki rá akart minket beszélni, közölte, hogy bátrak vagyunk, hogy akarunk még gyereket, amikor nincs pénzünk még üdülőjogot sem venni (ami egyébként egyszer kb 2 milla aztán évente 40 ezer + 160 euro, ha nem a saját helyeden akarod eltölteni a hetedet - ééérted?)... Szóval az kicsit szarul esett... Persze kirándultunk egy csomót a budai hegyekben.
Aztán pénteken átautóztunk Győrbe, ott is kirándultunk kicsit, aludtunk, majd ma Pannonhalmán voltunk a geocachinges társaságunkkal.
Szóval jól szórakoztunk, Ancsi a pincelátogatás alatt aludt, amíg én a triglicerid szintemet emeltem
Ja, és én kiváncsi vagyok azokra a pókhálókra (ugyanis tuti biztos vagyok benne, hogy nincsenek is
)
Anita,
anyám, Te rendmániás vagy? Fú, akkor rólam baromira meg lehet a véleményed
Jaj, kidőlőben vagyok, holnap talán eljutok a képekig. Csak annyit mesélek még, hogy a kiscsaj azzal szórakozott az éttermekben, hogy elSZALADT, és várta, hogy menjünk utána és közben hangosan kacagott. Úristen, a kislányom fogócskázik. Felnőtt...