Lányok!
Ma betöltöm a 31. évemet.
))))))))))))))))))))))))))
Az Uram nagyon készül valamivel. Meg a szülei meg a mamája is jönnek át ma délután.
Falevél!
Nagyon klassz a tankini, a babakocsi és a hordozó is! Izgalmas nap lehetett a tegnapi!
))
A Munkácsy-ra valóban jobb, ha hordozóval mentek. Nekem is azért volt furcsa, hogy akkor miért ne vihetném be a táskámat. Azt hiszem, egy kis méretű kép volt. De azt se hoztam el!
DDDDDDDDD
Mandula!
Aggódtunk érted, de jó, hogy semmi baj! Nyugodtan tanulj és majd várunk vissza. Téged aztán nem kap el a gyes-betegség, nem unatkozol!
)))))))))))))))))))))))))))))
Manó!
Jöttök ma Frankenbergerbe?
Darabosat én is adtam már Bálintnak, tetszett neki. Banánt törtem össze villával meg adtam Nestlé babakajat, ami 6 hónapostól már egy kicsit darabosabb. Drága tudom, de nagymama hozta.
Tegnap már maga alá húzta a lábát négykézláb, a fene se ment meg minket a mihamarabbi mászástól!
))))))))))))))))) Tegnap lejjebb vette az Uram az ágyát, középső fokozatra, mert hasra fordul benne és szépen kikapaszkodik.
)) Nyilván még nem tudná felhúzni magát a rácsokon, de nem szerettük volna megvárni, míg rájön, hogy lehet átesni.
Szép napot Mindenkinek!