Új privát üzeneted érkezett!

Szia Még1kata!
Olyan jó volt olvasni a soraidat!
Rohanok a védonohöz!
Puszi mindenkinek: Niki K.
Niki K:

Szijasztok!

Judit!
A 12. hét után teljesen kialakul a méhlepény és a hormonális funkciókat is átveszi, ezért lehet abbahagyni a sárgatest hormon szedését a 12.héttöl. Addig még nem tökéletes a méhlepény és igy külsöleg segitünk neki gyógyszerrel, de ha kialakult már nem kell segiteni neki. Egyébként én nem éreztem semmit amikor abbahagytam a Turinal szedését. A Dentocar ennyire káros? Lehet, hogy tényleg abbahagyom akkor..végülis ez is csak egy gyógyszer, mellékhatásokkal.

Szijasztok, Lara-24
lara (lara)

Sziasztok,lányok!

Nálunk rém rossz ido van,így most van idom már írni is.
A lista szerintem is nagyon jó,sok hasznos van rajta.
Az úszásról:már a terhesség elott is jártam úszni és azóta is folyamatosan.Hetente 4x járok,egy órát szoktam úszni mellen,ez kb.2000 m volt korábban,most már 1600-1800-ra csökkent.Utána én is Laktacyddal zuhanyozom,meg este otthon is azzal.Nekem ennyi a mozgás(meg egy minimális kis torna este),de errol nem tudok lemondani.Ha nem tudok menni,olyan,mintha berozsdáltam volna.Az elso baba hat hetes volt,amikor ismét járni kezdtem,akkor is olyan voltam az elso alkalommal,mint a Bádogember az Ózból.
A múlt héten viszont elmentem lovagolni is.A dokimat megkérdeztem,azt mondta,mehetek.A barátnoim szerint akkor is azt mondaná,ha ejtoernyozni akarnék.Korábban raftingolni is elengedett.A lovaglásban viszont nagyon kifáradtam,így szerintem elég lesz az úszás.

Szerintem az,hogy hol aludjon a baba,attól is függ,hogy milyen maga a kisbaba.A mi kisfiunk például imádja a kiságyát,sokszor akkor sem akar kijönni,ha már ébren van.Nézelodik,játszik,hempereg.Mást meg csak éppen az alvás idejére lehet bekönyörögni.Szóval ez változó,és úgyis kialakul.

Most voltam az elso terhesgondozáson.(betöltött 14.hét)Orvos nem volt,csak egy asszisztens,egy védono.meg egy másik no,aki a papírokat töltötte.Eloször azt akarták,hogy ezen a héten pénteken menjek AFP-re.Akkor pont 15 hetes leszek.Na,mondom,remek.Eddig azt hittem,a betöltött 16.héten kell menni.Azt számoltak,osztottak-szoroztak,és egy héttel késobb kell mennem,csütörtökön.Így egy nap hiányzik a 16.héthez.A vérvétel elott 1 órával kell ennem 1 zsemlét+2dl tejet innom.Ez itt a cukrosvizsgálat.Szóval,mivel elég késon mentem,egy csapásra hármat intéznek el.Kíváncsi leszek,milyen kavarodás lesz még ebbol,mert ez ketto külön alkalom lett volna-ha korábban megyek-az egyik a laborban,a másik a vérellátóban.Most csak a vérellátóba kell mennem.Kérdezte is az egyik no a másiktól:nem lesz kavarodás?A válasz:ááá,nem.Szóval erre leszek kíváncsi.

Bocsi,hogy ilyen hosszú voltam.

Mariann(14)
Mariann 14

Évike!
Nekem azt válaszolták itt a neten, hogy a 6. hónap után már szigorúan egyeztetni kell a dokival, és ettöl függ, hogy lehet-e, de addig nyugodtan úszhatsz, feltéve,hogy zárt a méhszáj!

Mégegykata!
Nekem is eszembe jut néha, hogy mennyi minden meg fog változni, és idönkét félek is töle, de eddig szerencsére hamar elmúlt!

Orsi
Orsi-14

Sziasztok!

Többen is írtátok, hogy Laktacyddal zuhanyoztok úszás után. Én ezzel nagyon el vagyok bizonytalanodva, mert a kismamakönyv azt írta, irrigálni nem szabad. A Laktacyd intim zuhany dobozán meg az volt, (ha jól emlékszem,) hogy kimamáknak különösen ajánlott... De az irrigálás az a hüvelyöblítés (szerintem), vagyis a Laktacydos zuhanzás is az, nem? Akkor most tilos, vagy nagyon is ajánlott?!?! Kép

Bár ez lenne az egyetlen dolog amiben ellentmondanak egymásnak a szakirodalmak... Kép

Márti
Márti

Sziasztok,
Annyi jot olvastam az irasaitokbol.

Judit,
nem hiszem,hogy a hormontablettatol lenne a hanyingerem, mert mielott elmentem volna a dokihoz, mar akkor hanytam; akkor meg nem tudtam,hogy igenis sikerult, a kajara fogtam. Bar csak akkor tudom biztosra irni, miutan abba hagyom, holnap az utolso 2 drb, es meglatom,hogy milyen tuneteket produkal.
En csak julius kozepe fele megyek ultrahangra, mielott mennenk Magyarorszagra szabadsagra.Bar nagyon kivancsi vagyok, hany babam van, egy vagy ketto? Tudjatok a kezeles mellekhatasahoz tartozik ez a fele is.
Ti hogy vagytok az almossaggal? En folyton aludnek, sot itt a cegnel is koppan le a szemem, ha 5 percig nem cseng a telefon. Mind aki atbulizta az ejszakat,ugy nezek ki minden nap.

Kivanok mindenkinek szep babavarast.
Erika
Erika

Zita!

Tegnap is és ma is próbáltam hívni Edina számát, de sehogy sem akar sikerülni! Te esetleg sikerrel jártál?
Ugye nincs semmi bajod, hogy napok óta nem jelentkezel?

Ada
Ada

Sziasztok!

Csak most látom, hogy délben hiába próbáltam elküldeni a táblázatot, ui. akkor meghalt a netünk. Most van újra, gondoltam, megnézem, sikerült-e. Hát nem. Úgyhogy ismétlés:

<pre>
Cseri 1.c. 32 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 31 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 28 hét Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 28 hét 5 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 26 hét 6 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 26 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 23 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Lara 1.c. 23 hét 1 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 22 hét 1 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 21 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 21 hét 0 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 19 hét 3 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 18 hét 5 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 18 hét 4 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 17 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 17 hét 1 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 16 hét 6 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 16 hét 5 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 16 hét 4 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 16 hét 4 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Niki 10.c. 15 hét 2 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 15 hét 1 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 14 hét 4 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Beja 8.c. 14 hét 3 n Budapest 25 év dec. 15. 1.b.
Orsi 8.c. 14 hét 3 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 14 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 13 hét 1 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 13 hét 5 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 13 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 13 hét 5 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 13 hét 1 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 13 hét 0 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 12 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Mamacica 1.c. 10 hét 2 n Szolnok 28 év jan. 13. 1.b.
Erika 14.c. 9 hét 5 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Moncsi 1.c. 8 hét 6 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Klári 1.c. 8 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
TKriszta 1.c. 7 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Kinga 1.c. 4 hét Maglód 33 év 4.b.
</pre>
BGabi (bgabi)

Márti,a Lactacydnak a sima intimgéljét használom,nem azt amivel irrigálni kell.Azt még nem próbáltam,de az uszodában elég körülményes is lenne.Azt egyébként nem is ismerem,mert amint meglátom a dobozán a feliratot,máris nézem tovább a polcon a másikat.

Mariann
Mariann

Sziasztok!

Sajna, már elég régen olvastalak benneteket, úgyhogy volt egy kis lemaradásom..

Judit! Látom elég sok infót kaptál az Utrogesztánról. Én még annyit elmondanék, hogy fokozatosan kell csökkenteni a napi adagot. Én elõször 3*2-õt szedtem, aztán 3*1,2*1 majd napi egy következett. Állítólag ha hirtelen hagyod abba elõfordulhat vérzés is.

Légzésfigyelõ: A legjobb tényleg a Madarász utcai. Ismerõseink több mint egy évig használták a kisfiúknál. Téves riasztás nem volt. Idén is
50 000 Ft-ba kerül.

Különszoba:Ez nálunk abszolúlt nem kérdés, mivel egyetlen szobánk van. Kép Mivel a párom 3 mûszakban dolgozik ezért fõleg a nappali alvásainál lesz gond. De majdcsak megoldjuk valahogy.

Sziasztok
Katus
Katus17

Már régóta akarom kérdezni, hogy láttatok ti már olyan kismama nadrágot, ami nem a nyolc-kilenc hónaposakra van kitalálva, hanem mondjuk középso harmadaban rendesen hordható? Én kaptam nadrágokat, nagyon szépek meg jók - de most még iszonyú nagyok rám, pedig gumis meg állítható meg minden. És szereték nyárra valami könnyu világos hordható gatyót amiben normálisan is nézek ki. Van olyan bolt, ahol ilyenek is vannak szerintetek?
mégegykata 13

Én Budapesten a Váci utcában vettem egy nagyon jót. A pontos címet nem tudom, de ha a Ferenciek terér&#337;l elindulsz a F&#337;vám tér irányába, akkor kb. félúton lesz a jobb oldalon. Szerintem közepes árszinvonalú a bolt (annak ellenére, hogy hol van) a nadrágjaik kifejezetten jók. Az enyémnek olyan jó anyaga és szabása van, hogy az 5. hónaptól hordom, és a 8. végén még mindig jó (nem az az igazi kantáros kismamanadrág, hanem "normális").
Aztán vannak ilyenek a Brendon melleti kismama boltban is, de azok drágábbak jóval.

Kriszta
nyúl (nyúl)

Sziasztok!!!
Mégegykata!
A Dél-pesti Mega Toys-ban vettem 4 hónapos pocakkal nadrágokat, amiket most a 7-ben is hordok. á: kb 8000.- Ft, és a Westendben is láttam "Gólya Kismama bolt"-ban ugyanazon gyártmányú ruhákat (magyar termék), hasonló árfekvésben, csak itt lényegesen kisebb választékban.
Phaedra
Névtelen

Sziasztok!

Laura!
Én is gyerekkorom óta hason alszom, és nagyon nehéz megszokni az uj helyzetet. Én úgy oldottam meg, hogy hason alszom és oldalra "kitámasztok" a lábammal. Még beválik. Kép
Késõbb nem tudom, mi lesz, de a baba agyonnyomása miatt ne aggódj, mert õt megvédi a magzatviz. Kép

Mónika!
A Klinikán dr. Major Tamáshoz mentem volna. Mégis ugy gondolom, hogy az 1 hónap hosszú idõ, hiszen mire visszajön szabadságról, már a 6. hónap végén leszek...
Jenei Katalinról: felhivtam én is, hogy idõpontot egyeztessek vele (vezetékesen). A beszélgetést rögtön úgy kezdte, hogy: "Röviden, ha lehet."
Erre kérdeztem tõle, hogy vállal-e apás szülést. A válasz: "Ez eléggé furcsa kérdés." Mondom neki: "Miért?" Erre fél perc szünet, majd: "Tudja, manapság az anyák 90%-a apával együtt szül." Mondom neki: "Ez lehet, de én úgy tudom, hogy nem minden orvos vállalja az apás szülést." Válasz: "Hát...ez nem telefontéma, inkább jöjjön be valamelyik reggel a terhesgondozásra, és megbeszéljük."
Én egyenlõre csak meg akartam kérdezni, hogy egyáltalán érdemes-e vele találkozni, merthát minek menjek be hozzá, és várjak egy fél napot csak azért, hogy megtudjam vállal-e apás szülést...

Szóval igy volt. De ezek szerint lehet, hogy csak a "elefonos" kismamákat nem szereti. Ha te bizol benne és meg vagy elégedve, megkeresem én is. Köszi az infot, akkor megpróbálkozom. Kép
Esetleg nem tudod,hol lehetne utánanézni ennek a 3D-s ultrahangnak?
Én mindenképpen csináltatnék, de igy nem sok esély van rá, hogy megtalálom. Kép
AFP: nekem azt mondták, hogy ha valami gond van, akkor 2 hét alatt készül el az eredmény, ha minden rendben van, akkor 3 hét. Azt nem tudom, miért van igy.Az AFP-s papiromra az van irva,hogy a Dote készitette el az eredményeket, a biokémiai laboratoriumban. Tehát szerintem nem küldik Pestre.Akkor viszont mi tart olyan sokáig?...

Juca!
Köszönöm a tippet a videokazettával kapcsolatban! Kép
Jó korán fogok menni, hátha sikerül! Kép

Köszönöm az orvosajánlást is, remélem az egyik csak bejön! Kép

Sziasztok, minden jót mindenkinek!
helga - 19 vagy 20

Sziasztok!

Koszonom az ujabb informáciokat a hormonszedésrol.Továbbra is igyekszem olvasni benneteket, egyenlore a listára még nem jelentkezem be, ki tudja, mi lesz még.
Minden jot Nektek:

Judit
judit

Sziasztok!

Helga, Márti! Köszi a hason alváshoz történt hozzászólásokat! Mostanában én is felhúzom oldalra az egyik lábam, így egy kicsit féloldalas, de nagyon kényelmes és gondolom, így nem nyomok össze senkit. Kép

Ildi! Én a XVI. kerületben lakom, és a véremet az AFP-re a nekem a Schöpf-Mérei laborjába viszik. (Azt mondta a véd&#337;n&#337;, az a legjobb labor. Hát, úgy legyen.)

Mégegykata! Én nem szoktam félni a jöv&#337;t&#337;l, de én is érzek hasonlókat. Inkább úgy fogalmaznék, hogy minden olyan furcsán idegen még, és inkább kételyeim vannak. Pl.: tényleg itt lesz a kiságya, ahol most ülök a gépnél? (Akkor hol lesz a számítógép?) És tényleg állandóan "nyávogni" fog? És nekem kell majd fürdetnem? (Hát persze, ki másnak?) És tényleg tej fog folyni a cicimb&#337;l? És valaki onnan enni fog? Stb. stb. stb. Ne értsd félre, már most imádom Pocaklakót, csak tényleg olyan hihetetlen még minden. És amit általában nem ismerünk, az ugye picit félelmetes.

Gabi! Köszi, hogy állandóan gondot fordítasz a táblázatra! Képzeld el, én nemrég elszámoltam magam, és múlt hét végén egy kerti összejövetelen a barátainknak azt bizonygattam, hogy már az 5. hónap elején járok, még a párommal is vitába szálltam err&#337;l. Aztán másnap láttam itt a táblázatban, hogy mi is a valóság, megnéztem a naptáramban is, és utána úgy szégyelltem magam... Kép Kép

Sziasztok: Laura
Laura16

Sziasztok!

Tegnap megkaptam a laborba a beutalókat, igaz majd csak július 3-án kell mennem, de addig már nemigen találkozom a dokival. Azt mondta nyugodtan mehetek Hévizre és fürödhetek is. A baba is szépen nö Kép.

Titeket milyen mérleggel mérnek? Most a dokinál is sima fürdöszoba mérleg volt, rám is hozták a frászt. Én hetente mérem magam rendes, ingás, hitelesített mérleggel ami szerint múlt héten 74 kg voltam, erre tegnap mértek nekem 77-et Kép. Azt hittem lemegyek hídba! Nem is bírtam ki, ma reggel elszaladtam munka elött, és megméreckedtem: még mindig 74 vagyok Kép. Az a szörnyü, hogy a múltkor ugyan annyit mértek,mint én, és most úgy néz ki, hogy 4 hét alatt 4 kg-t híztam, pedig csak 1-et. Az egész föleg azért vol meglepö, mert az elsö harmadban tényleg sok édességet ettem (mivel mást nem igen tudtam megenni), most pedig már hetek óta nem eszem édességet, 6 után már csak gyümölcsöt és mégis háromszor annyit hizok, mint eddig Kép. Mindenesetre megfogadtam, hogy ezentúl lemérem magam mielött dokihoz megyek. Jövöhét hétfön megint megpróbálkozom a védönövel, kiváncsi vagyok ott találom-e!

Mindenkinek szép napot!
Orsi
Orsi-14

Sziasztok!

Voltunk tegnap dokinál, az egyébként folyton mozgó picur végigaludta az egész ultrahangot. Olyan aranyos volt, a hasán feküdt, kinyomta és emelgette a popsiját Kép.
A méretei alapján kisebb, a doki 17 hetesnek és 4 naposnak mérte, ami pont egy héttel kevesebb mint a valóságban (a fogamzásban biztos vagyok, max. 1-2 nap eltérés lehet). De majd behozzuk!
Hétfön megyek genetikai uh-ra, már nagyon várom, bár a doki azt mondta, egy kicsit futószalag-jellegü a dolog.

Eszter
eszter

Sziasztok Lányok!

Most sokáig nem írtam, csak olvastalak Benneteket.
Nem tudtam volna sok érdekességet írni, mert nagyon szenvedek a non-stop émelygéstol, ráadásul most már eljutottam arra a szintre, hogy reggeltol estig tudnék aludni, így nagyon rossz itt bent lenni a munkahelyemen.
Tegnap elintéztem a kismama könyvemet, megmondta, a védono, hogy max. 10 kilót lehet hízni, annál többet ne nagyon. Megmérte a vérnyomásomat, 100/60 volt, megemlített, hogy mások ilyen alacsony vérnyomással elájulnak.
Most azon gondolkozom, hogy veszek valamilyen Vitamint, ami kifejezetten terheseknek van. Nem tudjátok, hogy ezek a vitaminok növelik az étvágyat?
Egyébként mindenki mondja, hogy milyen szarul nézek ki (állandó sápadtság, karikás szemek stb.)!

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Sziasztok lányok!
Tegnap voltam a védononél.
Vérnyomás, mérleg stb... Ott nem fürdoszobai, hanem olyan bonyolult mérleg van, ezek szerint 3 kg-t hiztam a kezdet óta. Nekem alacsony a vérnyomásom, ezért ajánlotta a kávét (90/60). Különben aranyos lány, szerintem kb. velünk egyidos. (22-30 közötti) Sot a vérképem nézegetve o is ajánlott vaskészítményt, de mondtam, hogy 1 hónapja szedem. Ez megnyugtatott, hogy figyel rám-
Én is tervezeem a nadrág vásásrlását, meg is nézem a Westendet. Rengeteg bo nyári ruhám van, de a derekam néha fázik. A hasamat meg szorítják a harisnyák.
Kellemes napot mindenkinek!
Üdv.: Niki K. 17.
Niki K17.

Sziasztok,

Orsi, nagyon köszönöm a tanácsaidat, kicsit megijedtem, úgyhogy be is tartom! Kép
Majd taposógépen tartom a szintet...
Komlón jársz dokihoz, vagy Pécsett?

Cseri,
most már tudom Kép

Márti,
az irrigáláshoz és a mosakodáshoz kétféle lötty van, rá van írva a dobozára, hogy melyik melyik. A mosakodó gélt én is használom, nagyon jó.
szasztok
Klári
beka (beka)

Sziasztok!

Nekem ma vették le az AFP-t, és két hét múlva lesz eredmény.
Debreceni lányok!
Ott biztos csinálnak AFP vizsgálatot, mert innen, Nyíregyházáról, oda küldik, és onnan érkezik vissza 2 hét alatt. Eddig nem hallottam olyan esetröl, hogy nem érkezett meg 2 hét alatt.

Képzeljétek, milyen beteg vagyok Kép Teljesen le vagyok robbanva. Tegnap reggelre alkezdett fájni a hasam, majd délelött gyönyörü hasmenésem lett. Egész nap nagyon ment a hasam. Este úgy estem az ágyba, még a víz is kijött belölem. Éjszakára belázasodtam, és nem mertem lázcsillapítót bevenni, inkább beültem egy kád hideg vízbe. Sikerült kicsit lejjebb nyomni a lázamat, majd reggelre szépen lement. De a hasam még mindig megy egy picit, csináltatnom kell egy széklettenyésztést, nincs-e komolyabb baj. Kép
Hát, rendesen meg vagyok ijedve.

Remélem, rajtam kívül mindenki jól van.
Sziasztok
BGabi

<pre>
Cseri 1.c. 32 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 31 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 29 hét Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 28 hét 6 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 27 hét 0 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 26 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 23 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Lara 1.c. 23 hét 2 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 22 hét 2 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 22 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 21 hét 1 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 19 hét 4 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 18 hét 6 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 18 hét 5 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 17 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 17 hét 2 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 17 hét 0 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 16 hét 6 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 16 hét 5 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 16 hét 5 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Niki 10.c. 15 hét 3 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 15 hét 2 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 14 hét 5 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Beja 8.c. 14 hét 4 n Budapest 25 év dec. 15. 1.b.
Orsi 8.c. 14 hét 4 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 14 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 13 hét 2 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 13 hét 6 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 13 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 13 hét 6 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 13 hét 2 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 13 hét 1 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 12 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Mamacica 1.c. 10 hét 3 n Szolnok 28 év jan. 13. 1.b.
Erika 14.c. 9 hét 6 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Moncsi 1.c. 9 hét 0 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Klári 1.c. 8 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
TKriszta 1.c. 7 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Kinga 1.c. 4 hét Maglód 33 év 4.b.
</pre>
BGabi (bgabi)

Szia BGabi!
Köszönjük a listát! És jobbulást! Különben azt mondják van most egy kisebb járvány, ami a gyomorrontás tüneteit produkálja! Vigyázz magadra és pihenj sokat!
Üdv. Niki K.
N. K.

Niki!
A védönö nekem is 90/60-at mért, de nem mondott rá semmit. Mikor elötte voltam dokinál, ö azt mondta, hogy normális, ha terhesen kicsit alacsonyabb a vérnyomás. Az a baj, ha magas. Lehetett azért is alacsony, mert reggel mérték. Szerintem ha nem szédülsz nem kellen kávét inni, bár egy dupla kávé engedélyezett naponta.

Klári!
Igazán nem akartalak megijeszteni, csak leírtam, amit nekem mondak. Én is úgy vagyok vele, hogy jobb félni, mint megijedni. Majd ledolgozom szülés után, ami rám jön. Egyszer már sikerült.
Pécsen járok dokihoz, az Édesanyák útján. És Te hova jársz?

Üdv:
Orsi
Orsi-14

Sziasztok!

Mégegykata! Én is hasonló nadrág gondokkal küszködök mint te. A nyári kismamruhákban didergek, nadrágot meg egyáltalán nem kapok. Kép Azért itt most elhangzott néhány jó ötlet, remélem mindketten kapunk végre valami jót.
A WestEnd beli kismamaboltot viszont nem ajánlom senkinek, akinek nem S-es a mérete, én május végén voltam, szinte csak S-es nadrágjaik voltak (egyébként nagyok klasszak, fájt is a szívem értük), és amikor megkérdeztem, hogy mikor érdeklödhetek, azt mondta az eladó(?)nö, hogy itt van a nyári kollekció, öszig nem is lesz más. Kép

Mondcsi! Az én vérnyomásom sokszor még a 100/60-at se éri el, de nekem a védönö azt mondta, hogy a kismamáknál ez teljesen természetes, és jó így. Mondjuk én is örökké tudnék aludni, és napok óta fáj a fejem.

Niki K.! Neked a védönö ajánlotta, hogy igyál kávét?!?! Nekem az enyém szinte megtiltotta. Igaz, nem is birok, korábban nagy kávés voltam, most meg a szagától is felfordul a gyomrom.

Klári, Mariann! Ezek szerint teljesen félre értettelek benneteket, és nem intim zuhanyt, hanem intim mosakodó gélt használtok mindketten? Az persze egészen más, azt biztosan szabad is és jó is.

Márti
Márti

Szija lányok!

Laura! Tök érdekes, én is pont ezeken szoktam gondolkodni. Nagyon furcsa, még mindig alig tudom magam elképzelni.

Orsi! Úgy láccik ez a súly(el)méréses dolog általános. Engem is mindig 3 kg-mal többnek mérnek(szintén fürdöszobai mérleggel). De én betudom a ruhának, cipönek, kajának, meghogy máshogy van beállitva az a mérleg. Persze ahogy hazaérek gyorsan lemérem magam és megnyuxom, hogy csak a ruha tette.

Szijasztok, Lara-24
lara (lara)

Sziasztok!

Helga!

A Jenei K. vállal apás szülést, mert az öcsém mindkét szülésnél bent volt, pedig császár lett belöle. Szerintem nem nagyon szeret ö telefonon megbeszélni dolgokat. Pedig lehet nekem a jövöhéten fel kell hívni ha nem lesz kész akkorra az eredményem, de remélem kész lesz. Jövöhét péntekig ráérek menni hozzá, így ha csütörtökön lesz kész akkor sem késö. Akkor pedig már 3 hét és 2 napja lesz levéve hát csak kész lesz tán.
Ma reggel olyan édes volt a babucim, mert a hátamon feküdtem és ahogyan felébredtem és megsimogattam a hasimat teljesen a bal oldalamra volt beszuszakolva, és teljesen balra kiállt a hasam.
Nem tudom ti hogyan vagytok vele de én imádom ezt az állapotot, még akkor is ha néha hányok. ( ma is )Kép
Azt a 3D-s Uh-ot nem tudom de én valószinüleg kipróbálom a klinikán, hátha sikerül felvetetni. Már azért is annyira várom, hogy kész legyen az AFP, mert nélküle nem tudok menni Uh-ra sem.
Te mikor mész legközelebb Uh-ra?

Lányok!
Már többször írni akartam, csak mindig elfelejtem:
A Reality tévén este 18:25-töl babás müsor szokott lenni kb. 20 perc. Szülések is szoktak lenni, gondoltam ha valakit érdekel?

Puszi
Mónika holnap 19

Sziasztok!

Most voltam kint a gyógyszertárban és vettem magamnak (és a babának) vitamint! Béta-karotinos Maternát vettem! Valaki használja ezt? Ha igen, akkor mi a vélemény róla? Növeli az étvágyat?

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Sziasztok, jaj nagyon jó olvasgatni itt titeket, mindig úgy megnyugtat meg megörvendeztet KépKépKép!!

Kösz a nadrágtippeket, körül fogok nézni.

Kávétól undorodók: én is nagyon nagy kávés vagyok egyébként, most meg a szagától is rosszul leszek. Anyukám ajánlotta, hogy próbáljam meg a nescafet - és tényleg, teljesen bejött. Annak nincs ez az átható szaga, és én most igazán alig ezsem valamit, de az mindig jólesik. Egyébként kávét inni szabad, csak ott is a mérték a fontos, mint mindenben.

Niki K, engem is 72-nek mért a védono, de én megmondtam neki, hogy az otthoni mérlegemen rendszeresen mérem magam, 72-rol indultam és most 69 vagyok - mondta, hogy rendben, az a fontos, hogy egyazon mérleg adatai kerüljenek be a könyvbe. Úgyhogy azt írta be, hogy most 72 vagyok (ami nála jött ki), de 75-rol indultam. Ami ugyan túlzás, de legalább látszik, hogy egyelore csak fogyok...
kicsi emma 13

Ja és képzeljétek, ma ebédre bekajáltam egy teljes adag yorkshiri marhasültet krokettal - szerintem másfél hónapja az elso falat hús, amit megettem - most izgulok is, nehogy kijöjjön belolem...

Gyomorégésre mit szedtek? Egyáltalán nektek is ég néha nagyon a gyomrotok? Vagy csak én küszködök vele? Rémes érzés...
mégegykata 13

Sziasztok!
A nadrág kérdésre én találtam egy elég jó megoldást. A Jackpot&Cottonfield (Westend, Mammut) üzletben vettem egy L-es méretü nem kismama nadrágot, ami megkötös és jó bö. Az ára elég borsos (18 ezer), de az anyaga nagyon klassz lenvászon, többféle nyári színben lehet kapni és szerintem végig jó lesz és terhesség után is hordható. Nekem nagyon bejött, állandóan ebben vagyok. Kb. 2 hónapja vettem (most a 7.hónap végén vagyok) és még böven van benne hely, de nem csuszik le, nagyon kényelmes.
Helló: Andrea
Andrea

Sziasztok!

Már három napja nem tudtam írni, mert eléggé elfoglalt vagyok a mhelyemen, és otthon nincs gépünk. Velem minden rendben van, már csak egy nadrágom jó rám. Ráadásul ma reggel megmértem magam és már 2-2.5 kg-ot híztam. Szerintetek ez jó a 14. héten? Egyébként nagyon hiányzik a sport. Egyébként régen testnevel&#337; tanár voltam, röplabdáztam, aerobikoztam és konditerembe jártam. Most a Kállai Ildikó kismamatornát csinálom, de hát nekem az elég gyenge. Úgy elmennék sportolni, de hát a párom mondja, hogy bírjam ki ezt a 9 hónapot. Persze nekem is fontosabb a baba, csak hát tudjátok olyan nehéz. Más nincs ezzel így???

Ada!
Nekem sem sikerült, lehet, hogy rossz a szám. Akkor viszont nem tudom, hogy lehet kideríteni. Te mikor is mész AFP vizsgálatra? Én július 6.-án. Hogy érzed magad? Mennyit híztál?

Zita
Zita

Lara!
Köszi, megnyugodtam. Én is végig gyözködtem magam, hogy az miatt van, mert én reggel mérem magam ök meg délután, de a múltkor pont annyit is mértek, mint én, ezért kavart fel egy kicsit. Többet nem megyek felkészületlenül, még egy ilyen éjszaka nem hiányzik. Kép

Moncsi!
Szerintem a terhességi vitaminok közel egyformák. Én pont tegnap néztem össze az Elevitet és a Multivitamint terheseknek-et, kb. ugyanaz van bennük, csak más adagokban, de mindegyikben benne van a minimális mennyiség. Én nem vettem észre, hogy növelte volna az étvágyam. Már terhesség elött is szedtem, de valószínüleg ez is egyéntöl függ.

Sziasztok.
Orsi
Orsi-14

Sziasztok lánykák!
Megint szakad az eso Buda ezen részén Kép
Én eleinte a kávétól undorodtam. Kb. 1,5 hónapja viszont minden reggel 2 dl tejbe teszek egy adag nescafe-t közvetlenül. Ez beválik, jól is esik. A védonom mondta, hogy nem baj, ha alacsony a vérnyomásom de azért nehogy elszédüljek.
A hússal én is hadilábon állok. Ha "elém teszik" megeszem, de magamtól nem jutna eszembe.
A gyomorégésre jó egy pohár tej. Nagyon jó lenne gyümölcsözni, de pont a gyomrom miatt az alma, eper, narancs nem igazán jönnek be. Gyakran eszem kevesebbet, de néha olyan jól esik elereszteni magamat... Kép
Kicsit tartok a hízástól. Anyukám igen terebélyes kismama lett tesómmal és velem is, aztán lefogyott, most 51 évesen is egész formás. Különben az otthoni mérlegnkön is 57 kg voltam, mint a védononél.
Reggel a párom érezte a manó mocorgását... Eddig hitetlenkedve simogatta a pocakom, de reggel magától mondta, még ébredés után lustálkodás közben. Úgy örültem neki Kép Valami nagyon finom bizsergésszeru! Kép
Puszi mindenkinek: Niki K.
Niki K.17és 6 nap

Kedves Zita!

Szerintem egyáltalán nem sok,amennyit híztál. Az elso három hónap után a 1,5 kg hízás a normális, de azon már Te túl vagy!
Egyébként miért hagytad abba a sportot???
Hidd el, hogy aki a terhesség elott aktívan sportolt, az továbbra is folytathatja a megszokott sportot, de persze csak mértékkel!
Én holnap kezdem a 10. hetem, ugyanúgy járok sportolni (step-aerobik) csak a nagyon ugrálós részeket helyetesíttem aktív lépegetéssel! Ha nem tudok elmenni tornázni, akkor pedig otthon tornázom, van egy jó erosíto kazettám és van gumiszalgaom is, ami kifejezetten jó a kismamáknak!

Lányok, szerintetek lehet, hogy egy ettol a vitamintól máris egy kicsitt jobban érzem magam?
Moncsi

Szia Niki K.!

Az a bizsergés már biztosan a babuci. Gratulálok.
Mónika holnap 19

Zita!
Én is sokat sportoltam a baba elött és még most is le-le járok kocogni, de sokkal kevesebbet és lassabban. Nekem azt mondták, hogy nyugodtan lehet sportolni, de mértékkel. Már fentebb írtam errül Klárinak is, nem akarom ismételni, mások már biztos unják.

Üdv:
Orsi
Orsi-14

Sziasztok!

Nadrág: az eddigiek alapján nekem még mindig a Váci utcai tünik a legjobbnak. Szerintem a választék sokkal jobb, mint a Westendes (ahol szintén többször voltam), és még olcsóbb is (én a nadrágomat 6900 Ft-ért vettem).

Hányinger és gyomorégés: nekem a véd&#337;n&#337;m a natur (nem sós) földimogyorót ajánlotta, ami tényleg nagyon bevált. Illetve ezen kívül nekem bármikor segített a lángos vagy a bundáskenyér, de ez biztos egyedi... :-))

Vitaminok: Az én szülészorvosom nekem azt ajánlotta, hogy ne szedjek semmi ilyesmi vitamint mint pl. a Materna, mert hogy azokban sok a tartósítószer és egyéb "mü anyag", és f&#337;leg ezek miatt születnek manapság ilyen hatalmas csecsemök.
Azt mondta jobban járok, ha azt a pénzt inkább zöldségre és gyümölcsre költöm, és eszek minden nap pl. egy zöldpaprikát. Lehet, hogy ez mások szerint hülyeség, de én hallgattam rá. Azt már viszont mástól is hallottam, hogy a B vitamin jó a hányinger ellen, de nem biztos, hogy ezért egy egész multit kell szedni.

Hízás: azt ti is észrevettétek, hogy a hízás nem egyenletes és folyamatos? Én legalább eddig mindig hirtelen híztam 1-2 kilót, aztán hetekig semmi.

Kriszta
nyúl (nyúl)

Én sem szedek semmilyen vitamint, csak a B6-ot émelygésre (és az jó is! ha megfeledkezem róla, mindig megérzem!), egyébként meg rengeteg gyümölcsöt meg zöldséget eszem, foleg a paradicsomra szoktam rá, mint az almát, úgy eszegetem, bármikor napközben. Egyedül az alma nem megy: rávágyok, de eddig ha hánytam vagy nagyon rosszul voltam, mindig alma után, úgyhogy már félek tole... (lehet hogy nem rágom meg eléggé, és azért, nem tudom).
Viszont ha néha valami komolyabbat eszem, a gyomrom, mintha savat nyeltem volna, úgy visekedik. A hétvégén ettem lencsefozeléket, irtó jól esett, de egész éjjel annyira égett a gyomrom tole, hogy alig tudtam aludni. Szóval maradok a vajas kenyér-pufasztott rizs-gyümölcs-kockasajt-kefir menünél, ezek a biztos pontok Kép. Ja meg a diós palacsinta!!!!!!!!!!! tegnap este is sütöttem egy tucatot, és mire a párom szegény hazajött, már fel is faltam... Kép
mégegykata 13

Sziasztok!

Nyúl!
Biztos leírtad már, de légy szíves tedd meg még egyszer; a Váci utcában hol vettél nadrágot?

Gyomorégés; nekem a Dr-om Almagel A szuszpenziót írt fel, ami használt is (rcp nélkül is kapható).

Vitamin; a gyógyszertárban az új Maternát ajánlották, ezt a jobb és több összetevovel indokolták. De véleményem szerint bármelyiket is választjátok, elotte beszéljétek meg a dr-otokkal.

Ultrahang;
Megtudja vki mondani, hogy az ultrahang leleten mit jelentenek a rövidítések?;
BPD, AC, FL, HC, OFD

Elore is köszi
Phaedra
Névtelen

Sziasztok!

Mónika!
Jövõ héten kedden megyek UH-ra, és hogy idõben menjek, megprobalok odaerni 7-re. Te hanyra mesz?
Hetfon pedig elmegyek Jeneihez. Hol rendel o pontosan? Azt mondta, hogy delelottonkent a terhestanacsadason van. Esetleg nem tudod, hogy hol van ez pontosan és hánytól hányig?
Aranyos, ahogy irtál a babádról Kép
Valóban csodalatos dolog ez a babavárás. Én talán még duplán is örülök neki, mert úgy nézett ki egy darabig, hogy nem lehet soha kisbabám.
De lett! Kép

Moncsi!
Nekem is Maternát ajánlott a dokim,azt szedem.Semmi gondom nincs vele, nem növeli az étvágyat sem. Korábban az Elevit mellett hányingerem volt, de a Maternával semmi gondom. Kép

Kávé: én nagyon szeretem! Mióta babára készülök, azóta nem ittam, most pedig koffeinmenteset iszok csak. Ez is lefõzhetõ és nagyon finom! Kép

Terhesvitamin: állitólag a Maternában van jód, ami az Elevitbõl hiányzik. Nekem ezért kellett váltanom.

Phaedra!
Sajna csak az egyiket tudom: BPD:A baba fejátmérõje milliméterben megadva.
helga -19 vagy 20

Sziasztok Kedves Babaváró-Társaim!

Most, hogy 12 hét és 1 napos lett a terhességem, bátorkodom felkéreckedni a táblázatba. U.m.: márc.27, 4. ciklusban fogant els&#337; babót várjuk, ha igaz, január 1-én, és egyébként Egri vagyok.
Ma voltam a 12 hetes hüvelyi ultrahangon, és láttam ahogy ficánkol babó a hasamban. Fantasztikus élmény!! 22mm a BPD-je.

Phaedra! BPD: halántékok távolsága
AC: haskörfogat FL.:combcsonthossz Sajnos a többit nem tudom.

Lányok/Anyukák! A 16. héten külföldön leszek. Akkor mikor csinálják az AFP-t? Egyáltalán van értelme id&#337;n túli - id&#337; el&#337;tti vizsgálatnak?

Betti
Betti

Sziasztok!

Orsi! A mérlegekkel nekem is gondom van, mert szerintem ahány mérleg, annyi eredmény. És ugye hol a véd&#337;n&#337; mér, hol pedig a terhesgondozáson az asszisztens. Nekem eddig az a legjobb, ha a saját mérlegen gyakran mérem magam.

Gabi! Jobbulást kívánok! Küldök neked mosolygós arcokat, hátha ett&#337;l jobban leszel: Kép Kép Kép .

Kávé: nekem is az vált be, hogy iszom minden reggel egy híg Nescafét, mert a f&#337;zött kávétól hányingerem van, viszont úgy érzem, a vérnyomásom miatt szükségem van rá.

Hányinger: a Magne B6 nagyon jó a hányinger ellen, ezt még a dokim is ajánlotta, aki nem híve a vitaminkészítményeknek.

Gyomorégés: nekem is a tej vált be ellene, szívb&#337;l ajánlom mindenkinek.

Kriszta, Mégegykata: Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem szed vitaminokat, hanem természetes formájában, zöldség-gyümölcs alakban jutunk hozzá. Állítólag így sokkal egészségesebb.

Sziasztok: Laura
Laura16

Sziasztok lányok!

Ma vagyok 19 hetes.KépKépKép

Helga!

Nekem valamikor a jövöhéten kell mennem mert a 19-20. hét között hívott vissza Jenei, de minden attól függ mikor lesz kész az AFP eredményem.
Már nagyon nagyon nagyon várom, mert csak akkor tudok kimenni a klinikára, mert azt kérik az Uh-on. De ha keddig kész lesz akkor mi is akkor megyünk.

Jenei K. a terhesambulancián rendel. Ahogyan bemész a fökapunk, balra kell rögtön fordulni és ki van írva terhesambulancia. Ott végig kell menni egy hosszú folyosón és a folyosó végén egyenesen van az ajtaja. Nem tudom, hogy a neve ki van e írva, de szoktak mindig kijönni és kérdezik, hogy a terhesambulanciára vár e valaki.
Akkor odaadod a papírjaidat és szólsz, hogy Jenei K-hoz jöttél. Majd szólítanak. Egyébként egy 40 körüli közepes termetü, barna rövid hajú nöci.

Remélem így odatalálsz. Ha nem szimpi elsöre még mindig tudsz máshoz menni, szerintem nem veszítesz vele semmit.

Én az Elevitet szedem minden nap, semmi bajom töle nem eszem többet. Te már mennyit híztál?
Én olyan 3-4 kg-nál tartok.

Puszi mindenkinek
Mónika 19

Sziasztok!

Ma már muszály volt kismama nadrágban jönnöm, mert ki kellett mosnom az egyetlen még rám jövö gatyómat. Szerencsére kaptam egy kisebb nadrágot is a barátnömtöl, bár még ez is kicsit nagy.

Kávé: én sosem szerettem, viszont a kólát annál inkább. A terhesség elején igyekeztem visszafogni magam, de mostanában nagyon kívánom, úgyhogy nekem nagyon jókor jött ez a koffeinmentes kóla Kép

Tudnátok nekem segíteni? A közel jövöben mennék fel Budapestre, és szeretnék kismama fürdöruhát venni. Valaki írta a múltkor, hogy hol talált jó fürdörucikat. Hálás lennék ha megírnátok az üzlet címét, esetleg egy-két támpontot, hogy merre keressük? Köszike!

Mindenkinek szép napot!
Orsi
Orsi-14

Phaedra!
A kismamabolt a Váci u. új részén van.A pontos címét és nevét sajnos nem tudom, de ha elindulsz a Március 15. tér (Ferenciek tere) fel&#337;l a F&#337;vám tér irányába, akkor kb. félúton lesz jobb oldalt. Két bolt van majdnem egybe, de a kirakatról biztosan megismered!

Orsi!
Fürd&#337;ruha: én is néztem több helyen, szinte minden bevásárló központban van nagyobb fehérnem&#369; bolt, ahol kapható. &#336;szintén szólva azok nem nagyon tetszettek, csak a Brendon melletti kismamaboltban találtam szépet, viszon sajnáltam rá azt a 10-14 ezer forintot. Ezért én egy számmal nagyobb, sima bikinit vettem fel akkor egyszer, amikor még jó volt az id&#337; :-( az usziba pedig a régi aerobic-dresszemben járok, mert annak jó nyúlós anyaga van.

Laura!
Én is örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen anti-vitamin hív&#337; (bár el&#337;tte és utána 3-3 hónapig Elevitet én is szedtem), már azt hittem egyedül maradok a biomániámmal.

Na jó napot mindenkinek!

Kriszta
nyúl (nyúl)

Sziasztok!
Mónika ma 19. köszönöm a tegnapi garatulációdat! Már 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy a babóca mocorog. Este is aktív volt...
Én talán holnap du. megtudom az AFP-t. Meg holnap leszünk 18 hetesek! Úgy szalad az ido, nem?
Kellemes napot mindenkinek!
Niki K. 17.
Niki K. 17.

Sziasztok!

Orsi,
nem ijesztettél ám meg annyira, úgyhogy minden OK Kép. A doki, akihez járok, és akinél én is születtem, nem vezet már szülést, holnap megyek hozzá megbeszélni, hogy kire "váltsak". De valószínuleg a Megyeibe járok majd, több jót hallottam róla, meg alternatív szüloszoba is csak ott van, ha jól tudom.
Moncsi,
a Maternáról én is több rosszat hallottam, nekem se jött be, iszonyú hasmenésem volt tole. Én Elevitet szedek, de délután és este rendszeresen hányingerem van, már nagyon unom... Fogytam is már kb. 2 kilót. De mindez Téged ne befolyásoljon szerintem, ki kell, hogy tapasztald, hogy NEKED mi a jó!
Én a bébi elott sem voltam kávés típus, reggelente szoktam tejeskávét inni(Nescafé), az jólesik. (Különben is a hányinger miatt csak reggel eszem jókat...)Húst egy falatot sem ettem/kívánok azóta!

Na, ennyiKép
Klári
beka (beka)

Sziasztok lányok!
Én még új vagyok, végigolvasgattalak titeket. Én most tartok elvileg a 7. hétnél.Még egy kicsit izgulok, hogy ne legyen semmi baj. Néha fáj egy kicsit alul a hasam, ez normáli dolog ?
Felvennétek a listába?
A 12. ciklusra sikerült, ez az els&#337; baba, 27 éves vagyok és Százhalombattán lakom. Még nem voltam a n&#337;gyógyászomnál, mert csak jöv&#337;hét végén lesz, addig várok és izgulok. Jöv&#337;hét csüt.-ön lesz csak ultrahang is.
Köszi
Erika2
erika2 (erika2)

Klári!
Én azért döntöttem végül is a Klinika mellett, mert a Diskát átköltöztetik a Megyei Kórházba, de még nem tudják mikor. No és persze azért is, mert akit elsöre választottam dokit, az elsö megbeszélt UH-ot elfelejtette (elutazott hétvégér), én meg vártam rá 2,5 órát! Hiába hívtam telefonon. A mostani dokim viszont tök rendi, még egyszer sem felejtett el, amikor pedig fél órát késett egy mütét miatt vagy 5-ször elnézést kért. És mobilon bármikor lehet hívni. Úgyhogy inkább lemondtam az alternatív szülöszobáról és orvost választottam kórház helyett.

Remélem neked több szerencséd lesz a Megyei Kórházzal!
Orsi
Orsi-14

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?