2007 decemberében szültem nála. Addig is maradéktalanul meg voltam vele elégedve, mert a terhességem alatt végig nagyon kedves volt, és barátságos, meg jó fej, de a szülés után is csak pozitívan tudok róla nyilatkozni.
Szerintem jelenleg a legnormálisabb nőgyógyász Kecskeméten, a sok "kivénhedt", pénzsóvár őskövület után egy felüdülés volt hozzá járni! A szabadsága alatt is bejött a kórházba, csak hogy megnézze a CTG-met, erre többször is volt példa. Rá sosem kellett várnom, mert mindigi ő jött le a CTG-re, míg tudom, hogy a legtöbb kismama ilyenkor megpróbálja valahogy "levadászni" a dokiját, hogy ugyan vessen már egy pillantást az eredményre. Szülés után minden reggel bejött hozzám, megkérdezte hogy vagyok, ha aggódtam, megvizsgált. A védőnőktől kikérte nekem az igazolást a 4 alkalomról is, pedig ezért mindig mindenkinek még ott kell sorban állnia.
Engem nem zavart, hogy fiatal, és talán nincs akkora tapasztalata, mint egy ötven éves dokinak, de legalább lelkes, és nem egy mogorva bunkó. MIndig mosolyog, mindig kedves, jó a humora, amit én külön nagyra értékeltem. Több ilyen orvos kellene! Szrintem életem végéig hozzá fogok járni!