Sziasztok!
Egyike azon napoknak, amikor 1/2 9-kor keltem
Zsombi még mindig alszik, lassan felébresztem. Egyébként ilyenkor tök parám, hogy nem e már nem is lélegzik, stb, stb. Nektek nem szokott ilyen érzésetek lenni, ha sokáig alszik?
Tea: én sosem voltam ínyenc, aki szereti kipróbálni a különböző teákat. Bár egyszer, amikor még melóztam, az egyik bank küldött ki olyan teakészletet, ami tartalmazott kanalat, amivel a teafüvet kellett "mérni", meg tea tartó dobozokat, stb, és volt benne 4 fajta tea. Na, már nem emlékszem, hogy milyenek voltak, de arra igen, hogy a tetszésem nem nagyon nyerte el egyik sem. Jó nekem a Lipton-citromos
Na szóval, ebből kifolyólag a témához sem tudok hozzászólni, bár azért mégis írtam a teáról pár sort
Noémi!
Az tök jó, hogy Veronikának ilyen jó étvágya van! 300-400ml??? Jesszus!
Zsombi meg mostanában nem nagyon eszik, mondjuk nem parázok, mert nem egy vékonyka alkat.
Nem vagy kispályás a 182 centiddel!
MIért kell a víz helyett tea? Semmiért.... Én pl anno Jázinak azért adtam gyümilét kb olyan 9 hósan, mert megsajnáltam, hogy ne csak vizet igyon. Na onnnantól nem itta meg a vizet
Viszont a gyümilé nem volt gazdaságos, így került képbe a tea. Zsombor már a kezdetek kezdetén nem itta meg a vizet, emlékszem, hogy amikor piciként csuklott, és bent voltunk a városban, és adni akartam neki vizet üvegből, kiköpte, így be kellett vonulnom valahová, és meg kellett szoptatnom, hogy végre abbamaradjon a csuklás.
Ja, ha muszáj felkelni, akkor muszáj. Jó, nem szó szerint írom, mert senki nem kényszerít rá, talán csak saját magam. Szeretem azt, ha valaki véletlenül betoppan, akkor rend van, és nem kell szabadkoznom, hogy bocsi a kupiért, de hát a gyerekek..... Mellesleg vannak olyan napok, amikor nincs kedvem semmit csinálni, vagy nincs időm, mint pl tegnap, mert egész nap kint voltunk, és most megint tök kupi van, annak ellenére, hogy itthon sem voltunk....DE! Általában ilyenkor szokott vki meglepni azzal, hogy eljön hozzánk
Ha kupi van, tuti, hogy jön valaki, ha rend van, akkor senki
Ovi: én nem rábeszélni akarlak, hisz én sem raktam be egyikőjüket sem, de vannak azért ott kezdő ovisok, akik csak 3 évesek, meg nyáron, amikor úgy is kint vannak az udvaron, szerintem simán néznének rá az óvónők. A gyerekek meg szeretik a kisebbeket, pl tegnap mi is lesétáltunk az oviba, Zsombit úgy körbefogták a gyerekek, hogy csak na! Fogták a kezét, sétáltak vele, vitték homokozni, csúzdázni, stb, stb.
Hopocsi!
Hát, ezért írtam, hogy valamit valamiért. Ha nyugodtan szeretnél takarítani, azt úgyis csak akkor lehet, amíg Szonja alszik. Zörögni, csörögni én sem szoktam, mert ilyenkor csak portörlés, vasalás, hajtogatás, varrás, max. mosogatás. A zajos tevékenységeket, mint pl. porszívózás, csak akkor, ha már ébren vannak a gyerekek.
Sziszka!
Végülis csak síneket vettünk (igaz, postaktg-gel együtt 10ezer volt
), meg kapott anyutól, és hugomtól egy-egy mozdonyt.
Winnie!
Gratulálok Rékának a totyogáshoz!
Rena!
Azt meg nem írtam, hogy majd behaltam a weblapcímeteken
russocasa
ötletes!!!!
Szép napot mindenkinek,
Brigó