Hali!
Hát én is csak megerősíteni tudom Ritát...én dettó így jártam...nálam is csak egy óriás Milka volt,de annak is a felét még a vajúdás alatt megettem,szal a szülés után az az egy zsemle amit a kórházban adtak nagyon karcsú volt...én is éheztem és alig vártam másnap a kaját anyutól.
Babának:
-pelus
-törlőkendő(azért ami a csomagban van elég kicsi,ja és én a csomagot utcsó nap kaptam csak meg,szal vigyetek)
-én vittem neki saját cumit mivel annyira érzékeny a mellem, hogy nem bírok sajna óránként szoptatni(ezt már tapasztalatból tudtam...de így is már másnap belövelt a tej...na jó ez köszönhető hogy 3.baba
)
-kistakaró(kellhet akár betakarni,akár kitámasztani ha oldalt akarjátok fektetni ha nem büfizett)
-textil pelus(kellhet a szoptatás után letörölni a száját,vagy a ciciből kicsöpögő tejcsit letörölni,pelenkázásnál alá tenni,vagy ilyesmi)
-kiszokni a kezére ha nagy a körme,hogy ne karmolja szanaszét magát
Szülőszobára:
-hálóing (én speciel nem dobtam ki..egyátalán nem lett véres.Egy kicsit magzatmázas lett,azt anyu szépen kimosta már másnapra...miért is kéne kidobni??)
-csoki
-szőlőcukor
-víz
-papucs apukának+mamának
-homeos bogyesz
-olaj masszírozásra aki gátvédelmet szeretne
-törölköző zuhi utánra
-Tena nagy betét 3db(esetleg kellhet burokrepi utánra is)
-hálósbugyi
És még fontos sztem:
-elől gombos hálóing legalább 2 db
-szoptatós melltartó legalább 2 db
-melltartó betét
-mellbimbó védő-nyugtató krém(én az Avent-ot ajánlom)
-homeos bogyó tejserkentéshez,gátseb fájdalom enyhítéshez
-aranyér elleni krém
-WC papír,nedves WC papír is!
-WC- hez papírülőke
-papírtörlőkendő altáji törölközéshez(így nem lesz a törcsi véres és még higiénikus is)
Asszem ennyi.
Teszek friss képet ha nem baj
Panni