Új privát üzeneted érkezett!

Tündi!
Köszi jól van Dia :) Most megint kéri a pelust kakihoz elkiabáltam a múltkor a dolgot :cry: Nem kellett volna előre örülnöm a bilizésnek :( Nem régen jöttünk fel alig tudom valamivel felcsábítani....ha tehetné szerintem sötétedésig lent motorozna :lol: De én vagyok olyan hulla pedig ma csak császkáltam meg főztem semmi extra,hogy fogom így végig nézni a sz.feleségeket???
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert Csongi gépezni szeretne még én hajat mosok...

Vali, hátrányod annyi származik, hogy visszamenőleg nem kapsz segélyt, csak attól a naptól, ahogy bejelentkezel. Nem kérdezik meg, hogy mit csináltál eddig, de nyugodtan megmondhatod, hogy a főnököd szarakodott!
Már megint felforrt az agyvizem! Hát mi az hogy március 15-től jelentett ki???? Elvileg 3 napon belül ki kellett volna adnia a papírokat, meg egyébként is, áhhh. Most már mindegy, ha aláírtad, menj hétfőn a munkaügyibe, és érdeklődj még ott a tanfolyamokról is egyből! Végül hány nap szabit fizetett ki???

Szilbee, de jók ezek a fotósorozatok! Minden hangulat rajta van :lol:

Nóri, szegény Lilcsi, akkor már megint... :? És mi a baja, fülgyuszi? Vagy mandula?
Jó kis napod volt akkor..., milyen állásra jelentkeztél egyébként?

Évi és
Kép
csongianya

Nóri! A francba,,, éreztem, hogy ilyesmi miatt nem írsz. :? :( :cry:

Vali! Na akkor jól emlékeztem... de nagyon nem találom a képeket. Légyszi küld el megint! :oops: :oops: :oops:
Most vagy én vagyok marharépa vagy a freemail csinál vmit a leveleimmel... direkte minden levelet a beérkezett levelek mappában hagytam, aztán erre sorra tünnek el, pedig erre a levélre is emlézetem.

Ja a betegeskedésről jut eszembe, hogy nővérem ma mondta, hogy immunerősítésre ők Immuno Kid-et használnak és nagyon bevált nekik. Én egyáltalán nem ismerem, de majd megkérdem anyumat, hogy ő mit tud róla és mennyibe kerül.

No én holnap elviharzok a kölkökkel anyumékhoz, mert Ed megint túlórázik én meg már most kivok... ugyanis Dévid ezerrel fogzik. Hú ha látnátok hogy rágja a kezét... de legjobban a jól behűtött rágcsát szereti. Öt percenként visít szegénykém, annyira megszenved vele. Én meg próbálom elterelni a figyelmét, ahogy csak tudom... de hát ugye ezt takonykóros gyerek mellett ez nem egyszerű. Plussz állanóan be kell mosakodnom Dávidozás előtt, ha le akarom csökkenteni az esélyét annak, hogy elkapja a nyavaját így a 21-ei szuri előtt. Lassan az éb kezem is elkopik, nem csak a Dávidé... no de nyafizás befejezve. Ezt is túléljük, aztán kész!

Jó hétvégét mindenkinek!

Pussz!
szilbee

Évi, az, fülgyuszi. Kedden kell visszamenni. "Végre" megismerhetem Baranya Erzsébetet is :?
De most újból rendszeresítem az orrmelléküreg átmosást is. Bár úgy tervezem, a jövő7 a miénk lesz :wink:
1 festékboltba kerestek eladót a Kaán Károlyon.

Szilvi! Akkor jó lazítást nektek 7végére! Szegény Dávid :cry: . És még igazán el sem kezdődött, hát akkor még hol a vége???
Utánanéztem ennek az ImmunoKidnek. 4-10 éves korúaknak van.

Jó éjt nektek is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kis betegeknak jobbulást!
Remélem, Nóri, Lilcsinek nem a füle megint....

Hú, fogzás...Szilvi, nem lehet könnyű. Réka is nagyon nyűgi, de sztem az oltás miatt.

Krónikus hiányzók jelentkezzenek!!!!!!!

Hú, lányok, ha Debrecenben is olyan jó idő volt, mint itt, Hajni nagyon mákos! :lol: :lol:

Nem panaszkodás, de én is vonszolom magam. Sztem ez az idő készít ki. Ma délután kishíján elaludtam Réka mellett a játszószőnyegen. :? :? :D

Jó hétvégét!

Kismamák, bírjátok ez a korai kánikulát????
jaimee1

Nóri: Akkor drukkdrukk állásfronton!!!! Előre is.
jaimee1

Nóri!

persze, kellenek üvegek! és nem ingyen, természetesen. Mikor mehetek értük csütörtök jó? akkor tuti megyünk, angolra... 370 ml-s, és 720ml-es a jó, esetleg a nagyobb, amibe 2 kiló méz belefér, esetleg ha van nagyobb amibe 6, az is jöhet.... de az első kettő a létfontosság.

Szegény Lilcsi! Mi is ma voltunk dokinál, de nem a mienknél... nincs tisztában a dolgokkal a száraz köhögésre, mint utóbb kiderült köptetőt írt fel... sokra megyek vele, meg a gyerek is... kaptunk Klacidot, naná, hoyg nem akarja bevenni.... már-már öklendezik, én is félek, hogy behány, mint Lilcsi. Próbáltam kubuval, a fele sikerült... joghurt? olyat még nem is próbáltam, és nem csapódik ki, vagy nem lesz gumiszerű, szóval ok vele? vagy próbáljam ki, ugye?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Erika! Hiába drukkolsz, az már lecsengett.... :?

Azért te jössz ide 7végén, nem :shock: ?

Amúgy nem tudom Lilcsinek hány hós oltásánál (de sztem a 15 hósnál, mert emléxem, akkor már ment), szintén úgy voltunk vele, hogy többet ilyen gyorsítót nem kérünk. :lol: Mint akit felhúztak, úgy ment egész délután a lány :lol:

Egen...ma többször a saját levemben fürödtem :oops: . Remélem, Hajniéknak jobb jutott :lol:

Letti! Tényleg, mi van veled? Remélem, nem kórházban vagy :shock: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit! A múltkor lecsúszott joghurttal, most nem tudom, miért nem? Igaz, vaníliásba tettem a narancsosat, lehet, megismerte az ízét a kis bestia :roll: De a múltkor meg natúrba tettem a málnaízű gyogyit...ki érti?
Amúgy nem csapódik ki, meg semmi elváltozás, kicsit felhígul a joghurt, annyi.

Az üvegeket majd átválogatom akkor.

Most már tényleg megyek zuhanyázni....csá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

És előreláthatóan jó a csütörtök... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó estét!

Nóri! Szegény Lilcsi, remélem már jobban van! Mielőbbi gyógyulást neki! A fülét remélem nem kell felszúrni?
Különben azt hallottam, hogy az orrszívást fektetve kell csinálni. Mi úgy tudtuk, hogy ülő helyzetben, és ez volt a dobozra írva is, úgyhogy eddig úgy is csináltuk. De állítólag úgy az igazán hatékony, ha lefektetjük, és egyik orrlyukat befogjuk fent az orrcsontnál, míg a másikból szívjuk.
Így lehet elérni azt a helyet, ahol le tud tapadni a takony.
Anyu óvónő, és ő volt egy konferencián, ahol fül-orr-gégész orvos is tartott előadást, azt mondta sok érdekes dolgot is mondott. Majd jövő héten jönnek Anyuék, és kikérdezem mert a telefonba sok mindent azért nem tudott mesélni.

Marci jól van hál'istennek (kop-kop) igazán eleven, úgyhogy egészséges.

Tündi! Csak egy kicsit el voltam kenődve attól, hogy pl tegnap is 3/4 6-ig ott kellett maradnom az irodában. Biztos úgy gondolták, hogy ha már itthon voltam betegszabin Marcival, akkor ne akarjak se ebédszünetet, se időben hazamenni. Na mindegy... :?
Én is nézelődök, valami családbarátabb munkaidejű állást kéne találnom.

Hogyhogy lehetsz telefonos segítség a matekvizsgán? :o

Szilbee! Nagyon aranyos kis mosolygós baba Dávid, látszik az is, hogy jó húsban van :D

De jó lehet most Hajniéknak!
Tényleg gyönyörű idő volt ma!! Én még futni is elmentem este (muszáj volt, egész nap ültem) és olyan jó volt, tele volt a levegő friss fű- és virágillattal! Imádom a tavaszt :)

Szép hétvégét mindenkinek!
judit_79

Hali.

most egy-két szóra jövök :oops:

Vali.nem jó,ha 3napnál több kiesés van-mert megszakad a folytonosság a jogviszonyok között.igaz a munkaügyi szempontjából ez majdnem mindegy....de...például ha elmész dolizni 1-2hó múlva és pl táppénzre kényszerülsz...alig kapsz majd csak....pár napot :idea:
Javaslat:mondd el a bajod a munkaügyiben...hogy így adta ki a papírod...és remélhetőleg ott pontosan felhomályosítanak a "jogaidról" (nekem is ők segítettek)

Évi.egyenlőre úgy néz ki,hogy itthon lesz Apa holnap,úgyhogy ha elmegyünk is ... akkor valszeg gyerek nélkül,mert Zsolti náthi+köhécsel :?
Telcsiszámom megvan neked? tiszta zizi az agyam.... :oops:
megdumcsizzuk akkor oks?

Elin.sajnálom a Lilcsi-fülcsit--pusza rá!
én is mindíg a fülön aggódom...nehogy rámenjen a náthi :roll:

Mi is szedjük az immuno-kidet...de szerintem nem kell csodát várni tőle..nem jobb ez sem...mint másik viti...csak drágább :lol: -nekem a két gyereknek egy hóra 7000 Ft-úgyhogy inkább aloe-vitamint veszek most az 3300 körül van 120szem.
Ja,mi már szedtük az immunót 2évesen-azt mondták lehet 1/2szem...

Katilina.enyém férjem is Pestre jár az emberekkel :lol: ,de valszeg jövőhéttől meg Debi. :?

Jó éccakát

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri: Mi, a festékbolt is? :shock:
ÉN jövök e a hétvégén? Hát persze! :D

Judit: Sajnos ezek a munkahelyek ilyenek...legtöbb helyen hiába jár le a munkaidő négykor, ötkor, az a fura, ha akkor lelépsz. Voltam a "túl oldalon", aki húzta az orrát, tudom. :oops: :oops: :oops: Ma már persze tök másképp gondolom.
jaimee1

Hajni csuklik, szegény! :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok!

Mit is írjak magunkról?
Dolgozunk ezerrel. Nekem nagyon bejön ez az új melóhely (a fizetés méginkább, mégsem egy gyesnagyságrendű összeg). A jót még tudnám javítani annyival, hogy a rugalmas munkaidő kezdést kitolnám 8,30 helyett 9-re.
Mondjuk a csajok szenvednek egy kicsit miatta, mert nem ők jönnek el elsőnek bölcsiből, oviból, iskolából, dehát nem is kell reggel túl korán kelniük.
Mártikával most vagyunk oviválasztás előtt. Feltételezem marad a Jósika. Igaz körzetileg nem oda tartozunk, de majdcsak nem utasítják vissza a harmadik gyereket. Szerettem volna a legelső ovónéni párosunkhoz kerülni, de hozzájuk 4 évesek mennek, mi pedig épp betöltjük a hármat. Valószínűleg Ildikó ovónénihez megyünk a Kistücsök csoportba, ott lesznek a minisek, akik tuti 4 évet oviznak. Ha járt(at)ok Dúdolóra az oviba, akkor ismerhetitek, ő is tart foglakozásokat.
A középsőcsoportosok élete a szokásos. Egyre nagyobb szájúak, nyílik a csipája Zsófikának is. Mostanában sokat panaszkodik a pocakjára. Egész egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy csak szórakozik velem, vagy tényleg fáj neki. A leszakadni rólam helyett, az egyre inkább rajtam csüng állapotot választja. Nem szép dolog, de néha elég nehezen viselem, hogy egy felet sem tudok annélkül lépni, hogy ne esnék rajta keresztül mert szó szerint a lábam alatt van. Ma valami csoda történhetett, mert elment a nagyanyjához aludni. De ennek még tuti lesz böjtje :lol:
A suli Kingának megvan. Olvasnak, számolnak, mindent ahogy kell lassan az első osztály végére. Egyre kevesebbet hajlandó tanulni, gyakorolni, egyre többet kell vele veszekedni. Persze nagyon nem kell rajta csodálkoznom, hogy délutánonként nem lehet az udvarról berángatni.

Akkor tehát apát kell leépíteni hogy jusson idő egy kis netezésre is :lol: :lol:

Jól látom, szoktatok rendelni Evcaruci oldaláról? Én is szoktam néha nézegetni, de ennél tovább még nem jutottam vele. Ez a használtruha.hu oldal milyen? Még nem néztem.

Judit! Nálatok milyen típusú mézet lehet beszerezni?

Gyertek vasárnap délelőtt BÖRZÉZNI !!!!

A női vonalról próbáltam a vonalzót beilleszteni, de valamiért nem tudom a linket betenni. Esetleg egyszerűbb lehet máshonnan ez a dolog?

Na ez most jó hosszú lett.

Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok! Annyira szép idő volt ma :D délután a Zagyvában voltam, elhoztam tesóm szülinapi tortáját, és nem tudtam megállni, hogy ne vegyek egy hatalmas fagyit :lol:

Ne parázzatok annyit a bcg hegen, 6 hónapos kor után már alig lehet belőle megítélni valamit is, csak a tuberculin próba segítene, de azt mostanában már nem csinálják - az egész országban sem :!:

Szilbee, pici göb az jó :) szuper a fotósorozat Dávidról, hogy rágicsálja az öklét az egyiken :)

Tündi, ki a doktor nénitek?

Lilcsi gyógyuljon minél hamarabb! Lázaskodik még?

Kép
pimelinda

Judit,lehet,hogy most tényleg kicsesznek veled amiért tp-n voltál,de ez sztem undorító dolog.Ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy nekik nincs gyerekük??? :evil:
a matekvizsgán meg úgy van telefonos segítség,hogy fizetős suli :roll: De az érettségin nem tudom mi lesz egy hónap múlva,sőt már nincs is annyi :shock:

Szilbee.ez a fogzás borzasztó.Mi kaptunk rá most viburcol kúpot,állítólag nagyon jó.Mi még nem használtuk,mert lecsendesedett egy kicsit a dolog :) Kellemes hétvégét nektek :)

Linda,huu én idén még enm is fagyiztam.Milyen tortája lesz Zsuzsinak?A doki nénink Homoki Ildikó,nagyon meg vagyok vele elégedve!Neked kell egyébként dokit választanod?

Jó éjt,bocsi akinek nem írtam,de leragadnak a szemeim :?

Kép
Kép
tundi24

Tündi, Zsuzsi csokitortát kap majd :) Én Ördög doktort választom majd, de remélem, nem sokat találkozunk majd :wink: ha baj lenne, úgyis a kollégáim segítségét kérném a kórházban

Kép
pimelinda

Jaimee, köszönöm a gratulációt :) te jó ég, milyen gyorsan telik az idő.....

Kép
pimelinda

Nincs senki???????????????????????????????? :shock:

Kép

Kép
katlina

Katlina, éppen itt vagyok :wink:

Megint nyílt napon voltunk, bár Csongi nem akart menni, de mondtam, hogy muszáj és kész. Ettől független jól érezte magát! Mondjuk ide járunk 2 éve edzésre, szerencsére nem vadidegen a hely számára.

Aztán meg elkezdett esni ez a hülye eső, persze pont hétvégére, mikor lehetne egy jót játszózni...

Most a haverjával van, mi meg elmentünk a barátnőmmel soppingolni.

Ennyi. :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Hu de nagy pangás van tényleg,pedig nagyon rossz idő van :( Mindig hétvégére romlik el az idő :evil:

Linda,én is anno,Ördöghöz tartoztam,de doki néni másabb a gyerekekkel,de tényleg ne keljen menni egyikhez sem,és neked nem hiszem,hogy szükséged lenne gyerek dokira,hisz te ugyis meg tudod majd gyógyítani! :) Zsuzsi biztos örülni fog a tortának:) Költözéssel hogy álltok?

Évi,Csongi majd megszokja,hogy suliba kell mennie:) Merre voltatok shoppingolni?Vettél vmi jót? :)

Mi reggel voltunk úszni,aztán nagy bevásárlást tartottunk,megint megcsappant a számlánk,pedig nem is vettünk szinte semmit csak kajcsit,meg Lucusnak 1-2 ruhát,meg fürdőszobába néhány hiánycikket! :)

Többiek,mit csináltok ebben a rossz időben? Megy vki holnap a babaörzére,jó szokott lenni?

Kép
Kép
tundi24

Hát tényleg nem sok mozgás van itt....

BBJudit! Átválogattam az üvegeket, így már nincs is olyan csomó :roll: De egy szatyornyi azért van...4 nagy, meg sok-sok kicsi. Még majd lehet, anyumnál is körülnézek :wink:

Lilcsi jól van, nem lázas már. Elmentünk mi is vásárolni, de alig bírtam vele. Minden pocsojába beleugrált, a Lidl körül körbekergettem majdnem, mert ő nem akart a kocsiba beszállni, itt a ház előtt megint uez a formáció. De itthon is olyan, mint akinek zabszem van a valagában.

Nekem meg majd szétmegy a fejem, már még hányingerem is van. Megyek is, fexek.

Rékának boldog hófordulót!!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Jobbulást!

Tündi: Fogacskának nyoma sem?

Mongi: ??????????

Többiek?

Réka ma alvósbabát játszik. REggel a 7 órás szopi után 10-kor ébredt megint! :shock: :shock: De nagy ajándék volt a hófordulón, hogy én is tudtam egy nagggyon jót aludni! :D
jaimee1

Réka! Boldog Hófordulót! :)

Mint látszik megérkeztünk... Nem mondom hogy pihentető volt, de leglább sokat voltunk friss levegőn.,...

Visszaolvasok... nem lesz nagyon megterhelő, ahogy látom. :twisted:
szilbee

Huu nagyon mérges vagyok :evil: :evil: :evil: Nem tudok képet csatolni most sem,mindig azt írja ki,hogy nem megfelelő formátum.Fényképet még nem próbáltam,de netről leszedett képet nem enged :evil:

Nóri,megértem Lilcsit,pocsojában totyogni az jóó dolog! :) Örülök,hogy jobban van,neked meg lehet ettől az időtől fáj a fejed:(

Erika,boldog hófordulót Rékának! :) Kép elmarad :evil: A fogacskáknak se híre,se hamva,mármint nem törtek még át sajnos,pedig álítólag 4jön neki egyszerre,és nagyonf ehérek duzzadtak,de nem akarnak áttörni.Réka úgy van vele biztosan,hogy ma alszik egy hatalmasat ebben aramaty időben:) Igaza van:)

Kép
Kép
tundi24

Nóri!
Köszike, akkor majd megyek, még addig jelentkezek...

Jobbulást a fejednek... nem is csudálom, olyan sz@r idő van!

de jó, hogy Lilcsi rálépett a gyógyulás útjára! Én is várom már Letinél nagyon!

Jlevay
ment pü.

Tündi!
Én már voltam, egy-két rucival gazdagodott a ruhatár... de én vásárlásmániás vagyok, nekem minden ilyen bejön!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szülinapoztunk ma, hugomat ünnepeltük.
Kép
Zsuzsi és Fanni

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Most értünk haza nem régen egy kicsit kirándulni voltunk.
Reggel elmentünk Palotásra ott apa egy horgász tavat nézett meg mert hajnalban megy horgászni!
Utánna elmentünk Szilvásváradra,nagyon jó idő volt nem esett az eső!
Ettem finom pisztrángot nagyon finom volt annyira jól laktam hogy utánna nem volt kedvem semmihez!
Máté nagyon jól érezte magát,ügyes kisfiú volt.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Kádúszás otthoni környezetben 2 hetes kortól;
Babaúszás 3 hónapos kortól 3 éves korig Monoron a Városi Uszodában, Tápiószentmártoni Tanuszodában, valamint Dunavarsányban.
TESTVÉRKEDVEZMÉNY!

További információ: Viczkó Andrea úszóoktatónál 30-407-8301; www.andiuszi.extra.hu; www.andiuszi.fotoalbum.hu

Viczkó Andrea
Úszóoktató
30-407-8301
viczkoa

Sziasztok!

Megint csak képekkel tudok jönni... A betegség még mindig tart és úgy tünik Dévid is szörcsög... remélem csak a sok nyáladzás az oka...

Kép Kép
Kép
szilbee

Sziasztok!

Csak beköszönök, megyünk anyuékhoz Miklósra, már régen nem voltunk!

Szép napot mindenkinek! (kisüthetne végre a napocska!)

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Gyúrjunk rá a 200. oldalra! :wink:

Répafőzit csinálok a lánynak. Persze, hogy az antibigyótól megint szalad a hasa, nem megy :? . Nem győzöm már bodyval meg nadrággal, mert mindig melléfolyik a pelusnak :evil:

Erika! Mai napotok is álomszuszékos :lol: ? Lilcsi reggel 3/4 7-kor felkelt, ráült az autójára és azóta nyomja a dudát :x . Kivéve, mikor nem a lábam alatt van...

Tündi! Tegnapi úszásképek? Apa nem ment be most veletek?

Melinda! Boldog szülinapot a húgodnak! Nagyon egyforma a mosolyotok :lol: !

Judit! Mertem remélni, hogy jössz még :wink: Tényleg...kupakok is kellenek? Van mindegyiknek, nem azért, csak nem ösmerem a szokásokat....
Azt meg nem is írtam, hogy adom be a "nemszeretemgyógyszert"! Mikor meglátja, már ordít, ugyebár...Megfogom az arcát, hogy ne tudja összecsukni a száját, és kicsit hátradöntöm neki. Nem nagyon, hogy azért ne fulladjon meg, de azért a cucc hátrafollyon (ezt így kell írni :shock: ?) a torkára. Van egy kis öklendezés, de a következő kanál már a Rhinatiol, amit szeret, azzal leöblítjük.

Évi! Jó nagyizást nektek! Lehet dagonyázni a kertben :?

Szilvi! A Leventés képen, ha kicsit bentebb rakjátok a csizmát, olyan, mintha olyan hosszú lába lenne Leventének :lol:
Tulipánnal mit csinált Dévid? Mai napig nem tudok semmit megszagoltatni Lilcsivel, csak néz rám, hogy "most akkor mi van?", ha odatartok valamit az orra elé :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok! Mai programom: összepakolom a könyveimet, van pár db, az egyetemről... :P aztán átfurikázok az új lakásba. Még ugyanúgy állunk, mint 1 hete... :roll:
sehogy

Ivett, de jó volt nektek, imádom Szilvásváradot :D meg a sült pisztrángot is :wink:

Nóri, hát nem egyszerű nálatok ez a gyógyszer mizéria :shock: a hasmenés miatt nem szoktál adni vmi bélflóra helyreállítót pl. Normaflore? azért jó, hogy Lilcsi még ilyenkor is eleven :)

Kép
pimelinda

Szasztok!

Dávid nagyonédescukorfalat! :D

Melinda: Miért nem haladtok? Bocs, ha írtad már.

Nóri: Tegnap sem voltunk álomszuszékok sokáig, este 9-kor Réka még fenn szambázott. :shock: :shock: Igaz, amikor eluntam, hogy csak kézben marad meg és lefektettem, úgy maradt. Fel sem nézett, csak átölelte a Pötye kutyát és már aludt is.

KISÜTÖTT A NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP !

Délután bevásárlás, talán fotózás, ha lesz fény és ennyi.

Na, elborult. :( Mármint az időjárás. Ez nem tartott sokáig.
Megyek is, RékaCica ébredezik. Holnap jövök!
jaimee1

[/i]Na, remélem, felvergődik az idő!

Akik mentek börzére, meséljenek, milyen volt!

Erika! Tegnapi utolsó bejelentkezésedből nem derült ki, hogy meddig volt Réka álomszuszék..... :wink:

Melinda! Az az igazság, hogy eddig mindig adtam Normaflore-t Lilcsinek, de én semmi, de semmi hatását nem láttam :? Úgyhogy most ezt kihagyjuk.
Csak óvatosan azokkal a könyvekkel!!! :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Timi is csupa takony :cry: és ma elkezdett már köhögni is :cry:
Jövőhéten nyíltnapok az oviban, hogy fogunk így menni? Nyílván sehogy.. nem kellene göthösgizit oda vinni. Úgy utálom amikor nem kap az orrán levegőt, hiába szívatom és a fülét is féltem. Melegítem, szívatom az orrát állandóan.
Sikerült már egy párszor ráadni a sapit :)
Linda,
Valami jó tanács?

Szilbee
Jók a képek :D Először én totál azt hittem hogy kint áll Levente az autóból. Mjad mikor jobban megnéztem jöttem rá hogy mégse.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

bbj! Üzi jött, de valamiért csak a profilodat látom, az üzit nem :(

Börzéről: nekem naggggyon jó volt!! :lol: :lol: :lol: Megalapozta jövőheti Kismamás börzén történő költekezésemet.
Vásárolni nagyon nem vásároltam, Zsófinak vettem egy hosszúújjú felsőt 400,-ért, és egy lábujj közös papucsot 200,-ért. Szerencsére nem volt időm szétnézni.
A vásárlók száma várakozáson felüli volt (250 felett). A Vöröskeresztes gyűjtés is jól sikerült. Egy kicsit tartottunk tőle, hogy a cigik bejönnek turkálni, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt, minden rendben zajlott. Az őszit már máshová kellene szervezni, mert nem férünk ebben az ebédlőben, kinőttük.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Kép
Kép
Kép
Kép

Hófordulós Réka fotók.
jaimee1

Pircsi! Akkor jobbulást Timinek is! Mikor lesz a nyílt nap? Addig még hátha ki tudod kúrálni.... :roll:
Olyan szép az idő, de nem merek kimenni Lilcsivel....eddig úgy felszakadt a köhögése, most meg már nem :shock: Erre jó a köptető? :?
De az ablak azért sarkig nyitva van :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Egy gyors bekukk,emrt átjöttünk a dédikéhez,ugyanis kisasszonynal nem bírok :( Este elkiabáltam ezt a fog dolgot :cry: Sajnos borzalmasra sikeredett az éjszaka,adtam kúpot is Lucusnak,utána már nyugisabb volt! :) Reggel bemenetünk a börzére vettem 1-2 cuccost,amjd megmutatom,utána elmentünk egyik isminkehze ,aztán haza és pakoltunk le az ebédlőbe! :) Otthonról rakok képet! :)

Nóri,az úszásról is! :) Szegény Lilcsi : ( Jobbulást neki!

Erika,Szilbee,megzabálom a babyket:) :) :)

Linda,tényleg óvatosan pakolásszál! Szép tortája volt Zsuzsinak,bizi fincsi is volt! :) Fanny meg már oylan nagy csajszi :)

Petri,jobbulást Timikének is,hétha mégis el juttok a nyílt napra! :)

Na,majd otthonról jövök a képekkel! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nekem is nagyon bejött a börze! Én is vettem egy pár dolgot, a másikban vannak képek is a szerzeményekről!

Én is megyek jövő héten a pesti börzére, még van két hely az autóban, valaki esetleg? nagyon szívesen, a költség is legalább dobódik! :wink:

gyógy++++ a betegeknek!

Judit, ment a válasz!

Elin!
kupak nem kell, köszi azt rendeljük origi. (nem szeretnénk, ha egy idő után a fel nem bontott méznek koviubi szaga lenne. Hiába a fertőtlenítés, csak átveszi a szagot.)
Egyébként meg jövök, jövök.... :D Ha nem gond...

Jaimee!
már megint szupi fotók! Na és persze Réka is tündér.... szupi kis felső!

Szilbee!
Direkt van ott a csimma a kocsi előtt? nagyon brutál kép! Pláne, ha véletlenül! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

A beígért képek! :)

Úszás,majd ha sikerül egy videót is rakok fel! :)
Kép Kép Kép uszi utánai vásárlás

Ebédlő :) Kép Kép Kép

Börzés szerzemények :) Kép

Kép
Kép
tundi24

bbj,ide is rakd már fel a képeket :)

Kép
Kép
tundi24

Kép
Kép
tundi24

Tündi, nagyon jó a videó, Luca már szinte hátúszik rajta :wink:

Petri, esetleg még 1 jó orrspray, pl. Nasivin, segítene, hogy szellőzzön az orra, meg a fülkürt, ugyanerre a Fenistil cseppet is szokta ajánlani néhány gégész. A szájon át lélegzéstől, meg a sok takonytól is köhöghet Timi :(

Kép
pimelinda

Tündi! Nagggyon klasszak vagytok! Még elnéztem volna hosszabban is! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Tündi!

Nagyon jó a video,ügyes Luca baba!

Erika!

Nagyon jók a képek,jó súlyban van Réka.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Erika, neked az előbb elfelejtettem, mit akartam. Sajnos még mindig nincs kész a fürdőszoba, pedig már csak a mosdót kellene felszerelni :? na jó, meg még sok apróság lenne ott, tükör, stb. ami még nincs felrakva.... és úgy volt, hogy ma hozzák a konyhabútort, de nem hozták :evil: Csabi ment du. érdeklődni, még nem tudom, mi volt a válasz. De amint használható a fürdőszoba, költözünk :P Réka gyönyörű :D

Kép
pimelinda

Akkor a képek:
Kép Kép

Tündi!
de jó a képek és a vidijó is!
mi is szerettünk volna menni, de a bőrük miatt nem mertem....

nagyon jó színe lett az ebédlőnek!

Nem akarom Linda kenyerét elvenni, csak annyi, hoyg a Nasivinből nekünk a sanft vált be, az beporlassza a cseppet, nem szalad le a torkáig....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?