Sziasztok!
Felélénkültünk és ez szuper
Így tovább csajok
Gyö ha nem viszed haza anyukádhoz a Krisztát, én is tudom vállani 1-2 hétre
Efi is itthon lesz junius 14 és július 16 között... Szerintem szeptemberig, bár erről még Lórival nem beszéltünk
És mi nem is vagyunk messze egymástól
Minden nap láthatnád a lánykádat... Persze el tudom képzelni, hogy Efi itt marasztalná éjszakára is
Édy jó olvasni az otthoni dolgokat
Én is szívesen mennék már egy igazi lagziba... Tavaly csak éttermi lakodalmak voltak, ahová hívtak bennünket és az nem az "igazi". De kényelmesebb és flancosabb, így már Szatmár környékén szinte csak ilyeneket tartanak.
A szülőfalumban, a mi lagzink óta, ami 2002-ben volt... kettő lagzit tartottak
Igaz, nem is nagyon kötöttek házasságot. Lassan kimegy a divatból ott is...
Zsuzsannád még ma is jól érzi magát Szovátán? Milyen volt az éjszaka nélküle?
Hajni remélem ma megjavítják a mosogatógépedet
Én is teljesen odavagyok érte. Igaz, nekem a kezem bőrének kimélése érdekében történt a vásárlás... Minden mosogatás után lehámlott egy réteg bőröm
És ezt egy szendvicskészítős munkának köszönhettem, aholis egész éjszaka tojást pucoltam és hipóval suroltam a konyhát
A kiázott kezemet a tojáshéj sokszor véresre marta és aztán jött a jó tömény fertőtlenítő
nem használtam gumikesztyűt, mert nem engedték meg... 4 hónapig bírtuk... Lóri ez idő alatt szeletelt és szeletelt... kenyeret, sonkát, zöldséget...Pfujjjj, visszagondolni is rémes
Erika jó terveitek vannak
De gondolom a gyerekek nagyon élvezik a homokozót magában is
Efinek is van apósoméknál, de ő már nagyon ritkán ül le homokozni. Bezzeg az oviban igen... Csorog a ruhája zsebéből amikor hazajön
A játszótér témához csak annyit, hogy én sem rajongok érte, de Jolinak igaza lehet
Én halálra unom magam, de Efi szereti... Már ha van játszópajtás. Ha nincs, akkor minket von be a játékba
Megyek is mert szalad a ház... Azt sem tudom mihez kezdjek először
Pénteken-szombaton nem voltam itthon, tegnap pedig a Vadasparkban hallgattuk a madárcsicsergést este 8-ig. Szóval van mit bepótolnom...
Mindenkit puszilok!
Legyen szép napotok!