sziasztok!
ani!annyira örülök,hogy írtál!nagyon hiányoztál már nekünk!örülök,hogy jól vagytok.a kis Jázmin pedig ügyes kislány lesz és hipp-hopp hízni kezd,és szépen fog fejlődni.meglátod nemsokára hazavihetitek.jó egészséget és sok boldogságot nekte!várjuk a képeket!ja és ha majd viszitek őket a Kaáliba mutiba,akkor szólj,mert én is megyek és megnézem a kicsiket,de csak ha nem gond?vigyázz magatokra!puszi!
árnikám!te kis drága!te is nagyon hiányzol már nagyon!jó lenne már talizni,mert hiányolom a jó kis dumcsikat!meg téged!a múltkor éppen amikor felmentem a netre ráakartam klikkelni az msn-re,mert elérhető voltál.de amikor klikkeltem volna már nem voltál a neten,brrrrrr mérges is lettem.mert nem tudtam beszélni veled.mostmár nagyon ideje lenne.holnap délelőtt fent leszek,ha gondolod.
dumcsizhatnánk,mert ezt így már nem lehet bírni.....
kincs!remélem jól vagy?!tényleg...ha ott lesz az idő,lesz aki értesítsen minket?jó lenne,mert szeretnénk ám tudni,hogy mi van veled,veletek!
pihengess!és vigyázz nagyon magatokra!
kismamik?mazsi,móni,gigi?hogy vagytok?
vanda!örülök,hogy jól telt a hétvége.én ismerem a paripát,sőt kisegíteni is voltam egy hétvégén a konyhán.lehet,hogy a kaja finom,de a konyhai körülmények nem a legelfogadottabbak,szerintem,de amúgy nagyon jó hely.manónak,meg üzenem,hajrá ! nem lehet elég korán kezdeni...biztosan édesek lehettek.megnéztem volna,olyan cukik tudnak lenni...
mindenkinek szép estét!pusszancs!