Sziasztok!
Timcike: milyen édes lehet Atticy, hogy már mondja, hogy anya!
Kajával kapcsolatban: nálunk is csak a házikoszt megy, és abból is az amit magunknak csinálok, persze nem csípős és borsos. Az általad írt köreteken kívül kapott még karfiolt, brokkolit, borsót, babot, lencsét, rízst, tésztát. Húst én sem adok minden nap, hiszen mi sem eszünk mindent. Van, hogy palancsintát eszik, vagy tejberízst, és van, hogy csak valamilyen kenyérfélét szendvicsnek. Amúgy szokott joghurtokat, banánt, túrót gyümölccsel, tejfölös vagy sajtos kenyeret, stb. napközben. Meg amit épp mi eszünk, mert nagyon kunyizós.
Szerintem, de ezt ne vedd okoskodásnak, el kellene kezdeni darabost adni, mert meg kell, hogy tanulják a rágást. 7 hónapos korában én abbahagytam a pépesítést, és már csak villával törtem. Az első két hét nehéz volt, párszor félrement, de most már tényleg szépen eszik, rág mindent. Hallottam egy példát, hogy egy kislány 2 évesen nem tudott enni csak pépet, mert kimaradt a rágás tanítása, és később meg már nem akarta elfogadni. Szóval ez lehet hülyeség, ha nekem hazudtak, akkor én is hazudok.
Bocsi, jó hosszú lettem.
Mogyó: az a baj, hogy számomra is nagyon édes Aziz, hogy velünk alszik!
De attól félek nehéz lesz visszaszoktatni, és azért nem tartom egészségesnek később, a Timcike által is írt okból...
Noémi: nálunk is van nyűgi rendesen, nem tudom miért, és az a baj, hogy én is az vagyok, úgyhogy harcolunk rendesen.
Nagbri: Jó, hogy Dana már csak ennyit szopizik, Ti igy már tervezhettek napközben.
Mandula meglett?
Andi: kiváncsi vagyok, nálatok hogy fog menni Petike átszoktatása, majd írd le a tapasztalatokat!
Szerintetek vehetek be nospat vagy meristint?? Nincs algopyrinem...
K.