Új privát üzeneted érkezett!

Datolya,
:lol:
sirkici

Szuiasztok! Gyors leszek mert nem sokat ülhetek még.Megműtőttek kivették a jo petevezetéket nagyon nagy volt a baba. Sajnos 2órás lett a mütét mert sok vér volt már a hasamban. Nagyon jó dokit fogtam ki hétfőn megyek hozzá magán uton varratszedésre. Azt mondták pár pers és végem van. De szerencsére már túlvagyok persze lélekben még sok idő kell. Köszönöm mindenkinek a drukkot nagyon sokat aggódtatok értem biztos ezért is maradtam meg.

Kép
csucsu05

Csucsu drága nagyon drukoltam naked hogy minden rendben legyen remélem leszel nem sokára és beszélünk sokat pihej és vigyázz magadra sok sok puszi

Kép
bévi

Évi!! Leszek talán szerdától. Még nem sokat ülhetek. Köszönöm neked a drukkot. Tudom, hogy sokan drukkoltatok sokat jelent nekem.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu:
Nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök neked! Vigyázz nagyon magadra és várunk nagyon-nagyon vissza! Gyógyulj meg mihamarabb!!!!!!

Kép
anda81

Rólam:
Jelentem HSG-n túl vagyok! Minkét petevezető átjárható most már! A jobb oldalival nem volt gond, de a bal oldalon volt egy pici letapadás. Nem volt fájdalmas, inkább csak rendkívűl kellemetlen. Az egészben az volt a legrosszabb, amikor a doki a katétert felrakta a méhüregbe. Brrrr.... na az nagyon gáz volt, de túlélhető. Még egy picit vérezgetek, de azt mondták, hogy ez belefér, mert ki kellett tágítani "szándékosan" a méh szájat. A doki azt mondta, hogy a következő 3-6 hónapban nagy eséllyel indulhatunk a babáért! :D

Kép
anda81

Csucsu nagyon örülök hogy leszel mert hiányzol nagyon
Anda remélem mostmár minden rendben lesz nálatok és jönn a kisbaba nagyon sok drukk és pihizél te is velem semmi várom apát hogy betertsuk az orvos utasitást pudingra fel :lol:

Kép
bévi

Datolya most szedtem clostit és most megéret tőle a petesejt nem is egy meg ittam a cickát is Arikon ajánlota nekem és nagyon köszi ezért neki és ha most terhes leszek akkor nem jönn meg ha nem akkor megkell hogy jöjön magátol mert eddig nem igazán akart na ennyi ugy röviden.puszi

Kép
bévi

Csucsu, Anda, úgy örülök, hogy mindketten jól vagytok!

Évi, drukkolok, hogy magától megjöjjön. Az orvosi utasításokat pedig tessék szigorúan betartani! :wink:

Kép Kép Kép
datolya

Datolya azért drukkolj nekem hogy ne jöjön meg mert ha most megreped és megtermékenyül akkor nem jönn meg csak kilenc hónap mulva magátol remélem még apa nem jött és még nem volt puding de ami késik nem mulik

Kép
bévi

Sziasztok!

Visszaolvasni nem volt enerdzsim, de tudatom, h jól vagyok.
Tegnap 3/4 5ig dolgoztam, és este 9re vissza kellett mennem értekezletre. Az tartott 11ig, úgyhogy éjfél elmúlt, mire ágyba kerültem.
4kor kelés, mert 1/2 6ra mentem dolgozni. :?

Úgyhogy most hulla vagyok.
Ráadásul holnap sem bizti, h jövök, mert kódokat kellene tanulnom. Ugyanis hétfőtől kasszázni fogok. Ettől parázom nagyon (ide először a kicsit szót írtam, de rájöttem, h az nem igaz), mert nem tudok magolni.
Szóval, még nem tudom, h hogyan tanulom meg őket. :shock:

Legyen szép estétek és holnapra napsütéses szép napot nektek!!!!!

babszika

Babszi, azt a dolgozónyúzó mindenit a munkahelyednek! Este kilenckor értekezlet?! A hideg kiráz már csak olvasva is! :evil: Sok sikert a kódok tanulásához, meglátod menni fog, de ha előtte nem, közben úgy is megtanulod, annyit fogod használni.

Évi, akkor drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

Kép Kép Kép
datolya

Hali!

Babszi:
drukkolok,hogy minden rendben menjen a melóban! Este fél kilenckor értekezlet?????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Évi:
Mennek a drukkok százezrei! :wink:

Kép
anda81

Szép napot mindenkinek!

Évi: "Puding ezerrel" hadművelet működik :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Krisz: Sajnálom piridet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Csucsu: Örülök, hogy most már otthon vagy és azért sikerült egy normális orvost kifognod. Millió gyógypuszi neked és nagyon vigyázz magadra :!: :!: :!: :!: :!:
Anda: Hát akkor mindent bele nektek is :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Babszi: Mért volt nektek este 9kor értekezlet :?: :shock:
Sok sikert a kódokhoz :wink: :!:

Rólam:
Tegnap egész nap suliban voltam.... estére rendesen leszívták az agyamat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska:
Akkor pihizz ma te is! Olyan szép idő van, hogy lehet mi elmegyünk egy nagyot sétálni! :D

Kép
anda81

Csucsu,
vigyázz nagyon magadra, pihenj sokat, és amint lesz erőd gyere!

Babszi,
sok sikert a kódok tanulásához!
sirkici

Anda: Hát már túl vagyok pulcsi mosáson, elraktam a téli ruhákat és elővettem a nyáriakat, reggelit csináltam, mosogattam és lehet, hogy neki esem az ablakoknak... aztán ebéd után egy nagy séta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy alvás, mert addigra kidőlök :roll: LEszakad a derekam :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantottam, mert vééégre együtt lehetünk a férjemmel, szóval rohanok is :)

Csucsu: örülök, hogy jobban vagy. Amint tudsz gyere, és segítünk neked újra enerdzsihez jutni. Nagyon vigyázz magadra!

Anda: ezek jó hírek, szóval apázzál ezerrel ;)

Puszi mindenkinek, majd holnap jövök!

Judit
Kép
sonny

Csucsu: Gyors gyógyulást neked! Örülök, hogy megmaradtál!

Anda: HSG-s történeted kísértetiesen hasonlít az enyémre, (kivéve hogy nekem marhára fájt) remélem, a folytatás is olyan lesz!!!! :wink:

Krisz:Akkor ciszta volt? Bocs, lehet, hogy lemaradtam valahol...
jaimee1

Sziasztok remélem mindenkinek jól telik a hétvége
Babszi hát nem irigyelek de kitartás megfogod tanulni azokat a kódokat ügyi vagy te:)
Zsuzsa:hát téged sem irigyelek remélem azért ma pihiztél sokat
Anda remélem rendben lesz minden és uding is lesz bőven mert most szükséged lesz rá :lol:
Rólam annyit hogy hajnalba volt csak puding mert mi szombat este dolgozunk és igy nem jött össze csak vasárnap hajnalba mikor haza jöttünk hát remélem az is jelent valamit mert szombaton 10-kor még nem volt pém mert a doki látta uh-val hogy még ott van ezért remélem nem volt késő de azért ma folytatjuk :lol:
Sok sok puszi mindenkinek
Csucsu remélem gyógyulgatsz
Arikon ha hazajösztök tesék irni hogy milyen volt????????

Kép
bévi

Sziasztok!

Mindenkinek szép vasárnap estét!

Bévi:
Remélem pudingban sem lesz hiány! :lol: Mindenesetre ma megteszünk az ügy érdekében mindent! :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

csucsu de jó,hogy újra itt vagy!!!!!!!!!már úgy hiányzol!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csucsu! Gyors felépülést!

Babszika! Kitartás! Jó tanulást. :wink:

Anda! Hajrá babásodás! Sajna a vérzés ilyenkor lehetséges.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok Csajok!

Mindenkit csak puszilni szeretnék...Sajnos végképp lemondhatok az idei baba-projectről..de hát ez van...
SZURKOLOK NEKTEK...TELJES SZÍVEMBŐL...

Új életem van, új munkahellyel... és a szívem még a Kincsem után húz..de ha így marad az állapot...:( Ki tudja ki mellett találom meg a boldogságomat...

Tessék pocakosodni!!!

Ha tudok ismét benézek!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk (igaz már tegnap), de azt hittem jobb hírekre jövök... :(

Csucsu,
nagyon megdöbbentem azon amik veled történtek, tiszta szívből szorítok és gondolok Rád, h. mihamarabb - testileg és lelkileg is - meggyógyuljál!! Nagyon vigyázz magadra!

Krisztinka,
sajnálom az a fránya pirit!! :evil:

Pöttye, :(
tudod, szoktalak olvasni, és nagyon sajnálom, h. így alakult, de szorítok is, h. minél hamarabb az a vidám lány legyél aki voltál! Biztos vagyok benne, h. nemsoká rendeződnek a dolgaid és vagy így vagy úgy újra köztünk leszel és TÉNYLEGESEN a project miatt! Kívánom, h. úgy alakuljon az életed ahogy szeretnéd!! :)

Anda,
nagyon szupi, h. átjárható voltál, és azt a pici letapadást is megoldották!! Na, akkor mindent bele, mert itt már többen is hsg után lettek babásak! :wink:

Zsuzska,
nagyon ügyi vagy!! Tök jó, h. túl vagy rajta, gondolom kövek zuhantak ezerrel! :D
Vendég

Sziasztok!

Csucsu, örülök, hogy túl vagy rajta! Gyógyulj meg hamar!!!

Babszi, drukk a magoláshoz!

Pöttye, remélem megtalálod a boldogságot!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Pöttye: remélem rövidesen találkozunk a babafórumon, és hamar rendbe jönnek a dolgaid!

Arikon! mesééélj :)

Babszi, azért biztos ügyesen megoldod ezt a magolós próbát is ;)

Judit
Kép
sonny

Jó reggelt mindenkinek!
Itt már elégé be van borulva.... remélem, azért lesz napocska is :roll:

Babszi: Hogy mennek a kódok???

Évi: Délután már csak pihi volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pöttye: Sajnálom, hogy így alakult :roll: Remélem, hamarosan megoldódnak a dolgok :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pöttye,
remélem hamarosan megoldódik minden, és végre neked is lesz babád!
sirkici

Sonny,
nem is tudom hol kezdjem! Összegezve fantasztikusan éreztem (éreztük) magunkat! :D Azóta is így vigyorgok! 8)
Szinte úszóhártyáink nőttek a sok pezsgő-, élmény és mindenféle fürdőzésektől. Megmasszíroztattuk magunkat, Férjuram vietnámi bambuszmasszázst választott, én egy "sima" hátmasszázst. Totál ellazultunk tőle, nagyon ügyesek voltak a masszőrök. Ettünk sok finomságot: halat-vadat, ittunk finomakat, szóval VISSZAAKAROKMENNIIIII! :D
A záróeseten hastáncosok is felléptek, először vacsi közben, utána az esti, romantik fürdőzés közben. Gyönyörűen kivilágították a fürdőrészt, sejtelmes zene szólt, és mi csak ááááztunk, miközben a lányok hastáncoltak.
Este teszek fel képeket is! :wink:
Vendég

Arikon,
jaj, de jó volt nektek! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Várom a képeket! :lol:
sirkici

Sziasztok.
Arikon örülök hogy jól éreztétek magatokat biztos szupi lehetet várjuk a képeket.
Zsuzsa veled mi ujság?
Csucsu remélem jól vagy?
Puszi mindenkinek

Kép
bévi

Köszi Csajok, este teszek fel képeket! :wink:
Bévi,
sajnálom a menszit! :twisted:
Sirki,
Juhéjjj, 30 napon belül vagy! :D Emlékszem nemrég a nyaralásra készültél...ha jól emlékszem Montenegroba, és előtte lett pozitív a teszt, most meg! :wink:
Vendég

Arikon valamit fére értetél mert nekem nem jött meg épp akcióba vagyunk orvosi utasitásra :lol: :lol:

Kép
bévi

Csucsu: pihenjél sokat, és mielőbbi teljes gyulást kívánok Neked!

Babszi: azért ne dolgozd halálra magad! Rendesen bedobtak a mélyvízbe.

Arikon: annyira örülök, hogy jól sikerült a hétvége! :D Remélem előre rádolgoztatok a babaprojektre, az elkövetkező napokban meg belehúztok :wink:

Pöttye drága: annyira meg tudlak érteni. Tudod én is jártam hasonló cípőben. Sok erőt, és pozitív energiát kívánok Neked! Biztos vagyok benne, hogy megtalálod a helyes utat! puszillak

Kép
Kép
mirci74

Bévi,
a vonalzód miatt gondoltam...ti. "13 nap van hátra pé-ig", de akkor bocsiiiii :oops: :oops:

Mircikém,
igen, megvolt a "bemelegítés"! :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csucsu Drága! NAgyon sok gyógypuszit küldök! Remélem sikerül hamar redbejönnöd lekileg is! Millió puszika!

Babszi! Mindig ilyen feszített lesz a tempó az új munkahelyeden???

Arikon! De szuper lehett ez a kényeztetős hétvége!

Anda! Szuper, hogy kipókhálóztak!!! Reméljük mostmár jön a baba is!!!

JAimee! Még nem tudom, hogy ciszta van-e, vagy volt-e a petefészkemben. Épp az előbb jelentkeztem be a dokimhoz jövő csütörtökre.
Nagyon tündér szép királylány a kicsi Rékád, megszoktam ám kuksizni! :wink: :lol:

Pöttye! Sajnálom, hogy most nem úgy alakult az életed, ahogyan szeretted volna! Kívánom, hogy mihamarabb megtaláld a boldogságot és, hogy minden álmod valóraváljon!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Köszönöm mindenkinek a sok erőt amit ad.
Ma voltam varratszedésen kicsit jobb érzés már ez is.

Nem nagyon tudtam vissza olvasni de történt valami jó valakivel?

Kép
csucsu05

Szia csucsu olyan jó hogy vagy remélem jobban vagy hát velem történt jó mert megnőt 24mm-re a petesejt és valószinü volt pém nem irtam neked mert nem akartalak vele zaklatni de majd ha elszel msnen megbeszéljük ezt ha már erősebb leszel

Kép
bévi

Szia Csucsu!!

LEgalább ezen is túl vagy :wink: Meddig kell pihiznetek a doki szerint a következő próbálkozásig???,

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsa hova tüntél??????????

Kép
bévi

megvagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

nem vesztem én el!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsi jó hogy megint itt vagy!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ugyi? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma reggel 10kor elindultam Csepelről, mentem Kispestre, majd vissza Csepel, melóhely...... mit mondjak..... negyedkettőre meg is érkeztem :roll: :roll: :roll: :roll:

Most kezdenek hozzánk jönni emberkék a könyvtárba :lol: :lol: :lol: :lol: Eddig nemnagyon voltak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu! Örülök, hogy már a varratszedésen is túl vagy és jobban érzed magad.

Arikon, de jó lehetett!

Zsuzska, gratulálok!

Nita, tesztelni fogsz?

Sirkici, befejezted a kórházi cucc összepakolását?

Csajok az én délelőttöm olyan volt mint egy kabaré. Legalább hétszer voltam pisilni. Ha valaki bejött az vagy a mosdóból kifelé, vagy a mosdóba befelé találkozhatott velem. Remélem holnap nem így lesz, mert ügyeletes leszek és ügyitársaim csúnyán fognak rám nézni egy idő után a a mosdóban ügyelek.

Kép Kép Kép
datolya

Helyesen: egy idő után, ha a mosdóban ügyelek.

Kép Kép Kép
datolya

Arikon,
:lol: , igen jól emlékszel! Én is éppen ma gondolkoztam, hogy nem is olyan rég volt pozitiv a teszt, és hogy még mindig milyen hosszúnak tűnik a vége, pedig múlik az idő gyorsan...

Datolya,
félig kész még mindig, de péntekre meglesz teljesen! :D
sirkici

Csucsu,
örülök, hogy már jobban vagy! :D
sirkici

datolya nem tesztelek várok még két hetet aztán talán lövök 1 tesztet,ha negatív ha pozitív mennem kell vissza a dokihoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?