Anyapoc!
Köszömöm a dícséretet a fejlődőképességről!
Az a kavics ágy nem is rossz ötlet, viszont mi az a vizes lakk? Ez a neve? Mert akkor vennék ilyet.
Tényleg imád a párom, de szerintem a hobbimat már nem ennyire, úgyhogy tényleg drága lenne hozzá a dp. ragasztólakk.
Nekem elég sok műa. cserepem van, kipróbáltam és megtapad rajta a diszperzit.
Jamina!
Köszi!
Ezek szerint tőled van a rózsás.
Mindegy, anyukámnak nagyon tetszett, ő kérte, hogy azokat ragasszam rá. Ma már kérdezte, hogy elég szárazak-e, viheti-e.
Persze most már én is tudnám hová rakni, hogy ilyen jó lett, de majd csinálok másikat.
A tiédből viszont nagyon tetszik a kutyus.
Nem nehéz egy ekkora képet gyorsan lekenni???
Gigóca!
Köszi!
Sajna nekem sincs másik dobozom, pedig istibizi küldenék neked.
Panda!
Csak a teteje van festve, az üveg nem. Azt csak híg lakkal mázoltam át a szalvéta után, hogy ne látszódjon annyira, hogy a szalvéta körül ragasztó van.
Csi!
Köszi!
Azért nem mondhatom, hogy apa eddig bármit is szóvá tett volna...
Majd megveszem a dolgokat ha ő nincs velem, mert akkor tuti szóvá tenné. Utálja ha válogatok, vacilálok, hogy miből melyiket vegyem meg.
Cserép: nekem inkább műanyag cserepeim vannak, azokat díszíteném ki. A diszperzit megmarad rajta, csak hát dp. ragiból nagyon sok kellene rá, azért kérdeztem anyapoc-ot, hogy mi az a vizes lakk.
Akkor mi az a vízüveg és hol lehet kapni? Festékboltokban? Ilyen festék lakk dologban még bölcsis vagyok.
Szerintem sem ázna fel olyan hamar, hiszen nem áll állandóan vízben.
Sörösdoboz: a lányom ötlete volt.
Légbuborék az üvegeken volt és a sörösdobozon.
Áfi!
Köszi!
Gabomamo!
Egy db szalvéta volt tele rózsával, azokat vágtam ki csak úgy szemre, hogy rózsa forma legyen kivágva is. Lekentem az üveget, rá a rózsa, majd amikor megszáradt lekentem az egész üveget híg dp. ragasztóval. A képen nem látszik, de minden üvegen két rózsa van. A tetejét pedig külön lefestettem, hogy eltűnjön a felirat és úgy rá a rózsa. Ezt is lelakkoztam a végén.
Így gondoltad a leírást?
Ildikó!
Festett hó esik rá.
Jucus!
Köszi!
A végén még nagyon sajnálni fogom anyumnak adni őket annyira megtetszett nekem is.
Majd kerítek másik rózsás szalvétát és csinálok magamnak is egy sorozatot.
K.