Új privát üzeneted érkezett!

huh Kriszti!
ezt még olvasni is sok volt...! :lol:
Annak viszont nagyon örülök, hogy sugárzóak a szavaid!
Olyan jó kedvem lett tőle! Annyira azt érzem, hogy most jól érzed magad a bőrödben!

Ez a legjobb hozzáállás!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy hamar legyen vonalzód!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A fertőzés sajna nem még mindíg, hanem már megint...4
annyira elegem van...
Ráadásu félek, hogy emiatt lesz Zsófi koraszülött... :cry:
Vendég

Na, még ez is!
Egy laptető kiadó.................
Vendég

Mária!

Átveszem!Ha ez segit!??
Köszi,hogy drukkolsz!!!
Én pedig nagyon drukkolok,hogy veled minden rendbe legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok volt az biztos,csak részleteket irtam,ha mindent leirnék ami lelkileg is érintettt!De jobb nem beszélni róla!
Na de túl vagyok rajta!
Annak örülök ami van,de egy bébinek is nagyon tudnék örülni ám!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyere gyakrabban,ha van időd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Rendben, ígérem, nem tűnök el mégegyszer így... :wink: :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

sziasztok lányok!!!

Nagyon kész a drukkokat! Most érkeztünk haza, sajnos bent tartottak az éjjelre, mert sokat hánytak a fiuk. Sok vért nyeltek le, de mikor már kiment minden, akkor olyan virgoncak voltak alig lehetett birni velük. Szerencse vittünk Laptopot és uj rajzfilmeket nézhettek. Volt ami lekösse a figyelmüket.Mostmár pát napot pihenniük kell, de már most alig birok velük.
Lehet később még benézek, de most mennem kell takaritani, főzni, rendezkedni, mert minden a feje tetején áll....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Márti!

Örülök, hogy minden rendben!! :lol: :lol:
Vendég

Mária!

Ne aggódj,nekem is szinte végig fenn állt az a rohadt fertőzés(Coli)és nem okozott semmi gondot,se koraszülést,se semmit..Mondjuk nekem végül antibiotikummal sikerült kiírtani több hónap után... :? ..Neked mi is van???Bocs elfelejtettem... :oops:

Szép nagy pocak már most :wink:

Kriszti!

Tényleg klassz a pozitív hozzáállásod :wink:
Egyébként én is a tavaszt szeretem a legjobban...nincs még olyan rohadt meleg, de már ki lehet menni...virágoznak a növények...szal szuper!!! :wink:

Ditta!

Nagyon eltűntél!!! :shock:

Márti!

Jobbulást a fiúknak!!

Brigi!

Valakivel tudasd majd velünk ha megszülsz!!! :wink:

Ágica!

Hogy s mint???Barnázás??

Többieknek is puszi!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép napot!

Panni!

Nálunk ma csoda szép idő van!
Hogy vagytok?

Márti!
Jobbulást a fiúknak!
Vendég

Sziasztok!

Panny!
Örülök, hogy te hiányolsz.....
Néha olvasgato, de eléggé kínlódok...az émelygés....sehogy se jó!
De ma már 10 hét 0. nap, remélem közel a megváltás!

Márti!
Örülök, hogy rendeben vannak a fiúk!
Maroshévíz felé még nem jártunk, pedig hallom, nagyon szép az a vidék is. Májusban Csíksomlyóra megyünk, meg mindenfelé........
Amúgy hogy vagy??? Róka??? Dokihoz mikor mész??

Britta!
Egyben vagy még?? Tudom, ez a vége felé már a legnehezebb!

Mária!
Szép a pocakfotó!

többieknek si üdv!

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk. Holnap megyek be a dokihoz. Most már nagyon kivagyok lelkileg. Ez a várakozás az idegeimre megy.
Rik fog szólni, ha küldöm az sms-t.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Nagyon drukkk hogy simán és szépen alakuljon minden!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ditta!

Szal idén is bevállalod pocisan Csíksomlyót??Klassz!!! :wink:

Kriszti!

Kösz megvagyunk...leszámítva hogy van egy kis mellgyuszim... :( De szedek gyogyit úgyhogy megoldjuk...sajna már gyakorlott vok etéren is...Márkkal is volt csak akkor durvább sokkal(sebészet lett a vége :( )
Sajna nekem tejcsatorna túltengésem van...ez ase jó,sőt!!!

Olika nagyon jól elvan kinnt a levegőn hál'istennek!Kicsit köhög meg szörcsög, de kinnt az is elmúlik!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Brigi!
Drukk!!!!

Panni!
Jobbulást!

Este jövök!Bővebben irok,ha lessz itt valaki!
Vendég

Sziasztok!

Panni!
Sajnálom a gyulladást. A múltkor nega lett a leletem...
Most pedig még nincs eredmény. :?
Örülök, hogy az apróság jól van! vigyázz magadra!

Brigi!
Megértelek! Rossz ez a várakozás. Most is, a finisben pedig pláne!
Drukkolok, hogy minél hamarabb meginduljon már a szülés! Ne aggódj! Lehet, hogy már csak órák vannak hátra.
Fiús anyukák! A fiúk mindíg ilyen lustik?!

Ditta!
Látom a vonalzódon, lassan betöltöd a 12. hetet is. Azt mondják az okosok, ez mérföldkő az émelygés-hányás-rossz közérzetben is.
Bízzunk. Nekem bejött!

Nekem most másmilyen problémáim vannak. Nem tudok aludni. Sehogy sem jó. Az oldalamon sem, hason nem tudok, hanyatt nyom... Egész éjszaka forgolódtam. Korábban is, de akkor pár nap nem alvás után tudtam egy jót aludni. De már vagy másfél hete félig ülve megy csak, azt is csupán max 1 óráig...utána plafonnézegetés... :? :twisted:
Már nagyon álmos vagyok. Mi lesz velem még majd' 3 hónapig?!
Vendég

sziasztok itt is szép idö volt egésznap csak most kezdet el esni az esö.én jol vagyok növögetünk de most már egyre jobban szalad az idö velünk.
Britta ez igen párnap és a kisfiadat a kezedben tarthatod.

Kép
e.andrea

Sziasztok rik maria köszi a drukkot nagyon várom már hogy történjen valami velem holnap megint megyek uh ra és meglátjuk mennyit nőtek
Mária nagyon szép kismama vagy gratulálok és drukkolok hogy elmuljon a fertőzés és ne legyen semmi baj
Rik:nem irtad mi van veled remélem jól vagy
Kriszti mostmár tesék piheni!!!!!!
Ágica mi ujság veled remélem jól vagy és minden rendbe
Britta:nagyon szurkolok nektek ne idegeskedj meg lesz a picurka hamar
Puszi mindenkinek és sok sok egészséget a kismamáknak és a kisbabáknak is :lol:

Kép
bévi

Marika

örülök,hogy jelentkeztél!!! :D
NAgyon drukkolok továbbra is!!Szép kismami vagy!!!! :wink:

Andi

aztamindenitmennyiidősvagymár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Ilyen gyorsan megy az idő?????????????? :shock:

Ditta

én is hiányoltalak!!! :shock: :lol:
Két hét és jobban leszel tutira!!!!!!!!
Amugy az első kettővel is igy volt az émelygés?
Gyerekek tudják otthon a tesót?

Gona?????????

Kriszti

én felteszem a vonalzót,Te meg leveszed!!! :lol:
EGy hullámhosszon vagyunk! :D
De tényleg,mintha jobb kedved lenne!!!!! :D

Évi

irj mindenképp mizujs!Várom!!
Velem semmi sincs.Fáradt vagyok.Ebben a szépidőben meló után játszi estig,aztán főzés,és ágybazuhanás! :? Kicsit kivagyok! :evil:

PAnny

tejcsatorna tultendgés??? :shock: Ejha! :? A sok tejcsitől alakul ki? :shock:

Márti

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,szegény fiúk!!!! :(
Most otthon vagytok akkor már??Fáj nekik még?
Te hogy vagy??(ahogy kiveszem a szavaidból nem sokat tudsz pihenni,babára hangolódni)
Vendég

Erika!

Hogy egy hullámhosszon?
Nem direkt vettem le,de közben úgy döntöttem csak babás lehet majd!
Ha lessz!
Az igazi jó kedv még odébb van,de már haladok!
Azért kis hullám völgy van,de alakul! :wink:

Évi!
Holnap jelentkezz a hirekkel addig id drukk!

Brigi!
Hamarosan túl leszel rajta,finisben vagy,de eltudom képzelni mit érzel és min mész keresztül ezek a legrosszabb napok de hamar babázol már!Szoritok!!!!

Edit!
Küld már el nekünk a rosszullétet,szivesen átvesszük,allig vagyunk rá hárman,csak megbirkózunk vele! :lol:

Andi!
Tényleg nem sokára te is szülsz!
Olyan ritkán irsz!

Orgona!
Hogy vagy?Nálad a rosszullét kell még? :lol:
Ha nem jöhet! :lol:
Viccet félre téve!Hogy vagy?Suli?

Na kit hagytam ki?
Attól ezer bocs!

Ja Ágicánk!Hol vagy?Hogy vagy?

JÓ ÉJT!
Akit kihagytam bocs és üdv!!!!
Vendég

Rik aha nagyon szalad :) lene egy kérdésem ha küldök képet felraknád ?

Kép
e.andrea

Rik aha nagyon szalad :) lene egy kérdésem ha küldök képet felraknád ?

Kép
e.andrea

Kriszti nem sok idöm van sajnos délutánoként mert a csajszikal tanulok meg néha délutáni szunyát tartok :oops: de azért követlek beneteket hogy ki hol tart :wink:

Kép
e.andrea

Andi!Érthető igy!Képet várjuk!Jó éjt!
Vendég

Csajok!

Köszi a drukkokat. Majd jelentkezem.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Kellemes 7 végét mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Na sziasztok megjöttem a dokitól és 10mm nőtt a petesejt azt mondta mától aktiv házasélet :lol: mert most 24mm és 25mm-nél reped meg nagyon izgulok van több is nem csak egy na örülök hogy elindult valami nálam is :lol:
Rik elhiszem hogy fáradt vagy sokat dolgozol ahogy irod is persze Kriszti is elég sokat dolgozik ebben talán egy hullám hosszon vagytok.Mindenkinek jó hétvégét a kismamáknak jó egészséget és kitartást a többieknek meg kitartás és jó egészség :lol: :lol: :lol: puszi mindenkinek

Kép
bévi

Évi!

Orvos utasitását szigorúan betartani!!!!!!! :lol:
Örülök,hogy jó eredménnyel jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Évi, itt is örülök! :D :D :D

Mária, nagyon szép kismama vagy? Milyen fertőzésed van?

Britta, remélem ma már kezedben tarthatod harmadik gyermeked!

Márti, örülök, hogy jól sikerült a műtét és a fiúk jól vannak!

Panny, kívánom, hogy minél előbb múljon el a mellgyuszi! Mivel kúrálod magad?

Mi ma délelőtt usziban voltunk, holnap anyósékhoz megyünk, így nem sok időt töltünk itthon.

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Na, voltam a dokinál. Számomra nem túl kecsegtető híreket mondott. Megvizsgált. A külső máhszáj nyitva, a belső kicsit nyitva, és a méhnyak enyhén megrövidülve. Ha keddig nem történik semmi, akkor megyek ismét. Ha azután sem, akkor minden másnap, és ha keddhez egy hétre sincs semmi, akkor megindítják. Hát , nem vagyok feldobva. Most otthagytuk a fiúkat anyósoméknál hétfőig. Akkor majd ő viszi oviba mindkettőt. Aztán talán addig alakulunk.

Röviden ennyi.

Szebb napot. Ugyanis nálunk eseget az eső.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!!!

Hát itt vagyok.....
Az van, h a párom csütörtök óta szabin van. Kifestette a fürdőt, kitakarította.....én meg főztem csak mint máskor , meg pihi :oops: .
De ügyes volt, megoldotta.
Pénteken elmentünk venni 1-2 dolgot h legyen készenlétben nekem.Köntös, pizsi, zokni, bugyi, tusfürdő, intimgél, szivacs.....
Szóval legyen mindenem ha esetleg menni kellene.Megáll a szekrényben, megnyugtató h ott van egyben, nem összevissza kell rohangálni h keresgéljük - ne legyen rá szükség, csak a végén!!!
Még papucs nem sikeredett, de már nem tudtam volna máshova menni.
Majd legközelebb.
Apa van, tehát én nem jutok géphez, mert leveri a víz ha közeledek - így inkább nem is megyek :twisted:

Látom azért történtek dolgok.

Brigi nagyon drukk Neked, lehet h eza hidegfront meghozza a görcsöket!!!

Évi, mindent bele, orvosi utasításra csináljátok!!! :lol: :lol:

Panni sajna a gyulladás miatt, remélem hamar kigyógyulsz belőle és nem lesz fájdalmad.

Marika nagyon aranyos pocós vagy!!!

Ditta, a kínok hasonlóak :cry:
Írtózok a szagoktól, ájulás kerülget, lever a víz.....
A legrosszabb a barnázás, amitől már kivagyok idegileg.Félek a WC fele menni.Talán ritkábban van már, de nagyon beijedek mindíg.
Lassan de azért mennek a hetek.

Kriszti, látom jobb kedved van a napokban.Talán a tavasz és h kicsit fellélegezhetsz.Persze az igazi nyugalom az lesz majd Neked is ha a kezedben tarthatod a bébikét..ahogy nekem is. :roll:

Márti , remélem már minden rendben a fiúkkal!

Nálunk most borús az idő és hűvös is lett az elmúlt napokhoz képest.

Mindenkinek jó pihit!!
agica1027

Évi

nagygyon jó!!!!!Drukk!!!!!!!!!!! :lol: Csak Ügyesen!!! :wink:

Britta

azért ahogy irod a méhnyakrövidülést,méhszáj nyilást.....VAlami elindult!!DRukkolok hogy igy folytatódjon!!!!! :wink:
NYugi,megindul az!!!!! :D

Ági

ne is legyen rá szükség,majd ugy 30 hét mulv jó!!!!!!!!?????????? :wink: :D
Ahogy irod azért ritkábban van barnázás,ugye??

Mi megint behavazódtunk.Délelött KI-Mit Tud?-on voltunk.Városi döntő volt,Réka osztálya is bejutott.Az egész osztály adta elő:Galgamácsai lakodalmast.NAgyon ügyik voltak.
Az eredményt nem vártuk meg,mert főznöm is kell,meg Petra álmos ugyebár.
Szal majd jövök a hirekkel amint megtudom! :wink:
Most Petra alszik,aztán utána megyünk Cirkuszba.
Itthon nincs elég cirkusz! :wink: :lol:
Kiváncsi leszek Petrának hogy fog tetszeni!(A d.e.-öt is végigülte ügyesen!!Még érdekelte is,itthon beöltözött ő is hastáncosnak!! :lol:
Szép napot!(a ború ellennére!)
Vendég

Ági, Erika!

Nagyon jó lenne, ha a front megindítaná, és nem a dokinak kellene. Meg amúgy sem szeretnék kedden már menni hozzá.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok megpróbálom betartani az orvosi utasitást ezért ha apa hazajönn akcio lesz meg holnap is meg hétfőn is meg kedden is délelőt mert délután megyek még uh-ra a dokihoz érzem hogy szurkál a hasam mondtam a dokinak olyan mintha érezném hogy nő bennem valami :lol: :lol: :lol: :lol:
Britta:remélem kedden nem kell menned hanem tul leszel rajta minnél hamarabb nem próbáltál még ilyen szülést eléidéző dolgokat halottam hogy a forro fürdő meg az összebujás is sokat segit ebben hát én még nem tudom mert én még nem szültem csak hallottam
Rik:remélem jók letek az erdmények majd elmondodo és jó cirkuszolást nektek :lol:
Ágica:ne idegeskedj minden rendben lesz meglátod és ragd el azokat a dolgokat mert még ugyis kell hozzá a baba ruha is :lol:
Datolya jó ki kapcsolodást nektek!!!!!!!!!
Erika továbbra ia legyen jó kedved és jó hétvégét!Puszi mindenkinek

Kép
bévi

Évi!

Hallottam ilyenekről. Az összebújás úgy tudom, csak zárt méhszájnál szabad. De a fürdő nekem is megfordult a fejemben.

Kép
Kép
Kép
britta

MEG VALAMI TEÁRÓL IS HALLOTAM DE NEM TUDOM MI AZ MOST GONDOLKODOM RAJTA DE NEM JUT ESZEMBE SZERINTEM ITT A NETEN BIZTOS LE VAN VALAHOL IRVA DE A FÜRDŐT AZT MÉG NÉMETH KRISTÓF PÁRJA IS CSINÁLTA A TV-BEN IS HALLOTAM PUSZIDE ÉN NEM TUDOM MILYEN AZ MERT ÉN MÉG NEM SZÜLTEM EZTEKET CSAK HALOTTAM OLVAS SZERINTEM VALAMILYEN HONLAPON UTÁNNA BIZTOS VAN RÓLA VALAMI IRVA

Kép
bévi

Évi!

Köszi a tippet:)

Kép
Kép
Kép
britta

Nagyon szivesen Britta remélem minden rendben lesz és kitartás sok egészséget és könnyü szülést kivánok neked sok puszi

Kép
bévi

Britta, összebújni szabad nyílt méhszájnál is. Nekem az első gyerkőcnél már a 36, héten másfél ujjnyi volt, a 41, héten pedig a doki kifejezetten javasolta ezt a módszert. Próbálkoztunk is majd megszakadtunk közben a röhögéstől, de ezen kívül más nem történt.

Évi, én úgy tudom, hogy a mánalevél tea.

Kép Kép Kép
datolya

Mit csinálj!
A szülés megindítására csak indokolt esetben kerül sor, ha a magzat életfeltételei romlanak és jóléte veszélyben forog. Ebben az esetben az orvosnak mindenképpen közbe kell avatkoznia, legkésőbb két héttel a kitűzött időpont után a nőgyógyász megindítja a szülést. Nem feltétlenül kell eddig várni a kismama is segíthet a szülés megindításában. Ilyenkor a mozgás jó hatással; sétáljon, biciklizzen, persze mértékletesen, vagy vegyen egy meleg fürdőt. Sőt sokan a legjobb megoldásnak a szexuális együttlétet javasolják, mert az orgazmus alatt a méh jobban összehúzódik a szokásosnál, a spermában lévő prosztaglandin nevű anyagok, illetve a szexuális idegi ingerek miatt. Bár a szülésmegindítás eme sajátos módjáról megoszlanak a vélemények.

Kincses Fanni

2007-09-13

EZT NEKED KERESTEM AZ INTERNETEN BRITTA

Kép
bévi

Sziasztok!

Gyors bekukk,mert Uri van a tévében! :oops:
Megjöttünk Cirkuszbol,nagyon jól érezték magukat a csajok!!!!!!!!
Oroszlán meg minden volt(férfi feje az oroszlán szájában :roll: )
CSak egy baj volt:Kurv@ hideg volt.Ültünk a padon és lefagyott a hátsóm.Tuti felfázás,mert én ha egy precet ülök igy már felfázok.De most 2 órát ültem igy!!!!! :evil: De az volt a fejemben,ha ennyi ember itt ül,miért én???Na de most már érzem,azért mert én ilyen vagyok.Sajna érzem hogy nem tett jót.Most fekszem is be a meleg fürdőkádba(vizbe)
JA és Rékáék dícsérő oklevelet kaptak. :shock: :D :lol: :lol:

Évi,Britta

összebujni is lehet,meg melegfürdőzni is.
Én akkor vettem meleg fürdőt amikor elkezdődtek a fájások itthon.Beleültem 10 percesekkel.aztán erős 5 percesekkel kiszálltam.Egyből hivni kellett a taxit,mert nagyon erős lett a fájás.Szal én esküszöm rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!
Vendég

RIK:gratulálok nektek ügyik voltatok remélem nem fáztál fel és köszi hogy megerősiteted amit irtam ugy hogy Britta tesék fürcsizni meg apát is be lehet vonni na puszi jó éjt

Kép
bévi

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem mostanában, de soron kívül pénteken is volt suli, meg előadást kellett tartanom stb. Volt mit csinálni... :(

Zsebi,
éppen nem vagyok 160 cm se, de nem vagyok sovány, biztos ritka vagyok belül vagy nem tudom, de nekem ideálisan valami ötvenvalahány kilónak kéne lennem, hát meg is vesznék! 55 kilóval mentem szülni mindkétszer, aztán lement, de így nekem pont jó. Nem vagyunk egyformák! :wink:

Mária,
szegénykém, ez a hülye fertőzés nem hiányzik.
Képzeljétek, nekem meg minden tünet ellenére (ránézésre azt mondta a doki, hogy tiszta gomba vagyok, minden tünetem megvan hozzá!) és a kenet teljesen negatív. Ilyenkor mi van??? Már kétszer csináltattam kenetet, és negatív. :shock:
Viszont nagyon szép pocakod van! Igazán "csini"! :lol:

Kriszti,
hát még van hányinger, de szerencsére mostanában suli miatt nemigen volt időm magammal foglalkozni. :wink: Meg gyomorégés, főleg délután és este, szédelgés. VAlaki írta, hogy olyan érzés mintha leesne a vérnyomása. Na ilyen van nekem is. Meg alhasi fájások, keményedések. De ezekre számítottam, eddig is voltak, főleg a fizikai munkától, de van hogy csak úgy ülés közben bekeményedik a méhem.

Szerencsére fiam pár nap alatt rendbejött, így holnap mehet oviba. Remélem most már jó idő lesz, és nem kell ezekkel a fránya betegségekkel bajlódni. Nálunk egyébként iszonyatos szél van hetek óta. Máshol is?

Brigi,
nagyon izgulok érted, pár nap alatt is bármi történhet, nem kell a legrosszabbra gondolni! Kitartás, ha nehéz is! +++++++++

Puszi mindenkinek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Szép napot!

Gona!
Nagyon elvagy akkor veszve!
Nálunk ma jó idő van!
Azért pihengess is és vigyázz magadra!
Vendég

Sziasztok!

Még mindig itthon vagyok. Tegnap a meleg fürdő nem segített. Így most várok. Nálunk ma is szép az idő.

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok remélem minden rendben nálatok nagyon kevesen vagytok ám
Britta kitartás megy a drukk nektek
Többiek??????????????????????,

Kép
bévi

Britta-meleg fürdő :D

Én Évi nem vagyok jól,szombaton a cirkuszban nagyon felfáztam,meg megfáztam...Igy megint nem lesz babám.. :(
Te jól vagy??Kihasználjátok a napokat??? :oops:
Vendég

Rik szia hát gyógyulj meg remélem nem lesz baj de vegyél fürdőt teával vagy cickafark vagy kamilla nagyon jó nekem rögtön elmulasztja a felfázást ki használtuk a napokat izgulok nagyon
remélem meggyógyulsz puszi

Kép
bévi

Erika,
ha jönni akar az a baba, akkor jön. Lehet hogy már nem emlékszel, de nekem is sokminden összejött akkoriban...
Szóval ne add fel már most! :wink:

Bévi,
neked is drukk, hogy összejöjjön! :D

Brigi,
végülis még mindig nem lépted túl a "határidőt". Pihengess ha tudsz!

Puszi mindenkinek (ma gyorsan végigolvastam a termést!)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Évi!
Akkor drukk!!!!!!!!!

Erika!
Jobbulást!

Gona!
Rövid voltál!
De gondolom nincs időd!
Vendég

Gona

jah,emlkékszem.CSak én nem szoktam jól kijönni semmiből.Örök pesszimista vagyok...és örök vesztes... :(
Te jól vagy?

Évi

okés,izgulok én is érted!!!!!! :wink:
JA,iszom is,meg fürdök is benne(épp itt kortyolgatom) :wink: CSak hasson!

Kriszti

Mizujs Veled?Te is rövid voltál!! :roll:
Vendég

Erika!

Semmi különös nincs!!!!
Dolgozok és itthon teszem a dolgom,néha pihenek és ennyi! :wink:
Ma jó kigyalogoltam magam,tettem egy pár kilométert mert a helyijárat csak félóra múlva jött volna a város másik végéről gyalog elindultam haza én pedig a város másik végén lakom,most a lábam szinte nem érzem!!! :evil:
Azt hittem pihenhetek erre a fiam benyit,hogy éhen hal,hát ennyit a pihenésről!
Most megyek sült-virslit csinálni,aztán pihenés képpen jövök!!!!
Vendég

Na hali csajok Rik igyad a teát mert hatni fog drukokat meg köszi
Kriszti akkor neked se könnyü pihizél és gyere mint ahogy irtad :lol: Velem semmi nincs megteszünk mindent és majd a doki megmondja mi történt puszi mindenkinek

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?